THE Comic Con Five
Σελίδα 3 από 5 • Μοιραστείτε
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: THE Comic Con Five
Στατικό display με τα τρενάκια μου, 6*3 baseplates, μπορώ να το προσαρμόσω στον χώρο που υπάρχει διαθέσιμος
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Κώστα δεν θα μπορέσει να μπει όλο οπότε θα ήθελα διαστάσεις από τα κυρίως modules που δεν μπορούν να χωριστούν όπως πχ ο σταθμός

Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Επειδη δεν ξαναστμετειχα και παραλληλα ειμαι εκτός Θεσσαλονίκης, ποιο ειναι τι πρόγραμμα? Συησιμο, ξεστησιμο, ωρες εκθεσης και ωρες "βαρδιας"
paintballman- Καλλιτέχνης των LEGO
Τουβλάκια : 0
Καλημέρα Γιώργο, πέρυσι, είχαμε πάει και στήσαμε Πέμπτη απόγευμα αν θυμάμαι καλά. Βέβαια δεν ξέρω φέτος τι ώρες θα είναι ανοιχτός ο χώρος για στήσιμο...
Όσον αφορά τις ώρες, ήμασταν σχεδόν όλη την μέρα όλοι, αλλά κάπου κάπου πηγαίναμε και καμιά βόλτα στον κύριο χώρο εναλλάξ. Για φέτος, δεν συζητήθηκε κάτι ακόμα ως προς την κατανομή του χρόνου ή κάτι άλλο σχετικό.
@Gunman, είχαμε νεότερα για επιπλέον χώρο για το destiny? Εγώ μπορώ να το φέρω πάντως, είτε στηθεί είτε όχι...
Όσον αφορά τις ώρες, ήμασταν σχεδόν όλη την μέρα όλοι, αλλά κάπου κάπου πηγαίναμε και καμιά βόλτα στον κύριο χώρο εναλλάξ. Για φέτος, δεν συζητήθηκε κάτι ακόμα ως προς την κατανομή του χρόνου ή κάτι άλλο σχετικό.
@Gunman, είχαμε νεότερα για επιπλέον χώρο για το destiny? Εγώ μπορώ να το φέρω πάντως, είτε στηθεί είτε όχι...
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 696
Όταν πλησιάσουν οι μέρες θα τον ρωτήσω για το πότε στήνουμε παιδιά γιατί απαντάει σπάνια lol...
Όσο αφορά τις βάρδιες... επειδή ήμασταν λίγα άτομα εφαρμόσαμε αυτό που είπε o @patgeo, ο καθένας όσο περισσότερο μπορούσε, τώρα εσύ που (θα φέρεις πιτσιρίκια?) είσαι ιδιαίτερη περίπτωση και θα κοιτάξεις να δεις κυρίως τί βολεύει εσένα...
Αν θες πες μας είτε εδώ είτε σε pm πως σκέφτεσαι να το κάνεις
@patgeo τον ρώτησα και δεν απάντησε, χώρος σε κανά τοίχο θα βρεθεί αλλά μην έχεις συνέχεια το μυαλό σου μην το ρίξει κανείς... να φανταστώ και αυτός το ίσιο θα πει... αν σου είναι το ίδιο, και νομίζεις ότι δεν θα το έχεις άγχος φέρτο(α και στείλε μου σε pm αν σκέφτεσαι και για κανένα άλλο έκθεμα)
Όσο αφορά τις βάρδιες... επειδή ήμασταν λίγα άτομα εφαρμόσαμε αυτό που είπε o @patgeo, ο καθένας όσο περισσότερο μπορούσε, τώρα εσύ που (θα φέρεις πιτσιρίκια?) είσαι ιδιαίτερη περίπτωση και θα κοιτάξεις να δεις κυρίως τί βολεύει εσένα...
Αν θες πες μας είτε εδώ είτε σε pm πως σκέφτεσαι να το κάνεις
@patgeo τον ρώτησα και δεν απάντησε, χώρος σε κανά τοίχο θα βρεθεί αλλά μην έχεις συνέχεια το μυαλό σου μην το ρίξει κανείς... να φανταστώ και αυτός το ίσιο θα πει... αν σου είναι το ίδιο, και νομίζεις ότι δεν θα το έχεις άγχος φέρτο(α και στείλε μου σε pm αν σκέφτεσαι και για κανένα άλλο έκθεμα)
Καλησπέρα και από εμένα. Γιώργο εγώ μπορώ να φέρω την Buggati και μετά μπορώ είτε modular κτήρια (parisian restaurant, palace cinema, detective's office, brick bank, assembly square, diner), είτε ninjago (city, city docks, destiny's bounty) είτε creator οχήματα (mini cooper, ferrari f40, beetle, camper t1, london bus, aston martin 007), κατόπιν συνεννόησης και χώρου. Από άποψη μεταφοράς με βολεύουν περισσότερο τα οχήματα.
chronis888- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 10
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 447
Έγραψε ο τύπος!
Patgeo- Administrator
Και τις τρεις μέρες δυσκολεύομαι είναι η αλήθεια λόγω δουλειάς και υποχρεώσεων αλλά μπορούμε να μιλήσουμε στο τηλ για να συννενοηθουμε επακριβώςGunman έγραψε:Καλησπέρα Χρόνη, θα είσαι και παρόν στην έκθεση το τριήμερο?
chronis888- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 10
Δεν λέω και τις τρεις απλά καλό είναι να έχουμε παρουσία στο τραπέζι.. Σχετικά με τα εκθέματα θα σου πω εντός των ημερών
Εγώ παιδιά, αυτά που θα φέρω θα είναι σε μέγεθος μια 48άρα και 2 32άρες περίπου.
Patgeo- Administrator
Παιδιά μέχρι την Παρασκευή που θα έχω νεότερα μην θεωρειτε κάτι δεδομένο, επίσης Paintballman και Kurtz, σας είπα να φέρετε τα μέγιστα αλλά σε επικοινωνία που είχα σήμερα με τον υπεύθυνο είπε ότι μάλλον θα είμαστε πάνω στην σκηνή.
Αν το τραπέζι έχει πρόσβαση περιμετρικά θα είμαστε Οκ, αν χρειαστεί να έχουμε μόνο πρόσοψη, ίσως θα χρειαστεί να μειωθούν τα εκθεματα ή να έχουμε κάποια από πίσω
Αν το τραπέζι έχει πρόσβαση περιμετρικά θα είμαστε Οκ, αν χρειαστεί να έχουμε μόνο πρόσοψη, ίσως θα χρειαστεί να μειωθούν τα εκθεματα ή να έχουμε κάποια από πίσω
Με ενημερωνεις. Ετσι και αλλιώς εχω διαφορα Moc ανάλογα τον διαθεσημο χώρο
paintballman- Καλλιτέχνης των LEGO
Τουβλάκια : 0
@Gunman, σου είπαν αν θα έχουμε κορδέλες; αν έχουμε, θα μπορούσε το destiny να μπει όρθιο αριστερά στην γωνία και δεν θα κόβει τον κόσμο.
Patgeo- Administrator
Κορδέλες θα έχουμε λογικά αλλά αν βάλουμε και γύρω από το τραπέζι και στο destiny δεν ξέρω κατά πόσο θα αφήνει μονοπάτι για να περνάει ο κόσμος από πίσω, γενικά η συνεννόηση με τον υπεύθυνο είναι κάκιστη... οπότε πάμε στο περίπου δυστυχώς.
Τις είχα ξεχάσει τελείως τις κορδέλες να σου πω την αλήθεια... και σκέφτομαι ότι αν βάλουμε και γύρω από το τραπέζι, τί κενό θα αφήνει από πίσω για τον κόσμο, ίσως θα πρέπει να τραβηχτούμε πιο μπροστά σε συνεννόηση με το άλλο τραπέζι (hot wheels?)
Από το τραπέζι μέχρι το hobby games λογικά είναι περίπου 1.20μέτρα γιατί το πλάτος του τραπεζιού μας θα είναι τόσο, και τα βλέπω το ίδιο.
Πιο πολύ θα βόλευε να το βάλεις παράλληλα με την επιφάνειά τους αν δεν έχουν πρόβλημα γιατί αλλιώς νομίζω θα μας κλήσει την στροφή. Πάντως άκρη θα βρεθεί πιστεύω αν θέλεις φέρτο
Τις είχα ξεχάσει τελείως τις κορδέλες να σου πω την αλήθεια... και σκέφτομαι ότι αν βάλουμε και γύρω από το τραπέζι, τί κενό θα αφήνει από πίσω για τον κόσμο, ίσως θα πρέπει να τραβηχτούμε πιο μπροστά σε συνεννόηση με το άλλο τραπέζι (hot wheels?)
Από το τραπέζι μέχρι το hobby games λογικά είναι περίπου 1.20μέτρα γιατί το πλάτος του τραπεζιού μας θα είναι τόσο, και τα βλέπω το ίδιο.
Πιο πολύ θα βόλευε να το βάλεις παράλληλα με την επιφάνειά τους αν δεν έχουν πρόβλημα γιατί αλλιώς νομίζω θα μας κλήσει την στροφή. Πάντως άκρη θα βρεθεί πιστεύω αν θέλεις φέρτο
Αν και δεν μπορώ να καταλάβω τί είναι το τετραγωνάκι αριστερά από το τραπέζι μας
Μόλις τον ρώτησα και ούτε αυτός ξέρει τί είναι... βλέπω να έχουμε κανά ξεκάρφωτο λολ
Θα φανεί... Ούτε εγώ κατάλαβα τι είναι εκείνο το τετράγωνο.
Πάντως, με τα Playmobil λέει ότι το τραπέζι μας θα έχει 1 μέτρο απόσταση οπότε ίσως δεν θα χωράει άνετα να περάσει ο κόσμος αν υπάρχουν και οι κορδέλες.
Με το destiny ακόμα δεν ξέρω τι θα κάνω. Σκεφτόμουν την γωνία στο τοίχο προς το hobby games αλλά δεν ξέρω σε τι φάση θα είναι αυτοί. Θα το δούμε και πάλι μέσα στη βδομάδα αν είναι.
Πάντως, με τα Playmobil λέει ότι το τραπέζι μας θα έχει 1 μέτρο απόσταση οπότε ίσως δεν θα χωράει άνετα να περάσει ο κόσμος αν υπάρχουν και οι κορδέλες.
Με το destiny ακόμα δεν ξέρω τι θα κάνω. Σκεφτόμουν την γωνία στο τοίχο προς το hobby games αλλά δεν ξέρω σε τι φάση θα είναι αυτοί. Θα το δούμε και πάλι μέσα στη βδομάδα αν είναι.
Patgeo- Administrator
Οι αποστάσεις αν κρίνω το τραπέζι μας (γιατί λέει 3χ4) μάλλον δεν ισχύουν γιατί εμάς η επιφάνεια είναι 1,20χ3.4 περίπου
Επίσης δεν εννοούσα ότι θα περνάνε από εκεί Γιώργο, από την γωνία που λες εννοούσα
Επίσης δεν εννοούσα ότι θα περνάνε από εκεί Γιώργο, από την γωνία που λες εννοούσα

Οκ, θα το αφήσω τότε. Δεν υπάρχει λόγος να το κουβαλήσω και να μην το στήσουμε στο τέλος.
Όσον αφορά τον χώρο, ίσως αποτελέσει έκπληξη στο τέλος απ'ότι φαίνεται... Θα φανεί.
Την Πέμπτη το απόγευμα, τι ώρα θα πάμε να στήσουμε @Gunman? Μας είπαν?
Όσον αφορά τον χώρο, ίσως αποτελέσει έκπληξη στο τέλος απ'ότι φαίνεται... Θα φανεί.
Την Πέμπτη το απόγευμα, τι ώρα θα πάμε να στήσουμε @Gunman? Μας είπαν?
Patgeo- Administrator
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5

» The Comic Con Four
» The Comic Con Four
» THE Comic Con 7 (Φωτογραφίες)
» Φωτογραφίες από το THE Comic Con 4
» The Comic Con Four
» Φωτογραφίες από το THE Comic Con 4