Ελάτε να σας γνωρίσουμε!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 12 από 23 • Μοιραστείτε
Σελίδα 12 από 23 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23
Απ: Ελάτε να σας γνωρίσουμε!
Καλώς όρισες στην ωραία Legoπαρέα μας φίλε Κώστα!!!Είσαι τυχερός που έχεις legoαναμνήσεις & σετάκια από τη μαγική δεκαετία του '90!Το σετ του τραίνου που ανέφερες θεωρώ ότι είναι από τα καλύτερα που έχουν κυκλοφορήσει από αυτή τη σειρά! Και πολύ ωραίο το συναίσθημα της επανασύνδεσης ειδικά με το parisian restaurant που είναι επίσης σετάρα!!! Εμένα από τα dark ages με έβγαλε ένα σακουλάκι minifigure από τη σειρά 5 το 2012!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
49.990 δρχ. Σαν χθες το θυμάμαι, καλα και η χαρά του 11χρονου δεν περιγράφεται. Παντω βλέπω όλοι περνάμε τα λεγόμενα dark ages μας και μετα παμε στο bricklink, βλέπουμε τις τιμές απο τα σετάκια που χάσαμε (γκούχου Green Grocer, Metroliner γκουχου) και τραβάμε τα μαλλιά μας!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Προσωπικά έχω κρατήσει όλα τα σετάκια από την παιδική μου ηλικία, αλλά από τα dark ages δυστυχώς έχασα τα πρώτα modular buildings, το Grand Carousel, κάποια σετάκια χριστουγεννιάτικα & κάποια Harry Potter σετάκια που θα θελα πολύ να χω στη συλλογή μου!Δεν πειράζει όμως σημασία έχει ότι επανήλθαμε!!!
Manos_R- Administrator
Κώστα, καλώς ήρθες στην παρέα μας! Θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε και από κοντά!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Καλώς όρισες στη Legoπαρέα μας φίλε Λουκά! Αρκετά ωραία η συλλογή σου! Πες μας μερικά πράγματα για σένα αν θες και πόσο καιρό ασχολείσαι με τα Lego!
Manos_R- Administrator
καλως ορισες φιλε Λουκα....
Πες για εσενα και θα ρωτησω κατι,το τελευταιο σετ το ασπρο φορτηγο με το αεροπλανο πρεπει να ειναι επι εποχης αρχες 90.
Θυμαμαι ο κολλητος τοτε το ειχε χτυπησει (ο μπαμπας του φυσικα) και το συναρμολογουσαμε, μαλιστα εχω τις ροδες τους μετα απο ανταλλαγη
Πες για εσενα και θα ρωτησω κατι,το τελευταιο σετ το ασπρο φορτηγο με το αεροπλανο πρεπει να ειναι επι εποχης αρχες 90.
Θυμαμαι ο κολλητος τοτε το ειχε χτυπησει (ο μπαμπας του φυσικα) και το συναρμολογουσαμε, μαλιστα εχω τις ροδες τους μετα απο ανταλλαγη
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Λουκά! Εύχομαι να περάσεις ευχάριστα τις ώρες σου μαζί μας!
Η συλλογή σου, είναι πολύ ωραία, και απ'ότι παρατηρώ, έχεις αρκετά ωραία και παλιά σετάκια, τα οποία έχουν την δική τους αίγλη!
Η συλλογή σου, είναι πολύ ωραία, και απ'ότι παρατηρώ, έχεις αρκετά ωραία και παλιά σετάκια, τα οποία έχουν την δική τους αίγλη!
Patgeo- Administrator
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Λουκα, πολύ ωραία συλλογή να συμπληρώσω και εγώ xd! Πόσο χρονών είσαι? Πέρνα την Κυριακή από την έκθεση να γνωριστούμε
ironman έγραψε:καλως ορισες φιλε Λουκα....
Thanks Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το LEGO 5591 Mach II Red Bird Rig της σειράς Model team και είναι του 1994
TeddyBoy- Legoμικρούλης
Τουβλάκια : 0
Gunman έγραψε:Καλώς ήρθες στην παρέα μας Λουκα, πολύ ωραία συλλογή να συμπληρώσω και εγώ xd! Πόσο χρονών είσαι? Πέρνα την Κυριακή από την έκθεση να γνωριστούμε
Ευχαριστώ!! καλως σας βρήκα 31 ειμαι, σπουδασα ηλεκτρονικός στο ΤΕΙ Θεσσαλονικης. Aσχολούμαι με Lego απο το 1994. το πρώτο μου σετ ήταν το LEGO 6561 Hot Rod Club εκείνης της χρονιάς Έκθεση Κυριακή σε ποιο μερος..?? Ίσως να εργάζομαι.. αν βολέψει εννοείται!!
Eδω ειναι οτι απέμεινε απο εκεινο το σετ... δυστυχώς με πολλές αλλαγές επειδη απουσιάζουν πολλά κομμάτια...
TeddyBoy- Legoμικρούλης
Patgeo έγραψε:Καλώς ήρθες στην παρέα μας Λουκά! Εύχομαι να περάσεις ευχάριστα τις ώρες σου μαζί μας!
Thanks, κάλως σας βρήκα!! Κοιτώντας απο πανω προς τα κατω, τα ραφια 2 και 4 εχουν σετακια μεταξύ 1986-1996
TeddyBoy- Legoμικρούλης
Καλα το καταλαβα, αυτο ειναι το σετ που ειχε ο φιλαρακος μου το 5591....
το 6561 εχει υποστει μεταλλαξη θα ελεγα
το 6561 εχει υποστει μεταλλαξη θα ελεγα
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Patgeo- Administrator
Χρόνια πολλά και καλή χρόνια σε όλους με υγεια!
Με λενε Χρονη και ειμαι απο θεσσαλονικη 28 ετών. Άρχισα εκ νέου συλλογή απο LEGO, επικεντρώνομαι προς το παρόν σε έτοιμα σετ των σειρών Star Wars, creator και modular λόγω έλλειψης κομματιών για δημιουργίες και παράλληλα προσπαθώ να αναστηλωσω τα σετ που ειχα ως παιδι.
Με λενε Χρονη και ειμαι απο θεσσαλονικη 28 ετών. Άρχισα εκ νέου συλλογή απο LEGO, επικεντρώνομαι προς το παρόν σε έτοιμα σετ των σειρών Star Wars, creator και modular λόγω έλλειψης κομματιών για δημιουργίες και παράλληλα προσπαθώ να αναστηλωσω τα σετ που ειχα ως παιδι.
chronis888- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 10
Καλή Χρονιά, Χρόνια πολλά Χρόνη!Καλώς όρισες στη Legoπαρέα μας! Μπήκες στην κατάλληλη ομάδα αφού ξεκίνησες τη συλλογή σου με Lego! Οι θεματικές ενότητες που ανέφερες είναι από τις πιο αγαπημένες σειρές των AFOL (Adult Fan of Lego)! Από παλιά σετάκια τι έχεις; Ποιό ήταν το αγαπημένο σου θέμα;
Manos_R- Administrator
Χρόνια πολλά σε όλους.
Μανώλης εδώ, από Μήλο. Είμαι 38 χρονών και μόλις ξεκίνησα με τα LEGO.
Αυτή την στιγμή δεν έχω πολλά κομμάτια (μόνο τα 10715, 31066, 10692, 31055, 30197, 60178), και δεν τα φτιάχνω φυσικά άλλα μέσα στο Stud.io και έπειτα τα κάνω render.
Αυτό που θέλω να φτιάξω για αρχή είναι:
Καλώς σας βρήκα.
Αυτή την στιγμή δεν έχω πολλά κομμάτια (μόνο τα 10715, 31066, 10692, 31055, 30197, 60178), και δεν τα φτιάχνω φυσικά άλλα μέσα στο Stud.io και έπειτα τα κάνω render.
Καλώς σας βρήκα.
PixelFuzz- Legoμικρούλης
Καλώς ήρθατε στην παρέα μας παιδιά! Χρόνη τον Μάιο θα συμμετάσχουμε στην comic con, θα χαρούμε να σε δούμε και αν θέλεις να συμμετάσχεις και εσύ!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Μανώλη! Πολύ καλόφτιαγμένο render! Με ποιο πρόγραμμα κάνεις? Εγώ χρησιμοποιώ το povray
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Μανώλη! Πολύ καλόφτιαγμένο render! Με ποιο πρόγραμμα κάνεις? Εγώ χρησιμοποιώ το povray
chronis888 έγραψε:Χρόνια πολλά και καλή χρόνια σε όλους με υγεια!
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά Χρόνη και καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Βλέπω ότι επικεντρώνεσαι σε ωραίες σειρές, αν και βέβαια κατά την άποψή μου, το ότι προσπαθείς να αναστηλώσεις τα σετ που είχες σαν παιδί, είναι ποιό σημαντικό/ενδιαφέρον, λόγω και των αναμνήσεων που έρχονται και πάλι στην επιφάνεια!
Καλώς ήρθες και πάλι, και εύχομαι να περάσεις ευχάριστα τις ώρες σου στην παρέα μας!
PixelFuzz έγραψε:Χρόνια πολλά σε όλους.
Καλώς σας βρήκα.
Μανώλη, χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Τα σετ που ανέφερες, είναι όλα πολύ ευχάριστα! Ξεχώρισα το 60178, το 30197 και το 31066, μιας και είμαι φαν του διαστήματος!
Η δημιουργία σου, που έχω την εντύπωση ότι πηγάζει από το 60178, μου άρεσε πολύ και εύχομαι σύντομα να καταφέρεις να την δεις και σε φυσική υπόσταση!
Καλώς ήρθες και πάλι!
Patgeo- Administrator
Έλα τα νησιά μας!!! Επιτέλους ο δεύτερος Μανώλης του γκρουπ μετά τους αμέτρητους Γιώργηδες!!!
Καλώς όρισες στη Legoπαρέα μας φίλε!!! Για αρχή μια χαρά είναι τα κομμάτια που έχεις!!! Φαντάσου ότι εγώ βγήκα από τα dark ages αγοράζοντας μόνο μια φιγούρα από τη σειρά 5! Αυτό ήταν αρκετό! Ήρθες στην κατάλληλη παρέα!
Καλώς όρισες στη Legoπαρέα μας φίλε!!! Για αρχή μια χαρά είναι τα κομμάτια που έχεις!!! Φαντάσου ότι εγώ βγήκα από τα dark ages αγοράζοντας μόνο μια φιγούρα από τη σειρά 5! Αυτό ήταν αρκετό! Ήρθες στην κατάλληλη παρέα!
Manos_R- Administrator
Manos_R έγραψε:Καλή Χρονιά, Χρόνια πολλά Χρόνη!Καλώς όρισες στη Legoπαρέα μας! Μπήκες στην κατάλληλη ομάδα αφού ξεκίνησες τη συλλογή σου με Lego! Οι θεματικές ενότητες που ανέφερες είναι από τις πιο αγαπημένες σειρές των AFOL (Adult Fan of Lego)! Από παλιά σετάκια τι έχεις; Ποιό ήταν το αγαπημένο σου θέμα;
Λοιπόν έχουμε και λέμε, από παλιά σετ τα οποια έχω κομμάτια και η αναστήλωση τους κρίνεται προς το παρόν εφικτή με προσθήκες-αγορές είτε από αλλά μέλη είτε από BrickLink είναι τα εξής :
6598, 6559, 6552, 6254, 6340, 6135, 6115, 6665, 6155
Από σετ της σειράς Star Wars έχω τα : 75137, 75168, 75169, 75173, 75183, 75179, 75102, 75092, 75105, 75060
Από σετ της σειράς creator τα : 10242, 10220
Και από creator modular το 10232
Το αγαπημένο θέμα μου είναι φυσικά το Star Wars αλλά οι αναμνήσεις είναι όλες LEGO system
Gunman έγραψε:Καλώς ήρθατε στην παρέα μας παιδιά! Χρόνη τον Μάιο θα συμμετάσχουμε στην comic con, θα χαρούμε να σε δούμε και αν θέλεις να συμμετάσχεις και εσύ!
Ναι φυσικά προτίθεμαι να έρθω και αν υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής θα είναι σίγουρα πιο δημιουργικο. Μπορώ κάπου να δω τι θα περιλαμβάνει η έκθεση;
Σελίδα 12 από 23 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 17 ... 23
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 12 από 23
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης