Επερχόμενα Lego Set
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 29 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 29 από 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Απ: Επερχόμενα Lego Set
Νέα κατηγορία LEGO η οποία ονομάζεται FORMA ανακοινώθηκε σήμερα! Για αρχή περιλαμβάνει
μηχανικά μοντέλα ... ψαριών με τέσσερα διαφορετικά skin.
Απευθύνονται κυρίως σε AFOLS που όπως λέει η LEGO ψάχνουν έναν διασκεδαστικό και ελκυστικό
τρόπο να ανακαλύψουν την δημιουργική τους πλευρά. Θα είναι διαθέσιμα για αρχή μόνο στις ΗΠΑ
και Ηνωμένο Βασίλειο από τον Ιανουάριο μέσω της indiegogo. Το κυρίως μοντέλο θα έχει τιμή γύρω
στα 40€ με 294 κομμάτια, και κάθε skin περίπου στα 13€. Θα υπάρξει και έκδοση FORMA SUPERBOX
που θα περιλαμβάνει και τα 4 skin με τιμή στα 75€ περίπου.
Κωδικοί : 81000 Koi Model
81001 Shark Skin
81002 Splash Koi Skin
81003 Ink Koi Skin
81000
81001
81002
81003
Περισσότερες πληροφορίες εδώ https://www.indiegogo.com/projects/lego-forma-add-a-splash-of-creativity-to-your-day#/
Πραγματικά κάτι τελείως διαφορετικό και ενδιαφέρον!
μηχανικά μοντέλα ... ψαριών με τέσσερα διαφορετικά skin.
Απευθύνονται κυρίως σε AFOLS που όπως λέει η LEGO ψάχνουν έναν διασκεδαστικό και ελκυστικό
τρόπο να ανακαλύψουν την δημιουργική τους πλευρά. Θα είναι διαθέσιμα για αρχή μόνο στις ΗΠΑ
και Ηνωμένο Βασίλειο από τον Ιανουάριο μέσω της indiegogo. Το κυρίως μοντέλο θα έχει τιμή γύρω
στα 40€ με 294 κομμάτια, και κάθε skin περίπου στα 13€. Θα υπάρξει και έκδοση FORMA SUPERBOX
που θα περιλαμβάνει και τα 4 skin με τιμή στα 75€ περίπου.
Κωδικοί : 81000 Koi Model
81001 Shark Skin
81002 Splash Koi Skin
81003 Ink Koi Skin
81000
81001
81002
81003
Περισσότερες πληροφορίες εδώ https://www.indiegogo.com/projects/lego-forma-add-a-splash-of-creativity-to-your-day#/
Πραγματικά κάτι τελείως διαφορετικό και ενδιαφέρον!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DRAKE στις 27/9/2018, 13:13, 1 φορά
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Manos_R έγραψε:Φαίνεται πως η Lego προσπαθεί να βάλει δυναμικά στο παιχνίδι τα technic bricks... Καινούρια σειρά Lego Forma πώς σας φαίνεται;
Καλά ταυτόχρονα τα γράφαμε;
Όπα! Καλή φάση φαίνεται! Βάσει την μηχανισμών και λοιπά, μου μυρίζει λίγο Jason Alleman, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό που να τα συνδέει...
Παραμένει πάντως ενδιαφέρουσα πρόταση και σε καλή τιμή πιστεύω.
Παραμένει πάντως ενδιαφέρουσα πρόταση και σε καλή τιμή πιστεύω.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Εντάξει, δεν ξέρω πως θα την εμπλουτίσουν την σειρά αν πάει καλά το project, πάντως αντίστοιχες ιδέες (στο μηχανικό κομμάτι) έχουν πέσει στο τραπέζι πχ με kinetic sculptures, όπως αυτές από jason allemann (που αγαπάω!) ή αυτό, τα οποία προσωπικά μου φαίνονται πιο εντυπωσιακά...
Αν τώρα η Lego βγάλει επίσημα και άλλα τέτοια μαλακά skins, σε συνδυασμό με πιο πολύπλοκα designs στο μηχανικό κομμάτι, το όλο πράμα θα πάει πολύ μπροστά!
Αν τώρα η Lego βγάλει επίσημα και άλλα τέτοια μαλακά skins, σε συνδυασμό με πιο πολύπλοκα designs στο μηχανικό κομμάτι, το όλο πράμα θα πάει πολύ μπροστά!
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
χαχαχα... πάλι το ίδιο συνέβη! (με πρόλαβες γιατί άργησα το κείμενο προσπαθώντας να βρω το 2ο link από το rebrickable)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sbujam στις 27/9/2018, 14:09, 2 φορές συνολικά
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Δωρο το ψαροντουφεκο?
Και αναμνηστικό δωρο καρτποσταλ με αφιερωση "ξεκινα μια ψαροπουλα απο την Υδρα την μικρουλα"
Και αναμνηστικό δωρο καρτποσταλ με αφιερωση "ξεκινα μια ψαροπουλα απο την Υδρα την μικρουλα"
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
sbujam έγραψε:Εντάξει, δεν ξέρω πως θα την εμπλουτίσουν την σειρά αν πάει καλά το project, πάντως αντίστοιχες ιδέες (στο μηχανικό κομμάτι) έχουν πέσει στο τραπέζι πχ με kinetic sculptures, όπως αυτές από jason allemann (που αγαπάω!) ή αυτό, τα οποία προσωπικά μου φαίνονται πιο εντυπωσιακά...
H 2η κατασκευή, είναι λίγο creapy αλλά ενδιαφέρουσα! Το κοιτάς και χάνεσαι...
Patgeo- Administrator
Καταρχήν να δηλώσω ότι μου αρέσουν τα μηχανικά ψαράκια!
Η ανακοίνωση όμως είναι ακόμη πιο σημαντική για ένα ακόμη λόγο. Από ότι φαίνεται και διαβάζω η Lego αποφάσισε να είναι πιο εξωστρεφής και να προχωρήσει σε δοκιμές της αγοράς με την τεχνική του crowdfunding έτσι ώστε να "ζυγίσει" πρακτικά το ενδιαφέρον της αγοράς και να αποφασίσει αν θα επενδύσει στο δρόμο σε νέες σειρές.
Είναι πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα και είναι πραγματικά αξιοσημείωτο ότι μια τόσο μεγάλη εταιρεία δοκιμάζει τέτοιες μεθόδους.
Η ανακοίνωση όμως είναι ακόμη πιο σημαντική για ένα ακόμη λόγο. Από ότι φαίνεται και διαβάζω η Lego αποφάσισε να είναι πιο εξωστρεφής και να προχωρήσει σε δοκιμές της αγοράς με την τεχνική του crowdfunding έτσι ώστε να "ζυγίσει" πρακτικά το ενδιαφέρον της αγοράς και να αποφασίσει αν θα επενδύσει στο δρόμο σε νέες σειρές.
Είναι πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα και είναι πραγματικά αξιοσημείωτο ότι μια τόσο μεγάλη εταιρεία δοκιμάζει τέτοιες μεθόδους.
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Φίλε Drake το ανεβάσαμε σχεδόν ταυτόχρονα! Καταρχήν να πω ότι μου αρέσει το όνομα ''FORMA'' της σειράς! Προσωπικά το βρίσκω αρκετά πρωτότυπο & έξυπνο, επιτέλους κάτι λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα sets! Γενικά ότι έχει να κάνει με κίνηση στα Lego ανεβάζει το σετ σε άλλο επίπεδο ρε παιδί μου. Αυτό που με χαλάει ελάχιστα είναι οι λεπτές φόρμες που καλύπτουν τον κύριο κορμό της κατασκευής. Ίσως θα προτιμούσα να είναι από πλαστικό. Θα ήταν πιο ''Lego παιχνίδι''. Ίσως να έγινε κι εσκεμμένα αυτή η επιλογή για να είναι ακόμα πιο πρωτότυπο και σίγουρα το κόστος για την εταιρεία είναι χαμηλότερο. Ελπίζω μόνο να κρατήσουν την τιμή σε φυσιολογικά επίπεδα διαφορετικά βλέπω να μπαίνει στις μαύρες λίστες της Lego με τις αποτυχημένες σειρές.
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
mballas έγραψε:Καταρχήν να δηλώσω ότι μου αρέσουν τα μηχανικά ψαράκια!
Θα συμφωνήσω μαζί σου Μιχάλη! Το θέμα είναι να δούμε αν θα επεκταθεί και εκτός των συγκεκριμένων 2 χωρών...
Patgeo- Administrator
ironman- Ο Άρχων
Γιωργο φαντασου ενω δεν συγκινήθηκα μου ερχεται να το παρω μονο και μονο επειδη λεει την λεξη CASTLE :p
ironman- Ο Άρχων
Χαχαχα! Τόσο καλά Νίκο!
Εμένα, δεν με ενθουσίασε καθόλου, και όντως είναι κάτι τελείως διαφορετικό σε σχέση με τα σετ της σειράς που έχουμε δει μέχρι τώρα.
Εμένα, δεν με ενθουσίασε καθόλου, και όντως είναι κάτι τελείως διαφορετικό σε σχέση με τα σετ της σειράς που έχουμε δει μέχρι τώρα.
Patgeo- Administrator
Επειδή δεν είμαι fan των Star Wars δε με συγκινεί η επερχόμενη κυκλοφορία αυτού του σετ, αλλά φαντάζομαι οι λάτρεις της σειράς θα τρίβετε τα χέρια σας!
Manos_R- Administrator
Πανέμορφο φαίνεται και με ωραίες φιγούρες... Κάπου πήρε το μάτι μου ότι το κόστος θα είναι γύρω στα 80ευρώπουλα αλλά είναι ανεπίσημη πληροφορία!
Manos_R- Administrator
Όντως, πολύ ωραίο σετ! Μακάρι να είναι προσιτό. Στην αντίθετη περίπτωση, βλέπω να βγαίνουν οι οδηγίες και να γίνεται MOC!
Patgeo- Administrator
Η LEGO, σε συνεργασία με την Blizzard, θα μας παρουσιάσει μια ακόμα νέα σειρά, την Overwatch, βασισμένη στο ομώνυμο παιχνίδι!
Η αλήθεια είναι ότι κάποια από τα σετ που παρουσιάζονται από τους Brothers Bricks, είναι ενδιαφέροντα και φέρνουν κάτι από Ninjago!
Η αλήθεια είναι ότι κάποια από τα σετ που παρουσιάζονται από τους Brothers Bricks, είναι ενδιαφέροντα και φέρνουν κάτι από Ninjago!
Patgeo- Administrator
Πρώτες εικόνες από κάποια νέα Lego set (σειρές City και Creator) του 2019!
Δείτε --> εδώ
Είναι γενικά 'μικρά' σετς, αλλά αυτά μου άρεσαν κάπως:
Δείτε --> εδώ
Είναι γενικά 'μικρά' σετς, αλλά αυτά μου άρεσαν κάπως:
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Επιτέλους αρχίζουμε και βλέπουμε εικόνες από τα σετς του 2019! Καιρός ήταν!
Manos_R- Administrator
Ενδιαφέροντα τα σετάκια Νίκο! Βλέπω το 2019, θα είναι έτος πυροσβεστικής!
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Σελίδα 29 από 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 29 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης