My Lego Room
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner :: Φωτογραφικά Νήματα
Σελίδα 3 από 12 • Μοιραστείτε
Σελίδα 3 από 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Απ: My Lego Room
Ωραίος Γιώργο!!!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Ορίστε κάποιες φωτογραφίες από το νέο μου LEGO Room, Που προφανώς είναι υπό κατασκευή!
Αυτά είναι όλα και όλα τα LEGO που έχω...
Φυσικά, απουσιάζει ακόμα το Destiny, καθώς και ακόμα 5-6 σετ που έχω κατασκευασμένα και δεν μετέφερα ακόμα...
Περισσότερες φωτογραφίες, όταν το τακτοποιήσω κάπως!
Αυτά είναι όλα και όλα τα LEGO που έχω...
Φυσικά, απουσιάζει ακόμα το Destiny, καθώς και ακόμα 5-6 σετ που έχω κατασκευασμένα και δεν μετέφερα ακόμα...
Περισσότερες φωτογραφίες, όταν το τακτοποιήσω κάπως!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Manos_R- Administrator
Γιώργο, ναι... από πράσινο/καφέ έχω ελλείψεις...
Μάνο, ναι! Αν τακτοποιηθώ καλά, θα τα απλώσω στο διαμέρισμα και θα ανεβάσω υλικό!
Μάνο, ναι! Αν τακτοποιηθώ καλά, θα τα απλώσω στο διαμέρισμα και θα ανεβάσω υλικό!
Patgeo- Administrator
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Patgeo- Administrator
Ξεσκόνισμα & τακτοποίηση μερικών σετ από τη συλλογή μετά τα dark ages... Υπάρχουν μερικά οχήματα ακόμα, δυο σετάκια star wars αλλά δε χωράνε πάνω στο τραπέζι, είναι παραδίπλα... καθώς επίσης τα 5 modular buildings, το τραίνο & τα collectible minifigures!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Manos_R στις 27/3/2016, 16:06, 1 φορά
Manos_R- Administrator
onepiece87- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 14
Φίλτατε Μάνο! Η συλλογή σου είναι απίθανη!
Εύχομαι κάποτε να καταφέρεις να στήσεις την πόλη σου όπως θέλεις, στο δικό της δωμάτιο!
Πρόσεχε όμως, γιατί το Kragle παραμονεύει...! Εύχομαι να μην το χρησιμοποιήσει ποτέ κανείς στα LEGO σου!
Εύχομαι κάποτε να καταφέρεις να στήσεις την πόλη σου όπως θέλεις, στο δικό της δωμάτιο!
Πρόσεχε όμως, γιατί το Kragle παραμονεύει...! Εύχομαι να μην το χρησιμοποιήσει ποτέ κανείς στα LEGO σου!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Patgeo στις 27/3/2016, 15:38, 1 φορά
Patgeo- Administrator
Σας ευχαριστώ παίδες!! Την επόμενη φορά θα τα χωρίσω ανά θέμα και θα τα φωτογραφίσω ξεχωριστά γιατί μέσα στο χαμό δε φαίνονται όλα ξεκάθαρα... Μεταξύ άλλων υπάρχουν Creator, City, Lego Movie, Castle, Ninjago, Chima, Lord of the Rings & Hobbit... Aαα & μερικά mixels!
Ο χώρος είναι ένα σοβαρό θέμα φίλε Patgeo, γι' αυτό το λόγο έχω όλα τα παλιά μου σετάκια (LEGOLAND, System, Basic & Technic) στο πατρικό μου... Στόχος μου είναι να ενώσω σε μια πόλη τα παλιά με τα καινούρια μου σετάκια χωρίς σύνορα & Kragle! Χαχα!
Ο χώρος είναι ένα σοβαρό θέμα φίλε Patgeo, γι' αυτό το λόγο έχω όλα τα παλιά μου σετάκια (LEGOLAND, System, Basic & Technic) στο πατρικό μου... Στόχος μου είναι να ενώσω σε μια πόλη τα παλιά με τα καινούρια μου σετάκια χωρίς σύνορα & Kragle! Χαχα!
Manos_R- Administrator
Patgeo- Administrator
Ωππππ τί έχουμε εδώ backstage photos από τα γυρίσματα του The Lego movie 2?
Πολύ πράμα Μάνο,ωραίος..!
Ποια modulars έχεις?
Πολύ πράμα Μάνο,ωραίος..!
Ποια modulars έχεις?
Χαχα ε όχι και Lego Movie 2, έχω πολύύύύύ δρόμο ακόμα χαχαχα!
Από modular buildings έχω:
- Pets
- Town Hall
- Grand Emporium
- Cinema
- Parisian Restaurant
- Pets
- Town Hall
- Grand Emporium
- Cinema
- Parisian Restaurant
Manos_R- Administrator
Patgeo- Administrator
Ναι την επόμενη φορά θα βγάλω κοντινές ανά θέμα! Ευχαριστώ Mpyromaxe!
Manos_R- Administrator
Πω πω πω χαμός Μάνο.Πολύ ωραία συλλογή!!!
...και δύο μη σου πω
Mpyromaxos έγραψε:
Ένα δωμάτιο μόνο για Lego είναι αυτό που θέλουμε όλοι!
...και δύο μη σου πω
collector- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 77
Μάνο,γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ!!!Πολύ γε(ή -α-)μάτη η φωτογραφία σου...Το μόνο που δεν μάρεσε,είναι εκείνη η πίσω γωνία με τα LOTR σετάκια,σου χαλάνε το σύνολο.Γιαυτό στείλε μου μήνυμα πόσο πάνε!!!
Mandis- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Πολύ κρίμα που για λίγο δεν πρόλαβες το fire brigade.Τώρα έχει ξεφύγει πολύ...Manos_R έγραψε:Χαχα ε όχι και Lego Movie 2, έχω πολύύύύύ δρόμο ακόμα χαχαχα!
- Pets
- Town Hall
- Grand Emporium
- Cinema
- Parisian Restaurant
Πάσχα πάμε για το επόμενο;
Mandis- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Ευχαριστώ φίλε collector!!
Χαχα Δημήτρη λες να πουλήσω τα LOTR που μου πιάνουν & extra χώρο; Φίλε αστα, με την πυροσβεστική την πάτησα... ενώ βγήκα απτα dark ages, προτίμησα να αγοράσω το parisian restaurant επειδή μου άρεσε το design, κι όχι την πυροσβεστική που ήταν παλαιότερο σετ γιατί ακόμα δεν είχα πάρει χαμπάρι πως λειτουργεί το πράγμα... Τελικά αγόραζα άλλα modulars κι είχα σταμπάρει ένα μαγαζί που την είχε διαθέσιμη... οπότε λέω οκ... κ όταν πήρα τηλ να την αγοράσω μου είπαν ότι μόλις είχε πουληθεί και το τελευταίο κομμάτι και δεν είχαν προλάβει να ανανεώσουν τη σελίδα... φίλε έχασα τη γη κάτω απτα πόδια μου... δε μπορείς να φανταστείς πως ένιωσα... ακόμα με πονάει που έχασα αυτό το σετ γιατί το έχασα από χαζομάρα...
Αν είμαστε καλά ναι, λέω η λαμπάδα μου φέτος το Πάσχα να έχει πάνω το detective's office!!
Χαχα Δημήτρη λες να πουλήσω τα LOTR που μου πιάνουν & extra χώρο; Φίλε αστα, με την πυροσβεστική την πάτησα... ενώ βγήκα απτα dark ages, προτίμησα να αγοράσω το parisian restaurant επειδή μου άρεσε το design, κι όχι την πυροσβεστική που ήταν παλαιότερο σετ γιατί ακόμα δεν είχα πάρει χαμπάρι πως λειτουργεί το πράγμα... Τελικά αγόραζα άλλα modulars κι είχα σταμπάρει ένα μαγαζί που την είχε διαθέσιμη... οπότε λέω οκ... κ όταν πήρα τηλ να την αγοράσω μου είπαν ότι μόλις είχε πουληθεί και το τελευταίο κομμάτι και δεν είχαν προλάβει να ανανεώσουν τη σελίδα... φίλε έχασα τη γη κάτω απτα πόδια μου... δε μπορείς να φανταστείς πως ένιωσα... ακόμα με πονάει που έχασα αυτό το σετ γιατί το έχασα από χαζομάρα...
Αν είμαστε καλά ναι, λέω η λαμπάδα μου φέτος το Πάσχα να έχει πάνω το detective's office!!
Manos_R- Administrator
Patgeo- Administrator
Mano πιστευεις οτι μπορεις εσυ ενα μικρο παιδι να διαχειριστεις τοση μεγαλη συλλογη? Προτεινω παρτ ντραφτ σε ολα σου τα σετ
Νταξει φιλε ειναι πολλα ειδικα τα city , εσυ ανετα την φτιαχνεις την πολη , εγω θα σου προσθεσω τα τρενα
Νταξει φιλε ειναι πολλα ειδικα τα city , εσυ ανετα την φτιαχνεις την πολη , εγω θα σου προσθεσω τα τρενα
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Σελίδα 3 από 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Παρόμοια θέματα
» Thebrickreview: Lego Friends Aliya’s Room (41740)
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner :: Φωτογραφικά Νήματα
Σελίδα 3 από 12
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης