Επερχόμενα Lego Set
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 34 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 34 από 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Απ: Επερχόμενα Lego Set
Και εγώ κάτι τέτοιο περίμενα Μιχάλη! Τα επόμενα Mindstorms. Ίσως βγάλουν του χρόνου ή το 2021. Θα φανεί. Δεν θέλω βέβαια να φανταστώ την τιμή τους από τώρα. Το Eve ήταν στα €400. Ποιός ξέρει που θα πάει το επόμενο σε τιμή...
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Παίδες εσείς που ασχολείστε με αυτά τα πιο περίεργα...τo Lego Forma θα κυκλοφορήσει Ελλάδα; Στο legoshop.com δεν υπάρχει...
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Νομίζω πως ήταν στο kickstarter και όποιος το υποστήριξε στην αρχή το τσίμπησε. Απο όσο ξέρω δεν θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα...
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Από τη σειρά Lego Architecture έρχεται το υπέροχο Trafalgar Square 21045. Με έχει ενθουσιάσει η ανομοιομορφία το επίπεδο. Μακάρι να εφαρμοστεί και σε άλλα σετάκια!
newrelease by Manos bRicks, on Flickr
newrelease by Manos bRicks, on Flickr
Manos_R- Administrator
Πολύ όμορφο! Έχω μια ιδιαίτερη αγάπη στα Architecture και αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα. Το πολύ ωραίο και ενδιαφέρον σε αυτήν την κλίμακα είναι ότι έχει σημασία και ρόλο ακόμη και το παραμικρό τουβλάκια που θα μπει!
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Ίσως είναι το πρώτο Architecture που θα πάρω. Πάντα έλεγα να την ξεκινήσω αυτή τη σειρά (η οποία γενικά είναι πολύ όμορφη και προσεγμένη), αλλά το κόστος (price per piece) είναι συνήθως αποτρεπτικό. Περιμένω να δω τιμή για το Trafalgar Square αν και υποθέτω ότι θα είμαστε λίγο πάνω από 100€...
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Ναι Θοδωρή, οι τιμές στα Architecture είναι πάρα πολύ υψηλές. Βέβαια είναι από τις σειρές που συνήθως τις βρίσκεις με έκπτωση αρκετά εύκολα μετά από λίγο καιρό. Ναι στην τιμή θα συμφωνήσω, 100 με 120 το βλέπω, σαν το Καπιτώλιο...
Όντως, βγήκε απίθανο το συγκεκριμένο και μάλλον είναι το ποιο όμορφο της κλίμακάς του! Στο ίδιο μέγεθος νομίζω είναι μόνο το καπιτώλιο βέβαια, αλλά δεν πειράζει. Σίγουρα θα τσιμπάει, αλλά πλέον είναι σε άλλο επίπεδο η συγκεκριμένη σειρά!
Και για εμένα είναι από τις αγαπημένες μου σειρές και ευτυχώς έχω την τύχη να έχω κάποια σετ στην συλλογή μου! Βέβαια το κόστος είναι πολλές φορές αποτρεπτικό αλλά οι τεχνικές και οι λειτουργίες που ενσωματώνουν τα συγκεκριμένα σετ το αξίζουν!
Και για εμένα είναι από τις αγαπημένες μου σειρές και ευτυχώς έχω την τύχη να έχω κάποια σετ στην συλλογή μου! Βέβαια το κόστος είναι πολλές φορές αποτρεπτικό αλλά οι τεχνικές και οι λειτουργίες που ενσωματώνουν τα συγκεκριμένα σετ το αξίζουν!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Όμορφο σετ απλησιαστες τιμες οπως παντα και οχι απο θεμα χρηματων αλλα σχεση τιμης/κομματιων/φιγουρες(που δεν εχει)! Γενικα μια σειρα για λίγους που την γουστάρουν πραγματικά.
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Φίλε Μιχάλη δε θα μπορούσες να το περιγράψεις καλύτερα. Πραγματικά έχει σημασία ακόμα και το πιο μικρό τουβλάκι στο σημείο που έχει μπει. Πολύ ωραία σειρά πάντως η Architecture είπα να την ξεκινήσω κάποτε αλλά πόσα να χωρέσει αυτή η wishlist. Δυστυχώς έχω ελάχιστα σετς στην κατοχή μου. Ακριβή σαν σειρά αλλά πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο. Για την ιστορία πάντως ironman το μοναδικό σετ Architecture που συμπεριλαμβάνει minifigure είναι το πρώτο Lego House που είχε βγει με κωδικό 4000010!
Manos_R- Administrator
Manos_R- Administrator
Πρέπει να βρούμε τρόπο να τους τσιμπήσουμε τους δεινόσαυρους!
vgang- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Ω ναι, και το Lego House βεβαίως βεβαίως!
Manos_R- Administrator
αν θελετε να μου βαλετε ολοι μαζι λεφτα να παω εγω να τα αγορασω κ μετα να τα βαλουμε σε κληρωση στο φορουμ, πιστευω ειναι μια τιμια προταση χαχαχαχαχαχαχαχαχα
ironman- Ο Άρχων
Kαλημέρα στην παρέα!
Τα τελευταία χρόνια στις 3-4 Μαΐου η LEGO παρουσιάζει το νέο UCS Star Wars σετάκι για την χρονιά. Πριν λίγες ώρες
παρουσίασε το 75244 Tantive IV Rebel Blocade Runner, με 1768 κομμάτια και 6 minifigures.
Πάμε στο ενδιαφέρον της υπόθεσης το οποίο είναι ότι το σετ παρόλο που είναι πολύ λεπτομερές και έχει αρκετό playability
καθώς ανοίγει το κοκπιτ και το κεντρικό μέρος , αποκαλύπτει αποθήκη όπλων , πίνακα ελέγχου κλπ. το ραντάρ μπορεί να
χρησιμοποιηθεί σαν χερούλι για να το πιάνεις, εκτοξευτές λείζερ κα.
ΔΕΝ είναι ούτε στην UCS κατηγορία ούτε στην Master Builder. Γιατί η LEGO επέλεξε φέτος αυτήν την διαφορετική προσέγγιση;
Το σετ έχει 1768 κομμάτια, 20 περισσότερα από το UCS 10019 Rebel Blocade Runner του 2001, έιναι λίγο μικρότερο σε διαστάσεις (62x19x14), έχει
όμως περισσότερη λεπτομέρεια. Επίσης δεν έχει καμία σχέση με το 10198 Tantive IV με τα 1408 κομμάτια του 2009 καθώς είναι και μέσα και έξω
λεπτομερέστερο και καλύτερο. Ίσως να είναι αυτή η απάντηση λοιπόν έχοντας ακολουθήσει την τακτική των remaked sets έφτιαξε κάτι
καλύτερο και από τα δυο του παρελθόντος.
Η συσκευασία είναι μεγάλη στο στιλ των UCS και Master Builder Series.
Έχει αρκετή λεπτομέρεια και είναι πιο στρογγυλεμένο από τους προκατόχους του. Δεν είναι σε κλίμακα minifigure αλλά
οι αναλογίες διαστάσεων είναι πάρα πολύ καλές. Το πάνω μέρος του σκάφους ανοίγει καθώς και το πιλοτήριο.
Θα περιλαμβάνει 6 minifigures , την Leia, τον Captain Antilles οι οποίες είναι αναβαθμισμένες σε σχέση με αυτές του 10198,
τον πατέρα της Leia, Bail Organa η οποία έιναι καινούρια ( ) έναν στρατιώτη και φυσικά τους R2D2 και C3P0. Επίσης
περιλαμβάνονται ένα ζευγάρι κυάλια και 4 blasters.
Η τιμή φημολογείται στα 219,99€ (ακριβό) και θα είναι άμεσα διαθέσιμο σε όλους (χωρίς early VIP access δηλ.) από τις 3 Μαΐου.
Τα τελευταία χρόνια στις 3-4 Μαΐου η LEGO παρουσιάζει το νέο UCS Star Wars σετάκι για την χρονιά. Πριν λίγες ώρες
παρουσίασε το 75244 Tantive IV Rebel Blocade Runner, με 1768 κομμάτια και 6 minifigures.
Πάμε στο ενδιαφέρον της υπόθεσης το οποίο είναι ότι το σετ παρόλο που είναι πολύ λεπτομερές και έχει αρκετό playability
καθώς ανοίγει το κοκπιτ και το κεντρικό μέρος , αποκαλύπτει αποθήκη όπλων , πίνακα ελέγχου κλπ. το ραντάρ μπορεί να
χρησιμοποιηθεί σαν χερούλι για να το πιάνεις, εκτοξευτές λείζερ κα.
ΔΕΝ είναι ούτε στην UCS κατηγορία ούτε στην Master Builder. Γιατί η LEGO επέλεξε φέτος αυτήν την διαφορετική προσέγγιση;
Το σετ έχει 1768 κομμάτια, 20 περισσότερα από το UCS 10019 Rebel Blocade Runner του 2001, έιναι λίγο μικρότερο σε διαστάσεις (62x19x14), έχει
όμως περισσότερη λεπτομέρεια. Επίσης δεν έχει καμία σχέση με το 10198 Tantive IV με τα 1408 κομμάτια του 2009 καθώς είναι και μέσα και έξω
λεπτομερέστερο και καλύτερο. Ίσως να είναι αυτή η απάντηση λοιπόν έχοντας ακολουθήσει την τακτική των remaked sets έφτιαξε κάτι
καλύτερο και από τα δυο του παρελθόντος.
Η συσκευασία είναι μεγάλη στο στιλ των UCS και Master Builder Series.
Έχει αρκετή λεπτομέρεια και είναι πιο στρογγυλεμένο από τους προκατόχους του. Δεν είναι σε κλίμακα minifigure αλλά
οι αναλογίες διαστάσεων είναι πάρα πολύ καλές. Το πάνω μέρος του σκάφους ανοίγει καθώς και το πιλοτήριο.
Θα περιλαμβάνει 6 minifigures , την Leia, τον Captain Antilles οι οποίες είναι αναβαθμισμένες σε σχέση με αυτές του 10198,
τον πατέρα της Leia, Bail Organa η οποία έιναι καινούρια ( ) έναν στρατιώτη και φυσικά τους R2D2 και C3P0. Επίσης
περιλαμβάνονται ένα ζευγάρι κυάλια και 4 blasters.
Η τιμή φημολογείται στα 219,99€ (ακριβό) και θα είναι άμεσα διαθέσιμο σε όλους (χωρίς early VIP access δηλ.) από τις 3 Μαΐου.
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Manos_R έγραψε:Ω ναι, και το Lego House βεβαίως βεβαίως!
Τον άλλο μήνα μπορεί να παει ένας φίλος από την Αγγλία στη Δανία και προσπαθώ να τον πείσω να παει και στο Billund να ψωνίσει και να μου τα στείλει! Αν κάτσει να σε έχω υπόψιν μου;
vgang- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
vgang έγραψε:Manos_R έγραψε:Ω ναι, και το Lego House βεβαίως βεβαίως!
Τον άλλο μήνα μπορεί να παει ένας φίλος από την Αγγλία στη Δανία και προσπαθώ να τον πείσω να παει και στο Billund να ψωνίσει και να μου τα στείλει! Αν κάτσει να σε έχω υπόψιν μου;
για το lego house θελω και εγω , αν μπορεις!
ironman- Ο Άρχων
ουουουουου! Μου αρέσει το Tantive IV. Ευχαριστούμε Κυριάκο! Να ένα ακόμη που πάει σίγουρα για τη λίστα. Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι κάνουν με τα UCS, Master Builder κλπ.
Επίσης τον Bail Organa δεν τον έχουμε δει πάνω στο σκάφος σε κάποια ταινία, είναι από το υπόλοιπο universe...
Επίσης τον Bail Organa δεν τον έχουμε δει πάνω στο σκάφος σε κάποια ταινία, είναι από το υπόλοιπο universe...
Εμφανίζεται στην δεύτερη και τρίτη ταινία της δεύτερης τριλογίας (Επίθεση των κλώνων και εκδίκηση των Σιθ) και
στην πρώτη της τρίτης τριλογίας αλλά όχι πάνω στο σκάφος. Φυσικά και έχει μπεί στην λίστα
στην πρώτη της τρίτης τριλογίας αλλά όχι πάνω στο σκάφος. Φυσικά και έχει μπεί στην λίστα
Φίλε Βαγγέλη ευχαριστώ για τη σκέψη! Είχα πάει Κοπεγχάγη 6 μέρες αλλά δεν κατάφερα να πάω Μπιλούντ δυστυχώς... Ήταν 3μιση ώρες με το τραίνο, απλά επειδή είχα πάει την περίοδο της Πρωτοχρονιάς δεν έφτασαν/βόλεψαν οι μέρες! Τώρα κοιτάζω εισιτήρια για κανά τριήμερο το καλοκαίρι!
Manos_R- Administrator
Manos_R- Administrator
Σελίδα 34 από 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 34 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης