My Lego Room
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner :: Φωτογραφικά Νήματα
Σελίδα 11 από 12 • Μοιραστείτε
Σελίδα 11 από 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Απ: My Lego Room
Φίλος το swiffer νομίζω σε καλύπτει και με το παραπάνω! Άσε τα βουρτσάκια των καλλυντικών γιατί άμα το καταλάβει... μουρμουράνε οι γυναίκες για τα Lego έτσι κι αλλιώς μην ανοίγεις καινούρια μέτωπα!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Καλησπέρα παιδιά. Όπως σας είχα πει παρήγγειλα και εστησα τα ράφια που ήθελα για display.
Μπορω να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημενος. Αν και απλά στο σχέδιο είναι πολύ πρακτικά και ήδη φιλοξενούν τα πρώτα σετάκια.
Δυστυχώς το κόβω να χρειάζομαι μια σειρά ακόμα τουλάχιστον (εχω ήδη 3) γιατί δεν το είχα υπολογίσει σωστά μάλλον και δεν θα φτάσει ο χωρος.
Σας στέλνω και μια φωτό από τα πρώτα σετάκια που μπηκανε.https://servimg.com/view/20097359/3
Μπορω να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημενος. Αν και απλά στο σχέδιο είναι πολύ πρακτικά και ήδη φιλοξενούν τα πρώτα σετάκια.
Δυστυχώς το κόβω να χρειάζομαι μια σειρά ακόμα τουλάχιστον (εχω ήδη 3) γιατί δεν το είχα υπολογίσει σωστά μάλλον και δεν θα φτάσει ο χωρος.
Σας στέλνω και μια φωτό από τα πρώτα σετάκια που μπηκανε.https://servimg.com/view/20097359/3
onepiece87- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 14
Μια χαρά φαίνονται Γιώργο! Ωραία τα έστησες!
Το βάθος τους είναι περίπου στα 25εκ. αν βλέπω καλά?
Το βάθος τους είναι περίπου στα 25εκ. αν βλέπω καλά?
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Ωραια σετακια ,με γεια τα ραφακια. Ελπιζω να εχεις ορεξη κ υπομονη γιατι η σκονη θα σου γινει εφιαλτης!
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Ναι Patgeo το βάθος είναι 27 εκατοστά γιατί θέλησα να αφήσω λίγο αέρα.
Το Legoredo ήταν το πρώτο μου σετάκι και το είχα πατάρι καμία 15αρια χρόνια φίλε Kurtz. Όταν βγήκε όμως μου ξαναξυπνησε το μικρόβιο οπότε αποφάσισα να συμπληρώσω όλη την σειρά Cowboys and Indians. Τώρα που την ολοκλήρωσα έπρεπε να τη βλέπω κιόλας .
Ironman το κατάλαβα ήδη ότι ο εφιάλτης είναι κοντά. Το έχω στήσει εδώ και μια βδομάδα και βλέπω ήδη να εμφανίζεται το χαλακι σκόνης.
Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω swiffer και πολύ υπομονή .
Το Legoredo ήταν το πρώτο μου σετάκι και το είχα πατάρι καμία 15αρια χρόνια φίλε Kurtz. Όταν βγήκε όμως μου ξαναξυπνησε το μικρόβιο οπότε αποφάσισα να συμπληρώσω όλη την σειρά Cowboys and Indians. Τώρα που την ολοκλήρωσα έπρεπε να τη βλέπω κιόλας .
Ironman το κατάλαβα ήδη ότι ο εφιάλτης είναι κοντά. Το έχω στήσει εδώ και μια βδομάδα και βλέπω ήδη να εμφανίζεται το χαλακι σκόνης.
Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω swiffer και πολύ υπομονή .
Μια χαρά Γιώργο! Το αποτέλεσμα πιστεύω σε δικαίωσε!
Patgeo- Administrator
Πολύ ωραίο το αποτέλεσμα και ωραία σετάκια! Εύγε!
Manos_R- Administrator
Έχοντας τελειώσει σχεδόν με τα περισσότερα σετ είπα να σας ανεβάσω και άλλες φωτογραφίες. Οι minifigure disney θα φύγει από εκεί γιατί βρήκα στο ebay όλη τη σειρά και μάλλον θα κάνω κάτι frame που έχω δει online για να τα έχω μαζεμένα.
Μεγάλο σετ μόνο έχει μείνει να μπει το old fishing store ανάμεσα στο κενό που έχει περισσέψει.
Ήδη ψάχνω για νέα ράφια γιατί ο χώρος εξαντλήθηκε πλέον.
Κάποια στιγμή πρέπει να γίνουνε οι ανάλογες ανασκαφές στους χύμα κάδους με κομμάτια να δούμε πια σετ υπάρχουν μέσα.
Μεγάλο σετ μόνο έχει μείνει να μπει το old fishing store ανάμεσα στο κενό που έχει περισσέψει.
Ήδη ψάχνω για νέα ράφια γιατί ο χώρος εξαντλήθηκε πλέον.
Κάποια στιγμή πρέπει να γίνουνε οι ανάλογες ανασκαφές στους χύμα κάδους με κομμάτια να δούμε πια σετ υπάρχουν μέσα.
Onepiece87 πολυ ωραια ολα τα σετακια σου ειδικα τα vintage, οι ινδιανοι ειναι σουπερ . Αυτα ειναι συν το old fishing ή εχεις κ αλλα σε κουτια?
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Ευχαριστώ παιδιά.
Το old fishing είναι του κουτιού ακόμα, το πήρα Χριστούγεννα και δεν είχα χρόνο να το στήσω.
Πέρα από αυτό ολόκληρα σετ δεν έχω άμεσα για στήσιμο. Έχω πολλά παλιά City και Space κυρίως, τα οποία είναι χύμα σε δύο μεγάλα κουτιά από τα dark ages.
100% δεν πιστεύω να είναι κανένα σετακι εκεί μέσα οπότε πρέπει να κάτσω να τα ξεχωρίσω και να δω ελλείψεις για να τα βάλω και αυτά σε display.
Απλά απαιτείται χρόνος και χρήμα οπότε έχω οριοθετήσει να το κάνω σταδιακά.
Το old fishing είναι του κουτιού ακόμα, το πήρα Χριστούγεννα και δεν είχα χρόνο να το στήσω.
Πέρα από αυτό ολόκληρα σετ δεν έχω άμεσα για στήσιμο. Έχω πολλά παλιά City και Space κυρίως, τα οποία είναι χύμα σε δύο μεγάλα κουτιά από τα dark ages.
100% δεν πιστεύω να είναι κανένα σετακι εκεί μέσα οπότε πρέπει να κάτσω να τα ξεχωρίσω και να δω ελλείψεις για να τα βάλω και αυτά σε display.
Απλά απαιτείται χρόνος και χρήμα οπότε έχω οριοθετήσει να το κάνω σταδιακά.
Manos_R- Administrator
Αυτά τα vintage western σετάκια, μπορούν να φτιάξουν ενα καταπληκτικό display. Just sayin...
Απλά πανέμορφα!
Απλά πανέμορφα!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Πολύ ωραία σετάκια όλα τα σετάκια και ειδικά τα παλιά!
Βλέπω ότι κατάφερες και τα έστησες πολύ ωραία! Μπράβο!
Βλέπω ότι κατάφερες και τα έστησες πολύ ωραία! Μπράβο!
Patgeo- Administrator
Μετά και την παραλαβή του κιτ φωτισμού του Parisian Restaurant που θαυμάσαμε πρώτα στην πρόσφατη έκθεση του Συλλόγου μας, το εγκατέστησα και εγώ!
Το αποτέλεσμα, μετά από αρκετό ζόρι και κάποιες παραλλαγές, είναι απίθανο! Οι φωτογραφίες βέβαια, το αδικούν λίγο, μιας και δεν είχα χρόνο για λήψεις με την ψηφιακή.
Το Great Hall, το φώτισα με το παρακάτω κιτ των €1,5 (αν θυμάμαι καλά), από τα Jumbo, που παίρνει 2 μπαταρίες ΑΑ και έχει μήκος 2 μέτρα και led ανά 10 εκ.
Το αποτέλεσμα, μετά από αρκετό ζόρι και κάποιες παραλλαγές, είναι απίθανο! Οι φωτογραφίες βέβαια, το αδικούν λίγο, μιας και δεν είχα χρόνο για λήψεις με την ψηφιακή.
Το Great Hall, το φώτισα με το παρακάτω κιτ των €1,5 (αν θυμάμαι καλά), από τα Jumbo, που παίρνει 2 μπαταρίες ΑΑ και έχει μήκος 2 μέτρα και led ανά 10 εκ.
Patgeo- Administrator
Πολύ ωραίο @Patgeo! Πραγματικά, το Parisian και το Diner στην έκθεση, με το φωτισμό ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακά!
Αν μπορείς βγάλε φώτο και από πίσω, ειδικά το Great hall, για να πάρουμε ιδέες
Αν μπορείς βγάλε φώτο και από πίσω, ειδικά το Great hall, για να πάρουμε ιδέες
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 0
Βεβαίως Φώτη! Μόλις έχω κάτι, θα ανεβάσω!
Patgeo- Administrator
Πράγματι απίθανο αποτέλεσμα Γιώργο, μπράβο σου! Πρέπει να μας τα δείξεις και με όλα τα υπόλοιπα φώτα σβηστά.
Jimmy- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 4
Ελπίζω να βρω λίγο χρόνο να ασχοληθώ τώρα στις γιορτές! Έχω διάφορα πράγματα που θέλω να κάνω στο μυαλό μου, αλλά εκεί που λέω τώρα θα κάτσω να ασχοληθώ, εκεί το χάνω...
Patgeo- Administrator
Ωραίο Γιώργο και πολύ καλή ιδέα του Harry Poter με ένα μόνο φως το φωτίζει ωραία
γιατί δεν έχει πολλές λεπτομέρειες , γλυτώνεις χρήματα. Βγάλε φωτό με χαμηλό φωτισμό
ή κατά το σούρουπο θα φαίνονται πολύ ωραία! Εγώ μόλις παρέλαβα κιτ για το brick bank
και το assembly square μόλις βρώ χρόνο θα τα βάλω και αυτά. Αν παραγγέλνετε από ebay
προτιμήστε από Κίνα και όχι από Χονγκ Κονγκ γιατί είναι χειρότερης ποιότητας. Τα φωτιστικά του
Assembly που μου ήρθανε ήταν 3D printed και πολύ χοντρά και ξαναπαρήγγειλα από Κινέζο σκέτα
τα κανονικά.
Αν κάποιος θέλει βοήθεια ας μη διστάσει να μου το πεί , να τον βοηθήσω σε ότι χρειαστεί , γιατί δεν ξέρω αν
είναι σώφρον να δείξω όλες αυτές τις εταιρείες που πρακτικά αντιγράφουν τα Lego δημόσια.
γιατί δεν έχει πολλές λεπτομέρειες , γλυτώνεις χρήματα. Βγάλε φωτό με χαμηλό φωτισμό
ή κατά το σούρουπο θα φαίνονται πολύ ωραία! Εγώ μόλις παρέλαβα κιτ για το brick bank
και το assembly square μόλις βρώ χρόνο θα τα βάλω και αυτά. Αν παραγγέλνετε από ebay
προτιμήστε από Κίνα και όχι από Χονγκ Κονγκ γιατί είναι χειρότερης ποιότητας. Τα φωτιστικά του
Assembly που μου ήρθανε ήταν 3D printed και πολύ χοντρά και ξαναπαρήγγειλα από Κινέζο σκέτα
τα κανονικά.
Αν κάποιος θέλει βοήθεια ας μη διστάσει να μου το πεί , να τον βοηθήσω σε ότι χρειαστεί , γιατί δεν ξέρω αν
είναι σώφρον να δείξω όλες αυτές τις εταιρείες που πρακτικά αντιγράφουν τα Lego δημόσια.
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Κυριάκο, όντως είναι πολύ χοντροκομμένα. Εμένα ευτυχώς ήταν το σωστό!
Είναι πολύ μεγάλη μπίζνα πάντως! Τώρα σκέφτομαι το Destiny's Bounty, αλλά θα δείξει, μιας και θα είναι ζόρικο να κρύψεις τα καλώδια στο κατάστρωμα. Ευτυχώς αυτός από τον οποίο αγόρασα τα έχει με μαύρο καλώδιο αυτά που είναι εξωτερικά οπότε στρώνει η κατάσταση.
Κυριάκο, όντως είναι πολύ χοντροκομμένα. Εμένα ευτυχώς ήταν το σωστό!
Είναι πολύ μεγάλη μπίζνα πάντως! Τώρα σκέφτομαι το Destiny's Bounty, αλλά θα δείξει, μιας και θα είναι ζόρικο να κρύψεις τα καλώδια στο κατάστρωμα. Ευτυχώς αυτός από τον οποίο αγόρασα τα έχει με μαύρο καλώδιο αυτά που είναι εξωτερικά οπότε στρώνει η κατάσταση.
Patgeo- Administrator
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες Θοδωρή, δεν ξεκαθαριζουν στα descriptions αν χρησιμοποιούν γνήσια LEGO?
Σελίδα 11 από 12 • 1, 2, 3 ... , 10, 11, 12
Παρόμοια θέματα
» Thebrickreview: Lego Friends Aliya’s Room (41740)
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner :: Φωτογραφικά Νήματα
Σελίδα 11 από 12
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης