THE Comic Con Five
Σελίδα 2 από 5 • Μοιραστείτε
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: THE Comic Con Five
Σε ελάχιστα παραπάνω από 1 μήνα (και με το Πάσχα μέσα) είναι η έκθεση. Θα υπάρξει κάποια οργάνωση τραπεζιού ώστε να προετοιμαστούμε ανάλογα?
paintballman- Καλλιτέχνης των LEGO
Τουβλάκια : 0
Έστειλα ξανά στο πρόσωπο με το οποίο μιλάμε και με έχει ακόμα στο περίμενε...
Μάλιστα... Υπάρχει και κάποιος ακόμα που θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε μήπως?
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Όπβς είπα και σε pm με τον Γιώργο (patgeo) ακόμα περιμένω απάντηση τον έχω ρωτήσει 2-3 φορές..
Καινούργιο update:
Φέτος το πιθανότερο είναι να είμαστε μέσα στον χώρο, δίπλα από τα παιδιά με τα playmobil
Όπως μου είπε, θα έχουμε διαθέσιμα 4 τραπέζια 1.20x0.85 κολητά μεταξύ τους
Τον ρώτησα σε τί διαμόρφωση θα είναι τα τραπέζια και δεν ξέρει ακόμα... οπότε άλλη μία αναμονή
Και μόλις μάθουμε ακριβώς τον προσανατολισμό θα βγάλουμε πλάνο
Φέτος το πιθανότερο είναι να είμαστε μέσα στον χώρο, δίπλα από τα παιδιά με τα playmobil
Όπως μου είπε, θα έχουμε διαθέσιμα 4 τραπέζια 1.20x0.85 κολητά μεταξύ τους
Τον ρώτησα σε τί διαμόρφωση θα είναι τα τραπέζια και δεν ξέρει ακόμα... οπότε άλλη μία αναμονή
Και μόλις μάθουμε ακριβώς τον προσανατολισμό θα βγάλουμε πλάνο
Δίπλα που;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τρελαίνομαι λέμε...μη μου τα κάνετε αυτά ρε παιδιά σέρνονται και καρδικά!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Manos_R- Administrator
Άντε σιγά σιγά να ετοιμαζόμαστε!!!!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Άντε, ωραία! Ευχάριστα νέα!
Από τείχη , άλλο τίποτα! Έχουμε και κανόνια άμα λάχει!
Από τείχη , άλλο τίποτα! Έχουμε και κανόνια άμα λάχει!
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Σχετικά με τα τραπέζια, μου είπε ότι θα είναι το ένα δίπλα στο άλλο, άρα συνολική επιφάνεια layout, 1,20x3,4m
Παιδιά δηλώστε όσοι θα θέλατε να συμμετάσχετε και πιθανά εκθεματα για να δούμε τι θα εκθεσουμε γιατί το layout είναι "σχετικά" περιορισμένο.
Παιδιά δηλώστε όσοι θα θέλατε να συμμετάσχετε και πιθανά εκθεματα για να δούμε τι θα εκθεσουμε γιατί το layout είναι "σχετικά" περιορισμένο.
Λογικά δεν θα χρειασθώ άμεσα τα κομμάτια της τελευταίας μου κατασκευής με την παραλία, οπότε το μόνο για το οποίο επιφυλάσσομαι είναι εάν και πως θα μπορει να μεταφερθεί.
Εάν υπάρχει χώρος, διαθέσιμα είναι τα παρακάτω, οπότε Γιώργο μιλάμε όταν έρθει η ώρα
- ο "Ναός του Illuvatar" που έχει παρουσιασθεί εδώ, και θα εμπλουτισθεί σε στυλ Ninjago
- μια 32άρα (επίσης του γιου - δεν έχει παρουσιασθεί στην Ελλάδα πουθενά ακόμα) από το Great Brick War, και η οποία πήρε υψηλή βαθμολογία, και μάλλον θα μετατραπεί σε Star Wars
- 99% θα είναι έτοιμη μια νέα κατασκευή μου 1x3 32άρες με underground bunker
- μεμονωμένες βαμμένες φιγούρες, σε απλές βάσεις
- σε περίπτωση περισσότερου κενού χώρου, μπορεί να στηθεί πεδίο μάχης με πολλούς στρατώτες και οχήματσ
Εάν υπάρχει χώρος, διαθέσιμα είναι τα παρακάτω, οπότε Γιώργο μιλάμε όταν έρθει η ώρα
- ο "Ναός του Illuvatar" που έχει παρουσιασθεί εδώ, και θα εμπλουτισθεί σε στυλ Ninjago
- μια 32άρα (επίσης του γιου - δεν έχει παρουσιασθεί στην Ελλάδα πουθενά ακόμα) από το Great Brick War, και η οποία πήρε υψηλή βαθμολογία, και μάλλον θα μετατραπεί σε Star Wars
- μεμονωμένες βαμμένες φιγούρες, σε απλές βάσεις
- σε περίπτωση περισσότερου κενού χώρου, μπορεί να στηθεί πεδίο μάχης με πολλούς στρατώτες και οχήματσ
Είδατε ποιος θα είναι στην Comic Con????
Keno Don Rosa!!!!
Το 8χρονο παιδακι μέσα μου κάνει κωλοτούμπες
ΚΟΜΙΞ FTW!!!!!!!
Εγω είμαι μέσα. Θα μπορέσω σίγουρα και μια τουλάχιστον ημέρα να είμαι εκεί. Τωρα σχετικά με εκθέματα έχω έτοιμο το μεγάλο layout με τα τρένα, αλλά φυσικά όπως βολέψει καλύτερα λόγω περιορισμού στον χώρο
Keno Don Rosa!!!!
Το 8χρονο παιδακι μέσα μου κάνει κωλοτούμπες
ΚΟΜΙΞ FTW!!!!!!!
Εγω είμαι μέσα. Θα μπορέσω σίγουρα και μια τουλάχιστον ημέρα να είμαι εκεί. Τωρα σχετικά με εκθέματα έχω έτοιμο το μεγάλο layout με τα τρένα, αλλά φυσικά όπως βολέψει καλύτερα λόγω περιορισμού στον χώρο
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Το destiny λογικά θα τραβήξει τα βλέμματα αλλά δεν ξέρω που θα μπορούσαμε να το βολέψουμε.
Patgeo- Administrator
Παιδιά απλά αν μπορείτε γράψτε διαστάσεις να δούμε που βαδίζουμε...
@patgeo για το destiny θα ρωτήσω αν υπάρχει χώρος γιατί στο τραπέζι όπως καταλαβαίνεις δεν θα μπορεί να μπει
@mpyromaxos ο χώρος είναι αρκετά περιορισμένος Γιώργη και προτεραιότητα έχουν αυτοί που θα είναι παρόν δυστυχώς
@patgeo για το destiny θα ρωτήσω αν υπάρχει χώρος γιατί στο τραπέζι όπως καταλαβαίνεις δεν θα μπορεί να μπει
@mpyromaxos ο χώρος είναι αρκετά περιορισμένος Γιώργη και προτεραιότητα έχουν αυτοί που θα είναι παρόν δυστυχώς
Παιδιά καλό θα ήταν εντός ημερών όσοι θέλετε να συμμετάσχετε στην έκθεση με κάποιο έκθεμα να το δηλώσετε εδώ για να βγει το layout.
Μην σκέφτεστε "Α είχα μόνο αυτό και σκέφτηκα ότι δεν θα το θέλετε", αν σκοπεύετε να έρθετε δηλώστε άμεσα εκθεματα με σειρά προτεραιοτητας που θα θέλατε να μπουν γιατί πιθανόν να μην μπορούν να μπουν όλα.
Και ανάφερετε και μέγεθος σε καθένα από αυτά.
Μην σκέφτεστε "Α είχα μόνο αυτό και σκέφτηκα ότι δεν θα το θέλετε", αν σκοπεύετε να έρθετε δηλώστε άμεσα εκθεματα με σειρά προτεραιοτητας που θα θέλατε να μπουν γιατί πιθανόν να μην μπορούν να μπουν όλα.
Και ανάφερετε και μέγεθος σε καθένα από αυτά.
Εγώ πήρα το ΟΚ από τη δουλειά & ψάχνω εισιτήρια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κάτι οικονομικό! Άμα κάτσει θα δώσω το παρών και φέτος!
Manos_R- Administrator
- 80x64, Island of Domination [εξετάζω αν μεταφερεται]
- 48x48, Βιετναμ
- 32x32 "Ναός του Illuvatar"
- 32x32 "Επίθεση σε σταθμό καυσίμων"
- μεμονωμένες βαμμένες φιγούρες, σε απλές βάσεις - περίπου 32x32 συνολικά
- σε περίπτωση περισσότερου κενού χώρου, μπορεί να στηθεί πεδίο μάχης με πολλούς στρατιώτες και οχήματά
- 48x48, Βιετναμ
- 32x32 "Ναός του Illuvatar"
- 32x32 "Επίθεση σε σταθμό καυσίμων"
- μεμονωμένες βαμμένες φιγούρες, σε απλές βάσεις - περίπου 32x32 συνολικά
- σε περίπτωση περισσότερου κενού χώρου, μπορεί να στηθεί πεδίο μάχης με πολλούς στρατιώτες και οχήματά
Επίσης, λέω μήπως 'πατήσουμε' στην κατασκευή (αν υπάρχει ακόμα) του @patgeo και του @mballas στο WE με τα GBC και φτιάξουμε καμιά μικρή συνέχεια. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο υπόψη μου, αλλά καταθέτω την ιδέα του GBC (γενικότερα) γιατί έχει και κίνηση και τραβάει τα βλέμματα!
Είδα πρόσφατα και αυτά, και ξαναπωρώθηκα:
Το Πάσχα είναι κοντά και ελπίζω να βρω κάποια απογεύματα χωρίς υποχρεώσεις για να φτιάξω κάτι μικρό.
Είδα πρόσφατα και αυτά, και ξαναπωρώθηκα:
Το Πάσχα είναι κοντά και ελπίζω να βρω κάποια απογεύματα χωρίς υποχρεώσεις για να φτιάξω κάτι μικρό.
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Θοδωρή στην φάση που είμαστε θέλω έτοιμα πράγματα για να προχωρήσω, οπότε μου λες για εκθεματα που έχεις σίγουρα αν θέλεις να σε βάλω στο layout ή αν είσαι σίγουρος ότι θα έχεις κάτι έτοιμο μου λες πχ να σου κρατήσω χώρο πχ 32χ32 ή όσο νομίζεις
Σελίδα 2 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» The Comic Con Four
» The Comic Con Four
» TheComicCon 7 - Θεσσαλονίκη 5-7 Μαΐου 2023!
» THE Comic Con 7 (Φωτογραφίες)
» Φωτογραφίες από το THE Comic Con 4
» The Comic Con Four
» TheComicCon 7 - Θεσσαλονίκη 5-7 Μαΐου 2023!
» THE Comic Con 7 (Φωτογραφίες)
» Φωτογραφίες από το THE Comic Con 4
Σελίδα 2 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης