Επερχόμενα Lego Set
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 28 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 28 από 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Απ: Επερχόμενα Lego Set
Μάνο, δεν είσαι ο μόνος όπως βλέπεις!
Το σετ, μου άρεσε και εμένα πολύ! Το κυρίως κτήριο έχει ωραία χρώματα και σχεδιασμό, το συντριβάνι μου άρεσε πάρα πολύ, όπως επίσης και το πυροσβεστικό αντίκα!
Γενικά, είναι ένα πολύ ωραίο και προσεγμένο σετ!
Το σετ, μου άρεσε και εμένα πολύ! Το κυρίως κτήριο έχει ωραία χρώματα και σχεδιασμό, το συντριβάνι μου άρεσε πάρα πολύ, όπως επίσης και το πυροσβεστικό αντίκα!
Γενικά, είναι ένα πολύ ωραίο και προσεγμένο σετ!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Ειναι πολυ ωραίο! Και δυστυχώς ανακάλυψα και εγω τον κόσμο των winter village sets πρόσφατα που βρήκα σε καλή τιμή το περσινό και δημιούργησα έτσι αλλο ένα πρόβλημα στο budget μου!
vgang- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Από τα καλύτερα της σειράς και με πολλές λεπτομέρειες!
+1vgang έγραψε:Ειναι πολυ ωραίο! Και δυστυχώς ανακάλυψα και εγω τον κόσμο των winter village sets πρόσφατα που βρήκα σε καλή τιμή το περσινό και δημιούργησα έτσι αλλο ένα πρόβλημα στο budget μου!
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Μπράβο παίδες πολύ χαίρομαι!!!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Δεν θελω να χαλασω το γιορτινο κλιμα, Μανο!
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Νικόλα κάθε άποψη είναι δεκτή & σεβαστή!
Manos_R- Administrator
Έτοιμο και το video review από τον φοβερό ''Jangbricks''. Όσοι δεν τον ξέρετε ψάξτε το κανάλι του στο youtube, πραγματικά αξίζει!
Manos_R- Administrator
Ολόφρεσκο Creator Expert Vestas-Wind-Turbine (10268)
Πανέμορφο, καινούρια(?) power functions, και 1μ ύψος!
Μάλλον γύρω στα 179€. Κατευθείαν στην wishlist.
Πανέμορφο, καινούρια(?) power functions, και 1μ ύψος!
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Επανακυκλοφορία ενός πανέμορφου σετ και περιλαμβάνει κομμάτια φιλικά στο περιβάλλον! Οι φήμες επαληθεύτηκαν! Εννοείται μπήκε στη wishlist!
Manos_R- Administrator
Manos_R- Administrator
Βογγάει ήδη το έρμο το πορτοφόλι μου, πέρα απο την πλάκα όμως τα τελευταία 3 σετάκια πιο πάνω είναι όλα το ένα καλύτερο απο το άλλο. Αν εν τέλει το φετινό modular είναι όντως το post office, τότε θα βογγήξει ακόμα παραπάνω.
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Κώστα όλων τα πορτοφόλια στην ίδια κατάσταση είναι, μην αγχώνεσαι, δεν είσαι μόνος!
Manos_R- Administrator
Και για κάποιο απροσδιόριστο λόγο, το κεντρικό κτίριο απο το WV Fire Station, μου θύμιζει κάποια νεοκλασσικά στην Όλγας!!!!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Manos_R έγραψε:Κώστα όλων τα πορτοφόλια στην ίδια κατάσταση είναι, μην αγχώνεσαι, δεν είσαι μόνος!
Και η πλάκα είναι Μάνο, πως πριν απο κανένα 10ημερο έψαχνα στο Lego store να βρω σετάκια για την wishlist και ψιλοδυσκολέυτηκα γιατί, την αλήθεια μου θα την πω, δεν βρήκα και πολλά themes που να με ενδιαφέρουν. Και ξαφνικά γέμισε η wishlist!!!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Μανό δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά το Post Office είναι ένα MOC όπως μπορείς να δεις και στο παρακάτω link:
https://www.eurobricks.com/forum/index.php?/forums/topic/162093-moc-brick-square-post-office/
Πραγματικά εντυπωσιακό αλλά όχι το επόμενο modular!
https://www.eurobricks.com/forum/index.php?/forums/topic/162093-moc-brick-square-post-office/
Πραγματικά εντυπωσιακό αλλά όχι το επόμενο modular!
Η αλήθεια είναι πως δεν παρακολουθώ πολύ ξένες ομάδες και πόσο μάλλον moc... Απλά γύρισα από τη δουλειά κι έπεσα πάνω σε αυτή την εικόνα σε κάποια γκρουπς οπότε είπα να το ανεβάσω με επιφύλαξη βέβαια γι΄αυτό έγραψα και ''ανεπίσημο''... Είναι και καιρός που θα αρχίσουν να βγαίνουν σιγά σιγά τα σετάκια του 2019 οπότε παρασύρθηκα!
Ευχαριστούμε για τη διόρθωση φίλε Βαγγέλη!
Ευχαριστούμε για τη διόρθωση φίλε Βαγγέλη!
Manos_R- Administrator
Φέτος πάντως έχουν περιοριστεί πολύ τα leaks και δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε!
sbujam έγραψε: Πανέμορφο, καινούρια(?) power functions, και 1μ ύψος!
Πολύ όμορφο , έχει τα ''παλιά'' PF (τα καλά) το χαρακτηριστικό του είναι ότι έχει δύο επεκτάσεις καλωδίοων PF των 60cm
που συναντώνται σπάνια σε σετ. Για 800+ κομμάτια παρόλα τα PF (ένα Μ μοτέρ και μια θήκη μπαταρίας έχει)καλά θα κάνουν
να το δώσουν λιγότερο από 179 ίσως 139 - 149.
Υ.Γ. Μήπως αυτό να είναι το νέο modular;
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Πολύ ενδιαφέρουσες ειδήσεις.
Το Post Office, θα μου άρεσε και εμένα πολύ αν έβγαινε σαν νέο modular. Ταιριάζει πολύ με το εστιατόριο.
Το Vestas, ακουγόταν από πέρυσι είναι η αλήθεια, και είναι ένα όμορφο σετ και με οικολογική συνείδηση, που θέλουν να προωθήσουν πλέον στην Εταιρεία.
Το Post Office, θα μου άρεσε και εμένα πολύ αν έβγαινε σαν νέο modular. Ταιριάζει πολύ με το εστιατόριο.
Το Vestas, ακουγόταν από πέρυσι είναι η αλήθεια, και είναι ένα όμορφο σετ και με οικολογική συνείδηση, που θέλουν να προωθήσουν πλέον στην Εταιρεία.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
DRAKE έγραψε:
Πολύ όμορφο , έχει τα ''παλιά'' PF (τα καλά) το χαρακτηριστικό του είναι ότι έχει δύο επεκτάσεις καλωδίοων PF των 60cm
που συναντώνται σπάνια σε σετ. Για 800+ κομμάτια παρόλα τα PF (ένα Μ μοτέρ και μια θήκη μπαταρίας έχει)καλά θα κάνουν
να το δώσουν λιγότερο από 179 ίσως 139 - 149.
Ακριβέστατος ως συνήθως...
Το σετ είναι πάρα πολύ ωραίο. Έχω και μια επαγγελματική σχέση με αυτά οπότε είναι πολύ εύκολο να μπει στη wishlist! Μου αρέσει πάρα πολύ η επανέκδοση (με βελτιώσεις ή χωρίς) παλιών σετ από τη Lego γιατί μας δημιουργεί προσδοκίες και για άλλα μελόντικα. (Πυροσβεστική και Δημαρχείο modular ας πούμε...)
Συμφωνώ βεβαια απόλυτα στο ότι η τιμή είναι υπερβολική. Πιστεύω ότι θα το δούμε να σηκώνει εκπτώσεις...
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
[/quote]
Το σετ είναι πάρα πολύ ωραίο. Έχω και μια επαγγελματική σχέση με αυτά οπότε είναι πολύ εύκολο να μπει στη wishlist! Μου αρέσει πάρα πολύ η επανέκδοση (με βελτιώσεις ή χωρίς) παλιών σετ από τη Lego γιατί μας δημιουργεί προσδοκίες και για άλλα μελόντικα. (Πυροσβεστική και Δημαρχείο modular ας πούμε...)[/quote]
Να προσθέσω και το green grocer??? A man can only hope!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Φαίνεται πως η Lego προσπαθεί να βάλει δυναμικά στο παιχνίδι τα technic bricks... Καινούρια σειρά Lego Forma πώς σας φαίνεται;
Manos_R- Administrator
Προσοχή, λέμε επανέκδοση για το Vestas, αλλά -απ'οτι διαβάζω- η πρώτη έκδοση διατέθηκε σε ΠΟΛΥ περιορισμένα κομμάτια (δωρεάν?) ΜΟΝΟ στους εργαζόμενους της Vestas. Άρα δεν είναι στο ίδιο τσουβάλι με Πυροσβεστικη, Δημαρχείο, Green Grocer κλπ που ήταν κανονικά σετ που κυκλοφορούσαν (και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και εγώ θα ήθελα να ξανακυκλοφορήσουν κάποια στιγμή)...mballas έγραψε:Μου αρέσει πάρα πολύ η επανέκδοση (με βελτιώσεις ή χωρίς) παλιών σετ από τη Lego γιατί μας δημιουργεί προσδοκίες και για άλλα μελόντικα. (Πυροσβεστική και Δημαρχείο modular ας πούμε...)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sbujam στις 27/9/2018, 13:00, 1 φορά
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Σελίδα 28 από 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 28 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης