Επερχόμενα Lego Set
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 23 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 23 από 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Απ: Επερχόμενα Lego Set
Συμφωνώ για την καταστροφή Κυριάκο... Κι εμένα έχει μπει στη wishlist αυτό το Y-Wing, απλώς κάτω από το περσινό snowspeeder λόγω σειράς πιθανής μελλοντικής κατάργησης!
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Και μια ακόμη λεπτομέρεια που μου ξέφυγε, το 75181 είναι μοντέλο που αναπαριστά
τον Gold Leader στην ταινία , ενώ το παλαιότερο 10134 αναπαριστά τον Gold 2.
τον Gold Leader στην ταινία , ενώ το παλαιότερο 10134 αναπαριστά τον Gold 2.
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Ευτυχώς που δεν είμαι star wars fan γιατί θα είχα καταστραφεί εντελώς!!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Αγαπημένο σετάκι και δένει άψογα με ninjago city!!!
Manos_R- Administrator
Κι εγώ αυτό το review διάβαζα χτες βράδυ. Όταν είχε παρουσιαστεί είχα κάποιες (μικρές) αμφιβολίες αλλά άλλαξα απόλυτα γνώμη. Άλλο ένα για τη wishlist!
Manos_R- Administrator
Για να δούμε τι θα δούμε! Μετά την Porsche, o πήχης για την συγκεκριμένη κατηγορία σετ, έχει ανέβει αρκετά!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Ανακοινώθηκε ποιο θα είναι το επόμενο Lego Ideas σετ!
Νομίζω ότι και τα 7 σετ που κατέληξαν στον τελικό ήταν φοβερά! Προσωπικά είχα κάνει support στα 4! Λογικό γιατί είχε σετ από τον αγαπημένο μου MOCer Jason Allemann όπως και από τον RobenAnne (που έφτιαξε το Old Fishing Stone)
Αρκετά όμως με τον πρόλογο. Τον φάκελο παρακαλώ!
... and the winner is --> Upcoming Lego Ideas set
[Περιμένω από περιέργεια να δω και το τελικό προϊον, αλλά για εμένα μια ΣΙΓΟΥΡΗ αγορά!]
Νομίζω ότι και τα 7 σετ που κατέληξαν στον τελικό ήταν φοβερά! Προσωπικά είχα κάνει support στα 4! Λογικό γιατί είχε σετ από τον αγαπημένο μου MOCer Jason Allemann όπως και από τον RobenAnne (που έφτιαξε το Old Fishing Stone)
Αρκετά όμως με τον πρόλογο. Τον φάκελο παρακαλώ!
... and the winner is --> Upcoming Lego Ideas set
[Περιμένω από περιέργεια να δω και το τελικό προϊον, αλλά για εμένα μια ΣΙΓΟΥΡΗ αγορά!]
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sbujam στις 1/6/2018, 08:36, 1 φορά
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Πολύ ωραίο σετ!!! Το είχα ψηφίσει κι εγώ!! Μετά τα μεγάλα σετ Apollo & Old Fishing Store φαίνεται πως ξαναγυρνάν στα μικρού ή μεσαίου μεγέθους σετάκια!
Manos_R- Administrator
Manos_R έγραψε:Πολύ ωραίο σετ!!! Το είχα ψηφίσει κι εγώ!! Μετά τα μεγάλα σετ Apollo & Old Fishing Store φαίνεται πως ξαναγυρνάν στα μικρού ή μεσαίου μεγέθους σετάκια!
Σωστός, ξεχνάς και το Voltron (ίσως το μεγαλύτερο Ideas set, που ...ακόμα περιμένουμε να δούμε, αν και δεν είναι πολύ του γούστου μου).
Πάντως αν και γενικά μου αρέσουν τα μεγάλα σετ, το pop up book ήταν από τα αγαπημένα μου μόλις πρωτοκυκλοφόρησε στο ideas. Προφανώς έδωσαν βάση κυρίως στην πρωτότυπη ιδέα (όπως και στο Maze παλιότερα) παρόλο που υπήρχαν και πιο πολύπλοκα και εντυπωσιακά/εμφανίσιμα σετ. (Φαντάζομαι μεγάλο + στο συγκεκριμένο είναι ότι είναι ευέλικτο και μπορεί να φιλοξενήσει και custom σκηνικά).
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Σωστός είσαι φίλε απλά δεν ανέφερα τον Voltron επειδή δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Έχεις δίκιο όμως είναι κ αυτό μεγάλο σετ. Συμφωνώ & γω ότι στο ideas στηρίζουν περισσότερο την πρωτότυπη ιδέα από ένα καλοσχεδιασμένο σετ που έχει κυκλοφορήσει ξανά σε παρόμοια μορφή.
Manos_R- Administrator
Ωραίο το συγκεκριμένο σετάκι! Το είχα ψηφίσει και εγώ! Το sport car ήταν εξίσου όμορφο, αλλά μιας και το τελευταίο διάστημα έχουν κυκλοφορήσει αρκετά αυτοκίνητα, ίσως επιλέχθηκε το συγκεκριμένο λόγω πρωτοτυπίας!
Patgeo- Administrator
Πριν από λίγα λεπτά εμφανίστηκε η Bugatti Chiron!
Δείτε το βίντεο στην σελίδα της Lego στο facebook (για όσους βιάζονται μετά το 14:28).
Δείτε το βίντεο στην σελίδα της Lego στο facebook (για όσους βιάζονται μετά το 14:28).
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Manos_R- Administrator
Πραγματικά, κάναν άψογη δουλειά!!! Οι τιμές, όντως, είναι σε άλλο επίπεδο και το συγκεκριμένο σετ, απευθύνεται σε "premium" πελάτες!
Patgeo- Administrator
Σα να σου λέει αγόρασε και την Porsche και μένα όχι τώρα... Χθες!!!
Οι τιμές φυσικά προκαλούν ίλιγγο και για μένα έπρεπε να βγαίνουν με R/C επιλογές για να δικαιολογούν την τιμή τους.!!!
Οι τιμές φυσικά προκαλούν ίλιγγο και για μένα έπρεπε να βγαίνουν με R/C επιλογές για να δικαιολογούν την τιμή τους.!!!
chronis888- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 10
Κάναν απίστευτη δουλειά πραγματικά! Είναι από τα πιο ακριβά σετ με Μ.Ο. 0,10ε ανά κομμάτι
και το τρίτο μεγαλύτερο Technic . Το ερώτημα είναι θα πέσει η τιμή της Porsche επειδή πιστεύω
θα πέσουν όλοι (λέμε τώρα) με τα μούτρα στην Bugatti και θα μείνει η Porsche στα ράφια ;
Δείτε και το βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=83ko6kjphz0
8τάχυτο κιβώτιο, λεπτομερέστατος ο W16 , ρυθμιζόμενη αεροτομή ,
απίστευτα καθίσματα ακόμα και το βαλιτσάκι σε άλλο επίπεδο! (mballas θα βγάλουμε τα νεφρά μας για πούλημα τί λες; )
Λεπτομέρεια: το στροφόμετρο και το ταχύμετρο γιατί είναι στο 0 ενώ στην Porsche ήταν στα ...320!;
και το τρίτο μεγαλύτερο Technic . Το ερώτημα είναι θα πέσει η τιμή της Porsche επειδή πιστεύω
θα πέσουν όλοι (λέμε τώρα) με τα μούτρα στην Bugatti και θα μείνει η Porsche στα ράφια ;
απίστευτα καθίσματα ακόμα και το βαλιτσάκι σε άλλο επίπεδο! (mballas θα βγάλουμε τα νεφρά μας για πούλημα τί λες; )
Λεπτομέρεια: το στροφόμετρο και το ταχύμετρο γιατί είναι στο 0 ενώ στην Porsche ήταν στα ...320!;
Patgeo έγραψε:Πραγματικά, κάναν άψογη δουλειά!!! Οι τιμές, όντως, είναι σε άλλο επίπεδο και το συγκεκριμένο σετ, απευθύνεται σε "premium" πελάτες!
Μας βλέπω να γινόμαστε premium!
Να και το πρωτο review, το σετ θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο https://brickset.com/article/36267/review-42083-bugatti-chiron
DRAKE έγραψε: Κάναν απίστευτη δουλειά πραγματικά! Είναι από τα πιο ακριβά σετ με Μ.Ο. 0,10ε ανά κομμάτι
Η Bugatti είναι εντυπωσιακή! Αυτή τη στιγμή φτιάχνω την Porsche και θεωρώ ότι το επίπεδο αυτών των σετ μπορεί να είναι πάνω από το μέσο όρο αλλά η σημασία που δίνουν στις λεπτομέρειες είναι απίστευτη.
Την Porsche, η οποία έχει τιμή βάσης £260 την είχα πάρει από το αγγλικό Amazon γύρω στις £200 και από ότι βλέπω σήμερα έχει £190. Η ελάχιστη τιμή στην οποία έχει πέσει ήταν £160! Φαντάζομαι ότι θα την κατεβάσουν ίσως ξανά αλλά υπάρχει πάντα και ο κίνδυνος της κατάργησης... Εγώ θα έβαζα ένα alert στην τιμή όταν πέσει κάτω από 160 νομίζω.
Σχετικά με τις πωλήσεις νεφρών, το πρόβλημα που έχω πια είναι ότι δεν ξέρω αν ακόμη και αυτό θα μπορούσε να καλύψει όλη τη wishlist μου!
Μου έφτιαξες τη μέρα με την ερώτηση γιατί η Porsche είναι στην τελική της ταχύτητα και η Bugatti σταματημένη!
chronis888 έγραψε:Σα να σου λέει αγόρασε και την Porsche και μένα όχι τώρα... Χθες!!!
Εδώ θα διαφωνήσω Χρόνη. Παρότι και εμένα μου αρέσουν τα τηλεκατευθυνόμενα, η συγκεκριμένη σειρά έχει διαφορετικό target group. Έχουν προσηλωθεί πάρα πολύ στη λεπτομέρεια και στη μεθοδολογία κατασκευής η οποία προσπαθούν ακόμη και να ακολουθεί τη σειρά κατασκευής του πραγματικού αυτοκινήτου. Θεωρώ ότι τα δύο αυτά αυτοκίνητα είναι προσπάθεια της LEGO να πλησιάσει με τα Technic τον κλασικό μοντελισμό.
Άσε που φτιάχνοντας την Porsche, το τελευταίο που θα ήθελα θα ήταν να την κοπανάω από δω κι από κει!
Manos_R έγραψε:Πολύ ωραίο σετ!!! Το είχα ψηφίσει κι εγώ!! Μετά τα μεγάλα σετ Apollo & Old Fishing Store φαίνεται πως ξαναγυρνάν στα μικρού ή μεσαίου μεγέθους σετάκια!
Νομίζω ότι γενικά προσπαθούν να είναι κάπως ισορροπημένοι στα IDEAS. Μετά το Apollo και το Old Fishing Store κυκλοφόρησαν το Women of NASA και το TRON. Γενικά πάντως η σειρά είναι εξαιρετική και αξίζουν σχεδόν όλα τα μοντέλα. Πιστεύω επίσης ότι η LEGO βρήκε τον καλύτερο τρόπο να ανοιχτεί στις δημιουργικές ιδέες των AFOLs και να τους "επιβραβεύσει". Θυμίζω ότι οι AFOLs είναι πολύ μικρό ποσοστό των πωλήσεων τους, αλλά συγχρόνως και πολύ σημαντικοί για την εταιρεία.
Σελίδα 23 από 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 23 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης