THE Comic Con Five
Σελίδα 1 από 5 • Μοιραστείτε
Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
THE Comic Con Five
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και βίντεο από το φετινό μας τραπέζι στην THE comiccon 5!
Η θεματολογία του τραπεζιού ήταν ανάμεικτη, σταθμός τραίνου , μεσαιωνικό σπίτι, πολεμική απόβαση, μεσαιωνικό διόραμα, πύραυλος της LEGO και άλλα σετάκια!
Η έκθεση μάζεψε αρκετό κόσμο!
Kurtz,mballas,TeD,Patgeo,Μαριάννα,Paintballman,Gunman
TeD,Gunman,Μαριάννα
TeD,Μαριάννα,Patgeo
Mballas,Kurtz
Το συνολικό μας τραπέζι
O σταθμός τραίνου του Kurtz
Μεσαιωνικό σπίτι του Patgeo
Πολεμική απόβαση από τον Paintballman
Μεσαιωνικό διόραμα από τον Gunman
Περάσαμε τέλεια και κάθε χρόνο γινόμαστε όλο και μεγαλύτερη παρέα!
Αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε σας περιμένουμε και εσάς κοντά μας!
Gunman
Η θεματολογία του τραπεζιού ήταν ανάμεικτη, σταθμός τραίνου , μεσαιωνικό σπίτι, πολεμική απόβαση, μεσαιωνικό διόραμα, πύραυλος της LEGO και άλλα σετάκια!
Η έκθεση μάζεψε αρκετό κόσμο!
Kurtz,mballas,TeD,Patgeo,Μαριάννα,Paintballman,Gunman
TeD,Gunman,Μαριάννα
TeD,Μαριάννα,Patgeo
Mballas,Kurtz
Το συνολικό μας τραπέζι
O σταθμός τραίνου του Kurtz
Μεσαιωνικό σπίτι του Patgeo
Πολεμική απόβαση από τον Paintballman
Μεσαιωνικό διόραμα από τον Gunman
Περάσαμε τέλεια και κάθε χρόνο γινόμαστε όλο και μεγαλύτερη παρέα!
Αν σας αρέσει αυτό που βλέπετε σας περιμένουμε και εσάς κοντά μας!
Gunman
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gunman στις 17/5/2019, 19:14, 3 φορές συνολικά
Απ: THE Comic Con Five
Είμαι μέσα και αν μπορώ να συνεισφέρω σε ομαδικό project, θα το κάνω με χαρά!!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Θα χαρώ να συμμετάσχω. Δεν ξέρω τι θα έχω διαθέσιμο έως τότε αλλά σίγουρα θα υπάρχει ποικιλία. Από Modern warfare, Warhammer 40k, Fortnite (ο γιος) κτλ
Όταν λες συνεργατικό, πάνω σε τι θεματολογία?
Όταν λες συνεργατικό, πάνω σε τι θεματολογία?
paintballman- Καλλιτέχνης των LEGO
Τουβλάκια : 0
Εγώ, εννοείται ότι είμαι μέσα! Πέρυσι ήταν μια υπέροχη εμπειρία και φέτος θέλει να έρθει και η Μαριάννα, που δεν είχε μπορέσει, λόγω υποχρεώσεων!
Όσον αφορά την Θεματολογία, ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι με τρένα, για να χρησιμοποιήσουμε το υλικό που έχουμε, και τοπία ή να κοιτάξουμε να συνδυάσουμε κάστρα και τοπία, με αυτό που έχεις Γιώργο.
Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι και σε ομάδες ίσως, και όχι όλοι μαζί αν υπάρχει πρόβλημα στην συνεννόηση και τον συντονισμό.
Όσον αφορά την Θεματολογία, ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι με τρένα, για να χρησιμοποιήσουμε το υλικό που έχουμε, και τοπία ή να κοιτάξουμε να συνδυάσουμε κάστρα και τοπία, με αυτό που έχεις Γιώργο.
Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι και σε ομάδες ίσως, και όχι όλοι μαζί αν υπάρχει πρόβλημα στην συνεννόηση και τον συντονισμό.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Παίδες θέλω πάρα πολύ να έρθω... Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι οι εξετάσεις των παιδιών είναι αμέσως το επόμενο Σ/Κ που σημαίνει ότι τις ημερομηνίες που θα γίνει η έκθεση θα έχω φουλ δουλειά και σίγουρα θα δουλεύω και το Σάββατο από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Οπότε αν τα καταφέρω θα το ξέρω τελευταία στιγμή η προς το Πάσχα!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Πότε περίπου θα είναι Γιώργο;
Mandis- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
10 με 12 Μαΐου 2019 είναι οι φετινές ημερομηνίες!
Manos_R- Administrator
Patgeo έγραψε:Όσον αφορά την Θεματολογία, ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι με τρένα, για να χρησιμοποιήσουμε το υλικό που έχουμε, και τοπία ή να κοιτάξουμε να συνδυάσουμε κάστρα και τοπία, με αυτό που έχεις Γιώργο.
Thumbs up για τα τρένα και τα τοπία!!!!!!!!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Γιώργο δεν ξέρω, είτε scifi είτε κάστρα θα ήμουν μέσα για κάτι.. Από την άλλη σκεφτόμουν αν έχουμε πολύ χώρο να εστεινα όλο το χωριό μου... Μμμ
Γι'αυτό το ανέφερα Γιώργο αυτό με τα κάστρα! Είναι ευκαιρία να το δούμε και εμείς ολοκληρωμένο!
Λογικά θα φέρω πάλι το Destiny, και σκέφτομαι να ασχοληθώ και εγώ με κανένα κάστρο ή να εξελίξω κάποιο από πέρυσι.
Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε τον ίδιο χώρο με πέρυσι! Μας βόλεψε πολύ και ήμασταν αρκετά άνετα!
Λογικά θα φέρω πάλι το Destiny, και σκέφτομαι να ασχοληθώ και εγώ με κανένα κάστρο ή να εξελίξω κάποιο από πέρυσι.
Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε τον ίδιο χώρο με πέρυσι! Μας βόλεψε πολύ και ήμασταν αρκετά άνετα!
Patgeo- Administrator
Παίδες σε περίπτωση που υπάρχει χώρος για έτοιμα σετς, καλό θα ήταν να υπάρχουν και μερικά από τις ταινίες Lego movie 1 & 2 μιας και η δεύτερη είναι στην επικαιρότητα οπότε είναι κάτι που θα τραβήξει τα βλέμματα!Αν βρισκόταν και κάποια αφίσα της ταινίας η κάτι τέτοιο ακόμα καλύτερα!
Manos_R- Administrator
Έχω αρκετά από δαύτα στημένα,αν όντως είναι καλή ιδέα να τα βάλουμε μπορώ να τα φέρω...Και έχω και banners από την ταινία.Αλλά μέχρι τον Μάιο μήπως θα έχει περάσει η μπογιά της;Manos_R έγραψε:Παίδες σε περίπτωση που υπάρχει χώρος για έτοιμα σετς, καλό θα ήταν να υπάρχουν και μερικά από τις ταινίες Lego movie 1 & 2 μιας και η δεύτερη είναι στην επικαιρότητα οπότε είναι κάτι που θα τραβήξει τα βλέμματα!Αν βρισκόταν και κάποια αφίσα της ταινίας η κάτι τέτοιο ακόμα καλύτερα!
Mandis- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Ένα τριμηνάκι μετά είναι σιγά! Εδώ εγώ ακόμα αγοράζω σετάκια της πρώτης ταινίας!
Manos_R- Administrator
Σε χθεσινοβραδυνό socialmedia-meeting με μέλη του https://www.facebook.com/warbrickclub/ στην Ελλάδα συζητήσαμε την περίπτωση να συμμετάσχουμε με ενα ευμεγέθες (εάν υπάρχει η δυνατότητα χώρου) battlefield με οχήματα, στρατιώτες, πλεούμενα και πετούμενα. Απλά να γνωρίζουμε περί ασφάλειας από χεράκια (αν και θα φροντίσω οι στρατιώτες να μην είναι πολύ κοντά στις άκρες
Καλημέρα Γιώργο, πέρυσι, όπως θα δεις και στην φωτογραφία παρακάτω, είχαμε κάποιες "κορδέλες" σε απόσταση περίπου 1 μέτρου από τα εκθέματα. Βέβαια, κάποια μικρά παιδιά τα περνούσαν και φτάναν ποιό κοντά στα εκθέματα, αλλά δεν είχαμε κάποια δυσάρεστη κατάσταση ευτυχώς.
ps. Λόγω της αλλαγής πολιτικής του FlickR, οι φωτογραφίες της περσινής έκθεσης, δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν, για να πάρεις μια καλύτερη εικόνα της απόστασης ασφαλείας που είχαμε δημιουργήσει για τα εκθέματα.
ps. Λόγω της αλλαγής πολιτικής του FlickR, οι φωτογραφίες της περσινής έκθεσης, δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν, για να πάρεις μια καλύτερη εικόνα της απόστασης ασφαλείας που είχαμε δημιουργήσει για τα εκθέματα.
Patgeo- Administrator
Patgeo έγραψε:
Ναι, το καταλαβα. Βρηκα και μερικές στο FB. Thanx
Παρακαλώ! Καλή η σκέψη σας πάντως, μιας και τραβάει γενικότερα κόσμο ότι δημιουργία είναι τέτοιας θεματολογίας. Το θέμα μας προς το παρόν είναι ότι δεν ξέρουμε τι χώρο θα έχουμε διαθέσιμο, μιας και δεν ξέρουμε το μέρος που θα μας βάλουν. Αν είμαστε όπως και πέρυσι, θα έχουμε αρκετό.
Patgeo- Administrator
Ακόμα δεν πήρα απάντηση για τον χώρο, θα ξαναρωτησω...
Όσο αφορά τα Official σετακια, προσωπική άποψη και θα ήθελα και εσείς να τοποθετηθείτε επί του θέματος, είναι να έχουμε λίγα και εντυπωσιακά, my 2cents
Γιώργο όσο αφορά την παρουσία και άλλων παιδιών στην έκθεση, γνώμη μου είναι να δοθεί προτεραιότητα σε εκθεματα ατόμων με φυσική παρουσία στην έκθεση και για πρακτικους λόγους και για λόγους παρουσίας, χωρίς να αποκλείεται φυσικά η έκθεση moc εξ αποστάσεως, καλό θα ήταν κιόλας να συστηθει όποιος ενδιαφέρεται και στο forum για να μιλάμε
Μεταξύ του μέσα (και πιθανόν κάπως περιορισμενου χώρου) και του έξω στην είσοδο που ήμασταν πέρσι τι προτιμάτε? Προσωπικά θα κρατούσα μια επιφύλαξη περισσότερο αν εκθεταμε έξω, παρόλο που δεν έγινε κάτι κακό πέρσι
Επίσης δηλώστε και όσοι άλλοι ενδιαφερεστε παιδιά, και περίπου το theme
Όσο αφορά τα Official σετακια, προσωπική άποψη και θα ήθελα και εσείς να τοποθετηθείτε επί του θέματος, είναι να έχουμε λίγα και εντυπωσιακά, my 2cents
Γιώργο όσο αφορά την παρουσία και άλλων παιδιών στην έκθεση, γνώμη μου είναι να δοθεί προτεραιότητα σε εκθεματα ατόμων με φυσική παρουσία στην έκθεση και για πρακτικους λόγους και για λόγους παρουσίας, χωρίς να αποκλείεται φυσικά η έκθεση moc εξ αποστάσεως, καλό θα ήταν κιόλας να συστηθει όποιος ενδιαφέρεται και στο forum για να μιλάμε
Μεταξύ του μέσα (και πιθανόν κάπως περιορισμενου χώρου) και του έξω στην είσοδο που ήμασταν πέρσι τι προτιμάτε? Προσωπικά θα κρατούσα μια επιφύλαξη περισσότερο αν εκθεταμε έξω, παρόλο που δεν έγινε κάτι κακό πέρσι
Πηρε το ματι μου εξ αποστασεως...... Να ετοιμασω κατι σχετικα μικρο ? Γιατι την προηγουμενη ηταν φουτουριστικο και περιεργο και στο στήσιμο ειδικα ο patgeo εβγαλε τα ματια του!
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Gunman έγραψε:Γιώργο όσο αφορά την παρουσία και άλλων παιδιών στην έκθεση, γνώμη μου είναι να δοθεί προτεραιότητα σε εκθεματα ατόμων με φυσική παρουσία στην έκθεση και για πρακτικους λόγους και για λόγους παρουσίας, χωρίς να αποκλείεται φυσικά η έκθεση moc εξ αποστάσεως, καλό θα ήταν κιόλας να συστηθει όποιος ενδιαφέρεται και στο forum για να μιλάμε
Θα συστηθούν όλοι Γιώργο, απλά μόλις ξεκίνησε το Great Brick War και ψαχνόμαστε για το τι παίζει (μια που στήνουμε ανεπίσημη συμμαχία οι Έλληνες και να δω πότε θα το πάρουν χαμπάρι και θα μας banαρουν). Πέραν τούτου, δεν θα ειναι ουσιαστικά εξ'αποστάσεως μια που όλα θα τα μεταφέρω και θα τα στησω εγώ με τους υιους
Γιώργο μετά από συζήτηση και με τα άλλα παιδιά, για την ώρα θεώρησε δεδομένη την δική σου συμμετοχή μόνο, και λόγο χώρου εκθεμάτων μιας και ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση και λόγω μη φυσικής παρουσίας των εκθετων
(καταλαβαίνεις ότι σε άτομα που είναι καιρό μέλη και ενεργά στο forum μπορεί να κάνουμε εξαιρέσεις)
(καταλαβαίνεις ότι σε άτομα που είναι καιρό μέλη και ενεργά στο forum μπορεί να κάνουμε εξαιρέσεις)
Gunman έγραψε:Ακόμα δεν πήρα απάντηση για τον χώρο, θα ξαναρωτησω...
[...]
Γιώργο, εμένα όπως με βλέπω, θα πάω σε MOC με κάστρο. Όσον αφορά τον χώρο, μέσα ίσως είμαστε πολύ περιορισμένα, αλλά θα είμαστε μέσα στον τζερτζελέ. Ακόμα, μετά και το περσινό συμβάν με τα playmobil, δεν ξέρω πόσοι θα έρθουν να εκθέσουν και φέτος, μιας και αρκετοί είχαν μείνει παραπονεμένοι, οπότε υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να βρεθούμε στον κυρίως χώρο και να έχουμε μια καλή και ίσως άνετη παρουσία. Όσον αφορά το έξω, αν είμαστε πολύ στριμωγμένοι μέσα, ίσως θα ήταν προτιμότερο. Εξαρτάται βέβαια και από τον αριθμό των εκθεμάτων που θα μαζέψουμε, κάτι που λογικά θα παίξει ρόλο στην επιλογή μας, αν μας δοθεί κάτι τέτοιο από τους διοργανωτές βέβαια.
ironman έγραψε:Πηρε το ματι μου εξ αποστασεως...... Να ετοιμασω κατι σχετικα μικρο ? Γιατι την προηγουμενη ηταν φουτουριστικο και περιεργο και στο στήσιμο ειδικα ο patgeo εβγαλε τα ματια του!
Νίκο, ευτυχώς που είχες ανεβάσει εκείνη την φωτογραφία πριν μας το στείλεις και το δουλέψαμε! Ήταν μια ομαδική δουλειά πάντως, και ιδιαιτέρως ευχάριστη θα έλεγα, παρόλο που παιδευτήκαμε!
Patgeo- Administrator
Καλημέρα Γιώργο, ακόμα δεν έχουμε κάποια επίσημη απάντηση από τους διοργανωτές. Όταν έχουμε κάτι νεότερο, θα υπάρξουν σχετικές ενημερώσεις για όλα τα μέλη.
Patgeo- Administrator
Η αλήθεια είναι ότι όσο περισσότερο χώρο έχουμε, τόσο το καλύτερο θα είναι γιατί φαντάζομαι ότι απο άποψης ποσότητας εκθεμάτων, θα έχουμε αρκετά, ίσως και υπέραρκετά. Απο την άλλη όμως, ο τζερτζελές είναι πάντα τζερτζελές και μέσα θα έχει αρκετό νταβαντούρι. Επομένως θα έλεγα ότι εαν έχουμε ικανοποιητικό χώρο στην αίθουσα τότε ΟΚ, απο την άλλη όμως και στην είσοδο της αίθουσας είναι αρκετά καλό σημείο μιας και δεν έχουμε θέμα χώρου και βλέπουν τα εκθέματα σχεδόν όλοι όσοι έρχονται στην έκθεση.
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Σελίδα 1 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» The Comic Con Four
» The Comic Con Four
» TheComicCon 7 - Θεσσαλονίκη 5-7 Μαΐου 2023!
» THE Comic Con 7 (Φωτογραφίες)
» Φωτογραφίες από το THE Comic Con 4
» The Comic Con Four
» TheComicCon 7 - Θεσσαλονίκη 5-7 Μαΐου 2023!
» THE Comic Con 7 (Φωτογραφίες)
» Φωτογραφίες από το THE Comic Con 4
Σελίδα 1 από 5
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης