Ελάτε να σας γνωρίσουμε!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 11 από 23 • Μοιραστείτε
Σελίδα 11 από 23 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23
Απ: Ελάτε να σας γνωρίσουμε!
Καλώς ήρθες στη Legoπαρέα μας φίλε Βαγγέλη!! Σχέδον όλοι εδώ μέσα περάσαμε από το στάδιο των dark ages με τα Lego! Σημασία έχει ότι ξεκίνησες να ασχολείσαι πάλι! Καλή αρχή λοιπόν! Αν θες πες μας ποιά είναι τα αγαπημένα σου θέματα και τι σου αρέσει να φτιάχνεις...
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Καλως ηρθες φιλε Βαγγελη ,καλη αρχη και οτι χρειαστεις απο τις τεραστιες γνωσεις μας θα σου τις μεταλαμπαδευσουμε.
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Σας ευχαριστώ για την θερμή υποδοχή και θα προσπαθώ να συμμετέχω στις συζητήσεις και τις δραστηριότητες της ομάδας όσο περισσότερο μου επιτρέπει η απόσταση απο την Κύπρο!
Οι αγορές μου σε αυτή τη φάση περιορίζονται στις σειρές Ideas, Creator (Expert) και Architecture κυρίως, και στόχος μου είναι να φτιάξω δικές μου δημιουργίες (MOC η MOD) βασισμένες στη δομή των modulars σαν μέρη μιας πόλης.
Οι αγορές μου σε αυτή τη φάση περιορίζονται στις σειρές Ideas, Creator (Expert) και Architecture κυρίως, και στόχος μου είναι να φτιάξω δικές μου δημιουργίες (MOC η MOD) βασισμένες στη δομή των modulars σαν μέρη μιας πόλης.
vgang- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Βαγγέλη, ελπίζω να περνάς καλά στην Κύπρο, καλή αρχή με τα Lego και ότι χρειαστείς είμαστε εδώ
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι ο Γιάννης, 40+, απο Αθήνα. Διαβάζω το forum εδω και λιγο καιρό που αγόρασα και το 1ο lego, ένα Star War. Πάντα ήξερα για τα lego και τα θαύμαζα στις προθήκες των παιχνιδάδικων! αλλα ποτέ δεν είχα ασχοληθεί. Μονο πριν απο 2 χρόνια με τα lego set απο τα Shell.
Σκοπός μου ειναι να ασχοληθώ με επιλεγμένα κομμάτια απο την σειρά Star Wars, και Modular Buildings απο την σειρά creator.
Φυσικά πρεπει να ομολογήσω ότι ήμουν πολύ τυχερός που με την ανάγνωση του forum έμαθα για την προσφορά του public και έτσι παράγγειλα τα πρώτα "ακριβά" για μένα, κομμάτια!
Σκοπός μου ειναι να ασχοληθώ με επιλεγμένα κομμάτια απο την σειρά Star Wars, και Modular Buildings απο την σειρά creator.
Φυσικά πρεπει να ομολογήσω ότι ήμουν πολύ τυχερός που με την ανάγνωση του forum έμαθα για την προσφορά του public και έτσι παράγγειλα τα πρώτα "ακριβά" για μένα, κομμάτια!
LegoJohn- Καλλιτέχνης των LEGO
Τουβλάκια : 0
Γεια χαρά φίλε Γιάννη, καλή αρχή στα LEGO και καλά χτισίματα! Μικρότερος έπαιζες καθόλου με LEGO ή είναι η πρώτη σου επαφή?
Καλησπέρα και καλώς ήρθες!
Καλώς ήρθες στη Legoπαρέα μας φίλε Γιάννη!!! Φοβερό timing για όσους ξεκίνησαν πρόσφατα τη συλλογή τους οι προσφορές του Public στα modular buildings! Ποιά κομμάτια αγόρασες;;;
Manos_R- Administrator
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Γιάννη! Σου εύχομαι καλή αρχή και καλή ενασχόληση με την "νέα" σου αγάπη και πιστεύω να περνάς ευχάριστα τις ώρες σου μαζί μας!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Καλησπερα Γιαννη , καλως ηρθες και καλη αρχη.
Μικρος επαιζες καθολου με λεγκο, ειχες παλια καποιο σετ ή ειχες παιξει ποτε σε φιλο παρεα?
Πως και ξεκινησες ? Σου εκαναν εντυπωση τα αυτοκινητα της shell?
Μικρος επαιζες καθολου με λεγκο, ειχες παλια καποιο σετ ή ειχες παιξει ποτε σε φιλο παρεα?
Πως και ξεκινησες ? Σου εκαναν εντυπωση τα αυτοκινητα της shell?
ironman- Ο Άρχων
Καλησπέρα σε όλους! Όχι δεν είχα ενασχόληση στο παρελθόν. Πάντοτε το θεωρούσα ακριβό παιχνιδι! Πρόερχομαι απο τα playmobil!
Με τα lego της Shell είχα την πρώτη μου επαφή, αλλα και μετα οι υποχρεώσεις δεν με άφησαν να ξεκινήσω.
Αυτά που πηρα τωρα με την προσφορά ειναι από Star Wars το 75136, και εχει έρθει αλλα δεν πήγα ακομα να το παρω το 75060!
Επίσης εχω παραγγείλει αλλά μου ήρθε email για καθυστέρηση το mini couper 10242. Αλήθεια λέτε να εχω ελπίδες με αυτό;
Επίσης εχω παραγγείλει αλλα δεν ξέρω αν θα παραλάβω, το βλέπω δύσκολο, το detective office 10246.
Με τα lego της Shell είχα την πρώτη μου επαφή, αλλα και μετα οι υποχρεώσεις δεν με άφησαν να ξεκινήσω.
Αυτά που πηρα τωρα με την προσφορά ειναι από Star Wars το 75136, και εχει έρθει αλλα δεν πήγα ακομα να το παρω το 75060!
Επίσης εχω παραγγείλει αλλά μου ήρθε email για καθυστέρηση το mini couper 10242. Αλήθεια λέτε να εχω ελπίδες με αυτό;
Επίσης εχω παραγγείλει αλλα δεν ξέρω αν θα παραλάβω, το βλέπω δύσκολο, το detective office 10246.
Καλή αρχή λοιπόν μιας και τώρα είναι η πρώτη σου επαφή Γιάννη
Σχετικά με τα public... είναι άγνωστο... περίμενε και θα δεις
Σε περιμένουμε στις συζητήσεις μας και ότι χρειαστείς είμαστε εδώ
Σχετικά με τα public... είναι άγνωστο... περίμενε και θα δεις
Σε περιμένουμε στις συζητήσεις μας και ότι χρειαστείς είμαστε εδώ
Καλωσήρθες και από μένα Γιάννη! Θέλω να πιστεύω ότι το mini θα σου έρθει. Προχτές είδα 2-3 στο ράφι στο κατάστημα της Τσιμισκή.
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Μακάρι να τα παραλάβεις ΟΛΑ Γιάννη!!! Γίνεται ένας ψιλοχαμός σε τέτοιες περιόδους προσφορών αλλά απότι βλέπω στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν υπάρχουν πολλές ακυρώσεις... Εμένα (που μένω Ρόδο) μου ακύρωσαν 2 κωδικούς και ακύρωσαν κι από έναν φίλο που μένει Μυτιλήνη (τον ironman) επίσης μια παραγγελία!
Manos_R- Administrator
Καλώς ήρθες Γιάννη! Το Droid escape pod είναι καταπληκτικό το έχω πάρει και εγώ! Ότι βοήθεια χρειαστείς θα την βρείς εδώ!
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
φιλε Γιαννη και τα 2 που σου ηρθαν ακνε το σταυρο σου. Εμενα μου εχουν ακυρωθει και αλλες παραγγελιες αλλα μεσο ορο ειμαι κοντα στο 70% ,οτι πηρα αυτα που παραγγειλα
ironman- Ο Άρχων
Ελα ντε!!!Νικόλα πες μας το μυστικό!
Manos_R- Administrator
Gunman έγραψε:Νίκο εσύ πρέπει να έκανες την μεγαλύτερη μπάζα εδώ μέσα xD
Εκανα μεγαλη μπαζα Γιωργο, περιμενω αλλα 3 μεγαλα και θα βγαλω μια σουμα στο τελος! Αξιζε ομως ηταν μεγαλη ευκαιρια.
ironman- Ο Άρχων
Manos_R έγραψε:Ελα ντε!!!Νικόλα πες μας το μυστικό!
Μην δισταζεις χτυπα τα ,να μπαινεις στο σαιτ 2 φορες την βδομαδα, θες 5 σετ κανε 7 παραγγελιες που λεει ο λογος σιγουρα θα παρεις τα 4/5!
Αν εξαιρεσεις κατι cmf 16 και 2 μικρα σετ του 10αρικου ολα τα αλλα ηρθαν.
ironman- Ο Άρχων
Σας ευχαριστω όλους για την υποστήριξη. Ναι μακάρι να έρθει το mini γιατι μου αρέσει και εμένα πολύ! Τωρα που μπήκα ξανά στο site του public αναφέρει ότι εχει 2 διαθέσιμα άρα λογικά θα παραλάβω! Επίσης λεω να ψάξω και το Parisian Restaurant 10243, γιατι είδα ότι το έχουν δίπλα - δίπλα με το detective's office10246. Φυσικά πρεπει να μου έρθει το 10246 πρώτα!
Θα αναφέρω και τις παραλαβές μου στο ανάλογο "θέμα".
Θα αναφέρω και τις παραλαβές μου στο ανάλογο "θέμα".
Καλησπέρα λοιποί AFOL και απο εμένα. Κώστας, 31 πο την εξωτική Θεσσαλονίκη. Πρώτη γνωριμία με τα αγαπημένα μας κομματάκια απο πλαστικό το 1992 με το σετ 6662. ΄Εκτοτε και για πολλά χρόνια το χαρτζιλίκι γινόταν πάντα μασούρι και γινόταν κατάθεση συνήθως σε κάποιο ΚΟΥ-ΚΟΥ ή σε καποιο κατάστημα Phantom, αν θυμάμαι καλά (για να μαθαινουν οι νέοι και να θυμουνται οι παλαιότεροι). Μεγάλη αγάπη στα classic town sets, φυσικά στα τρένα με αποκορύφωμα την αγορά από τον 11χρονο Κωστάκη την αγορά του 4565 Freight & Crane Railway. Μην με ρωτήσεται ποσο καιρό μάζευα χρήματα, το μασούρι ήταν μεγάλο με τις δραχμές τότε. Τα τελευταία χρόνια πάντα χάζευα τα ωραία modular και παντα έλεγα οτι κάποια στιγμή πρέπει να πάρω ενα για να θυμηθώ τα παιδικά μου χρόνια. Η επανασύνδεση λοιπόν έγινε με το Parisian Restaurant και στις αδυναμίες προστεθηκαν τα modular buildings αλλά και τα περισσότερα της σειράς creator. Αυτα τα λίγα(!) και για μένα. Ελπιζω κάποια στιγμη να θυμηθώ να ερθω και σε καμία έκθεση...
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Καλωσήρθες Κώστα! Θα πρέπει να ανταλλάσουμε ιδέες γιατί κτίρια των πόλεων μας!
Σελίδα 11 από 23 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 23
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 11 από 23
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης