Επερχόμενα Lego Set
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 15 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 15 από 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Απ: Επερχόμενα Lego Set
Πιστεύω πως το 2018 θα είναι μια ενδιαφέρουσα χρονιά γεμάτη πολλές ωραίες κυκλοφορίες!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Manos_R- Administrator
εγω ενθουσιαστικα με τα σετ γιατι βλεπω στοιχεια απο τα παλια space δεκαετιας αρχες 90s.
Το αλλο λεγεται Axl's rolling Arsenal σιγα μην το πουν και liverpool!
Eυχαριστουμε Μανο.
Το αλλο λεγεται Axl's rolling Arsenal σιγα μην το πουν και liverpool!
Eυχαριστουμε Μανο.
ironman- Ο Άρχων
Ευχαριστούμε Μάνο... τελικά απ΄ότι φαίνεται συνεχίζει κανονικά η σειρά δεν την σταματάνε
Μα πραγματικά τώρα, υπάρχει έστω και ένας FOL που μπορεί να κατανοήσει αυτή την εμμονή της Lego με αυτή τη σειρά;
Υποψιάζομαι ότι κάποιο μεγάλο στέλεχος της εταιρείας έχει κάποιο ιδιαίτερο λόγο να στηρίζει αυτή την απόλυτη αποτυχία...
"Δεν τραβάει ρε φίλε!!! Παραδέξου το και τράβα παρακάτω... Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά θα είναι..." είπε ο ειδήμων. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.....
Υποψιάζομαι ότι κάποιο μεγάλο στέλεχος της εταιρείας έχει κάποιο ιδιαίτερο λόγο να στηρίζει αυτή την απόλυτη αποτυχία...
"Δεν τραβάει ρε φίλε!!! Παραδέξου το και τράβα παρακάτω... Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά θα είναι..." είπε ο ειδήμων. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.....
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
Μέσα στο 2017 οι φήμες ήταν πολύ έντονες για τον τερματισμό της σειράς. Τελικά βλέπουμε ότι συνεχίζει μέσα στο 2018. Παρ' όλο που είναι μια σειρά που δεν έχει τα επιθυμητά έσοδα πιστεύω πως την κρατάνε επειδή:
α) δεν είναι σε θέση να κυκλοφορήσουν κάτι καινούριο σε θέμα, οπότε συνεχίζουν με αυτά που ήδη έχουν.
ή
β) κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να σώσουν ότι μπορούν παραπέμποντας τα καινούρια σετάκια σε διαστημόπλοια του '90 (ως προς τα χρώματα, τη σχεδίαση & τα κομμάτια που επιλέγουν).
Επιπλέον πιστεύω ότι δε θέλουν να καταθέσουν τα όπλα γιατί φαίνεται ότι είχαν επενδύσει αρκετά στο συγκεκριμένο project & η σειρά αυτή θα ήταν κάτι αντίστοιχο με τα Ninjago...
α) δεν είναι σε θέση να κυκλοφορήσουν κάτι καινούριο σε θέμα, οπότε συνεχίζουν με αυτά που ήδη έχουν.
ή
β) κάνουν μια τελευταία προσπάθεια να σώσουν ότι μπορούν παραπέμποντας τα καινούρια σετάκια σε διαστημόπλοια του '90 (ως προς τα χρώματα, τη σχεδίαση & τα κομμάτια που επιλέγουν).
Επιπλέον πιστεύω ότι δε θέλουν να καταθέσουν τα όπλα γιατί φαίνεται ότι είχαν επενδύσει αρκετά στο συγκεκριμένο project & η σειρά αυτή θα ήταν κάτι αντίστοιχο με τα Ninjago...
Manos_R- Administrator
Πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις!
Προσωπικά, εμένα δεν με τράβηξε καθόλου η συγκεκριμένη σειρά, μιας και αρκετά σετ, μου φάνηκαν πολύ χοντροκομμένα για τα γούστα μου.
Από την άλλη, όλα όσα αναφέρεις Μάνο, είναι πιθανά, με ποιό λογικό, το 2ο σενάριο, μιας και το 1ο καταρρίπτεται κατά κάποιον τρόπο ήδη, με τις νέες επανακυκλοφορίες που ανακοινώσαν, παρόλο που δεν είναι του ίδιου θέματος. Οπότε, μάλλον έχουν επενδύσει πολλά στην συγκεκριμένη σειρά, και παρόλο που δεν τους βγήκε, την τραβάνε όπως μπορούν...
Προσωπικά, εμένα δεν με τράβηξε καθόλου η συγκεκριμένη σειρά, μιας και αρκετά σετ, μου φάνηκαν πολύ χοντροκομμένα για τα γούστα μου.
Από την άλλη, όλα όσα αναφέρεις Μάνο, είναι πιθανά, με ποιό λογικό, το 2ο σενάριο, μιας και το 1ο καταρρίπτεται κατά κάποιον τρόπο ήδη, με τις νέες επανακυκλοφορίες που ανακοινώσαν, παρόλο που δεν είναι του ίδιου θέματος. Οπότε, μάλλον έχουν επενδύσει πολλά στην συγκεκριμένη σειρά, και παρόλο που δεν τους βγήκε, την τραβάνε όπως μπορούν...
Patgeo- Administrator
Pictures of the first wave of LEGO Technic 2018 sets are finally available including stunning 42078 Mack Truck [News]
The second half of November is usually the most exciting time of the year for all LEGO fans around the world as pictures of the new sets are finally being published. Today, Technic fans may start making their shopping lists as the official retail pictures of the first wave of 2018 sets are finally here. Although, the line-up traditionally includes sets of different size and complexity, it’s hard not to wish for a giant 42078 Mack Anthem in your collection!
Οι φημες μιλανε για σετ της ταξης των 150 δολλαριων, αν ναι πιστευω οτι θα γινει αναρπαστο μεταξυ των τεκνικ φανς.
Ενα φορτηγο αρκετα αξιοπρεπες μαζι με την καροτσα και αληθοφανες σε πολλα σημεια.
42078 Mack Anthem B-model
The second half of November is usually the most exciting time of the year for all LEGO fans around the world as pictures of the new sets are finally being published. Today, Technic fans may start making their shopping lists as the official retail pictures of the first wave of 2018 sets are finally here. Although, the line-up traditionally includes sets of different size and complexity, it’s hard not to wish for a giant 42078 Mack Anthem in your collection!
Οι φημες μιλανε για σετ της ταξης των 150 δολλαριων, αν ναι πιστευω οτι θα γινει αναρπαστο μεταξυ των τεκνικ φανς.
Ενα φορτηγο αρκετα αξιοπρεπες μαζι με την καροτσα και αληθοφανες σε πολλα σημεια.
42078 Mack Anthem B-model
ironman- Ο Άρχων
Manos_R- Administrator
Θυμίζει πολύ δεκαετία του'60 και νομίζω θα ταιριάζει ανάμεσα στο grand emporium & palace cinema! Εγώ εννοείται θα το πάρω!!!
Manos_R- Administrator
Πολύ ωραία νέα παιδιά! Το Technic, όντως είναι πολύ καλό, και όπως ανέφερε και ο Νίκος, πολύ αληθοφανές με ενδιαφέροντες μηχανισμούς!
Σχετικά με το Modular, ενσωματώνει ωραία vintage στοιχεία επάνω του, και θα ήθελα να δω επιπλέον λεπτομέρειες από το εσωτερικό του! Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό, και ιδιαίτερο, αλλά εμένα μου άρεσε! Το αν θα το πάρω, δεν το γνωρίζω ακόμα.
Σχετικά με το Modular, ενσωματώνει ωραία vintage στοιχεία επάνω του, και θα ήθελα να δω επιπλέον λεπτομέρειες από το εσωτερικό του! Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό, και ιδιαίτερο, αλλά εμένα μου άρεσε! Το αν θα το πάρω, δεν το γνωρίζω ακόμα.
Patgeo- Administrator
Ορίστε και μια γεύση από τα νέα Star Wars σετ!
Εμένα, μου άρεσε πολύ το πρώτο, αλλά και ο νέος Darth Vader, που παραπέμπει στην πρωτότυπη σκηνή του episode 6, πριν τον αλλάξουν μετά και την ολοκλήρωση της αρχικής τριλογίας!
Περισσότερα, εδώ!
Εμένα, μου άρεσε πολύ το πρώτο, αλλά και ο νέος Darth Vader, που παραπέμπει στην πρωτότυπη σκηνή του episode 6, πριν τον αλλάξουν μετά και την ολοκλήρωση της αρχικής τριλογίας!
Περισσότερα, εδώ!
Patgeo- Administrator
ironman- Ο Άρχων
Φήμες ήθελαν τη Lego να κυκλοφορήσει λόγω της 60ης επετείου πέντε επανεκδόσεις παλαιών σετς. Η φήμη αυτή καταρρέει επειδή επίσημα έδωσαν εικόνες για τα 5 αυτά σετς που πρόκειται να βγουν στην αγορά! Είναι κουτιά δημιουργικότητας που περιλαμβάνουν & minifigures με το κλασσικό χαμόγελο στο πρόσωπο, που έχουν κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία κι ένα συλλεκτικό tile brick 2X4 εκτυπωμένο με το λογότυπο των 60 χρόνων!
10401 Rainbow Fun
10402 Fun Future
10403 World Fun
10404 Ocean's Bottom
Mission to Mars
10401 Rainbow Fun
10402 Fun Future
10403 World Fun
10404 Ocean's Bottom
Mission to Mars
Manos_R- Administrator
Ουάου! Ωραία σετάκια! Εμένα, μου άρεσαν τα κομμάτια που έχουν 3 στα 5 σετ! Ποιό συγκεκριμένα, τα 3 τελευταία, χωρίς να μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο συγκεκριμένο με διαφορά!
Patgeo- Administrator
Ωραία σετάκια αλλά αδιάφορα για εμένα, θα περίμενε κανείς να κάνουν κάτι anniversary και στις άλλες σειρές, εκτός αν δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα
Θέλω να πιστεύω το ίδιο Γιώργο! Μένει να δούμε...
Patgeo- Administrator
αλλη μια μετριοτητα απο την λεγκο, Μανο σε ευχαριστουμε!
ironman- Ο Άρχων
Ορίστε και ένα Architecture:
Patgeo- Administrator
Η σειρά με τις πόλεις που θέλω να ξεκινήσω αλλά δε βλέπω να τα καταφέρνω δυστυχώς!!! Πολύ ωραία σειρά, ευχαριστούμε Γιώργο!
Manos_R- Administrator
Εγώ, ήμουν τυχερός, και απέκτησα το Λονδίνο! Το επόμενο, μάλλον θα είναι αυτό που ανέβασα παραπάνω! Θα δείξει...
Patgeo- Administrator
LEGO reveals newest Modular Building 10260 Downtown Diner [News]
LEGO has revealed the latest entry in their popular Modular Building series, 10260 Downtown Diner. The three-story building features a 1950s-style diner along with a gym and recording studio, and also includes six minifigures and a car. The set will have 2,480 pieces and will retail for $169.99 USD when it goes on sale January 1, 2018.
Οι εντυπωσεις μου αδιαφορες μπορω να πω, γενικα δεν εχει να μου δωσει κατι απο θεμα αισθητικης.
Ισως αμα το εβρισκα στο -50% να το αγοραζα αλλα καθαρα για partarisma.
LEGO has revealed the latest entry in their popular Modular Building series, 10260 Downtown Diner. The three-story building features a 1950s-style diner along with a gym and recording studio, and also includes six minifigures and a car. The set will have 2,480 pieces and will retail for $169.99 USD when it goes on sale January 1, 2018.
Οι εντυπωσεις μου αδιαφορες μπορω να πω, γενικα δεν εχει να μου δωσει κατι απο θεμα αισθητικης.
Ισως αμα το εβρισκα στο -50% να το αγοραζα αλλα καθαρα για partarisma.
ironman- Ο Άρχων
Σελίδα 15 από 40 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 15 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης