Επερχόμενα Lego Set
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 22 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 22 από 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Απ: Επερχόμενα Lego Set
ΤΟ ΘΕΛΩ! Έψαχνα για κανένα μεταχειρισμένo γερανό (τύπου Mobile Crane MK II), αλλά είναι πολύ πιο light κατασκευή, με λιγότερα κομμάτια και χωρίς RF. Αυτό στα €230 για 4057 κομμάτια φαίνεται ...λουκούμι (ακόμα και αν τα ...1000 ειναι technic pins).
Μήπως τελικά θα μου βγεί σε καλό που δεν πρόλαβα το Bucket Wheel Excavator?
Μήπως τελικά θα μου βγεί σε καλό που δεν πρόλαβα το Bucket Wheel Excavator?
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Κι εγώ το θέλω! Αλλά είπαμε θέλει λίγη υπομονή γιατί αν η αρχική είναι 230, μετά από κανένα 3μηνο και προς το τέλος της χρονιάς πιστεύω ότι θα το βρούμε κάτω από τα 180...
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Ουάου! Πανέμορφο τον κάνανε!
Σχετικά με τα pneumatics, αν έχει τέτοιο συνδυασμό, σε αυτή την τιμή θα είναι απίστευτο σετ, αν και το μόνο που κατάφερα να διακρίνω ήταν τα πιστόνια της μηχανής, και τα power functions φυσικά.
Σχετικά με τα pneumatics, αν έχει τέτοιο συνδυασμό, σε αυτή την τιμή θα είναι απίστευτο σετ, αν και το μόνο που κατάφερα να διακρίνω ήταν τα πιστόνια της μηχανής, και τα power functions φυσικά.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Έχεις δίκιο Γιώργο, τώρα που το κοιτούσα με περισσότερη προσοχή δεν έχει pneumatics. Με μπέρδεψαν οι μπουκάλες της μπούμας που μου φάνηκε ότι είναι συνδεδεμένες με σωληνάκια.
Άσε που θα ήταν και λάθος επιλογή τα pneumatics για αυτή τη θέση, γιατί έχουν πολύ απότομη κίνηση και δεν έχουν και τόση ισχύ...
Άσε που θα ήταν και λάθος επιλογή τα pneumatics για αυτή τη θέση, γιατί έχουν πολύ απότομη κίνηση και δεν έχουν και τόση ισχύ...
Έτσι είναι Μιχάλη! Η επιλογή τους για την ανύψωση του γερανού, πιστεύω είναι η καλύτερη.
Βέβαια, εύχομαι κάποια στιγμή να αναβαθμιστούν εκ νέου τα pneumatics, για να μην χρειάζεται να τα "χακάρει" ο κλοσμος για να γίνονται ποιό αποδοτικά...
Βέβαια, εύχομαι κάποια στιγμή να αναβαθμιστούν εκ νέου τα pneumatics, για να μην χρειάζεται να τα "χακάρει" ο κλοσμος για να γίνονται ποιό αποδοτικά...
Patgeo- Administrator
Άστα πάει η wishlist αντίο..... Το σετάκι θα το πάρω οπωσδήποτε , βρήκα και μιά φωτογραφία καλύτερης ποιότητας.
Είναι από μιά έκθεση παιχνιδιών στη Ρωσία δεν κατάφερα να βρώ άλλα στοιχεία ή φωτογραφίες. Τώρα για μας τους technicάδες
αν παρατηρήσετε στο πίσω μέρος είναι το battery box άρα έχει σίγουρα PF που η λογική λέει ότι θα συνδέονται με τα 2 linear actuators
για να ανεβοκατεβαίνει η μπούμα. Το μοτερ θα είναι το λιγότερο L ή XL . Πιθανόν να υποστηρίζει και τις άλλες λειτουργίες όπως
προέκταση και μάζεμα της μπούμας, ανεβοκατέβασμα του γάντζου και περιστροφή της υπερκατασκευής. Αν παρατηρήσετε όμως
ανάμεσα στους τροχούς έχει έναν μοχλό που κατά 99,9% αλλάζει τη λειτουργία κίνησης των γραναζιών μάλλον για να ανεβοκατεβαίνουν
τα πόδια στήριξης του γερανού. Οπότε από ότι φαίνεται και στο battery box (έχει ένα καλώδιο κουμπωμένο) θα είναι ένα μόνο μοτέρ που
θα κάνει όλες αυτές τις λειτουργίες. Ξέρουμε από τον ΜΚΙΙ ότι ένα μοτέρ είναι αρκετά δυνατό για όλα αυτά που θα είναι τοποθετημένο όμως;
Σίγουρα θα έχει αρκετά γρανάζια και πολύπλοκο σύστημα για να το καταφέρει αυτό οπότε από τη μία θα είναι καλό για την ποσότητα και
διαφορετικότητα των κομματιών από την άλλη ελπίζω να μην ζορίζεται σε κάποιες λειτουργίες όπως στον ΜΚΙΙ και στον 8258.
Όσο για τις τιμές θα μου επιτρέψετε να κρατάω μικτό καλάθι όσο κιαν θέλω να βγεί στα 230 για να το πάρουμε στα 180 , αλλά
από όσο έχω ψάξει μόνο στα Γερμανικά sites αναφέρεται η τιμή 229,99. Στο Γαλλικό amazon έχει βγεί για προπαραγγελία στα 299,99 και
κάποιοι ''ψύθιροι'' από Αγγλία το ανεβάζουν στα 308,99. Είδωμεν το θέμα θα παρακολουθείται στενά
Τι μας έκανες ρε Μιχάλη βραδυάτικα πάλι όνειρα με Technic να μας κυνηγάνε θα βλέπουμε
Είναι από μιά έκθεση παιχνιδιών στη Ρωσία δεν κατάφερα να βρώ άλλα στοιχεία ή φωτογραφίες. Τώρα για μας τους technicάδες
αν παρατηρήσετε στο πίσω μέρος είναι το battery box άρα έχει σίγουρα PF που η λογική λέει ότι θα συνδέονται με τα 2 linear actuators
για να ανεβοκατεβαίνει η μπούμα. Το μοτερ θα είναι το λιγότερο L ή XL . Πιθανόν να υποστηρίζει και τις άλλες λειτουργίες όπως
προέκταση και μάζεμα της μπούμας, ανεβοκατέβασμα του γάντζου και περιστροφή της υπερκατασκευής. Αν παρατηρήσετε όμως
ανάμεσα στους τροχούς έχει έναν μοχλό που κατά 99,9% αλλάζει τη λειτουργία κίνησης των γραναζιών μάλλον για να ανεβοκατεβαίνουν
τα πόδια στήριξης του γερανού. Οπότε από ότι φαίνεται και στο battery box (έχει ένα καλώδιο κουμπωμένο) θα είναι ένα μόνο μοτέρ που
θα κάνει όλες αυτές τις λειτουργίες. Ξέρουμε από τον ΜΚΙΙ ότι ένα μοτέρ είναι αρκετά δυνατό για όλα αυτά που θα είναι τοποθετημένο όμως;
Σίγουρα θα έχει αρκετά γρανάζια και πολύπλοκο σύστημα για να το καταφέρει αυτό οπότε από τη μία θα είναι καλό για την ποσότητα και
διαφορετικότητα των κομματιών από την άλλη ελπίζω να μην ζορίζεται σε κάποιες λειτουργίες όπως στον ΜΚΙΙ και στον 8258.
Όσο για τις τιμές θα μου επιτρέψετε να κρατάω μικτό καλάθι όσο κιαν θέλω να βγεί στα 230 για να το πάρουμε στα 180 , αλλά
από όσο έχω ψάξει μόνο στα Γερμανικά sites αναφέρεται η τιμή 229,99. Στο Γαλλικό amazon έχει βγεί για προπαραγγελία στα 299,99 και
κάποιοι ''ψύθιροι'' από Αγγλία το ανεβάζουν στα 308,99. Είδωμεν το θέμα θα παρακολουθείται στενά
Τι μας έκανες ρε Μιχάλη βραδυάτικα πάλι όνειρα με Technic να μας κυνηγάνε θα βλέπουμε
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Το πολύ ευχάριστο είναι ότι τα Technic επιστρέφουν με τρομερά σετ φέτος, αφού γιόρτασαν πέρσι τα 40 χρόνια τους με μια επιεικώς μέτρια χρόνια!
Οποίος φτιάξει το Bucket Wheel Excavator θα δει τι τρέλα πράγματα μπορούν να κάνουν με ένα μοτέρ και ποσό μακριά μπορούν να μεταδώσουν κίνηση. Όπως λες βέβαια σωστά Κυριάκο έχει και εκείνο λίγες ευαισθησίες ροπής...
Όσο για τις τιμές τώρα, θα δούμε... Η τιμή της Γερμανίας είναι πάντα η χαμηλότερη τιμή σε ευρώ. Οι διάφορες βέβαια συνήθως δεν είναι μεγάλες. Πρόσφατη εξαίρεση ήταν το Destiny’s Bounty που βγήκε στην Αγγλία με τιμή πολύ χαμηλότερη από οπουδήποτε άλλου. Το καλό είναι ότι αυτό δεν τους σταμάτησε από ο να κάνουν γενναίες εκπτώσεις!
Οποίος φτιάξει το Bucket Wheel Excavator θα δει τι τρέλα πράγματα μπορούν να κάνουν με ένα μοτέρ και ποσό μακριά μπορούν να μεταδώσουν κίνηση. Όπως λες βέβαια σωστά Κυριάκο έχει και εκείνο λίγες ευαισθησίες ροπής...
Όσο για τις τιμές τώρα, θα δούμε... Η τιμή της Γερμανίας είναι πάντα η χαμηλότερη τιμή σε ευρώ. Οι διάφορες βέβαια συνήθως δεν είναι μεγάλες. Πρόσφατη εξαίρεση ήταν το Destiny’s Bounty που βγήκε στην Αγγλία με τιμή πολύ χαμηλότερη από οπουδήποτε άλλου. Το καλό είναι ότι αυτό δεν τους σταμάτησε από ο να κάνουν γενναίες εκπτώσεις!
Κυριάκο, ομολογώ ότι τον διακόπτη στα πλάγια, δεν τον πήρα είδηση, παρά μόνο τα υπόλοιπα που ανέφερες.
Το ιδανικό σε ένα τέτοιο σετ, είναι να υπάρξει και η δυνατότητα να γίνει τηλεκατευθυνόμενο (όσον αφορά την κίνηση τουλάχιστον, και ίσως το ανεβοκατέβασμα του γάντζου. Σε περίπτωση που δεν κάνουν από την εταιρεία κάτι τέτοιο, είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν πολλοί και ικανότατοι χρήστες, για να το κάνουν!
Το ιδανικό σε ένα τέτοιο σετ, είναι να υπάρξει και η δυνατότητα να γίνει τηλεκατευθυνόμενο (όσον αφορά την κίνηση τουλάχιστον, και ίσως το ανεβοκατέβασμα του γάντζου. Σε περίπτωση που δεν κάνουν από την εταιρεία κάτι τέτοιο, είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν πολλοί και ικανότατοι χρήστες, για να το κάνουν!
Patgeo- Administrator
Δεν θα είναι τηλεκατεθυνόμενο αλλά θα γίνεται σίγουρα εγώ πρώτος θα το δοκιμάσω!!!
Με το καλό Κυριάκο!
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Ωχ... Θα πρέπει κάποια στιγμή να φτάσουν και αυτά στα χέρια μου, μιας και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...
Τα τραίνα πάντως, βλέπω ότι τα έχουν διαφοροποιήσει αρκετά σε σχέση με τα προηγούμενα αντίστοιχα... Δεν είμαι ακόμα σίγουρος για το αν μου αρέσουν. Σίγουρα όμως κάποιες ποιό κοντινές φωτογραφίες, μπορεί να μου αλλάξουν γνώμη!
Patgeo- Administrator
Περιμένω να δω φωτογραφίες με καλύτερη ανάλυση σε γενικές γραμμές ωραία φαίνονται... Αυτό που με χαλάει είναι ότι στο Passenger Train το πίσω μέρος δεν είναι καθόλου δουλεμένο...είναι σα να χει κόψει κάποιος το τραίνο στα δύο...ή να σε υποχρεώνει να αγοράσεις δύο sets για να είναι ολοκληρωμένο!
Manos_R- Administrator
Manos_R- Administrator
Manos_R- Administrator
Χαμοοοοοός!
Με τα τραίνα, Μάνο, η LEGO φαίνεται ότι ακολουθεί την ίδια τακτική με το Horizon Express...! Πάρε το μισό να έχεις, και αν το θέλεις ολοκληρωμένο, πάρε ακόμα ένα...
Τα Harry Potter, ωραία τα σετάκια, αλλά το τραίνο με χάλασε λίγο. Αν δανείζονταν κάποια στοιχεία από το Emerald Night, θα έβγαινε πολύ ποιό ωραίο το αποτέλεσμα. Μου δίνεται η εντύπωση ότι είναι λίγο συμπιεσμένη η πρόσοψη και το πίσω μέρος που είναι ο μηχανοδηγός.
Τέλος, το advent calentar φαίνεται να έχει ωραία πραγματάκια! Μένει να δούμε τις λεπτομέρειες στο άμεσο μέλλον!
Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!
Edit: Τελικά, δεν είναι και τόσο άσχημο, και που είδα και το πραγματικό τραίνο, το αποδώσαν σωστά σε μεγάλο βοαθμό!
Hogwarts Express (75955) by Brickfinder Brickfinder, on Flickr
Με τα τραίνα, Μάνο, η LEGO φαίνεται ότι ακολουθεί την ίδια τακτική με το Horizon Express...! Πάρε το μισό να έχεις, και αν το θέλεις ολοκληρωμένο, πάρε ακόμα ένα...
Τα Harry Potter, ωραία τα σετάκια, αλλά το τραίνο με χάλασε λίγο. Αν δανείζονταν κάποια στοιχεία από το Emerald Night, θα έβγαινε πολύ ποιό ωραίο το αποτέλεσμα. Μου δίνεται η εντύπωση ότι είναι λίγο συμπιεσμένη η πρόσοψη και το πίσω μέρος που είναι ο μηχανοδηγός.
Τέλος, το advent calentar φαίνεται να έχει ωραία πραγματάκια! Μένει να δούμε τις λεπτομέρειες στο άμεσο μέλλον!
Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση!
Edit: Τελικά, δεν είναι και τόσο άσχημο, και που είδα και το πραγματικό τραίνο, το αποδώσαν σωστά σε μεγάλο βοαθμό!
Hogwarts Express (75955) by Brickfinder Brickfinder, on Flickr
Patgeo- Administrator
Καλημέρα φίλε μου έχεις δίκιο το καινούριο τραίνο ακολουθεί την τακτική του Horizon Express. Αλλά στα δυο τελευταία city τραινάκια υπήρχε ο σχεδιασμός που είχαν κανονικά αρχή μέση και τέλος... Δες λίγο τους κωδικούς 7938 & 60051!
Προσωπικά επειδή έχω το 60051 και μια wishlist από δω μέχρι τη Σαλονίκη δύσκολα να δώσω λεφτά για κοινούρια τραίνα και μάλιστα δύο κομμάτια. Το budget μάλλον θα πάει αλλού!
Όσο για το Harry Potter τραινάκι όντως έχουν κάνει καλή δουλειά για μένα έχουν μπει όλα τα σετάκια στη wishlist.
Προσωπικά επειδή έχω το 60051 και μια wishlist από δω μέχρι τη Σαλονίκη δύσκολα να δώσω λεφτά για κοινούρια τραίνα και μάλιστα δύο κομμάτια. Το budget μάλλον θα πάει αλλού!
Όσο για το Harry Potter τραινάκι όντως έχουν κάνει καλή δουλειά για μένα έχουν μπει όλα τα σετάκια στη wishlist.
Manos_R- Administrator
Όντως Μάνο, τα city, είναι τα μόνα που αποτελούν εξαίρεση! Τα τραίνα, όσο και αν μου αρέσουν, δεν ξέρω αν θα καταφέρω να πιάσω κάποιο στα χέρια μου, αν και το εύχομαι. Μπορεί να πάρω το Harry Potter, μιας και είμαι μεγάλος φαν, όπως και κάποια από τα σετάκια που θα κυκλοφορίσουν.
Όσον αφορά το whishlist, το δικό μου, κάθε φορά που ανακοινώνονται νέα σετ, πάει περίπατο...
Ελάχιστα είναι που παραμένουν μονίμως εκεί.
Όσον αφορά το whishlist, το δικό μου, κάθε φορά που ανακοινώνονται νέα σετ, πάει περίπατο...
Ελάχιστα είναι που παραμένουν μονίμως εκεί.
Patgeo- Administrator
Μιλώντας για wishlists, καλό θα είναι να ΜΗ διαβάσετε τι ανακοινώθηκε τη νύχτα. H νέα πλατφόρμα Powered Up που είναι μια μεγάλη ομπρέλα για τα Power Functions 2, το boost και διάφορες εφαρμογές για κινητά και tablets για έλεγχο (Τηλεκατευθυνόμενο Batmobile κλπ) μέχρι τα καινούργια Technic, City, Ninjago, Star Wars, Harry Potter και πάει λέγοντας... Πολλά και αρκετά εντυπωσιακά τα περισσότερα.
Η δικιά μου wishlist πάντως πάει για σοβαρή αναμόρφωση.
Η δικιά μου wishlist πάντως πάει για σοβαρή αναμόρφωση.
Όμορφο τρενάκι μετά από καιρό, nice...
Μιχάλη θα ακούσω την συμβουλή σου και δεν θα ασχοληθώ xd
Μιχάλη θα ακούσω την συμβουλή σου και δεν θα ασχοληθώ xd
Καταστραφήκαμε.-
Manos_R- Administrator
Αυτό εδώ το έχει πάρει κανείς χαμπάρι;;;
Νέο UCS 75181 Y-Wing Attack Fighter με 1967 κομμάτια και 61cm μήκος , αντικαθιστά το παλαιότερο 10134 και φυσικά καμία σχέση
με το 75172. Με τιμή στα 200ε κυκλοφορεί ήδη στο εξωτερικό, δείτει το πολύ καλό review εδώ :
https://brickset.com/article/35720/review-75181-y-wing-starfighter
Και η καταστροφή συνεχίζεται χωρίς έλεος...
Νέο UCS 75181 Y-Wing Attack Fighter με 1967 κομμάτια και 61cm μήκος , αντικαθιστά το παλαιότερο 10134 και φυσικά καμία σχέση
με το 75172. Με τιμή στα 200ε κυκλοφορεί ήδη στο εξωτερικό, δείτει το πολύ καλό review εδώ :
https://brickset.com/article/35720/review-75181-y-wing-starfighter
Και η καταστροφή συνεχίζεται χωρίς έλεος...
Σελίδα 22 από 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 22 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης