The Comic Con Four
Σελίδα 7 από 9 • Μοιραστείτε
Σελίδα 7 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: The Comic Con Four
Να προσθέσω ότι έχω ρωτήσει για διευκρινήσεις σχετικά με το parking για να βάλουμε αμάξια. Και πιθανότερο είναι να μπορούμε να στήσουμε και από το πρωί.
Σαν χώρος θα είμαστε απ'οτι μου είπαν μπαίνοντας στον χώρο, δίπλα στην Ακμή, λογικά καλό σημείο, πρώτη μούρη xd
Σαν χώρος θα είμαστε απ'οτι μου είπαν μπαίνοντας στον χώρο, δίπλα στην Ακμή, λογικά καλό σημείο, πρώτη μούρη xd
Παιδιά σχετικά με το πάρκινγκ όπως μου είπε ο υπεύθυνος, η είσοδος θα γίνεται στην ΔΕΘ από την μεριά του Πανεπιστημίου, και εσωτερικά της ΔΕΘ θα παρκάρουμε στο Ιωάννης Βελίδης.
Το στήσιμο θα γίνει την Πέμπτη 3/5 από τις 8 το πρωί και για 24 ώρες
Το στήσιμο θα γίνει την Πέμπτη 3/5 από τις 8 το πρωί και για 24 ώρες
Πολύ ωραία Γιώργο! Εγώ, θα μπορέσω την Πέμπτη το απόγευμα! Θα μιλήσουμε αν είναι μήπως βολέψει να πάμε μαζί, μιας και θα χρειαστώ λίγη κατατόπιση. Δηλαδή, δεν θα μπούμε από Αγγελάκη, αλλά από Εγνατίας με τα αυτοκίνητα?
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Ναι απ'οτι μου είπε από Εγνατία, ας ελπίσουμε να μην έχουμε κανένα θέμα με την είσοδο. Θα κανονίσω να βρεθούμε για να δούμε όλοι μαζί το τελικό setup. Λογικά από το μεσημέρι και μετά θα πάω και εγώ για να σας πετύχω
Κι εγώ την Πέμπτη το απόγευμα θα μπορέσω να έρθω. Θα μιλήσουμε αν είναι εκείνη τη μέρα για να καταφέρουμε να συνεννοηθούμε για ώρες και για το στήσιμο.
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Πολύ ωραία παιδιά! Εγώ, υπάρχει πιθανότητα λόγω κάποιων υποχρεώσεων, να απουσιάσω κάποιες ώρες το Σάββατο, αλλά ακόμα δεν είναι απόλυτα σίγουρο. Όπως και να έχει, θα τα πούμε και από κοντά την Πέμπτη!
Patgeo- Administrator
Παιδιά συνεννοήθηκα σήμερα με την δουλειά και θα είμαι διαθέσιμος όλο το τριήμερο στην έκθεση όπως επίσης και στο στήσιμο την Πέμπτη
Πολύ ευχάριστα νέα Γιώργο!
Patgeo- Administrator
Για τους επισκέπτες της σελίδας, υπάρχει η δυνατότητα να διεκδικήσετε ένα από τα δύο εισιτήρια που κληρώνουμε στην σελίδα μας στο facebook
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Πήγα σήμερα και μέτρησα τις διαστάσεις του χώρου που μας παραχωρούν.
Δυστυχώς όπως βλέπετε θα έχουμε δύο πλευρές κλειστές (τοίχος-σκάλες) οπότε θα πρέπει να συζητήσουμε πως θα ήταν καλύτερα το setup του χώρου.
Λογικά δεν θα βόλευε να αφήσουμε κενό να περνάει ο κόσμος γύρω γύρω γιατί αν συνυπολογίσουμε και το κενό που θέλουμε για τα σκοινάκια, τότε θα περιοριστεί πολύ το τραπέζι αλλά επίσης θα έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο
Είναι αυτή η γωνιά που βλέπετε (3.9m x 6,1m)
στην γωνιά που δεν φαίνεται στην φώτο υπάρχει κολώνα στην οποία θα μπορούσαν να τερματίζουν τα προστατευτικά σχοινιά από τις δύο πλευρές.
Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε διάταξη Γ με εκθέματα και το destiny να το έχουμε από μέσα όρθιο για να μην μας απασχολεί και η ασφάλειά του αλλά και για να μην τρώει χώρο μιας και θα έχουμε στην ουσία δύο πλευρές να εκθέσουμε, εκτός αν το θέλεις κάπου/κάπως αλλιώς Γιώργο
Δυστυχώς όπως βλέπετε θα έχουμε δύο πλευρές κλειστές (τοίχος-σκάλες) οπότε θα πρέπει να συζητήσουμε πως θα ήταν καλύτερα το setup του χώρου.
Λογικά δεν θα βόλευε να αφήσουμε κενό να περνάει ο κόσμος γύρω γύρω γιατί αν συνυπολογίσουμε και το κενό που θέλουμε για τα σκοινάκια, τότε θα περιοριστεί πολύ το τραπέζι αλλά επίσης θα έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο
Είναι αυτή η γωνιά που βλέπετε (3.9m x 6,1m)
στην γωνιά που δεν φαίνεται στην φώτο υπάρχει κολώνα στην οποία θα μπορούσαν να τερματίζουν τα προστατευτικά σχοινιά από τις δύο πλευρές.
Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε διάταξη Γ με εκθέματα και το destiny να το έχουμε από μέσα όρθιο για να μην μας απασχολεί και η ασφάλειά του αλλά και για να μην τρώει χώρο μιας και θα έχουμε στην ουσία δύο πλευρές να εκθέσουμε, εκτός αν το θέλεις κάπου/κάπως αλλιώς Γιώργο
παιδιά εγώ μπορώ να έρθω πέμπτη στο στήσιμο, αν δεν προκύψει τίποτα κουλό στη δουλειά, Παρασκευή μετά τις 5 που σχολάω, και σκ το συζητάμε για ώρες!
maraki_tpla- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 5
Ανάλογα το πλήθος των εκθεμάτων προτείνω ένα από τα δύο παρακάτω setup, είναι αρκετά ασφαλές για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Το destiny εάν συμφωνείς να το βάλεις μέσα Γιώργο, κάθετα, χωράει και στα δύο setup.
Όσοι είναι να φαίρετε εκθέματα παρακαλώ οριστικοποιείστε το σε εμένα ή γράψτε το εδώ για να γίνει το τελικό setup.
Το destiny εάν συμφωνείς να το βάλεις μέσα Γιώργο, κάθετα, χωράει και στα δύο setup.
Όσοι είναι να φαίρετε εκθέματα παρακαλώ οριστικοποιείστε το σε εμένα ή γράψτε το εδώ για να γίνει το τελικό setup.
Εγώ, δεν έχω πρόβλημα με καμία από τις 2 διατάξεις, και ομολογώ ότι θα προτιμούσα την 2η, αρκεί να μας δώσουν τα απαιτούμενα τραπέζια, μιας και θα έχουμε περισσότερο χώρο έτσι.
Όσον αφορά την απόσταση ασφαλείας, θα συμφωνήσω μαζί σου, μιας και καλό είναι να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο όσο το δυνατόν περισσότερο.
Σχετικά με το Destiny, θα μπορούσε να μπει στον τοίχο που έχουμε διαθέσιμο, για να μην υπάρχει και θέμα στατικότητας ή υπό γωνία και όχι τελείως κολλημένο στον τοίχο, για να φαίνεται και από έξω, αρκεί μπροστά του να μπουν χαμηλά εκθέματα, όπως π.χ. το δικό μου διόραμα.
Όσον αφορά την απόσταση ασφαλείας, θα συμφωνήσω μαζί σου, μιας και καλό είναι να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο όσο το δυνατόν περισσότερο.
Σχετικά με το Destiny, θα μπορούσε να μπει στον τοίχο που έχουμε διαθέσιμο, για να μην υπάρχει και θέμα στατικότητας ή υπό γωνία και όχι τελείως κολλημένο στον τοίχο, για να φαίνεται και από έξω, αρκεί μπροστά του να μπουν χαμηλά εκθέματα, όπως π.χ. το δικό μου διόραμα.
Patgeo- Administrator
Και εγώ το Β προτιμώ Γιώργη αρκεί να έχουμε εκθεματα να το γεμίσουμε και τίποτα σταντ/βάσεις για τα εκθεματα στο πίσω μέρος των τραπεζών. Πιθανόν εκτός των τραπεζών μπροστά από το destiny. Βάζω 2 μικρές βασουλες που έχω και αν προλάβω μπορεί να φτιάξω και κάνα stand
Πολύ καλή σκέψη Γιώργο! Μέχρι τώρα, πόσα εκθέματα έχουμε συγκεντρώσει? Μήπως φέρω και κανένα ακόμα ρωτάω, αν και απ'ότι θυμάμαι ήμασταν καλυμμένοι σε πολύ καλό βαθμό!
Patgeo- Administrator
Ωραίο φαίνεται Γιώργο. Πιστεύω θα είμαστε καλά!
Patgeo- Administrator
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Σελίδα 7 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Παρόμοια θέματα
» The Comic Con Four
» THE Comic Con Five
» TheComicCon 7 - Θεσσαλονίκη 5-7 Μαΐου 2023!
» The Comic Con 6, Θεσσαλονίκη 23-25 Σεπτεμβρίου 2022!
» Φωτογραφίες από το THE Comic Con 4
» THE Comic Con Five
» TheComicCon 7 - Θεσσαλονίκη 5-7 Μαΐου 2023!
» The Comic Con 6, Θεσσαλονίκη 23-25 Σεπτεμβρίου 2022!
» Φωτογραφίες από το THE Comic Con 4
Σελίδα 7 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης