Ελάτε να σας γνωρίσουμε!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 16 από 23 • Μοιραστείτε
Σελίδα 16 από 23 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23
Απ: Ελάτε να σας γνωρίσουμε!
Καλησπέρα και καλώς ήρθες! Μη διστάσεις να ρωτήσεις οτιδήποτε! Technics και Star wars είμαι ο άνθρωπός σου!
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
DRAKE έγραψε:Καλησπέρα και καλώς ήρθες! Μη διστάσεις να ρωτήσεις οτιδήποτε! Technics και Star wars είμαι ο άνθρωπός σου!
Σε ευχαριστώ πολύ!!! Σίγουρα θα ρωτήσω!!!!
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
Ρε παιδιά... πού μπορώ να ανεβάσω δημιουργίες μου για να με γιουχάρετε λίγο;
dittopoulos- Legoμάστορας
Τουβλάκια : 0
Καλησπέρα! Οι δικές μας δημιουργίες (των μελών μας), βρίσκονται εδώ! Μπορείς να δημιουργήσεις νέο θέμα, και να μας παρουσιάσεις και τις δικές σου δημιουργίες! Στην αρχή κάθε θέματος, βάζουμε τον χαρακτηρισμό [MOC] και συνεχίζουμε γράφοντας το όνομά του. Αν χρειαστείς κάτι επιπλέον, ρώτα καλύτερα στην ενότητα cafe corner, δημιουργώντας νέο θέμα για να μπορέσει και κάποιος άλλος να ανατρέξει σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι παρόμοιο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Patgeo στις 27/2/2019, 16:31, 1 φορά
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Mpyromaxos έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα..
Μιας και λείπω αρκετό καιρό και δε ξέρω από ποιο θέμα να αρχίσω..
Αρχίζω από εδώ για να με θυμηθούν οι παλιοί και να με μάθουν οι νέοι!
Το όνομα μου είναι Γιώργος και είμαι 34 χρονών από Πειραιά.. στον Lego χώρο είμαι γνωστός με το nick "Mpyromaxos" και ασχολούμαι με Lego τα τελευταία 3-4 χρόνια.
Τα αγαπημένα μου θέματα είναι τα Castle, super heroes, lotr, pot και ότι έχει να κάνει με Αρχαιοελληνικης φύσεως δημιουργίες..
Ήθελα να ξαναμπώ από πέρσι στο φόρουμ μετά από κουβέντα που είχα με τον @Gunman αλλά ο θεσμικός μου ρόλος σε αντίστοιχο Lug δε μου το επέτρεπε.
Αφού πλέον έχω απαλλαχθεί από τις υποχρεώσεις μου (και όχι μόνο), θέληση μου είναι να ξανασυμμετέχω στη παρέα του thebrick όπως τον πρώτο καιρό της λειτουργίας του, με τις όμορφες κουβέντες που κάναμε αλλά και τη συμμετοχή στις δραστηριότητες του που μου έχουν λείψει.
Θα τα λέμε από εδώ ξανά λοιπόν..
Keep mocing
Που'σαι ρε ''Πολεμική μηχανή''
Καλώς ήρθες και πάλι χαίρομαι που σε έχουμε στην παρέα μας!
Στην υγειά μας λοιπόν
Καλημέρα παιδιά. Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ και πάλι για την αποδοχή. Με λενε Μάνο, ειμαι 49 χρονών, μένω στη Αθήνα και η αγάπη μου για τα LEGO ξεκίνησε από την παιδική μου ηλικία και συνεχίζεται μέχρι τώρα αν και ομολογώ οτι για αρκετά χρόνια τα είχα παραμελήσει αλλά τα τελευταία 3-4 χρόνια ξαναφούντωσε το ενδιαφέρον μου κυρίως για τα Architecture, τα Star Wars, τα Minifigures και για κάποια Brickheadz. Πάντως το μεγαλύτερο σετ που έχω είναι το 10262 λόγω και της αγάπης μου για τις ταινίες του James Bond.
Να είστε όλοι καλά και καλό Πάσχα
Να είστε όλοι καλά και καλό Πάσχα
mgagkos- Legoμικρούλης
Γεια σου Μανο49 γιατι εχουμε και τον Μανο35 καλως ηρθες και καλη αρχη στο φορουμ. Πιστευω τωρα που μας βρηκες θα δεις οτι η wishlist σου θα μεγαλωσει και αλλο εκτος απο τα θεματα που ασχολεισαι και μαζευεις τα τελευταια 4 χρονια! Υπαρχει ενα νημα my lego room https://thebrick.forumgreek.com/t124-topic που μπορεις να μας δειξεις καποια σετ απο την συλλογη σου. Επισης θελω να σε ρωτησω λογο και της ηλικιας σου λογικα θα εχεις vintage set αν ναι ποια?
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Γειά σου Ironman. Σε ευχαριστώ για την θερμή σου υποδοχή. Ναι έχω κάποια παλιά σετ αλλά το πρόβλημα είναι οτι βρίσκονται στην αποθήκη και πρέπει να ανασυρθούν από εκεί. Θυμάμαι πάντως ότι από μεγάλες κατασκευές είχα ένα αστυνομικό τμήμα και το αρχηγείο της πυροσβεστικής. Υπόσχομαι μετά το Πάσχα να το ψάξω λίγο και να βρω τους κωδικούς και να ανεβάσω και κάποια από τα πρόσφατα σετ που έχω στην συλλογή μου.
mgagkos- Legoμικρούλης
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Μάνο, ότι χρειαστείς μην διστασεις να ανοίξεις νήμα!
Καλωσόρισες στη Legoπαρέα μας συνωνόματε Μάνο! Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με τα αγαπημένα τουβλάκια. Αν ψάξεις λίγο τα θέματά μας στην ομάδα θα καταλάβεις!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Ονομάζομαι Φώτης, είμαι 39 χρόνων και ζω στη Θεσσαλονίκη. Γνώρισα τα παιδιά όταν επισκέφθηκα τις εκθέσεις τους στο WE. Λάτρης των Lego αλλά και των playmobil, η προτίμηση της κόρης στα πρώτα ήταν το έναυσμα να το γυρίσω ολοκληρωτικά στα Lego. Έχω αρκετά modular, σχεδόν όλα του Harry Potter και αρκετά από Lego movie 2. Επιλογές από Star Wars αλλά μόνο μεγάλα σετ... χαίρομαι πολύ που θα τα λέμε γι το αγαπημένο μας χόμπι!
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Καλώς ήρθες και πάλι Φώτη! Ανυπομονώ για τις επερχόμενες εκθέσεις/συναντήσεις μας!
Καλώς ήρθες Φώτη !
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Γεια σου Φωτη!!! Αλλος ενας star wars fan πολυ χαιρομαι
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
Καλώς ήρθες στη Legoπαρέα μας Φώτη και μπράβο στην κοράκλα που σε έβαλε στον ίσιο δρόμο των Lego! Πολύ ενδιαφέρουσες οι επιλογές της συλλογής σου! Προσωπικά αγαπώ modular buildings, Harry Potter & TLM2!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Καλημέρα και από εμένα Φώτη! Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Οι επιλογές που έχετε κάνει εσύ και η κόρη σου, είναι όλες μια και μια!
Οι επιλογές που έχετε κάνει εσύ και η κόρη σου, είναι όλες μια και μια!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Καλως ηρθες Φωτη ελπιζω να περασεις καλα στις συζητήσεις μας.
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Καλώς ήρθες Φώτη!!!!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Καλώς σας βρήκα!
Γειά σε όλους! Συγχωρήστε με που ξέχασα τους τρόπους μου, αλλά θα συστηθώ, έστω και καθυστερημένα: ονομάζομαι Δημήτρης, είμαι από την Αθήνα, όπου και κατοικώ, και ξεκίνησα να ασχολούμαι σοβαρά με LEGO το 2011. Συλλέγω κυρίως πολύ μεγάλα σετ (Creator Expert και City, αγαπώ ιδιαιτέρως τα modulars), αλλά και κάποια μικρά, όπως Speed Champions. Μακροπρόσθεσμα, ελπίζω να συνθέσω όλη τη συλλογή μου σε ένα αστικό διόραμα. Ανακάλυψα αυτό το φόρουμ όταν έλαβα ένα προωθητικό email, λίγο μετά την εγγραφή μου στο BrickLink. Χαίρομαι που υπάρχει μια ελληνική σελίδα για συλλέκτες να ανταλλάσσουν απόψεις και συμβουλές!
Jimmy- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 4
Καλώς ήρθες Δημήτρη και καλημέρα σε όλους!
Καλοσωρίζω και εγώ με την σειρά μου τον Δημήτρη και τον Φώτη!
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Σελίδα 16 από 23 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 16 από 23
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης