My Lego Room
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner :: Φωτογραφικά Νήματα
Σελίδα 1 από 12 • Μοιραστείτε
Σελίδα 1 από 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
My Lego Room
Εδώ μπορούμε να ανεβάζουμε φωτογραφίες από το μέρος στο οποίο φτιάχνουμε τα Lego μας
Εγώ έχω τα μαύρα ραφάκια της Raaco τα οποία δεν τα συνηστώ γιατί τσαλακώνουν εύκολα,δεν είναι crystal clear και δεν μπορείς να στοιβιάξεις το ένα πάνω στο άλλο.(εκτός αν τα καρφώσεις στον τοίχο)
Επίσης έχω τα poker ραφάκια από το praktiker τα οποία είναι ακριβά αρκετά.. 33 ευρώ το ένα, αλλά έχω καταλήξει σε αυτά. Μπορείς να τα στοιβιάξεις άνετα, φαίνονται ανθεκτικά και τα τζαμάκια είναι crystal clear.
Σαν διαμόρφωση χώρου όπως θα δείτε και στις εικόνες, προτιμώ να παίρνω τα συρταράκια και τα τα βάζω χύμα πάνω σε διάφορες ραφιέρες από το ΙΚΕΑ ώστε να βλέπω πιο εύκολα εξεζητημένα κομμάτια και συνήθως στις συρταριέρες αφήνω να πιο απλά bricks. (Αν και αυτό τρώει αρκετό χώρο γι αυτό δεν το κάνω σε όλα τα χρώματα)
Τα dark bluish πχ τα έχω όλα τα συρταράκια χύμα.
Τα παραπανίσια κομμάτια τα βάζω σε κούτες, και όταν τελειώνουν τα συρταράκια τα ξαναγεμίζω.
Εσείς που Brickάρετε?
Εγώ έχω τα μαύρα ραφάκια της Raaco τα οποία δεν τα συνηστώ γιατί τσαλακώνουν εύκολα,δεν είναι crystal clear και δεν μπορείς να στοιβιάξεις το ένα πάνω στο άλλο.(εκτός αν τα καρφώσεις στον τοίχο)
Επίσης έχω τα poker ραφάκια από το praktiker τα οποία είναι ακριβά αρκετά.. 33 ευρώ το ένα, αλλά έχω καταλήξει σε αυτά. Μπορείς να τα στοιβιάξεις άνετα, φαίνονται ανθεκτικά και τα τζαμάκια είναι crystal clear.
Σαν διαμόρφωση χώρου όπως θα δείτε και στις εικόνες, προτιμώ να παίρνω τα συρταράκια και τα τα βάζω χύμα πάνω σε διάφορες ραφιέρες από το ΙΚΕΑ ώστε να βλέπω πιο εύκολα εξεζητημένα κομμάτια και συνήθως στις συρταριέρες αφήνω να πιο απλά bricks. (Αν και αυτό τρώει αρκετό χώρο γι αυτό δεν το κάνω σε όλα τα χρώματα)
Τα dark bluish πχ τα έχω όλα τα συρταράκια χύμα.
Τα παραπανίσια κομμάτια τα βάζω σε κούτες, και όταν τελειώνουν τα συρταράκια τα ξαναγεμίζω.
Εσείς που Brickάρετε?
Απ: My Lego Room
Όντως είναι λίγο ακριβά αλλά για εμένα είναι τα καλύτερα που έχω βρει.
Αυτά που λες να πάρεις απ'ότι βλέπω έχουν θαμπά τζαμάκια γι αυτό δεν τα προτιμώ.
Αυτά που λες να πάρεις απ'ότι βλέπω έχουν θαμπά τζαμάκια γι αυτό δεν τα προτιμώ.
Πανε μια βολτα στα praktiker να τα δεις...Εγω τωρα που ημουν Αθηνα τσιμπησα αλλα δύο... θα σου αρεσουν σιγουρα. Και δινουν δωρο και αρκετα διαχωριστικα για το εσωτερικο των συρταριων κατι πχ που στα raaco παει extra.
Μπράβο σου Γιώργο, τα έχεις πολύ καλά οργανωμένα βλέπω!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Πρέπει αν είναι οργανωμένα αναγκαστικά αλλιώς δεν μπορείς να mocάρεις εύκολα..
Που σαι εσύ George μας έλειψες :face:
Ναι οτι είναι πολύ ακριβή είναι... Αν μπορεί κανείς να την βρει από κανέναν έμπορα με μαζική παραγγελία σε καλύτερη τιμή ας το πει εγώ είμαι μέσα... Ποτέ δεν είναι αρκετές xD
Gunman έγραψε:Πρέπει αν είναι οργανωμένα αναγκαστικά αλλιώς δεν μπορείς να mocάρεις εύκολα..
Είπα να κάνω λίγο τις διακοπούλες μου. Επέστρεψα χθες και σκέφτομαι πότε να βρω χρόνο να δω το moc μου.
Όσον αφορά τον τρόπο δουλειάς, έχεις δίκιο. Βέβαια εμένα επειδή είναι πολλά και ίδια κομμάτια, τα έχω σε σακούλες και σακουλάκια...
Patgeo- Administrator
Όπως βολεύεται ο καθένας Εγώ σε σακούλες μέσα σε κούτες βάζω τα περισσευούμενα κομμάτια που δεν χωράνε στα συρταράκια. Αλλά αυτά που είναι σε μεγάλες ποσότητες όντως το τάπερ/σακούλα βολεύουν πολύ
Γιωργο νομιζω εισαι σε θεση να φτιαξεις μια μινι Legoland στην Ελλαδα χαχα! Να σε ρωτησω... Οτι σετς αγοραζεις, ξεχωριζεις τα κομματια τους κι αυτο ηταν; Δεν εχεις τιποτα συναρμολογημενο περα απο χυμα κομματια;
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
rofl xD
έχω κρατημένα και φτιαγμένα τα πιο καλά κομμάτια μου (αν εξαιρέσουμε ότι έχω ψιλοαποσυναρμολογημένο το vestas τώρα)
Αλλά τα πιο απλά σχέδια τύπου beach house τα έχω κάνει κομμάτια..
έχω κρατημένα και φτιαγμένα τα πιο καλά κομμάτια μου (αν εξαιρέσουμε ότι έχω ψιλοαποσυναρμολογημένο το vestas τώρα)
Αλλά τα πιο απλά σχέδια τύπου beach house τα έχω κάνει κομμάτια..
Πωπω τι οφθαλμολουτρο ειναι αυτο!!!
Manos_R- Administrator
Αυτά είναι! Στρατός
LEGOLAS- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 20
Patgeo- Administrator
Γιωργο προτεινω να μετονομασεις το θεμα σου απο "my Lego room'' σε "my Lego factory''!!!
Manos_R- Administrator
Ωραία πράγματα!
Patgeo- Administrator
Σελίδα 1 από 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Παρόμοια θέματα
» Thebrickreview: Lego Friends Aliya’s Room (41740)
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner :: Φωτογραφικά Νήματα
Σελίδα 1 από 12
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης