The Comic Con Four
Σελίδα 5 από 9 • Μοιραστείτε
Σελίδα 5 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Απ: The Comic Con Four
Πολύ ενδιαφέροντα όλα όσα ακούστηκαν παραπάνω!
Σίγουρα, το πως θα κινηθούμε από άποψη εκθεμάτων, θα εξαρτηθεί από τον χώρο που θα μας δώσουν! Ακόμα, όπως αναφέρθηκε μέχρι τώρα, θα πρέπει να δώσουμε έμφαση στα MOC μας στην περίπτωση που υπάρχει περιορισμένος χώρος. Αν χωράνε όλα όσα αναφέρθηκαν, θα τα ομαδοποιήσουμε και θα είμαστε μια χαρά.
Σχετικά με την διαδραστικότητα με τα εκθέματα, αν υπάρχει κάτι, σίγουρα θα τραβήξει τα παιδιά κυρίως, αλλά και τους μεγάλους, και θα ασχολούνται ποιό πολύ εκεί παρά στο να προσπαθούν να πιάνουν τα υπόλοιπα εκθέματα. Σίγουρα πάντως, τα κινούμενα Technic που προτάθηκαν, θα τραβήξουν πολλά βλέμματα, μιας και όλα είναι ένα και ένα! Όντως πάντως, το να υπάρχει κάποιο κουτί για ελεύθερο παιχνίδι σε όλον αυτό τον χαμό, δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα, μιας και μπορεί να χάσουμε τον έλεγχο πολύ γρήγορα.
Όσον αφορά τα mindstorms και το νέο Brick Που περιμένει και ο Μιχάλης, μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε κάτι ενδιαφέρον μηχανικό/διαδραστικό, αν έρθει στην ώρα του.
Τέλος, σχετικά με την ιδέα ενός κυνηγητού στην πόλη μεταξύ ηρώων της Marvel ή της DC Comics, ακούγεται πολύ καλό σαν ιδέα, αλλά εγώ από την μεριά μου δεν έχω τίποτε για να το υποστηρίξω. Μόνο τραίνα και γραμμές έχω στα σίγουρα, αν επιλεχθούν για να πλαισιώσουν την πόλη, και ίσως κάνω και κανέναν σταθμό μέχρι τότε.
Σίγουρα, το πως θα κινηθούμε από άποψη εκθεμάτων, θα εξαρτηθεί από τον χώρο που θα μας δώσουν! Ακόμα, όπως αναφέρθηκε μέχρι τώρα, θα πρέπει να δώσουμε έμφαση στα MOC μας στην περίπτωση που υπάρχει περιορισμένος χώρος. Αν χωράνε όλα όσα αναφέρθηκαν, θα τα ομαδοποιήσουμε και θα είμαστε μια χαρά.
Σχετικά με την διαδραστικότητα με τα εκθέματα, αν υπάρχει κάτι, σίγουρα θα τραβήξει τα παιδιά κυρίως, αλλά και τους μεγάλους, και θα ασχολούνται ποιό πολύ εκεί παρά στο να προσπαθούν να πιάνουν τα υπόλοιπα εκθέματα. Σίγουρα πάντως, τα κινούμενα Technic που προτάθηκαν, θα τραβήξουν πολλά βλέμματα, μιας και όλα είναι ένα και ένα! Όντως πάντως, το να υπάρχει κάποιο κουτί για ελεύθερο παιχνίδι σε όλον αυτό τον χαμό, δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα, μιας και μπορεί να χάσουμε τον έλεγχο πολύ γρήγορα.
Όσον αφορά τα mindstorms και το νέο Brick Που περιμένει και ο Μιχάλης, μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε κάτι ενδιαφέρον μηχανικό/διαδραστικό, αν έρθει στην ώρα του.
Τέλος, σχετικά με την ιδέα ενός κυνηγητού στην πόλη μεταξύ ηρώων της Marvel ή της DC Comics, ακούγεται πολύ καλό σαν ιδέα, αλλά εγώ από την μεριά μου δεν έχω τίποτε για να το υποστηρίξω. Μόνο τραίνα και γραμμές έχω στα σίγουρα, αν επιλεχθούν για να πλαισιώσουν την πόλη, και ίσως κάνω και κανέναν σταθμό μέχρι τότε.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Γιώργο, εγώ έχω ήδη το 70911 The Penguin Arctic Roller και όλο και κάποιο Batmobile θα πάρω μέχρι τότε οπότε κάτι θα μπορούσαμε να κάνουμε αν το αποφασίσουμε...
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Πολύ ωραία Μιχάλη! Ήταν από τα ποιό ωραία σετάκια το συγκεκριμένο!
Patgeo- Administrator
Φίλε Γιώργο (Gunman) δυστυχώς δε μπορώ να καθήσω παραπάνω μέρες αν και θα το ήθελα πολύ! Είναι αδύνατο να πάρω άδεια επειδή εκείνο το διάστημα έχω αρκετή δουλειά λόγω της εξεταστικής αρχές Ιουνίου! Θα δω πως θα κάτσουν οι πτήσεις βέβαια & ίσως κολλήσω μια μέρα παραπάνω!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
ΟΚ όπως θέλεις... εσύ ξέρεις, απλά επειδή θα κάνεις τον κόπο έλεγα να το ευχαριστηθείς να κάτσεις μέρες, up to you
Ναι το ξέρω και λατρεύω Θεσσαλονίκη γιατί σπούδαζε ο κολλητός μου εκεί και ανέβαινα συχνά και μ' αρέσει πολύ σαν πόλη!!
Manos_R- Administrator
Patgeo- Administrator
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Γενικά το είπα! Σίγουρα το να γίνει κάτι στο συγκεκριμένο μέγεθος είναι πολύ δύσκολο, αλλά σαν ιδέα είναι πολύ όμορφο! Πιστεύω ότι για να το κάνουν, χρησιμοποίησαν "τυράκια".
Patgeo- Administrator
Ναι, έτσι είναι... Σχετικά με το μέγεθος πάντως, νομίζω ότι είναι 6 48άρες, αλλά δεν τις έχουν γεμίσει με τουβλάκια όλες...
Patgeo- Administrator
γεια σας ξανά. επειδή κάπως δεν κατάλαβα (αν και διάβασα και τα περασμένα), θα βάλουμε και έτοιμα σετς; γιατί αν έχουμε και σετς του κουτιού, έχω και γω αρκετά που κολλάνε με το θέμα της κόμικ κον.
(spongebob, bing bang theory, doctor who, star wars)
(spongebob, bing bang theory, doctor who, star wars)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την maraki_tpla στις 20/11/2017, 18:37, 1 φορά
maraki_tpla- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 5
Γεια χαρά Μαράκι, ναι θα μπούνε και έτοιμα set, αλλά αρχική σκέψη ήταν τα έτοιμα set να είναι της πολύ μεγάλης κλίμακας/σπανιότητας για να τραβήξουν το ενδιαφέρον.. Από Star wars τί έχεις??
Ακόμα και τα set που ήδη δηλώθηκαν μπορεί να αποσυρθούν αν μικραίνει ο χώρος, περιμένουμε επιβεβαίωση στα τέλη του μήνα για τον τελικό χώρο που θα έχουμε διαθέσιμο και μετά θα μιλήσουμε συγκεκριμένα.
Το πιο πιθανό είναι όλο και κάτι να χρησιμοποιήσουμε από αυτά που ανέφερες αλλά θα μιλήσουμε, προτεραιότητα έχουν τα moc σαν γενικός κανόνας
Ακόμα και τα set που ήδη δηλώθηκαν μπορεί να αποσυρθούν αν μικραίνει ο χώρος, περιμένουμε επιβεβαίωση στα τέλη του μήνα για τον τελικό χώρο που θα έχουμε διαθέσιμο και μετά θα μιλήσουμε συγκεκριμένα.
Το πιο πιθανό είναι όλο και κάτι να χρησιμοποιήσουμε από αυτά που ανέφερες αλλά θα μιλήσουμε, προτεραιότητα έχουν τα moc σαν γενικός κανόνας
10215, 8039, 8095 8098 από Star Wars μεγάλα. μετά έχω to 3826 απο spongebob και από αμάξια τα 8674, 8386 και 8285-1 αν και θεωρώ πως τα αμάξια δεν έχουν θεση σε comic con αφού δεν είναι ειναι σχετικά.
Μπράβο Μαρία! Δεν μας τα΄λεγες αυτά! Πολύ ωραία σετ όλα! Ένα και ένα!
Patgeo- Administrator
maraki_tpla έγραψε:10215, 8039, 8095 8098 από Star Wars μεγάλα. μετά έχω to 3826 απο spongebob και από αμάξια τα 8674, 8386 και 8285-1 αν και θεωρώ πως τα αμάξια δεν έχουν θεση σε comic con αφού δεν είναι ειναι σχετικά.
Κρυμμένη δύναμη, είσαι εσύ...
To 10215 θα ταίριαζε άνετα μαζί με όλα τα UCS
άντε να δούμε τί θα γίνει με τον τελικό χώρο
άντε να δούμε τί θα γίνει με τον τελικό χώρο
Καλημέρα φιλαράκια μου!!!!!!!!!!! Μόλις έκλεισα τα εισιτήρια για Θεσσαλονίκη!!! Πετάω Παρασκευή βράδυ (04/05) στις 9 με απευθείας πτήση και φεύγω Κυριακή (06/05) στις 7 το βράδυ πάλι με απευθείας πτήση. Ήταν οι καλύτερες πτήσεις και από άποψη τιμής και από άποψη ωρών & βάσει της ημερομηνίας βεβαίως γι' αυτό και τα έκλεισα! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΑΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Manos_R- Administrator
Τέλεια νέα Φίλε μου! Επιτέλους, θα τα πούμε και από κοντά!
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Σελίδα 5 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Παρόμοια θέματα
» The Comic Con Four
» THE Comic Con Five
» TheComicCon 7 - Θεσσαλονίκη 5-7 Μαΐου 2023!
» The Comic Con 6, Θεσσαλονίκη 23-25 Σεπτεμβρίου 2022!
» Φωτογραφίες από το THE Comic Con 4
» THE Comic Con Five
» TheComicCon 7 - Θεσσαλονίκη 5-7 Μαΐου 2023!
» The Comic Con 6, Θεσσαλονίκη 23-25 Σεπτεμβρίου 2022!
» Φωτογραφίες από το THE Comic Con 4
Σελίδα 5 από 9
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης