My Lego Room
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner :: Φωτογραφικά Νήματα
Σελίδα 7 από 12 • Μοιραστείτε
Σελίδα 7 από 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Απ: My Lego Room
Φίλε Βασίλη αν σκοπεύεις να μετακομίσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα, κράτησέ τα κλειστά και τα ανοίγεις στο νέο σπίτι. Εγώ έκανα μετακόμιση τον Ιούλιο που μας πέρασε, είχα όλα τα σετάκια μου ανοιχτά και ήταν δύσκολο και χρονοβόρο το προσεκτικό πακετάρισμα των Lego! Αν δεν έχεις σκοπό να μετακομίσεις σύντομα άνοιξέ τα να τα χαρείς!!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
ωραιο γιωργο , μπορω να πω οτι τα τραπεζακια βρηκαν την μερια τους !!!!
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
ποσο εκαναν??
ironman- Ο Άρχων
ironman έγραψε:ποσο εκαναν??
Τα LEGO?
Πέρα από την πλάκα, φαντάζομαι εννοείς τα τραπέζια...
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Gunman έγραψε:Και παλιότερα που ήμουν στο ενοίκιο, σε κάποια φάση είχα ένα μικρό δωμάτιο γεμάτο ράφια με στημένα sets, μην φοβάσαι άνοιξέ τα
Manos_R έγραψε:Φίλε Βασίλη αν σκοπεύεις να μετακομίσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα, κράτησέ τα κλειστά και τα ανοίγεις στο νέο σπίτι. Εγώ έκανα μετακόμιση τον Ιούλιο που μας πέρασε, είχα όλα τα σετάκια μου ανοιχτά και ήταν δύσκολο και χρονοβόρο το προσεκτικό πακετάρισμα των Lego! Αν δεν έχεις σκοπό να μετακομίσεις σύντομα άνοιξέ τα να τα χαρείς!!
H αλήθεια είναι ότι λογικά θα κάτσω κανά χρόνο ακόμα στο συγκεκριμένο διαμέρισμα, αλλά πάντα ζω με το άγχος μην έχω καμιά 50αρια ανοιχτά σετ και με πάρει ο ιδιοκτήτης και μου πει "ξέρεις Βασίλη επιστρέφω Καλαμάτα και θέλω το σπίτι"..και όλα τα σετ είναι μεγάλα πανάθεμα τα μιας και μου αρέσει η λεπτομέρεια.
Πρέπει να βρω ένα τρόπο να καταπολεμίσω το άγχος μου, α ναι βρήκα, χτίζοντας!!
Τουβλάκια : 54
Πάρα πολύ ωραία Βασίλη! Καλό χτίσιμο λοιπόν!
Στην χειρότερη πάντως, αν δεν έχεις κάτι να κάνεις και για να μην σε τρώει το άγχος, μπορείς αφού τα φτιάξεις, να τα διαλύσεις!
Στην χειρότερη πάντως, αν δεν έχεις κάτι να κάνεις και για να μην σε τρώει το άγχος, μπορείς αφού τα φτιάξεις, να τα διαλύσεις!
Patgeo- Administrator
Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι!
Patgeo- Administrator
Σε πρόσφατο σεισμό είδα αυτό
Όσο ωραίο και μοναδικό και αγχολυτικό είναι το χτίσιμο τόσο βαρετό και σπαστικό μου φαίνεται να ξαναφτιάχνω τα ίδια πράγματα. Δεν έχεις αυτή την προσμονή να γνωρίσεις την καινούρια τεχνική, τα καινούρια κομμάτια, τα καινούρια χρώματα, και το τελικό μοντέλο.
Όσο ωραίο και μοναδικό και αγχολυτικό είναι το χτίσιμο τόσο βαρετό και σπαστικό μου φαίνεται να ξαναφτιάχνω τα ίδια πράγματα. Δεν έχεις αυτή την προσμονή να γνωρίσεις την καινούρια τεχνική, τα καινούρια κομμάτια, τα καινούρια χρώματα, και το τελικό μοντέλο.
Τουβλάκια : 54
Αυτό Βασίλη, τις περισσότερες φορές είναι αλήθεια...
Δυστυχώς εκεί κάτω, έχετε αρκετούς σεισμούς. Βέβαια, το συγκεκριμένο σετάκι, αν θυμάμαι καλά, δεν έχει και την καλύτερη βάση...
Όπως και να έχει, η επανάληψη του φτιαξίματος, σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο πράγμα...
Μου έχει τύχει και εμένα αρκετές φορές. Σχετικά πρόσφατα στην έκθεσή μας τον Μάιο, που εφυγε ένα τραίνο στο πάτωμα, αλλά και με το Destiny (που δεν έχω και οδηγίες)... !
Δυστυχώς εκεί κάτω, έχετε αρκετούς σεισμούς. Βέβαια, το συγκεκριμένο σετάκι, αν θυμάμαι καλά, δεν έχει και την καλύτερη βάση...
Όπως και να έχει, η επανάληψη του φτιαξίματος, σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο πράγμα...
Μου έχει τύχει και εμένα αρκετές φορές. Σχετικά πρόσφατα στην έκθεσή μας τον Μάιο, που εφυγε ένα τραίνο στο πάτωμα, αλλά και με το Destiny (που δεν έχω και οδηγίες)... !
Patgeo- Administrator
Το να φτιάχνεις το ίδιο set είναι όντως πολύ βαρετό... αλλά στην περίπτωσή σου, ίσως είναι σημάδι για να ξεκινήσεις δικές σου δημιουργίες...
@ironman Τα τραπέζια είναι από τα ΙΚΕΑ, 39ευρώ το ένα
@ironman Τα τραπέζια είναι από τα ΙΚΕΑ, 39ευρώ το ένα
Η πτώση ενός σετ είναι πολύ επικίνδυνη...Εμένα δε με φοβίζει ότι μπορεί να διαλυθεί το σετ, αλλά ότι υπάρχει πιθανότητα να σπάσει, ανάλογα με το ύψος από το οποίο πέφτει σε συνάρτηση με τη δύναμη που του ασκείται. Η επανασυναρμολόγηση σε κάθε περίπτωση είναι αρκετά βαρετή εως εκνευριστική...
Manos_R- Administrator
Ω ρε Γιώργο! Τι ωραία πράγματα είναι αυτά? Απ'ότι φαίνεται, κουκλί θα γίνει! Μπράβο!
Patgeo- Administrator
Μπραβο φίλε μου, πάρα πολύ ωραία... Ελάτε κάποιος προς Ρόδο μεριά να βπηθήσετε και λίγο εμένα...Η τακτοποίηση/καθαρισμός των παλιών σετ είναι μπελάς και δεν ασχολήθηκα σχεδόν καθόλου!
Manos_R- Administrator
Να'σαι σίγουρος φίλε μου ότι αν με βγάλει κάποια στιγμή ο δρόμος προς την Ρόδο, θα σε ενημερώσω!
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
LEGOLAS- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 20
πολλη σκονη φιλοι μου ,σκεφτομαι σε καθε ραφιερα να βαλω τζαμαριες! Αν δειτε τα κακομοιρα τα λοτρ μου θα δακρυσετε,γεμισαν τα κεφαλακια τους σκονη
ironman- Ο Άρχων
Manos_R- Administrator
Παίρνει μορφή σιγά σιγά! Μπράβο Γιώργο!
Patgeo- Administrator
Patgeo- Administrator
Σελίδα 7 από 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Παρόμοια θέματα
» Thebrickreview: Lego Friends Aliya’s Room (41740)
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner :: Φωτογραφικά Νήματα
Σελίδα 7 από 12
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης