Επερχόμενα Lego Set
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 14 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 14 από 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Απ: Επερχόμενα Lego Set
Μονο για το net shooter αξιζει
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Manos_R- Administrator
Manos_R- Administrator
Πολύ πράγμα! Ευχαριστούμε Μάνο!
Εμένα, μου άρεσαν αρκετά από τα Creators, και το ιστιοπλοϊκό από τα technic!
Εμένα, μου άρεσαν αρκετά από τα Creators, και το ιστιοπλοϊκό από τα technic!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
ironman- Ο Άρχων
LEGO to re-release 5,923-piece Taj Mahal on Cyber Monday 2017 [News]
Today LEGO is announcing that the iconic 10189 Taj Mahal will be re-released as Creator Expert 10256 Taj Mahal. Formerly the long-time record holder for Largest LEGO Set until being dethroned a few months ago by the new UCS Millennium Falcon, this set is still the second-largest LEGO set of all time with 5,923 pieces and will be available on November 27 (aka Cyber Monday) in LEGO stores and from the LEGO Shop Online for $369.99 USD.
Ενα δυνατο σετ με 6χιλιαδες κομματια σε σχετικα καλη τιμη ανα κομματι, μπηκε ηδη στην λιστα μου και περιμενουμε γνωστο μαγαζι σε κανα 2αρακι χρονια να το παρουμε σε 50% εκπτωση
Today LEGO is announcing that the iconic 10189 Taj Mahal will be re-released as Creator Expert 10256 Taj Mahal. Formerly the long-time record holder for Largest LEGO Set until being dethroned a few months ago by the new UCS Millennium Falcon, this set is still the second-largest LEGO set of all time with 5,923 pieces and will be available on November 27 (aka Cyber Monday) in LEGO stores and from the LEGO Shop Online for $369.99 USD.
Ενα δυνατο σετ με 6χιλιαδες κομματια σε σχετικα καλη τιμη ανα κομματι, μπηκε ηδη στην λιστα μου και περιμενουμε γνωστο μαγαζι σε κανα 2αρακι χρονια να το παρουμε σε 50% εκπτωση
ironman- Ο Άρχων
Σκοπεύετε να το αγοράσετε παιδιά? Εγώ δεν ξέρω.... παλιότερα το είχα απορρίψει σαν αδιάφορο σετ, τώρα όχι ότι απέκτησε ενδιαφέρον...
Χαχαχα! Λες Νίκο? Μπορεί και να συμβεί!
Σίγουρα, είναι ένα σετ που έχει αρκετά ενδιαφέροντα κομμάτια, αν και τα περισσότερα είναι σε μια συγκεκριμένη απόχρωση, που εμένα μου αρέσει πάρα πολύ!
Πέρα των παραπάνω, δεν ξέρω αν θα το αγόραζα κάποια στιγμή, είτε στην περίπτωση που η τιμή του έπεφτε στα μισά, πόσο μάλλον στην πλήρη αξία του, που είναι απαγορευτική για εμένα...
edit: Βγάλαν και promo video!
Σίγουρα, είναι ένα σετ που έχει αρκετά ενδιαφέροντα κομμάτια, αν και τα περισσότερα είναι σε μια συγκεκριμένη απόχρωση, που εμένα μου αρέσει πάρα πολύ!
Πέρα των παραπάνω, δεν ξέρω αν θα το αγόραζα κάποια στιγμή, είτε στην περίπτωση που η τιμή του έπεφτε στα μισά, πόσο μάλλον στην πλήρη αξία του, που είναι απαγορευτική για εμένα...
edit: Βγάλαν και promo video!
Patgeo- Administrator
WOW!!! Μου αρέσει το γεγονός ότι βγαίνουν ξανά στην αγορά παλιά σετάκια που έχασα λόγω των dark ages... Ήδη μετράμε το θρυλικό M.F Star Wars, to Winter Toy Shop από τη σειρά Creator και τώρα το εξίσου πανέμορφο Taj Mahal - διορθώστε με αν ξέχασα κάποιο. Προσωπικά εύχομαι και σε κάποια μελλοντική επανέκδοση κάποιου modular building! Για την αγορά του τώρα με προβληματίζει... Με Disney Castle, Ninjago City & Porsche στη wishlist σα χλωμό το βλέπω!Πάντως είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!
Manos_R- Administrator
ironman- Ο Άρχων
Για να δούμε τι άλλο θα δούμε! Σίγουρα έχουμε να περιμένουμε πολλά, βάσει και του βίντεο, αλλά από την μεριά τους, θα θέλουν να δουν και ανταπόκριση σε αυτή τους την κίνηση. Το κόστος για αυτούς, είναι πιστεύω ελάχιστο, σε σχέση με την δημιουργία ενός νέου σετ, μιας και τα καλούπια υπάρχουν ήδη, αλλά μόνο οι ίδιοι ξέρουν πως θέλουν να διαχειριστούν το όλο θέμα.
Τα σχόλια πάντως για την συγκεκριμένη κίνηση της LEGO, είναι ποικίλα απ'ότι διάβασα στο ίντερνετ! Υπάρχει πολύ ενθουσιασμός από τους νέους φαν ή όσους εκείνη την περίοδο που βγήκαν τα συγκεκριμένα σετ ήταν στα dark ages ή δεν μπορούσαν για τον "χ" λόγο να τα αγοράσουν και έχουν μια 2η ευκαιρία. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί, που στοκάρουν σετ για μεταπώληση, οι οποίοι έχουν ξενερώσει άσχημα.
Εγώ ευτυχώς, ότι σετ αγοράζω, όταν το κάνω, το κάνω για να το χαρώ κυρίως εγώ, οπότε ότι καλό είναι να έρθει, ας έρθει! Ποιός ξέρει, τα νέα σετ ίσως να μην είναι όλα μια απλή επανακυκλοφορία των παλαιών, αλλά μπορεί να υπάρχουν και προσθήκες, όπως π.χ. έγινε με το Millenium Falcon!
Τα σχόλια πάντως για την συγκεκριμένη κίνηση της LEGO, είναι ποικίλα απ'ότι διάβασα στο ίντερνετ! Υπάρχει πολύ ενθουσιασμός από τους νέους φαν ή όσους εκείνη την περίοδο που βγήκαν τα συγκεκριμένα σετ ήταν στα dark ages ή δεν μπορούσαν για τον "χ" λόγο να τα αγοράσουν και έχουν μια 2η ευκαιρία. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί, που στοκάρουν σετ για μεταπώληση, οι οποίοι έχουν ξενερώσει άσχημα.
Εγώ ευτυχώς, ότι σετ αγοράζω, όταν το κάνω, το κάνω για να το χαρώ κυρίως εγώ, οπότε ότι καλό είναι να έρθει, ας έρθει! Ποιός ξέρει, τα νέα σετ ίσως να μην είναι όλα μια απλή επανακυκλοφορία των παλαιών, αλλά μπορεί να υπάρχουν και προσθήκες, όπως π.χ. έγινε με το Millenium Falcon!
Patgeo- Administrator
Γιωργο γιαυτον τον λογο τα ξαναβγαζουν κυριως πιστευω, οχι τοσο για την κερδοφορια αλλα να σπασουν λιγο τις υψηλες τιμες που μεταπωλουνται τα ιδια τους τα προιοντα. Σου λεει γιατι να τα οικονομισει ο Νικολας πουλωντας το 1300 ευρω και να μην του τα παρω εγω και 100πλασια .Διοτι το να ξανακανεις re-release σε υπαρχον σετ και να το εχεις βρει τωρα σκοινι κορδονι συνεχεια δεν ειναι και οτι καλυτερο για το πρεστιζ μιας εταιρειας.
Ο συλλεκτης το θελει μοναδικο , αλλα ειπαμε!
Ο συλλεκτης το θελει μοναδικο , αλλα ειπαμε!
ironman- Ο Άρχων
Προσωπικά πιστεύω ότι η επανακυκλοφορία παλαιών σετ έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με εισπρακτικούς λόγους. Δε θεωρώ ότι τη lego την ενδιαφέρουν οι μεταπωλητές και τα κέρδη τους. Ίσα - ίσα αυτοί ήταν και μια αιτία που την ανέβασε πολύ ψηλά.
Η επανακυκλοφορία αποτελεί ένα ακόμα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος της lego καθώς η ίδια η εταιρεία ακυρώνει ένα μύθο γύρω από σετ "θρύλους". Παίζει και τα τελευταία της χαρτιά στην προσπάθειά της να μειώσει την κάμψη των κερδών της η οποία έχει ήδη οδηγήσει σε μειώσεις προσωπικού, μισθών κλπ.
Οι νέες παντελώς αποτυχημένες σειρές (και οι εμμονές της πάνω σε αυτές), τα πάρα πολλά νέα και αδιάφορα σετ που δεν έχουν να παρουσιάσουν κάτι νέο μαζί με τα τεράστια ανοίγματα που έχει κάνει την οδηγούν κατευθείαν στο γκρεμό...
Η lego μόνη της βάζει τα χεράκια της και βγάζει τα ματάκια της. Ακύρωνει την έννοια της συλλεκτικότητας, απομυθοποιεί την ιστορία της και συμπεριφέρεται σαν τον τζογαδόρο που προσπαθεί να ρεφάρει...
Η επανακυκλοφορία αποτελεί ένα ακόμα ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος της lego καθώς η ίδια η εταιρεία ακυρώνει ένα μύθο γύρω από σετ "θρύλους". Παίζει και τα τελευταία της χαρτιά στην προσπάθειά της να μειώσει την κάμψη των κερδών της η οποία έχει ήδη οδηγήσει σε μειώσεις προσωπικού, μισθών κλπ.
Οι νέες παντελώς αποτυχημένες σειρές (και οι εμμονές της πάνω σε αυτές), τα πάρα πολλά νέα και αδιάφορα σετ που δεν έχουν να παρουσιάσουν κάτι νέο μαζί με τα τεράστια ανοίγματα που έχει κάνει την οδηγούν κατευθείαν στο γκρεμό...
Η lego μόνη της βάζει τα χεράκια της και βγάζει τα ματάκια της. Ακύρωνει την έννοια της συλλεκτικότητας, απομυθοποιεί την ιστορία της και συμπεριφέρεται σαν τον τζογαδόρο που προσπαθεί να ρεφάρει...
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
Το τελευταίο διάστημα, διάφορες φήμες επανακυκλοφορίας σετ που έχουν αποσυρθεί, επαληθεύονται!
Λέτε να επαναληφθούν και οι ποιό πρόσφατες, που αφορούν το Cafe Corner και το Green Grocer?
Περισσότερα, εδώ!
Λέτε να επαναληφθούν και οι ποιό πρόσφατες, που αφορούν το Cafe Corner και το Green Grocer?
Περισσότερα, εδώ!
Patgeo- Administrator
Tα εχουμε ξαναπει και γινομαστε κουραστικοι πλεον με ολο το θεμα των επανακυκλοφοριων!
Τασσομαι κατα
Δεν με ενθουσιασαν ποτε τα συγκεκριμενα σετ και ειχα ευκαιρια να τα παρω αλλα δεν .
Λιγη φαντασια για κατι καινουργιο!
Ευχαριστουμε Γιωργο για το αρθρο.
Τασσομαι κατα
Δεν με ενθουσιασαν ποτε τα συγκεκριμενα σετ και ειχα ευκαιρια να τα παρω αλλα δεν .
Λιγη φαντασια για κατι καινουργιο!
Ευχαριστουμε Γιωργο για το αρθρο.
ironman- Ο Άρχων
Άντε και βγαίνουν και τα 2 modular. Και μετά;
Θα βγάλει τα άλλα 2. Και μετά;
Μετά έχει ο Θεός. Μιλάμε για σχεδιασμό με βλέμμα προς το μέλλον...
Θα βγάλει τα άλλα 2. Και μετά;
Μετά έχει ο Θεός. Μιλάμε για σχεδιασμό με βλέμμα προς το μέλλον...
Χαχαχα! Αυτή την στιγμή, μετά την τελευταία χασούρα που είχαν την οποία και δεν περιμέναν, έχουν μπει νομίζω στον αυτόματο πιλότο. Είναι του στυλ, "βλέπουμε και κάνουμε"! Έχουμε να δούμε πολύ πράγμα πιστεύω ακόμα! Το θέμα είναι να βγάλουν και τίποτε καινούριο αξιόλογο, και ας βασίζεται σε παλιές σειρές, εμένα δεν με πειράζει. Βέβαια, ακούγεται ότι θα κυκλοφορίσουν και πάλι Harry Potter... Για να δούμε...
Patgeo- Administrator
εξαγριωμενοι αφολ μπατε μεσα και σπαστε τα καλουπια των minifigure ,ειδικα του μπατμαν
Μονο το δελφινι αξιζει ....
Μονο το δελφινι αξιζει ....
ironman- Ο Άρχων
Δεν ξέρω γιατί αλλά μόλις τις είδα μου ήρθε στο μυαλό εκείνο το τραγούδι της Χαρούλας που σε κάποιο σημείο λέει: "Όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα κι ο Θεός ο ίδιος δε με σταματά"
Patgeo- Administrator
Είναι λες και πήραν την πρώτη σειρά και μπέρδεψαν τις φιγούρες με random torso και πόδια
Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με batman themes ούτε καν με την πρώτη σειρά minifigures... Η δεύτερη είναι εντελώς άκυρη πιστεύω!Το μόνο που μου έκανε εντύπωση είναι το δελφινάκι που κρατάει ο batman αλλά πιστεύω θα το δούμε και σε άλλα σετς μέσα στο 2018!
Για τα modular buildings σαν λάτρης της σειράς και λόγω των dark ages δεν τα έχω τα συγκεκριμένα και μακάρι να επανακυκλοφορήσουν αν και προσωπικά πιστεύω ότι δεν παίζει να ξαναβγουν στην αγορά και τα δύο μαζί & άμεσα μάλιστα. Μη ξεχνάμε ότι μέσα στο '18 έχουμε και 5 επανεκδόσεις παλαιών σετς που δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα,λόγω της 80ης επετείου. Απλά έχει γίνει ένας ψιλοχαμός με την επανέκδοση του taj mahal & οι φήμες δίνουν και παίρνουν. Από ξένες σελίδες πάντως διαβάζω ότι η Lego έχει καινούριο modular building που θα κυκλοφορήσει την 01/01/2018 & που θα το μάθουμε σύντομα.
Για τα modular buildings σαν λάτρης της σειράς και λόγω των dark ages δεν τα έχω τα συγκεκριμένα και μακάρι να επανακυκλοφορήσουν αν και προσωπικά πιστεύω ότι δεν παίζει να ξαναβγουν στην αγορά και τα δύο μαζί & άμεσα μάλιστα. Μη ξεχνάμε ότι μέσα στο '18 έχουμε και 5 επανεκδόσεις παλαιών σετς που δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα,λόγω της 80ης επετείου. Απλά έχει γίνει ένας ψιλοχαμός με την επανέκδοση του taj mahal & οι φήμες δίνουν και παίρνουν. Από ξένες σελίδες πάντως διαβάζω ότι η Lego έχει καινούριο modular building που θα κυκλοφορήσει την 01/01/2018 & που θα το μάθουμε σύντομα.
Manos_R- Administrator
Σελίδα 14 από 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 14 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης