Επερχόμενα Lego Set
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 27 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 27 από 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Απ: Επερχόμενα Lego Set
DRAKE δεν διαφωνω οτι πουλανε . Σαφως και ειναι ανανεωμενα με νεες τεχνικες και καλυτερες φιγουρες. Σαν Licensed θεμα εχει συγκεκριμενες παραστασεις οι οποιες επαναλαμβανονται συνεχεια αυτο θελω να σου δωσω να καταλαβεις το τι εννοω. Οι πειρατες/ιπποτες ειναι free σχεδιασμος και παλι τα σταματησανε, εδω και καιρο. Σε καταλαβαινω απολυτα , το μικροβιο σου ειναι το ιδιο με το δικο μου απλα σε αλλα θεματα
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Εγώ ευτυχώς έχω βγει από το buyeverything Mode εδώ και καιρό γιατί όλα ανακυκλωνονται κάποια στιγμή. (εκ των πραγμάτων δεν γινόταν αλλιώς αλλά δεν με πειράζει που χάνω τα "hot" set)
Το προβλημα θα διορθωθει επισημα μονο αν η lego εισαγει το τιραζ στα σετ με αριθμηση. Τουλαχιστον ο συλλεκτης θα γνωριζει οτι κυκλοφορησαν τοσα. Ετσι θα καποιος που εχει το death star 10143 (2005) να παρει και του 2008 αλλα και το τελευταιο που βγηκε με την σκεψη στο μυαλο , εχω και τα 3 που ειναι αριθμημενα και αποκτούν και συλλεκτικοτητα.
Τουλαχιστον στα μεγαλα σετ πανω απο 2000 κομματια θα επρεπε να υπαρχει.
ironman- Ο Άρχων
ironman έγραψε:Το προβλημα θα διορθωθει επισημα μονο αν η lego εισαγει το τιραζ στα σετ με αριθμηση. Τουλαχιστον ο συλλεκτης θα γνωριζει οτι κυκλοφορησαν τοσα. Ετσι θα καποιος που εχει το death star 10143 (2005) να παρει και του 2008 αλλα και το τελευταιο που βγηκε με την σκεψη στο μυαλο , εχω και τα 3 που ειναι αριθμημενα και αποκτούν και συλλεκτικοτητα.
Συμφωνώ Νίκο ότι αυτό θα είχε ενδιαφέρον, αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί! Ξεχνάμε πάντα ότι η Lego είναι εταιρεία παιχνιδιών και ότι οι AFOL είναι πολύ μικρό (αλλά σημαντικό βέβαια) κομμάτι της αγοράς της. Να εξηγήσω:
- Η Lego θέλει τους συλλέκτες από τη μία γιατί ανεβάζουν το hype γύρω από την εταιρεία και τα μεγάλα της σετ. Το ότι υπάρχει μια παράλληλη αγορά που λειτουργεί με εξωπραγματικές τιμές στα καταργημένα σετ ανεβάζει την αξία της εταιρείας και δείχνει σε όλους ότι υπάρχει και μια άλλη αξία στα παιχνίδια.
- Η Lego δεν θέλει τους συλλέκτες από την άλλη γιατί από όλη αυτή την παράλληλη αγορά δεν βγάζει κάτι άμεσα. Ίσα ίσα αλλάζουν χέρια πολύ μεγάλα ποσά τα οποί θα μπορούσαν δυνητικά να έρθουν στα δικά της ταμεία.
Η ισορροπία ανάμεσα σε αυτές τις δύο συνθήκες είναι αρκετά ευαίσθητη. Θεωρώ βέβαια ότι το κάνει πολύ σωστά (προφανώς, επαγγελματίες είναι!). Δυο από τα μεγαλύτερα περσινά σετ ήταν το Falcon και το Taj Mahal, και τα δύο επανακυκλοφορίες. Ακόμη και αν το Falcon είναι πολύ βελτιωμένη σχεδίαση, το Taj Mahal είναι απλή επανέκδοση για να κόψει την τρέλα των συλλεκτών και να οδηγηθούν κάποια από αυτά τα έσοδα στη Lego. Το σημαντικότερο που έδειξε η επανακυκλοφορία του Taj Mahal είναι τη διάθεση της Lego να δηλώσει ότι δεν θα επιτρέψει στην συλλεκτική αγορά να εκτροχιαστεί και ότι είναι έτοιμη και για απλές επανακυκλοφορίες.
Έτσι τα σετ Star Wars θα συνεχίσουν να βγαίνουν και να ανανεώνονται συνέχεια. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεμείνει η Lego από X-Wing, TIE Fighter ή Millenium Falcon είτε συμφωνούμε είτε όχι!
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Gunman έγραψε:Εγώ ευτυχώς έχω βγει από το buyeverything Mode εδώ και καιρό γιατί όλα ανακυκλωνονται κάποια στιγμή. (εκ των πραγμάτων δεν γινόταν αλλιώς αλλά δεν με πειράζει που χάνω τα "hot" set)
Γιώργο, σε βρίσκω πολύ ζεν και με εντυπωσιάζεις!
mballas σε βλεπω μελετημενο Τα εχω υποψην μου οσα ειπες ,οσο αφορα αυτο που λεει ο Γιωργος οτι εχει βγει απο το buyeverything δεν τον πιστευω , καποια στιγμη θα σπασει
ironman- Ο Άρχων
Ευτυχώς που δεν είμαι Star Wars - fan γιατί δε θα το άντεχα...!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
mballas έγραψε:Gunman έγραψε:Εγώ ευτυχώς έχω βγει από το buyeverything Mode εδώ και καιρό γιατί όλα ανακυκλωνονται κάποια στιγμή. (εκ των πραγμάτων δεν γινόταν αλλιώς αλλά δεν με πειράζει που χάνω τα "hot" set)
Γιώργο, σε βρίσκω πολύ ζεν και με εντυπωσιάζεις!
Δυστυχώς ρίχνω και λεφτά σε άλλα hobby xD
Απολαμβάνω να διαβάζω τα post σου πάντως Μιχάλη! Keep it up
Gunman έγραψε:Απολαμβάνω να διαβάζω τα post σου πάντως Μιχάλη! Keep it up
Όπως και ο Κυριάκος, γίνομαι λαλίστατος αν κάνουμε πως θίγουμε τα Star Wars!
Manos_R έγραψε:Ευτυχώς που δεν είμαι Star Wars - fan γιατί δε θα το άντεχα...!
Ρωτάς και μας Έχω στη wishlist σετ από το '10 και τρέμω στην ιδέα τι θα βγεί το '19
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
ironman έγραψε:DRAKE δεν διαφωνω οτι πουλανε . Σαφως και ειναι ανανεωμενα με νεες τεχνικες και καλυτερες φιγουρες. Σαν Licensed θεμα εχει συγκεκριμενες παραστασεις οι οποιες επαναλαμβανονται συνεχεια αυτο θελω να σου δωσω να καταλαβεις το τι εννοω. Οι πειρατες/ιπποτες ειναι free σχεδιασμος και παλι τα σταματησανε, εδω και καιρο. Σε καταλαβαινω απολυτα , το μικροβιο σου ειναι το ιδιο με το δικο μου απλα σε αλλα θεματα
Μη νομίζεις λατρεύω πειρατές και κάστρα αυτό το eldorado fortress (6276) μου έχει μείνει απωθημένο , απλά με έχει φάει το διάστημα...
ironman- Ο Άρχων
Επειδή ομολογώ ότι θα ήθελα κι εγώ πειρατές και κάστρα, αναμένω πως η κατάργηση των Nexo Knights θα μας φέρει κάτι μέσο στο 2019...
Άσε το 2019 περιμένουμε τα επετειακά 20χρονα Star Wars , από το '20 και βλέπουμε
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Χαχαχα! Θα φανεί τι θα φέρει η επόμενη χρονιά!
Ομολογώ πάντως ότι θα ήθελα να δω και εγώ τι θα αντικαταστήσει τα Nexo...
Ομολογώ πάντως ότι θα ήθελα να δω και εγώ τι θα αντικαταστήσει τα Nexo...
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Για μένα πάντως τα Nexo Knights ήταν πάρα πολύ ωραία σειρά και ήταν πολύ άδικο που δεν πήρε την αναγνωρισιμότητα που της άξιζε.
Ίσως έφταιξε το γεγονός ότι κυκλοφόρησε παράλληλα με τα Ninjago που είναι κορυφή γιατί και πριν τα Nexo που ήταν η σειρά Legends of Chima πάλι ισοπεδώθηκε από τα Ninjago.
Προσωπικά πάντως δε νομίζω ότι θα κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον κάστρα και πειρατές... Ειδικά το κομμάτι των κάστρων θα το καλύψει επιτυχώς ο Harry Potter!
Ίσως έφταιξε το γεγονός ότι κυκλοφόρησε παράλληλα με τα Ninjago που είναι κορυφή γιατί και πριν τα Nexo που ήταν η σειρά Legends of Chima πάλι ισοπεδώθηκε από τα Ninjago.
Προσωπικά πάντως δε νομίζω ότι θα κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον κάστρα και πειρατές... Ειδικά το κομμάτι των κάστρων θα το καλύψει επιτυχώς ο Harry Potter!
Manos_R- Administrator
@Manos_R TA ΕΦΕΡΑΝ <3 εγώ έπρεπε να πάω μέχρι Σέρρες για να συμληρώσω τη σειρά, αλλά ΤΑ ΕΦΕΡΑΝΝΝΝΝ
(τα minifigures, για αυτα η χαρά :p )
(τα minifigures, για αυτα η χαρά :p )
maraki_tpla- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 5
Tα nexoμιξες οπως τα αποκαλουσα μπορω να πω οτι μετα απο χρονια τα συμπαθησα λιγακι, γιαυτο και πηρα 4-5 μικρα σετακια. Εχουν ωραιες φιγουρες , πανοπλιες και ασπιδες!
ironman- Ο Άρχων
Ωωωω Μαρία μεγειές μεγειές!!! Βάλε να δούμε καμιά φωτό ντε, τι φιγούρες πήρες! Εγώ δεν βγήκα για κυνήγι ακόμα, δεν τις έφεραν στα Public!
Manos_R- Administrator
Ένα από τα νέα σετ που θα είναι διαθέσιμα (για VIP) από 13 Σεπτεμβρίου είναι το Winter Village Fire Station [10263] και προσωπικά μου φαίνεται πανέμορφο!
Λεπτομέρειες στο brickset και πολλές ακόμα εικόνες εδώ και εδώ
Τιμή επίσημου Lego shop Ελλάδας:109.99€ (...από τις ακριβότερες στην Ευρώπη...)
Λεπτομέρειες στο brickset και πολλές ακόμα εικόνες εδώ και εδώ
Τιμή επίσημου Lego shop Ελλάδας:109.99€ (...από τις ακριβότερες στην Ευρώπη...)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sbujam στις 14/9/2018, 08:23, 5 φορές συνολικά
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Με πρόλαβες φίλε χαχαχα! Προσωπικά και μένα μου φαίνεται πανέμορφο! Από χθες πάντως που κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες πέφτει και γκρίνια από πολλούς afol...!
Manos_R- Administrator
Εγώ πάντως περιμένω πάντα τα Χριστουγεννιάτικα σετ! Ομολογώ ότι δεν την καταλαβαίνω την γκρίνια για τέτοια σετ. Είναι μια πανέμορφη vintage πυροσβεστική η οποία βρίσκω ότι δένει με το γενικό concept του Winter Village...
Πραγματικά πολύ όμορφο σετ, ειδικά το κεντρικό κτίριο είναι τόσο όμορφο που θα το κρατήσω ως έχει και δεν θα το ''πειράξω'' ούτε στο ελάχιστο, στο winter village μου. Φυσικά και συμφωνώ και εγω στα πέρι γκρίνιας από τους AFOL, αλλά νομίζω πως στην συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ πως είναι κομματάκι υπερβολική η γκρίνια.
P.S. Εύκολη αγορά στις 13/9
P.S. Εύκολη αγορά στις 13/9
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Παίδες ευτυχώς κι εσείς γιατί χθες με όσα διάβαζα νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που του άρεσε το καινούριο χριστουγεννιάτικο σετ!
Manos_R- Administrator
Σελίδα 27 από 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 27 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης