Επερχόμενα Lego Set
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 9 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 9 από 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Απ: Επερχόμενα Lego Set
Μακάρι να ήταν όλα αυτά τα ωραία γραφικά printed tiles.. αλλά δύσκολα το κόβω...
Κοίτα για ninjago set πιστεύω είναι αρκετά τα 300... καλά, αλλά όχι παραπάνω
Κοίτα για ninjago set πιστεύω είναι αρκετά τα 300... καλά, αλλά όχι παραπάνω
Δεν περίμενα πάντως να έχει τέτοια κατάληξη το συγκεκριμένο θέμα...Κάποια στιγμή δεν πήγαινε ιδιαίτερα καλά κι έλεγαν ότι υπάρχει πιθανότητα να σταματήσει. Κι όχι μόνο σε συνέβη αυτό αλλά όσο περνά ο καιρός κυκλοφορούν πολλά ωραία σετάκια... Για τα παιδιά του σήμερα πιστεύω πως η σειρά Ninjago είναι ότι ήταν για μας η σειρά με τους πειρατές ή το κάστρα τη δεκαετία του '90!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Πολύ ωραία δημιουργία! Κάναν απίστευτη δουλειά πάνω στο συγκεκριμένο σετ, και τώρα και με την ταινία, η συγκεκριμένη σειρά θα αποκτήσει ακόμα παραπάνω φαν! Τουλάχιστον έτσι πιστεύω, μιας και κάτι αντίστοιχο συμβαίνει με όλα τα σετ που είναι βγαλμένα από ταινίες!
Όσον αφορά το συγκεκριμένο σετ, αν κάποιος μου το έκανε δώρο, θα το δεχόμουν πολύ ευχαρίστως, και θα τον ευγνωμονούσα για πάντα, αλλά από μόνος μου, δεν νομίζω να το πάρω. Ποτέ βέβαια δεν μπορείς να είσαι σίγουρος!
Όσον αφορά το συγκεκριμένο σετ, αν κάποιος μου το έκανε δώρο, θα το δεχόμουν πολύ ευχαρίστως, και θα τον ευγνωμονούσα για πάντα, αλλά από μόνος μου, δεν νομίζω να το πάρω. Ποτέ βέβαια δεν μπορείς να είσαι σίγουρος!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Αλλο ενα φοβερο σετακι , δεν βγαζεις ακρη με την λεγκο
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Γιώργο, καθαρά και μόνο λόγω κόστους! Με τα ίδια χρήματα, θα μπορούσα να πάρω άλλα 2-4 από την λίστα μου...
Το σετάκι, όπως ανέφερα, είναι πολύ όμορφο, και το "κακό" είναι ότι η LEGO, βγάζει ολοένα και περισσότερα ωραία σετ!
Το σετάκι, όπως ανέφερα, είναι πολύ όμορφο, και το "κακό" είναι ότι η LEGO, βγάζει ολοένα και περισσότερα ωραία σετ!
Patgeo- Administrator
έρχεται και η ninjago CMF σειρά...
Volcano Garmadon
Master Wu
Spinjitzu Training Nya
Lloyd Garmadon
Sushi Chef
Misako
Jay Walker
Shark Army Great White
Shark Army General #1
Gong & Guitar Rocker
Volcano Garmadon
Master Wu
Spinjitzu Training Nya
Lloyd Garmadon
Sushi Chef
Misako
Jay Walker
Shark Army Great White
Shark Army General #1
Gong & Guitar Rocker
Χαριτωμένες είναι!!! Μεγάλο promotion πάντως για την ταινία Ninjago έτσι;;; Είναι προφανές!
Manos_R- Administrator
Θα πέσει πολύ κλάμα! Από τα πρώτα στοιχεία, φαίνονται πολύ ενδιαφέρουσες οι συγκεκριμένες φιγούρες! Όσον αφορά την προώθησή τους, κάνουν ωραία δουλειά! Μου άρεσε ο τρόπος που τις παρουσιάζουν με το σακουλάκι ανοιγμένο γύρω τους!
Patgeo- Administrator
Έφτασαν και οι υπόλοιπες φιγούρες της σειράς:
Εμένα, μου άρεσαν περισσότερες, από την 1η φουρνιά! Η αλήθεια είναι όμως, ότι όλες έχουν επάνω τους ενδιαφέροντα στοιχεία, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς παίζει με αυτές που έχουν διπλό σώμα... Μου θυμίζουν ποιό πολύ τοτέμ!
Περισσότερα, εδώ!
Εμένα, μου άρεσαν περισσότερες, από την 1η φουρνιά! Η αλήθεια είναι όμως, ότι όλες έχουν επάνω τους ενδιαφέροντα στοιχεία, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς παίζει με αυτές που έχουν διπλό σώμα... Μου θυμίζουν ποιό πολύ τοτέμ!
Περισσότερα, εδώ!
Patgeo- Administrator
Προσωπικά με ενθουσιάζει πολύ η συγκεκριμένη σειρά και μάλλον θα την αγοράσω για τη συλλογή μου!
Manos_R- Administrator
Καλή είναι... μου αρέσουν πολύ οι μάσκες με τα ζωάκια που έχει xd
ειδικά το ψάρι χαχα
ειδικά το ψάρι χαχα
Patgeo έγραψε:Μια ιδιαίτερη, custom έκδοση, του Καρουζέλ:
Η παραπάνω εκδοχή, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτή που ακολουθεί, και δημοσιεύθηκε από τον Hyungmin Park!
Περισσότερα, εδώ!
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
ωραιες οι φιγουρες εχουν φαντασια
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Δόθηκαν στη δημοσιότητα εικόνες και πληροφορίες για την κυκλοφορία του σετ 10258 London Bus από τη σειρά Creator Expert! Το σετ περιλαμβάνει 1686 κομμάτια και θα είναι διαθέσιμο για το ευρύ κοινό από την 1η Αυγούστου! Για τα VIP μέλη θα είναι διαθέσιμο από 17 Ιουλίου. Επιπλέον στα πέντε επίσημα καταστήματα της Lego που βρίσκονται στη Μεγάλη Βρετανία το προϊόν θα είναι διαθέσιμο από αύριο 1η Ιουλίου! Η τιμή υπολογίζεται περίπου στα 120 ευρώ, αυτό εξαρτάται βέβαια από την κάθε χώρα κτλ... Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό!
Manos_R- Administrator
Φαίνεται πολύ ωραίο Μάνο! Εντύπωση μου κάναν τα καθίσματα, και κυρίως ο τρόπος που αποτύπωσαν τα μαξιλαράκια των κεφαλιών/χειρολαβές για τους πίσω!
Patgeo- Administrator
Εχει πολλές & ωραίες λεπτομέρειες κι έχω την εντύπωση είναι είναι minifig-scale οπότε αυτό είναι ένα επιπλέον + στην κατασκευή!!!
Manos_R- Administrator
Και μένα μου αρέσει το σετάκι 10258 (London Bus). Σίγουρα στη wishlist μου
Έχει επεξεργασθεί από τον/την collector στις 2/7/2017, 21:10, 1 φορά
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
To 70620 ninjago city έχει φοβερά και τρομερά κομμάτια με εξαιρετικές λεπτομέριες αλλά σα σύνολο μου κάνει ένα μπερδεμένο πράγμα που προκαλεί σύγχιση. Είναι σαφέστατα ένα σετ για έμπειρα μάτια.
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
όπως είπες και στο facebook, το βάζω και εγώ στο value for money όπως είναι ο ναός. Άντε να δώ πότε θα ανοίξω τον δικό μου...
Το LEGO Apollo Saturn V, παρέα με το πρωτότυπο! Η κλίμακα, είναι περίπου στο 1/110!
Περισσότερα, εδώ!
Περισσότερα, εδώ!
Patgeo- Administrator
Σελίδα 9 από 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 9 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης