My Lego Room
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner :: Φωτογραφικά Νήματα
Σελίδα 5 από 12 • Μοιραστείτε
Σελίδα 5 από 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Απ: My Lego Room
Καλό κουράγιο Γιώργο! Βλέπω έχεις να ρίξεις πολύ δουλειά!
Εύχομαι τουλάχιστον, να έχεις ένα δωμάτιο αποκλειστικά γι'αυτά να σε περιμένει και Θεσσαλονίκη!
Εύχομαι τουλάχιστον, να έχεις ένα δωμάτιο αποκλειστικά γι'αυτά να σε περιμένει και Θεσσαλονίκη!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Χαχαχαχα φίλε ironman αυτήν την εκδοχή δεν την είχα σκεφτεί!!
Φίλε μου Γιώργο να 'ξερες πως σε νιώθω... Καλή δύναμη & υπομονή... Μετακόμιση είναι και θα περάσει!!
Φίλε μου Γιώργο να 'ξερες πως σε νιώθω... Καλή δύναμη & υπομονή... Μετακόμιση είναι και θα περάσει!!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
καποτε τους λεγεωναριους τους πληρωναν με αλατι , αργοτερα ηρθε και το νομισμα, σε λιγα χρονια θα μας δινουν λεγκο
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
onepiece87- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 14
Gunman έγραψε:Περιμένω νταλίκα αρχές Αυγούστου
Eθεάθη αυτό στα σύνορα της χώρας, περιμένοντας να μπει μέσα. Για 'σένα έρχεται;
Patgeo- Administrator
Παρακαλώ η κούτα με τα φιγουράκια να σταλεί στη Ρόδο το συντομότερο δυνατό!!!
Γιώργο δεν έχω λόγια, μιλάμε για απίστευτες ποσότητες. Γνώριζα ότι έχεις μεγάλη συλλογή, αλλά τώρα που βλέπω όλες αυτές τις κούτες καταλαβαίνω πραγματικά τι παίζει!!!
Γιώργο δεν έχω λόγια, μιλάμε για απίστευτες ποσότητες. Γνώριζα ότι έχεις μεγάλη συλλογή, αλλά τώρα που βλέπω όλες αυτές τις κούτες καταλαβαίνω πραγματικά τι παίζει!!!
Manos_R- Administrator
Oh lala!! Εννοείται ότι θέλουμε φωτογραφικό υλικό κι από κει! Εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου αυτές τις μέρες, κάθησα λίγο να ξεκουραστώ! Από αύριο λέω να ξεκινήσω σιγά - σιγά!
Manos_R- Administrator
Εγώ, αντιθέτως, έχω πλακωθεί και αναδιαμορφώνω κι εξοπλίζω το χώρο. Θα γίνει πιο λειτουργικός για μοκιές.
Παρεμπιπτόντως, κε Πιστολά έχετε καμιά ιδέα περίπου πόσα κομμάτια διαθέτετε στη συλλογή σας;
Παρεμπιπτόντως, κε Πιστολά έχετε καμιά ιδέα περίπου πόσα κομμάτια διαθέτετε στη συλλογή σας;
ironman- Ο Άρχων
ironman έγραψε:ανετα ο γιωργος χτιζει μια μικρη γκαρσονιερα με τα κομματια που εχει
Kαι δυο & τρεις μη σου πω!!
Manos_R- Administrator
ironman- Ο Άρχων
Πολύ ωραία συλλογή!
Από τον τρόπο που μιλάς όμως κατά καιρούς, είχα την εντύπωση ότι είχες πολύ λιγότερα.
Μπράβο!
Από τον τρόπο που μιλάς όμως κατά καιρούς, είχα την εντύπωση ότι είχες πολύ λιγότερα.
Μπράβο!
Patgeo- Administrator
Patgeo έγραψε:Πολύ ωραία συλλογή!
Μπράβο!
Φιλε με παρεξηγησες εχω πολλα ακομα, δεν εχω στημενα τουλαχιστον 8-9 σετ μεγαλα, λοτρ καστρα και το μοναδικο καραβι που εβγαλε , αεροπλανο, 3 τρενα , τοουερ μπριτζ ....! Δεν εχω χωρο.
Η αληθεια ειναι οτι ειχα πολλες δουλειες και δεν πολυ μιλαγα, εχω βαλει ενα προγραμμα , 1 ωρα την μερα ασχολια με τα λεγκο.Φαντασου οτι πριν 2 μερες πηρα το σκουπιδιαρικο της λεγκο και με αγριοκοιταξε η γυναικα
ironman- Ο Άρχων
Mpyromaxos έγραψε:Καστροκατάσταση φουλ λέμεεε!!!
Δώσε μονoμαχίες κάργα!!
Μπα μην το λες , εχω δει κατι αλλους και τους ζηλευω ,φουλ στο καστρο! Εχω μεγαλη αγαπη για το καστρο απο μωρο!
ironman- Ο Άρχων
Σελίδα 5 από 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Παρόμοια θέματα
» Thebrickreview: Lego Friends Aliya’s Room (41740)
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner :: Φωτογραφικά Νήματα
Σελίδα 5 από 12
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης