Ελάτε να σας γνωρίσουμε!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 10 από 23 • Μοιραστείτε
Σελίδα 10 από 23 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23
Απ: Ελάτε να σας γνωρίσουμε!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Γιάννη! Εύχομαι να περάσεις ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο σου μαζί μας!
Ευχάριστη εντύπωση, μου έκανε το όνομα χρήστη που επέλεξες! Πολύ πρωτότυπο, αν και για εμάς τους λίγο μεγαλύτερους, είναι αρκετά γνωστό!
Ευχάριστη εντύπωση, μου έκανε το όνομα χρήστη που επέλεξες! Πολύ πρωτότυπο, αν και για εμάς τους λίγο μεγαλύτερους, είναι αρκετά γνωστό!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Φίλε Γιάννη ήρθες στην κατάλληλη παρέα!!! Ολοι περάσαμε από τα dark ages που χάσαμε την επαφή με τα Lego από την παιδική ηλικία μέχρι τώρα που επανήλθαμε!!! Οι σειρές με τις οποίες ασχολείσαι ή θέλεις να ασχοληθείς είναι ιδιαίτερα αξιόλογες, τα creator expert models ειδικά τα κτίρια είναι μια απίθανη σειρά που σίγουρα θα λατρέψεις!!! Για ερωτήσεις - συμβουλές εμείς είμαστε εδώ! Και προσωπικά αγαπάω Πάτρα γιατί εκεί σπούδασα!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
gogopoweranger- Legoμάστορας
Τουβλάκια : 0
Μια πρώτη γνωριμία
Αρχικά σας ευχαριστώ για την πρόσκληση,
το όνομα μου είναι Δημήτρης είμαι πλέον 37, είμαι καλά...και ασχολούμαι με τα lego από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου κάτι Κυριακές πιτσιρίκος 5-6 χρονών με τον πατέρα μου να κατασκευάζουμε μαζί στο σαλόνι. Από τότε κόλλησα, τα ξέχασα, τα ξαναθυμήθηκα, τα άφησα, μέχρι που ξαναέπεσα με τα μούτρα τα 3 τελευταία χρόνια που κατασκευάζω custom (όπως πάντα) δημιουργίες από τα κομμάτια που είχα από παιδί και μερικά extras. Είμαι Γραφίστας ασχολούμαι με μουσική και γενικά δημιουργικές καταστάσεις. Αν και Αθηναίος η Θεσσαλονίκη αποτελεί την πατρίδα της μητέρας μου και την επισκέπτομαι σχετικά συχνά τελευταία.
Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια!
το όνομα μου είναι Δημήτρης είμαι πλέον 37, είμαι καλά...και ασχολούμαι με τα lego από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου κάτι Κυριακές πιτσιρίκος 5-6 χρονών με τον πατέρα μου να κατασκευάζουμε μαζί στο σαλόνι. Από τότε κόλλησα, τα ξέχασα, τα ξαναθυμήθηκα, τα άφησα, μέχρι που ξαναέπεσα με τα μούτρα τα 3 τελευταία χρόνια που κατασκευάζω custom (όπως πάντα) δημιουργίες από τα κομμάτια που είχα από παιδί και μερικά extras. Είμαι Γραφίστας ασχολούμαι με μουσική και γενικά δημιουργικές καταστάσεις. Αν και Αθηναίος η Θεσσαλονίκη αποτελεί την πατρίδα της μητέρας μου και την επισκέπτομαι σχετικά συχνά τελευταία.
Καλώς σας βρήκα και καλή συνέχεια!
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Δημήτρη, χαρά μας να σε έχουμε εδώ. Έτσι custom δημιουργίες for the win.
Δημήτρη, καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Διαβάζω τα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που μας αποκάλυψες για τον εαυτό σου, και αναρωτιέμαι κατά πόσο το επάγγελμά σου σε έχει βοηθήσει στις κατασκευαστικές δημιουργίες σου!
Κατά την άποψή μου, είναι ένα πολύ μεγάλο ατού, και θα χαρούμε να δούμε κάποιες κατασκευές σου!
Καλώς ήρθες και πάλι, και πιστεύω να περνάς ευχάριστα τις ώρες σου στην παρέα μας.
Διαβάζω τα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που μας αποκάλυψες για τον εαυτό σου, και αναρωτιέμαι κατά πόσο το επάγγελμά σου σε έχει βοηθήσει στις κατασκευαστικές δημιουργίες σου!
Κατά την άποψή μου, είναι ένα πολύ μεγάλο ατού, και θα χαρούμε να δούμε κάποιες κατασκευές σου!
Καλώς ήρθες και πάλι, και πιστεύω να περνάς ευχάριστα τις ώρες σου στην παρέα μας.
Patgeo- Administrator
Καλώς ήρθες στη Legoπαρέα μας φίλε Δημήτρη!!
Manos_R- Administrator
Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου την παρέα και ευχαριστώ τον @patgeo για την πρόσκληση!
Είμαι ο Θοδωρής, 41, παντρεμένος με παιδί... Πάνω-κάτω αντίστοιχη πορεία με άλλους συμφορουμίτες, μικρός θυμάμαι να έχω μπροστά μου έναν κουβά Lego και να φτιάχνω δικές μου κατασκευές. Ασχολιόμουν κυρίως με Technics, κάποια από τα οποία τα έχω ακόμα (με την συσκευασία και τις οδηγίες). Μετά πέρασα μια μεγάλη φάση αποχής, ξανακόλησα ως φοιτητής κάποια στιγμή με τα Mindstorms, ξαναχάθηκα και τώρα λόγω του μικρού, ξεκίνησα να του αγοράζω Duplo (εννοείται ότι θα του κολλήσω το μικρόβιο). Με την ευκαιρία είδα πρόσφατα την σειρά Creator, και πιο συγκεκριμένα τα Modular Buildings, τα οποία με κέρδισαν... Γράφτηκα στο brickset, bricklink και lego ideas και άρχισα να παρακολουθώ κάποιους χρήστες που μου άρεσαν οι δημιουργίες τους... και να'μαι τώρα είμαι εδώ. Γενικά έχω πολύ περιορισμένο χρόνο, αλλά θα προσπαθήσω να κατασκευάζω όσο μπορώ και να κρατήσω επαφή με την Lego κοινότητα της πόλης μου!
Είμαι ο Θοδωρής, 41, παντρεμένος με παιδί... Πάνω-κάτω αντίστοιχη πορεία με άλλους συμφορουμίτες, μικρός θυμάμαι να έχω μπροστά μου έναν κουβά Lego και να φτιάχνω δικές μου κατασκευές. Ασχολιόμουν κυρίως με Technics, κάποια από τα οποία τα έχω ακόμα (με την συσκευασία και τις οδηγίες). Μετά πέρασα μια μεγάλη φάση αποχής, ξανακόλησα ως φοιτητής κάποια στιγμή με τα Mindstorms, ξαναχάθηκα και τώρα λόγω του μικρού, ξεκίνησα να του αγοράζω Duplo (εννοείται ότι θα του κολλήσω το μικρόβιο). Με την ευκαιρία είδα πρόσφατα την σειρά Creator, και πιο συγκεκριμένα τα Modular Buildings, τα οποία με κέρδισαν... Γράφτηκα στο brickset, bricklink και lego ideas και άρχισα να παρακολουθώ κάποιους χρήστες που μου άρεσαν οι δημιουργίες τους... και να'μαι τώρα είμαι εδώ. Γενικά έχω πολύ περιορισμένο χρόνο, αλλά θα προσπαθήσω να κατασκευάζω όσο μπορώ και να κρατήσω επαφή με την Lego κοινότητα της πόλης μου!
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Θοδωρή!
Απ'ότι βλέπω και είπες, είσαι μια από τα ίδια με τους περισσότερους από εμάς, αλλά όσον αφορά το παιδί, συμβαδίζεις κυρίως με τον Γιώργο (Gunman).
Τα technic, και εμένα μου τα παίρνανε όταν ήμουν μικρός, και ήμουν πολύ τρελαμένος μαζί τους! Μετά, όταν άρχισα να ασχολούμαι και πάλι, όπως και εσύ, ήταν όταν βγήκαν τα ΝΧΤ!
Διαβάζω ότι κάνεις και δικές σου κατασκευές, κάτι που θα ήθελα να δω, όταν βρεις τον απαραίτητο χρόνο! Μπορείς να μας τις παρουσιάσεις εδώ!
Καλώς ήρθες και πάλι, και εύχομαι να περνάς ευχάριστα τον χρόνο σου στην παρέα μας!
Απ'ότι βλέπω και είπες, είσαι μια από τα ίδια με τους περισσότερους από εμάς, αλλά όσον αφορά το παιδί, συμβαδίζεις κυρίως με τον Γιώργο (Gunman).
Τα technic, και εμένα μου τα παίρνανε όταν ήμουν μικρός, και ήμουν πολύ τρελαμένος μαζί τους! Μετά, όταν άρχισα να ασχολούμαι και πάλι, όπως και εσύ, ήταν όταν βγήκαν τα ΝΧΤ!
Διαβάζω ότι κάνεις και δικές σου κατασκευές, κάτι που θα ήθελα να δω, όταν βρεις τον απαραίτητο χρόνο! Μπορείς να μας τις παρουσιάσεις εδώ!
Καλώς ήρθες και πάλι, και εύχομαι να περνάς ευχάριστα τον χρόνο σου στην παρέα μας!
Patgeo- Administrator
Καλώς ήρθες Θοδωρή! Και εγώ θα ήθελα φωτο από δημιουργίες σου, ή αν έχεις κάποιο display...!
Ευχαριστώ παιδιά, αλλά εεε.. μην τρελαίνεστε... παλιά έφτιαχνα πραγματάκια δικά μου, τώρα έχει λίγο καιρό που ξανακόλλησα και αγόραζω και φτιάχνω σιγά-σιγά κάποια έτοιμα σετ (κυρίως modular buildings). Αλλά με την δουλειά και τον πιτσιρίκο (σχεδόν δύο χρονών) είναι πολύ δύσκολο (και επικίνδυνο ακόμα) να έχω σε 'κοινή θέα' μικρά τουβλάκια! Οπότε ο,τι γίνεται, γίνεται στα κρυφά! (άρα και με πολύ αργούς ρυθμούς). Ίσως σε μερικά χρόνια να είμαι σε φάση να φτιάξω κάποιο αξιόλογο MOC και να σας δείξω! Μέχρι τότε διαβάζω, παίρνω ιδέες και μαθαίνω
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
sbujam έγραψε:Ευχαριστώ παιδιά, αλλά εεε.. μην τρελαίνεστε... παλιά έφτιαχνα πραγματάκια δικά μου, τώρα έχει λίγο καιρό που ξανακόλλησα και αγόραζω και φτιάχνω σιγά-σιγά κάποια έτοιμα σετ (κυρίως modular buildings). Αλλά με την δουλειά και τον πιτσιρίκο (σχεδόν δύο χρονών) είναι πολύ δύσκολο (και επικίνδυνο ακόμα) να έχω σε 'κοινή θέα' μικρά τουβλάκια! Οπότε ο,τι γίνεται, γίνεται στα κρυφά! (άρα και με πολύ αργούς ρυθμούς). Ίσως σε μερικά χρόνια να είμαι σε φάση να φτιάξω κάποιο αξιόλογο MOC και να σας δείξω! Μέχρι τότε διαβάζω, παίρνω ιδέες και μαθαίνω
Σίγουρα, με τον μικρό, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός! Απλά, όπως το ανέφερες, νόμιζα ότι είχες ήδη έτοιμες δικές σου δημιουργίες!
Gunman έγραψε:Σε μερικά χρόνια μπορεί να λεγόμαστε thelepin.gr xd
Χαχαχα! Λες Γιώργο? Και φαντάζεσαι να δημιουργήσουν και αντίστοιχο δίκτυο όπως η LEGO?
Patgeo- Administrator
Επιτέλους και ένα μέλος που ασχολείται με modular buildings & creator sets!!! Θοδωρή καλώς ήρθες στη Legoπαρέα μας!!! Κι εμένα τα modular buildings είναι τα αγαπημένα μου και σαν citακιας που είμαι έχω επικεντρωθεί σε city & creator sets!
Manos_R- Administrator
Καλησπέρα σε όλους. Ονομάζομαι Κυριάκος είμαι 37 και μένω Θεσσαλονίκη. Με τα LEGO ασχολούμαι από μικρός, το πρώτο μου σετ ήταν το 6385. Μετά από μια περίοδο αποχής την δεκαετία 95-05
ξανάρχισα να ασχολούμαι κυρίως με σετ technic και moc technic. Tελευταία λόγω έλλειψης χώρου και χρόνου (και χρήμα αλλά το παλεύουμε) περιορίζομαι μόνο σε συλλογή σετ κυρίως technic και έχω αφήσει τις κατασκευές στην άκρη. Πρίν από λίγες μέρες κόλλησα το μικρόβιο και των Star Wars και απέκτησα το πρώτο μου UCS το 75060.
Χαίρομαι μου βρίσκομαι στην ομάδα αυτή και από ότι βλέπω είναι αρκετά δραστήρια και δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από κατασκευές και φαντασία σε αντίστοιχα φόρουμ του εξωτερικού. Έχω
γραφτεi σε rebricable και brickset δεν ξέρω αν μπορείτε να δείτε προφιλ. Σκοπός μου είναι να συνεχίσω με UCS STAR WARS και φυσικά technic, να συλλέξω όλα τα LoTR και Ηοbbit, να
ξαναρχίσω να mocαρω, να παίρνω ιδέες και να μαθαίνω αλλά και να βοηθάω όπου μπορώ.
ξανάρχισα να ασχολούμαι κυρίως με σετ technic και moc technic. Tελευταία λόγω έλλειψης χώρου και χρόνου (και χρήμα αλλά το παλεύουμε) περιορίζομαι μόνο σε συλλογή σετ κυρίως technic και έχω αφήσει τις κατασκευές στην άκρη. Πρίν από λίγες μέρες κόλλησα το μικρόβιο και των Star Wars και απέκτησα το πρώτο μου UCS το 75060.
Χαίρομαι μου βρίσκομαι στην ομάδα αυτή και από ότι βλέπω είναι αρκετά δραστήρια και δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από κατασκευές και φαντασία σε αντίστοιχα φόρουμ του εξωτερικού. Έχω
γραφτεi σε rebricable και brickset δεν ξέρω αν μπορείτε να δείτε προφιλ. Σκοπός μου είναι να συνεχίσω με UCS STAR WARS και φυσικά technic, να συλλέξω όλα τα LoTR και Ηοbbit, να
ξαναρχίσω να mocαρω, να παίρνω ιδέες και να μαθαίνω αλλά και να βοηθάω όπου μπορώ.
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
καλως ηρθες φιλε Κυριακο!
Παντα θα υπαρχει ελλειψη χωρου να ξερεις και θα χειροτερεψει η κατασταση
Eγω ειμαι φαν τεκνικ αν και δεν αγοραζω διοτι εχω αλλου το βλεμα μου.Επισης σου συνιστω να αρχισεις απο τωρα να μαζευεις λοτρ και χομπιτ διοτι μετα θα ανεβουν οι τιμες, ηδη εχουν παρει τα πανω τους,εχω πολλα σετ διοτι ειμαι υπερβολικα φαν θα ελεγα!
Παντα θα υπαρχει ελλειψη χωρου να ξερεις και θα χειροτερεψει η κατασταση
Eγω ειμαι φαν τεκνικ αν και δεν αγοραζω διοτι εχω αλλου το βλεμα μου.Επισης σου συνιστω να αρχισεις απο τωρα να μαζευεις λοτρ και χομπιτ διοτι μετα θα ανεβουν οι τιμες, ηδη εχουν παρει τα πανω τους,εχω πολλα σετ διοτι ειμαι υπερβολικα φαν θα ελεγα!
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Κυριάκο!
Βλέπω ότι έχεις πολύ ωραία πλάνα στο μυαλό σου! Και εγώ, μικρός ξεκίνησα με τα απλά, και στην συνέχεια μου προκύψαν τα technic, που τα λάτρεψα! Βέβαια, πλέον το έχω γυρίσει στα απλά κομμάτια και στο MOCάρισμα, αλλά πάντα με πινελιές technic!
Καλώς ήρθες και πάλι στην παρέα μας, και εύχομαι να περνάς ευχάριστα τις ώρες σου μαζί μας!
Βλέπω ότι έχεις πολύ ωραία πλάνα στο μυαλό σου! Και εγώ, μικρός ξεκίνησα με τα απλά, και στην συνέχεια μου προκύψαν τα technic, που τα λάτρεψα! Βέβαια, πλέον το έχω γυρίσει στα απλά κομμάτια και στο MOCάρισμα, αλλά πάντα με πινελιές technic!
Καλώς ήρθες και πάλι στην παρέα μας, και εύχομαι να περνάς ευχάριστα τις ώρες σου μαζί μας!
Patgeo- Administrator
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Κυριάκο! Να ξέρεις μέσα στον Οκτωμβριο κανονίζουμε έκθεση, όπου θα μπορείς να μας δεις και από κοντά αν θέλεις. Καλή επανεκκίνηση στο hobby μας
Φυσικά και θα έρθω. Η επανεκκίνηση προχωρά με γρήγορους ρυθμούς. Να τα βολέψω και σε μια βιβλιοθήκη-βιτρίνα για να ανοίξει και ο χώρος και είμαστε μιά χαρά.
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Πολύ ωραία Κυριάκο! Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά!
Patgeo- Administrator
Καλώς ήρθες στη Legoπαρέα μας φίλε Κυριάκο!!!
Manos_R- Administrator
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Βαγγέλης, late thirties απο Ελλάδα, αλλά εδω και λίγο περισσότερο απο ένα χρόνο ζώ στην Κύπρο.
Δυστηχώς εδώ δεν έχω καταφέρει να βρώ ενεργές κοινότητες LEGO, οπότε έχω στρέψει το βλέμα μου στη μητέρα πατρίδα!
Στον κόσμο των LEGO επέστρεψα μετά απο μεγάλη αποχή πριν απο περίπου δύο χρόνια και χτίζω και πάλι την συλλογή μου απο το μηδέν, ενώ κάνω δειλά δειλά και τα πρώτα βήματά μου σε modding και mocing.
Δυστηχώς εδώ δεν έχω καταφέρει να βρώ ενεργές κοινότητες LEGO, οπότε έχω στρέψει το βλέμα μου στη μητέρα πατρίδα!
Στον κόσμο των LEGO επέστρεψα μετά απο μεγάλη αποχή πριν απο περίπου δύο χρόνια και χτίζω και πάλι την συλλογή μου απο το μηδέν, ενώ κάνω δειλά δειλά και τα πρώτα βήματά μου σε modding και mocing.
vgang- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Καλημέρα Βαγγέλη! Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Κύπρο βλέπω! Ήμουν εκεί κάποια χρόνια, και ανεβοκατεβαίνω σχετικά συχνά πλέον! Δυστυχώς, και εγώ που είχα παρεβρεθεί σε μια έκθεση στην Λευκωσία τον Φεβρουάριο και έκανα κουβέντα με τα άτομα εκεί, μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν κάτι σχετικό με κάποια ενεργή κοινότητα που να ασχολείται με τα LEGO...
Εγώ, θα σου ευχηθώ καλή αρχή με την επανέναρξη της ενασχόλησής σου με τα αγαπημένα μας LEGO, και πιστεύω να περνάς ευχάριστα τις ώρες σου στην παρέα μας!
Αν χρειαστείς οτιδήποτε, μας ενημερώνεις!
Κύπρο βλέπω! Ήμουν εκεί κάποια χρόνια, και ανεβοκατεβαίνω σχετικά συχνά πλέον! Δυστυχώς, και εγώ που είχα παρεβρεθεί σε μια έκθεση στην Λευκωσία τον Φεβρουάριο και έκανα κουβέντα με τα άτομα εκεί, μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν κάτι σχετικό με κάποια ενεργή κοινότητα που να ασχολείται με τα LEGO...
Εγώ, θα σου ευχηθώ καλή αρχή με την επανέναρξη της ενασχόλησής σου με τα αγαπημένα μας LEGO, και πιστεύω να περνάς ευχάριστα τις ώρες σου στην παρέα μας!
Αν χρειαστείς οτιδήποτε, μας ενημερώνεις!
Patgeo- Administrator
Σελίδα 10 από 23 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 10 από 23
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης