Επερχόμενα Lego Set
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 25 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 25 από 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Απ: Επερχόμενα Lego Set
Αν και το περίμενα λιγάκι πιο όμορφο... θα το πάρω κανονικά και με το νόμο.!!!
chronis888- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 10
Ορίστε και το review:
Και mini-review/building steps: https://brickset.com/article/37211/review-10262-james-bond-aston-martin-db5
Δεν ξέρω, δεν τρελάθηκα. Περίμενα κάτι πιο 'όμορφο' (αν και αυτό είναι υποκειμενικό) και ίσως (για να πρωτοτυπήσουν σε Creator-Expert αμάξι) ένα minifigure James Bond!
Από την άλλη χάρηκα που για μένα δεν μεγάλωσε η wishlist
Πάντως, στο 07:42 του βίντεο βλέπετε το eject function του καθίσματος που είναι εντυπωσιακό!!
Και mini-review/building steps: https://brickset.com/article/37211/review-10262-james-bond-aston-martin-db5
Δεν ξέρω, δεν τρελάθηκα. Περίμενα κάτι πιο 'όμορφο' (αν και αυτό είναι υποκειμενικό) και ίσως (για να πρωτοτυπήσουν σε Creator-Expert αμάξι) ένα minifigure James Bond!
Από την άλλη χάρηκα που για μένα δεν μεγάλωσε η wishlist
Πάντως, στο 07:42 του βίντεο βλέπετε το eject function του καθίσματος που είναι εντυπωσιακό!!
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Το τιμή LEGO Shop Ελλάδας μ'αρεσε xd...
Δεν είδα το video με το σετ, αλλά δεν είμαι τρελαμενος με τον 007...Voltron και πάλι voltron για μένα xd (άσχετο theme αλλά παρόμοια τιμη)
Δεν είδα το video με το σετ, αλλά δεν είμαι τρελαμενος με τον 007...Voltron και πάλι voltron για μένα xd (άσχετο theme αλλά παρόμοια τιμη)
Ψιλοάσχημο και τετραγωνισμένο πολύ, χάνονται οι πανέμορφες καμπύλες της DB5. Χάσαν τελείως το μπροστινό
τμήμα, φανάρια, γρίλια ψυγείου και ένας απλός κύβος το πίσω μέρος. Όχι και η καλύτερη δουλειά τους. Οι ζάντες ωραίες!
Επίσης το περίμενα φθηνότερο 180Ε είναι πολλά για αυτό, αν πέσει με τις εκπτώσεις στα 120-130 μπορεί να το σκεφτώ.
τμήμα, φανάρια, γρίλια ψυγείου και ένας απλός κύβος το πίσω μέρος. Όχι και η καλύτερη δουλειά τους. Οι ζάντες ωραίες!
Επίσης το περίμενα φθηνότερο 180Ε είναι πολλά για αυτό, αν πέσει με τις εκπτώσεις στα 120-130 μπορεί να το σκεφτώ.
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Σίγουρα το να αποδόσεις καμπύλες με LEGO είναι δύσκολο πράγμα αλλά αυτά τα cones στους καθρέπτες έπρεπε να τα αποφύγουν νομίζω..
Όσοι έχουν την σειρά με τα αμάξια creator θα το πάρουν για την συλλογή τους. Ασχημουλι είναι, καμπύλες δεν έχει τις σωστές, δεν έπρεπε καν να κυκλοφορήσει. Θες αμάξι 007 βρες άλλο τόσα έχει. Σχέση κομμάτια-τιμη, τσιμπημενο δεν το λες το λες δαγκωνιά καρχαρία
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Εγώ αν και αγοράζω ή μου έρχονται πολλά city οχήματα, δεν έχω ασχοληθεί με τη σειρά creator expert...τι να πρωτοχωρέσει αυτή η wishlist... Για να είμαι ειλικρινής ψιλοαπογοητεύτητκα λίγο με το συγκεκριμένο σετ... Αρκετά ''τετραγωνισμένο'' και μικρής κλίμακας. Έχει κάποιες πανέμορφες λεπτομέρειες και κάποιες που βγάζουν μάτι όπως οι καθρέφτες που είπε ο Gunman... Τιμή στα ύψη βεβαίως λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Αν είχε και μια φιγούρα James Bond μέσα ίσως θα μπορούσε να δικαιολογήσει την τιμή!
Προσωπικά θα προτιμούσα να αγοράσω το London Bus που είναι πιο φθηνό, έχει περισσότερα κομμάτια, έχουν κάνει απίστευτη δουλειά οι σχεδιαστές και είναι και σε κλίμακα minifigure!
Προσωπικά θα προτιμούσα να αγοράσω το London Bus που είναι πιο φθηνό, έχει περισσότερα κομμάτια, έχουν κάνει απίστευτη δουλειά οι σχεδιαστές και είναι και σε κλίμακα minifigure!
Manos_R- Administrator
Gunman έγραψε:Σίγουρα το να αποδόσεις καμπύλες με LEGO είναι δύσκολο πράγμα αλλά αυτά τα cones στους καθρέπτες έπρεπε να τα αποφύγουν νομίζω..
Μάλλον έξτρα πυροβόλα είναι...
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Έτσι δικαιολογειται αλλά το θέλω ουδέτερο σαν την φώτο με την πραγματική...
Voltron
Voltron
Εγώ πάλι περιμένα τα Harry Potter σετάκια!! Απότι βλέπω υπάρχει ποικιλία στο φόρουμ!!!
Manos_R- Administrator
Ίσως είμαι ο μόνος που του αρέσει ή του αρέσει και το λέει,κυρίως εξαιτίας των διαφόρων και καλά high tech gadgets που έχει...Δεν είναι τόσο χαζοί ή άσχετοι οι σχεδιαστές εκεί πάνω στον Βορρά για να μην το κάνουν καλύτερο.Κάτι θα ήξεραν.Το ότι ίσως σε λεπτομέρειες θα χρειαζόταν παρεμβάσεις ισχύει,αλλά αν παρατηρήσετε τις δύο φωτογραφίες που αντιπαραβάλει παραπάνω ο φίλος θα δείτε ότι το πρωτότυπο έχει ΠΟΛΛΕΣ καμπύλες.Όπως και να έχει ίσως το συγκεκριμένο μοντέλο με κάνει να αγοράσω τα προηγούμενα 3 μοντέλα,αφού έμεινα πολύ πίσω,στο mini cooper.
Όσον αφορά την τιμή του,μπορεί να είναι τσιμπημένη,αλλά ίσως είναι η πρώτη φορά που πληρώνουν/ουμε δικαιώματα για ένα σετ σε 2 εταιρίες:την Aston Martin και την εταιρία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του 007.Οψόμεθα...
Όσον αφορά την τιμή του,μπορεί να είναι τσιμπημένη,αλλά ίσως είναι η πρώτη φορά που πληρώνουν/ουμε δικαιώματα για ένα σετ σε 2 εταιρίες:την Aston Martin και την εταιρία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του 007.Οψόμεθα...
Mandis- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Εσύ πάλι...Manos_R έγραψε:Εγώ πάλι περιμένα τα Harry Potter σετάκια!! Απότι βλέπω υπάρχει ποικιλία στο φόρουμ!!!
Mandis- Επιδέξιος τσεκουράς
Mandis έγραψε:Ίσως είμαι ο μόνος που του αρέσει ή του αρέσει και το λέει,κυρίως εξαιτίας των διαφόρων και καλά high tech gadgets που έχει...Δεν είναι τόσο χαζοί ή άσχετοι οι σχεδιαστές εκεί πάνω στον Βορρά για να μην το κάνουν καλύτερο.Κάτι θα ήξεραν.Το ότι ίσως σε λεπτομέρειες θα χρειαζόταν παρεμβάσεις ισχύει,αλλά αν παρατηρήσετε τις δύο φωτογραφίες που αντιπαραβάλει παραπάνω ο φίλος θα δείτε ότι το πρωτότυπο έχει ΠΟΛΛΕΣ καμπύλες.Όπως και να έχει ίσως το συγκεκριμένο μοντέλο με κάνει να αγοράσω τα προηγούμενα 3 μοντέλα,αφού έμεινα πολύ πίσω,στο mini cooper.
Μαζι σου και εγω.
Θεωρώ οτι ειναι καταπληκτικό σετ. Τα Lego δεν ειναι μόνο ομορφιά... ο σχεδιαστής εχει κάνει θαύματα στην προκειμένη περίπτωση, γιαυτο και η αυξημένη τιμή. Και μην ξεχνάμε οτι το συγκεκριμένο σετ τροφοδοτεί δυο διαφορετικα licenses, όποτε η τιμή πρέπει να ειναι έτσι και αλλιως αυξημένη σε σύγκριση με τα VW και Μίνι.
vgang- Επιδέξιος τσεκουράς
Manos_R- Administrator
ironman- Ο Άρχων
Εντάξει δεν υπάρχει...Φοβερό σετ... Αν είσαι φαν Star Wars ή Harry Potter ή οποιουδήποτε licensed theme και βλέπεις τέτοιες σετάρες εννοείται πως θες να τις έχεις στη συλλογή σου. Η τιμή βέβαια δεν είναι προσιτή... στα 460 ευρώ το δίνει το legoshop.com Ελλάδας.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Manos_R στις 25/7/2018, 22:27, 1 φορά
Manos_R- Administrator
Να υποθεσω οτι μετα απο μια 5ετια θα εχει φτασει στα 1500 Δεν νομιζω ομως οτι θα κρατηθω παραπανω απο 2 βδομαδες με κλειστο το κουτι!
ironman- Ο Άρχων
Η τιμή για 6000+ κομμάτια και ταυτόχρονα για licensed προϊόν είναι καλή. Το legoshop.com Γερμανίας το δίνει στα 400 ευρώ που σημαίνει ότι η τιμή μπορεί να μειωθεί κι άλλο από άλλα sites όταν περάσει λίγος καιρός από την κυκλοφορία του. Και πάλι όμως δεν παύει να είναι ένα σεβαστό ποσό...εγώ πχ δε ξέρω αν το διαθέσω για ένα μόνο σετ. Ως φαν όμως θέλω πολύ να το αποκτήσω - το μόνο σίγουρο.
Manos_R- Administrator
Σκεψου οτι το να αγορασεις την πληρη σειρα του potter θα φτασει κοντα στα 450 ευρω. Αρα θα σκεφτω σοβαρα το ενδεχομενο να αποκτησω για αρχη το μεγαλο και για τα μικρα εχει ο θεος!
ironman- Ο Άρχων
Όντως φαίνεται σετάρα το συγκεκριμένο! Η τιμή Γερμανίας, είναι πολύ καλή πιστεύω για σετ τέτοιου μεγέθους! Πολλοί είμαι σίγουρος ότι θα ήθελαν να το αποκτήσουν, αλλά δεν ξέρω πόσοι θα το καταφέρουν...
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Θα το αφησουμε λιγο μπας και πεσει η τιμη που δεν νομιζω!
Γιωργο οταν λες τιμη γερμανιας? Εννοεις στο επισημο σαιτ?
Γιωργο οταν λες τιμη γερμανιας? Εννοεις στο επισημο σαιτ?
ironman- Ο Άρχων
Ναι στο επίσημο Lego Shop. Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα και εγώ από περιέργεια. Κλασσικά, Ιταλία/Γερμανία η φτηνότερη τιμή, Ισπανία/Γαλλία/Αγγλία κάπου στη μέση και εμείς στον Θεό.
Ελπίζω και εγώ μήπως πέσει λίγο, αλλά μη γελιόμαστε είναι εντελώς exclusive set (6000 κομμάτια και licensed), δεν πρόκειται να το ρίξουν πολύ (και για λόγους prestige). Να μη σου πω ότι θα βγάλουν και ειδική VIP κάρτα με προνόμια κλπ (όπως κάνουν για το Millennium Falcon)
Ελπίζω και εγώ μήπως πέσει λίγο, αλλά μη γελιόμαστε είναι εντελώς exclusive set (6000 κομμάτια και licensed), δεν πρόκειται να το ρίξουν πολύ (και για λόγους prestige). Να μη σου πω ότι θα βγάλουν και ειδική VIP κάρτα με προνόμια κλπ (όπως κάνουν για το Millennium Falcon)
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Σελίδα 25 από 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 25 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης