Επερχόμενα Lego Set
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 32 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 32 από 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Απ: Επερχόμενα Lego Set
To mastag ειναι ωραιο , οκ δεν εχει το απλο brick την πολυτελεια του technic brick αλλα βλεπετε.
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Το 2019 θα έχουμε και ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ LEGO!!
Ονομάζεται Hidden side και πέρα από τις πολύ πρωτότυπες συνθέσεις, για πρώτη φορά τα ολοκληρωμένα set αναγνωρίζονται από κινητά και 'ζωντανεύουν' μέσω επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality), αποκαλύπτοντας επιπλέον μυστικά (που απ'οτι φαίνεται μερικές φορές περιέχουν και ...φαντάσματα)!
Δείτε εδώ το σχετικό άρθρο στο brickset καθώς και την επίσημη ανακοίνωση της Lego
Δείτε μερικά δείγματα:
Ονομάζεται Hidden side και πέρα από τις πολύ πρωτότυπες συνθέσεις, για πρώτη φορά τα ολοκληρωμένα set αναγνωρίζονται από κινητά και 'ζωντανεύουν' μέσω επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality), αποκαλύπτοντας επιπλέον μυστικά (που απ'οτι φαίνεται μερικές φορές περιέχουν και ...φαντάσματα)!
Δείτε εδώ το σχετικό άρθρο στο brickset καθώς και την επίσημη ανακοίνωση της Lego
Δείτε μερικά δείγματα:
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Μόλις κυκλοφόρησε!! LEGO Ideas The Flintstones 21316 748 κομμάτια στα 59,99€
Εδώ το σχετικό review https://brickset.com/article/42138/review-21316-the-flintstones
Εδώ το σχετικό review https://brickset.com/article/42138/review-21316-the-flintstones
Έχει επεξεργασθεί από τον/την DRAKE στις 16/2/2019, 21:27, 2 φορές συνολικά
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Και εδώ μια πρώτη ματιά σε καινούρια σετάκια star wars που παρουσιάστηκαν στην έκθεση της Νέας Υόρκης (ευτυχώς είναι όλα μικρά και φτηνά ):
https://brickset.com/article/42269/new-york-toy-fair-2019-star-wars
https://brickset.com/article/42269/new-york-toy-fair-2019-star-wars
Και εδώ αρκετά σετάκια πάλι από την έκθεση της Νεάς Υόρκης , μεταξύ αυτών και πολλά Hidden αναμεσά τους και τρένο! Δεν είχα το χρόνο να τα μεταφράσω αλλά
είναι στα Αγγλικά : https://www.thebrickfan.com/lego-2019-new-york-toy-fair-set-images/
είναι στα Αγγλικά : https://www.thebrickfan.com/lego-2019-new-york-toy-fair-set-images/
Λειπει ο dino στο σετακι, να το θεωρησουμε ελλιπής αραγε?
ironman- Ο Άρχων
Ωραίο το Flintstones & εννοείται έχει μπει στη wishlist αλλά κρίμα που λείπει ο Dino! Ντε και καλά να μας κάνουν μοκάδες όλους εκεί στη Lego. Μάλλον θα πρέπει να θυσιάσω μερικά mixels για να φτιάξω το Dino!
Όσο για το Hidden Side βλέπουμε ωραία καλοσχεδιασμένα σετς με ωραία κομμάτια... Εύχομαι οι τιμές τους να μην είναι στα ύψη!
Ερώτηση: Τι θα πρωτοαγοράσουμε το 2019;
Όσο για το Hidden Side βλέπουμε ωραία καλοσχεδιασμένα σετς με ωραία κομμάτια... Εύχομαι οι τιμές τους να μην είναι στα ύψη!
Ερώτηση: Τι θα πρωτοαγοράσουμε το 2019;
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Manos_R έγραψε:Ερώτηση: Τι θα πρωτοαγοράσουμε το 2019;
Πολύ καλή ερώτηση!!!!
Κατα πάσα πιθανότητα θα αδειάσω την wishlist απο πέρυσι (10268 & 75955) και μετά θα ασχοληθώ και με τα φετινά!!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Μην αδειάσεις φίλε κάνε αναπροσαρμογή! Αν είσαι Harry Potter fan μη βγάλεις το 75955 γιατί θα χτυπάς το κεφάλι σου μετά. Όσο για το 10268 είναι σετάρα, επανακυκλοφορεί κι απόσο θυμάμαι είσαι citακιας σαν εμένα οπότε είναι must για τις πόλεις μας! Ξαναδές τη wishlist σου!
Manos_R- Administrator
Δεν μπορεις να τα αγορασεις ολα. Καλο αυτο γιατι μετα θα βαριοσουν Πλεον εχω καταργησει την wishlist μου, αγοραζω οτι μου αρεσει ανεξαρτητα τι ειναι και απο ποια θεματολογια. Το λεγομενο παιδομαζωμα και οπου βγει! To μονο σταθερο ειναι η παντοφλα της γυναικας που οταν υπερβω τα ποσα πεφτει ξυλο
ironman- Ο Άρχων
Δε μπορούμε να τα αγοράσουμε όλα το μόνο σίγουρο. Προσωπικά η wishlist με βοηθάει να αγοράζω τα σετάκια που είναι πιο παλιά για να μην τα χάσω και περιορίζω τις αγορές σε καινούρια σετς εκτός εάν μου αρέσει κάτι πάρα πολύ & επιπλέον αποφεύγω τις άσκοπες αγορές!
Manos_R- Administrator
Δεχόμαστε άνανδρο βομβαρδισμό απο σεταρες φιλοι μου αντισταθείτε.
ironman- Ο Άρχων
Χαχαχαχαχαχα!
Manos_R- Administrator
Πολύ πράγμα, όντως! Σίγουρα, υπάρχει μεγάλος πειρασμός για πολλές αγορές, αλλά όλοι πάμε ανάλογα με την τσέπη μας την συγκεκριμένη χρονική στιγμή!
Για άλλη μια φορά πάντως, προβλέπετε το 2019 σαν ένα έτος που θα ζοριστούμε αρκετά με τις προτιμήσεις μας και τις επιλογές μας!
Για άλλη μια φορά πάντως, προβλέπετε το 2019 σαν ένα έτος που θα ζοριστούμε αρκετά με τις προτιμήσεις μας και τις επιλογές μας!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Εγώ έχω παραιτηθεί εδώ και καιρό από την προσπάθεια να πάρω ότι μου αρέσει xd
Εσυ Γιωργο εχεις παραιτηθει απο το να παιρνεις ,πλεον ερχονται με παλετες εξω απο το σπιτι, να σε ρωτησω με κλαρκ τα κατεβαζεις ή με αγνό πλην τίμιο παλετοφορο?
ironman- Ο Άρχων
Σκέφτομαι να κάνω κουμπάρα για το liebherr... Αχχαχαχχαχαχα τι μας κάνανε πάλι! Πολύ εντυπωσιακό σετ... Πολύ ακριβό... Κι αυτό που μου κάνει εντύπωση μέχρι στιγμής είναι ότι κατεβάζουν τις ποσότητες στα τουβλάκια... Μετά το κόκκινο γερανοφορο... Δεν βλέπω κομμάτι με πολλά bricks...
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
Όντως, είναι ένα από τα ωραία σετάκια το συγκεκριμένο Μαρία. Εγώ έχω μείνει στο 8421 που είναι επίσης ένα πολύ ωραίο σετ που ακόμα και σήμερα, κάποια τεχνικά στοιχεία που ενσωματώνει δεν τα έχω κατανοήσει, παρά το ότι το έχω φτιάξει...
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Ο Γιώργος μπορεί να παραλαμβάνει σετάκια με παλέτες αλλά είναι τόσο τίμιος και καθαρός άνθρωπος που ΟΥΔΕΠΟΤΕ κράτησε κάτι προς όφελός του ή για προσωπικό του συμφέρον. Πάντα σκέφτεται τρόπους να αξιοποιηθούν τα σετς με τον καλύτερο τρόπο κι όταν υπάρχουν επιπλέον σετς για μοιρασιά το κάνει με τρόπο τέτοιο για να μη δυσαρεστήσει κανέναν. Respect Gunman!
Manos_R- Administrator
Μανο οταν λεω ερχονται δεν εννοω τσαμπα, προφανως τα πληρωνει το παλικαρι γιατι παει αλλου η συζητηση κ δεν νομιζω οτι ειχε χαρακτηρα μομφης απο μερους μου . Και βεβαια συμφωνω οτι ο προεδρας του φορουμ εινα καθαρος και τιμιος προς ολους μας! Τουλαχιστον εγω δεν εχω κανενα παραπονο
Μαρια ο γερανος οντως ειναι ενα τρομερο δημιουργημα για τα τεκνικ του 2019 και το στολιδι αλλα πιστεψε με το 2020 κατι αλλο ποιο εντυπωσιακο θα βγαλουν. Το θεμα ειναι το θες πραγματικα κ το γουσταρεις? Παρε το και μαζεψε τα λεφτα θα αξιζει!
Patgeo το 8241 ειναι ενα απο τα κλαυτερα γερνακια της lego διαχρονικοτατο και ομορφο ,κριμα που δεν μπορεσα να το αποκτησω.
Μαρια ο γερανος οντως ειναι ενα τρομερο δημιουργημα για τα τεκνικ του 2019 και το στολιδι αλλα πιστεψε με το 2020 κατι αλλο ποιο εντυπωσιακο θα βγαλουν. Το θεμα ειναι το θες πραγματικα κ το γουσταρεις? Παρε το και μαζεψε τα λεφτα θα αξιζει!
Patgeo το 8241 ειναι ενα απο τα κλαυτερα γερνακια της lego διαχρονικοτατο και ομορφο ,κριμα που δεν μπορεσα να το αποκτησω.
ironman- Ο Άρχων
Απλά να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί σε αυτά που γράφουμε γιατί πράγματα που για μας εννοούνται και τα γνωρίζουμε, τα καινούρια μέλη δεν τα ξέρουν οπότε ο καθένας μπορεί να το πάρει όπως θέλει ένα τέτοιο σχόλιο!
Manos_R- Administrator
Manos_R έγραψε:Απλά να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί σε αυτά που γράφουμε γιατί πράγματα που για μας εννοούνται και τα γνωρίζουμε, τα καινούρια μέλη δεν τα ξέρουν οπότε ο καθένας μπορεί να το πάρει όπως θέλει ένα τέτοιο σχόλιο!
Δεν νομιζω οτι μπορει το σχολιο μου να ερμηνευτει κακοβουλα, ποτε δεν ειπα οτι η λεγκο στα παραδιδει τσαμπα οποτε θες κλαρκ! Αυτο ναι ειναι χοντρο. Αλλα εφοσον λυθηκε το θεμα ας μην το συνεχιζουμε.
ironman- Ο Άρχων
Νικόλα δε μιλάω για μας, αλλά κάποιο νέο μέλος ή κάποιος που δε γνωρίζει τότε ΝΑΙ υπάρχει περίπτωση να το παρερμηνεύσει κακόβουλα!
Από πλευράς μου το θέμα έληξε, είπα την άποψη μου & εννοείται σέβομαι την άποψη του καθενός εδώ μέσα. Όλα οκ!
Από πλευράς μου το θέμα έληξε, είπα την άποψη μου & εννοείται σέβομαι την άποψη του καθενός εδώ μέσα. Όλα οκ!
Manos_R- Administrator
Σελίδα 32 από 40 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 32 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης