Επερχόμενα Lego Set
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 24 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 24 από 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Απ: Επερχόμενα Lego Set
mballas έγραψε:chronis888 έγραψε:Σα να σου λέει αγόρασε και την Porsche και μένα όχι τώρα... Χθες!!!
Οι τιμές φυσικά προκαλούν ίλιγγο και για μένα έπρεπε να βγαίνουν με R/C επιλογές για να δικαιολογούν την τιμή τους.!!!
Εδώ θα διαφωνήσω Χρόνη. Παρότι και εμένα μου αρέσουν τα τηλεκατευθυνόμενα, η συγκεκριμένη σειρά έχει διαφορετικό target group. Έχουν προσηλωθεί πάρα πολύ στη λεπτομέρεια και στη μεθοδολογία κατασκευής η οποία προσπαθούν ακόμη και να ακολουθεί τη σειρά κατασκευής του πραγματικού αυτοκινήτου. Θεωρώ ότι τα δύο αυτά αυτοκίνητα είναι προσπάθεια της LEGO να πλησιάσει με τα Technic τον κλασικό μοντελισμό.
Άσε που φτιάχνοντας την Porsche, το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν να την κοπανάω από δω κι από κει!
Ορίστε τέτοια παραπάνω δεδομένα μου δίνεις και θα αρχίσω να ψάχνομαι και για αυτό. Ντροπή!!!!
chronis888- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 10
mballas έγραψε:Manos_R έγραψε:Πολύ ωραίο σετ!!! Το είχα ψηφίσει κι εγώ!! Μετά τα μεγάλα σετ Apollo & Old Fishing Store φαίνεται πως ξαναγυρνάν στα μικρού ή μεσαίου μεγέθους σετάκια!
Νομίζω ότι γενικά προσπαθούν να είναι κάπως ισορροπημένοι στα IDEAS. Μετά το Apollo και το Old Fishing Store κυκλοφόρησαν το Women of NASA και το TRON. Γενικά πάντως η σειρά είναι εξαιρετική και αξίζουν σχεδόν όλα τα μοντέλα. Πιστεύω επίσης ότι η LEGO βρήκε τον καλύτερο τρόπο να ανοιχτεί στις δημιουργικές ιδέες των AFOLs και να τους "επιβραβεύσει". Θυμίζω ότι οι AFOLs είναι πολύ μικρό ποσοστό των πωλήσεων τους, αλλά συγχρόνως και πολύ σημαντικοί για την εταιρεία.
Θα συμφωνήσω και εγώ Μιχάλη! Έχω την εντύπωση πάντως, ότι με τις κινήσεις που ακολουθούν, προσπαθούν να "αναβαθμίσουν" την σειρά, ώστε να αυξηθούν και τα έσοδά τους.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Δεν το έχω τσεκάρει προσωπικά αλλά απ'ότι διάβασα δεν είναι W16 (στο LEGO) κάτι που προφανώς θα ήταν πρόκληση σε τέτοια κλίμακαDRAKE έγραψε:λεπτομερέστατος ο W16 [/color][/size]
Gunman έγραψε:Δεν το έχω τσεκάρει προσωπικά αλλά απ'ότι διάβασα δεν είναι W16 (στο LEGO) κάτι που προφανώς θα ήταν πρόκληση σε τέτοια κλίμακαDRAKE έγραψε:λεπτομερέστατος ο W16 [/color][/size]
Και όμως είναι Γιώργο! Δες το review στο brickset...
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Εδώ https://catalogs.lego.com/brandcatalog/2hy2018/reemea/el/?page=106
είναι ο νέος Ελληνικός κατάλογος Lego για το 2ο μισό του 2018. Μπορείτε και να τον κατεβάσετε σε pdf πατώντας το βελάκι στο πάνω κέντρο της σελίδας.
Εδώ https://catalogs.lego.com/brandcatalog/2hy2018/reemea/sk/?page=120
είναι ο Τσέχικος ο οποίος έχει και τιμές! Με μιά γρήγορη ματιά ο Γερανός 42082 στα 229, η bugatti στα 369 και η μηχανή που κόβει κορμούς στα 129 με power
function και pneumatic με νέες βαλβίδες! Βλέπουμε ότι περιλαμβάνονται και το bucket wheel excavator στα 249 και το 6χ6 στα 279 ! Mack anthem στα 149.
Ninjago Docks στα 229! και τα τρένα στα 129 και 189 με τα καινούρια Power Funcions, που τα ονομάζουν powered up functions και δεν είναι συμβατά με τα
παλαιότερα. Έχει σελίδα με Harry Potter και Fantastic beasts ''έρχονται σύντομα'' . Λέτε οι τιμές αυτές να είναι ίδιες και στην Ελλάδα όταν έρθουν;
Άιντε ωραία όνειρα θα δούμε πάλι... Καλυνήχτα σας.
είναι ο νέος Ελληνικός κατάλογος Lego για το 2ο μισό του 2018. Μπορείτε και να τον κατεβάσετε σε pdf πατώντας το βελάκι στο πάνω κέντρο της σελίδας.
είναι ο Τσέχικος ο οποίος έχει και τιμές! Με μιά γρήγορη ματιά ο Γερανός 42082 στα 229, η bugatti στα 369 και η μηχανή που κόβει κορμούς στα 129 με power
function και pneumatic με νέες βαλβίδες! Βλέπουμε ότι περιλαμβάνονται και το bucket wheel excavator στα 249 και το 6χ6 στα 279 ! Mack anthem στα 149.
Ninjago Docks στα 229! και τα τρένα στα 129 και 189 με τα καινούρια Power Funcions, που τα ονομάζουν powered up functions και δεν είναι συμβατά με τα
παλαιότερα. Έχει σελίδα με Harry Potter και Fantastic beasts ''έρχονται σύντομα'' . Λέτε οι τιμές αυτές να είναι ίδιες και στην Ελλάδα όταν έρθουν;
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Είναι αλλά χρησιμοποίησαν τρείς στροφαλοφόρους αντί για έναν γιατί διαφορετικά θα χρειαζόταν να φτιάξουν νέες μπιέλες καιGunman έγραψε:Δεν το έχω τσεκάρει προσωπικά αλλά απ'ότι διάβασα δεν είναι W16 (στο LEGO) κάτι που προφανώς θα ήταν πρόκληση σε τέτοια κλίμακαDRAKE έγραψε:λεπτομερέστατος ο W16 [/color][/size]
νέα χιτώνια λίγο δύσκολο για ένα μόνο μοντέλο.
DRAKE έγραψε:Εδώ https://catalogs.lego.com/brandcatalog/2hy2018/reemea/el/?page=106
Πολύ ενδιαφέρον πόστ Κυριάκο! Σ'ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!
Patgeo- Administrator
Έρχεται επιτέλους και ο Voltron μετά από μεγάλη καθυστέρηση, η οποία όπως φαίνεται ...άξιζε!
Αν και προσωπικά δεν είναι πολύ του στυλ μου (ούτε έβλεπα την σειρά), καταλαβαίνω απόλυτα όσους τρέξουν να πάρουν αυτό το -μεγαλύτερο μέχρι στιγμής- πολύχρωμο και πολυ-λειτουργικό σετ από Lego Ideas.
Η αρχική τιμή (στα $179 / 179€) για 2321 κομμάτια (και μάλιστα σε Ideas) δεν είναι εξωφρενικά ακριβή και σίγουρα μιλάμε για ένα συλλεκτικό σετ που θα 'φύγει' γρήγορα...
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Πολύ ωραίο, όλοι μας είχαμε προσπαθήσει να τον φτιάξουμε με ότι LEGO είχαμε όταν ήμασταν μικροί.
Βλέποντας το παραπάνω βίντεο, αλλά και παρατηρώντας τα Technic set που κυκλοφορούν τα τελευταία χρόνια, έχω να πω ότι βρίσκονται σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, και ότι έχουν εξελιχθεί απίστευτα. Ειδικά κάποια τελευταία σετ, είναι τόσο αληθοφανή, λες και είναι απλά σε κλίμακα του πραγματικού!
Patgeo- Administrator
Φίλε Patgeo θα συμφωνήσω απόλυτα σε όσα έγραψες για τα Lego Technic. Πραγματικά έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Video review του επερχόμενου Hogwarts Great Hall (75954)!
Διαθέσιμο στα 110€ από 01 Αυγούστου από Lego shop. Ψηθήκατε όσο εγώ;
Διαθέσιμο στα 110€ από 01 Αυγούστου από Lego shop. Ψηθήκατε όσο εγώ;
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Εγώ αναμένω το όχημα το James Bond.!!!
chronis888- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 10
Review από τη νέα σειρά Minifigures για όσους μαζεύουν https://www.eurobricks.com/forum/index.php?/forums/topic/163138-review-71022-lego-minifigures-harry-potter-and-fantastic-beasts-series-1/
Σε κάποια εμφανίστηκα και νέα... πόδια σε μεσαίο μέγεθος που είναι κινούμενα.
Σε κάποια εμφανίστηκα και νέα... πόδια σε μεσαίο μέγεθος που είναι κινούμενα.
Σαν ''Harry Potter fan'' & λόγω των dark ages επειδή δεν έχω κάποιο απτα παλιά σετς, περιμένω με αγωνία τα καινούρια σετάκια και τη σειρά!
Manos_R- Administrator
Ρε μαγκες εχετε ιδεα ποτε θα κυκλοφορησουν ελλαδα τα harry potter?Εχω λυσαξει να τα παρω!
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Νικόλα τα brickheadz Ηarry Potter είναι ήδη διαθέσιμα. Τα υπόλοιπα σετς & η σειρά minifigures από Αύγουστο.
Manos_R- Administrator
Manos_R έγραψε:Νικόλα τα brickheadz Ηarry Potter είναι ήδη διαθέσιμα. Τα υπόλοιπα σετς & η σειρά minifigures από Αύγουστο.
Eυχαριστω Μανο, τα brickheadz δεν με πολυ τραβανε σαν σειρα αλλα τα ποτερ πιστευω ελλαδα να ερθουν ολα γιατι την θελω πληρης την σειρα για βιτρινα.
ironman- Ο Άρχων
Απόσο ξέρω από έγκυρη πηγή δύο κωδικοί δε θα είναι διαθέσιμοι σε φυσικά καταστήματα τύπου Public.
Οι δύο αυτοί κωδικοί είναι: 75955 & 75956.
Τώρα δε ξέρω αν αλλάξει κάτι στην πορεία και τα φέρουν και τα καταστήματα επειδή άνοιξε και το ελληνικό μαγαζί στο lego.com.
Τώρα δε ξέρω αν αλλάξει κάτι στην πορεία και τα φέρουν και τα καταστήματα επειδή άνοιξε και το ελληνικό μαγαζί στο lego.com.
Manos_R- Administrator
Manos_R- Administrator
Manos_R έγραψε:Απόσο ξέρω από έγκυρη πηγή δύο κωδικοί δε θα είναι διαθέσιμοι σε φυσικά καταστήματα τύπου Public.
Λογικα τουμανια, gamescom,redline θα τα φερουν, τωρα αμα δεν τα φερουν πιστευω οτι στο mall αθηνας σιγουρα θα γινει κατι.
ironman- Ο Άρχων
Το βιντεάκι των σχεδιαστών! Enjoy!
Manos_R- Administrator
Σελίδα 24 από 40 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 24 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης