Ελάτε να σας γνωρίσουμε!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 6 από 23 • Μοιραστείτε
Σελίδα 6 από 23 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23
Απ: Ελάτε να σας γνωρίσουμε!
Καλώς σας βρήκα!
φώτο θα ανέβάσω μόλις ολοκληρώσω το μίνι Project που έχω βάλει ως στόχο
προσ το παρόν κλασσικά μαζεύω τα κομμάτια για την σκηνή από την ταινία που επιδιώκω να φτιάξω...
φώτο θα ανέβάσω μόλις ολοκληρώσω το μίνι Project που έχω βάλει ως στόχο
προσ το παρόν κλασσικά μαζεύω τα κομμάτια για την σκηνή από την ταινία που επιδιώκω να φτιάξω...
Deston- Legoμικρούλης
Τουβλάκια : 0
Καλώς ήρθατε Χριστόφορε και Αντώνη !!!
onepiece87- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 14
καλώς ήρθατε παιδιά στο πιο "χαλαρό" forum , με τον πιο τρελλαμένο admin....
προσέξτε μην ..... σας κολλήσει
προσέξτε μην ..... σας κολλήσει
BrickMan- Διαγαλαξιακός legoπιλότος
Τουβλάκια : 46
Καλώς μας ήρθες Αντώνη! Εύχομαι να περνάς ευχάριστα τις μέρες σου, αλλά όπως θα παρατηρήσεις, κυρίως τις νύχτες σου με την παρέα μας!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
γεια σας και από μένα! είμαι η Μαρία, είμαι 22 και ζω στη Θεσσαλονίκη. τα Lego μπήκαν στην ζωή μου ούτε θυμάμαι από πότε και δεν εχουν βγει ποτέ. η μεγάλη μου αγάπη είναι τα minifigures και (ακόμα τουλάχιστον) δεν έχω χτίσει κάτι δικό μου αν και θαύμασα όλες τις δικές σας δημιουργίες!
από "έτοιμα" κουτιά, τα περισσότερα που έχω είναι Star Wars, και άπειρα τουβλάκια χωρισμένα κατά χρώμα και μέγεθος που περιμένουν να πάρω απόφαση πως πρέπει να τα κάνω κάτι. :p
από "έτοιμα" κουτιά, τα περισσότερα που έχω είναι Star Wars, και άπειρα τουβλάκια χωρισμένα κατά χρώμα και μέγεθος που περιμένουν να πάρω απόφαση πως πρέπει να τα κάνω κάτι. :p
maraki_tpla- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 5
Γειά σου Μαρία! Καλώς ήρθες στην παρέα μας!
Εύχομαι μέσα από τις δικές μας δημιουργίες (ή από το πλήθος άλλων που δημοσιεύουμε), να μπορέσεις να πάρεις ιδέες και για δικές σου κατασκευές!
Είμαι σίγουρος, πως όταν κάνεις με το καλό την αρχή, και μας παρουσιάσεις την πρώτη δική σου δημιουργία, δεν θα σου είναι εύκολο να σταματήσεις, μιας και η μαγεία της δημιουργίας, σε συνεπαίρνει!!!
Για οτιδήποτε χρειαστείς, θα χαρούμε να βοηθήσουμε!
Εύχομαι μέσα από τις δικές μας δημιουργίες (ή από το πλήθος άλλων που δημοσιεύουμε), να μπορέσεις να πάρεις ιδέες και για δικές σου κατασκευές!
Είμαι σίγουρος, πως όταν κάνεις με το καλό την αρχή, και μας παρουσιάσεις την πρώτη δική σου δημιουργία, δεν θα σου είναι εύκολο να σταματήσεις, μιας και η μαγεία της δημιουργίας, σε συνεπαίρνει!!!
Για οτιδήποτε χρειαστείς, θα χαρούμε να βοηθήσουμε!
Patgeo- Administrator
Καλώς ήρθες Μαρία! Wow συνήθως όλοι εχουμε dark ages που δεν ασχολούμαστε με τα Lego, καλή φαση που δεν τα παράτησες. Minifigures και star wars πουλάνε πολύ... Star wars συνήθως είναι και γα "δυνατά" σετ της εταιρίας.
Θα χαρούμε να δούμε την συλλογή σου και τις δημιουργίες σου, με λίγο ψάξιμο στο forum θα δεις ότκ έχουμε θέματα οπως "my lego room" "Η συλλογή μου" κλπ όπου ανεβάζουμε φωτογραφίες!
Καλώς ήρθες στην legoπαρέα μας λοιπόν και περιμένουμε δημιουργίες σου στις μελλοντκκές μας σηναντήσεις/εκθέσεις.
Θα χαρούμε να δούμε την συλλογή σου και τις δημιουργίες σου, με λίγο ψάξιμο στο forum θα δεις ότκ έχουμε θέματα οπως "my lego room" "Η συλλογή μου" κλπ όπου ανεβάζουμε φωτογραφίες!
Καλώς ήρθες στην legoπαρέα μας λοιπόν και περιμένουμε δημιουργίες σου στις μελλοντκκές μας σηναντήσεις/εκθέσεις.
Καλωσορίζω με τη σειρά μου το νέο μέλος και χαίρομαι ιδιαίτερα που είναι γένους θηλυκού!! Μαρία είσαι αρκετά τυχερή που δεν είχες dark ages και ασχολιόσουν με τα Lego χωρίς χρονική διακοπή! Ανυπομονούμε να δούμε φωτογραφικό υλικό από τη συλλογή σου!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
εεεεε καρδούλες και τουβλάκια σε όλους σας ❤️❤️
μολις βρω λιγο χρόνο θα σας δειξω το βαλιτσάκι με τα minifigures και τα αγαπημένα μου σετς
μολις βρω λιγο χρόνο θα σας δειξω το βαλιτσάκι με τα minifigures και τα αγαπημένα μου σετς
Καλωσορίζω κι εγώ με τη σειρά μου, τη συνονόματη Μαρία..
Μαράκι,ελπίζω να σου αρέσει η παρέα μας και να περνάς ευχάριστα διαβάζοντας και γράφοντας σε διάφορα θεματάκια που αφορούν το αγαπημένο χόμπυ...
Μαράκι,ελπίζω να σου αρέσει η παρέα μας και να περνάς ευχάριστα διαβάζοντας και γράφοντας σε διάφορα θεματάκια που αφορούν το αγαπημένο χόμπυ...
maria- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 65
Καλώς σας βρήκα και ναι σε ολα!
Καλησπέρα,
Μια κίνηση που λίγοι αναλαμβάνουν να κάνουν αλλά από πολλούς εκτιμάται, ευχαριστούμε λοιπόν που στηρίζεις αυτό που όλοι αγαπάμε LEGOOOOOO. Πάντα ήμουν fan από μικρο παιδί είχα ένα σετάκι με τα τότε dublo της εποχής, μα ποτέ δεν είχα την οικονομική άνεση ή τουλάχιστον δεν έδινα την οικονομική βαρύτητα που χρειαζόταν στα LEGO και έτσι ποτέ δεν απέκτησα κάτι άλλο. Μέχρι τους τελευταίους μήνες που οι φίλοι μου, μου κάνανε δώρο το 42024 στα γενέθλια μου και πρόσφατα πάντρεψα ένα φίλο ο οποίος μου ξανάκανε δώρο αυτό 42042 τώρα πλέον δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο για να με πείσει ότι είμαι LEGOMANIAC βλέπω ήδη το επόμενο σετ που θέλω να χτυπήσω 42030. Καλώς σας βρήκα λοιπόν φίλοι
Ω, ξέχασα το ποιο σημαντικό το όνομα μου είναι Νίκος, είμαι 28 και ζω στην Θέρμη.
Μια κίνηση που λίγοι αναλαμβάνουν να κάνουν αλλά από πολλούς εκτιμάται, ευχαριστούμε λοιπόν που στηρίζεις αυτό που όλοι αγαπάμε LEGOOOOOO. Πάντα ήμουν fan από μικρο παιδί είχα ένα σετάκι με τα τότε dublo της εποχής, μα ποτέ δεν είχα την οικονομική άνεση ή τουλάχιστον δεν έδινα την οικονομική βαρύτητα που χρειαζόταν στα LEGO και έτσι ποτέ δεν απέκτησα κάτι άλλο. Μέχρι τους τελευταίους μήνες που οι φίλοι μου, μου κάνανε δώρο το 42024 στα γενέθλια μου και πρόσφατα πάντρεψα ένα φίλο ο οποίος μου ξανάκανε δώρο αυτό 42042 τώρα πλέον δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο για να με πείσει ότι είμαι LEGOMANIAC βλέπω ήδη το επόμενο σετ που θέλω να χτυπήσω 42030. Καλώς σας βρήκα λοιπόν φίλοι
Ω, ξέχασα το ποιο σημαντικό το όνομα μου είναι Νίκος, είμαι 28 και ζω στην Θέρμη.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την blackfoot888 στις 22/5/2016, 21:14, 1 φορά
blackfoot888- Legoμικρούλης
Τουβλάκια : 0
Καλώς μας ήρθες blackfoot888! Θα μπορούσες μήπως να μας πείς και το όνομά σου?
Εύχομαι να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου με την παρέα μας!
Εύχομαι να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου με την παρέα μας!
Patgeo- Administrator
Α.. έπεσες γρήγορα στα βαριά εσύ φίλε μου...
Καλώς ήρθες στην παρέα μας λοιπόν... πάρε μία καρέκλα και κάτσε
Φοβερό το 42042... και εγώ το σκεφτόμουν αλλά το άφησα/αφήνω προς το παρόν.
Από πού είσαι και πως σε λένε αν επιτρέπεται?
Καλώς ήρθες στην παρέα μας λοιπόν... πάρε μία καρέκλα και κάτσε
Φοβερό το 42042... και εγώ το σκεφτόμουν αλλά το άφησα/αφήνω προς το παρόν.
Από πού είσαι και πως σε λένε αν επιτρέπεται?
Ενδιαφέρον.... από αύγουστο στην Θέρμη θα δουλεύω... χεχε...
Καλώς μας ήρθες λοιπόν Νίκο! Have fun και άνοιξε θέμα με ότι απορία/ερώτηση έχεις.
Πάρε και μια μπύρα...
Καλώς μας ήρθες λοιπόν Νίκο! Have fun και άνοιξε θέμα με ότι απορία/ερώτηση έχεις.
Πάρε και μια μπύρα...
Καλώς όρισες Νίκο!
Το 42030, είναι απίθανο σετ! Καλό στόχο έθεσες!
Το 42030, είναι απίθανο σετ! Καλό στόχο έθεσες!
Patgeo- Administrator
γειαααα και από μένα!
Γεια χαρά @Van-Helsing !
Για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι ένας από τους ανθρώπους του support forum της forumotion που με έχει βοηθήσει στο στήσιμο του forum.
Πέρα από το σχεδιαστικό κομμάτι όλα τα άλλα τα οφείλουμε σε αυτόν και τον @luffy
Για όσους δεν το γνωρίζουν, είναι ένας από τους ανθρώπους του support forum της forumotion που με έχει βοηθήσει στο στήσιμο του forum.
Πέρα από το σχεδιαστικό κομμάτι όλα τα άλλα τα οφείλουμε σε αυτόν και τον @luffy
Patgeo- Administrator
Σελίδα 6 από 23 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 6 από 23
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης