6ο Online Parts Draft
Σελίδα 3 από 5 • Μοιραστείτε
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Απ: 6ο Online Parts Draft
Αυτό που λέω Γιώργο, είναι με βάση τα όσα γράφεις, ότι μας βγαίνει ποιό φθηνά αν πάρουμε 6 σετ, παρά 5. Υποθέτω έκανες λάθος και αντί για 47, ήθελες να γράψεις 57? Γιατί αλλιώς, κάτι άλλο δεν πάει καλά...
Τα μεταφορικά είναι δεδομένα, 43ευρώ για έως 16κιλά.
Οπότε η τιμή έρχεται καλύτερα όταν πάρουμε 6 σετ γιατί απλά το κόστος μοιράζεται στα 6 σετ, έτσι το συνολικό κόστος ανά set μικραίνει.
Δεν αναφέρομαι σε τελικό κόστος συμμετοχής από την αρχή γιατί απλά δεν ξέρω πόσοι θα είναι οι συμμετέχοντες, αυτό που έκανα είναι να βγάλω το κόστος ανά set το οποίο είναι standar μιας και τα μεταφορικά και η τιμή του set δεν αλλάζουν.
Δεν μας βγαίνει πιο φτηνά σαν σύνολο εννοείται αν πάρουμε 6 set, αλλά μας συμφέρει περισσότερο μιας και το κόστος πάει στα 47ευρώ ανά set ενώ με 5 set όπως είπα είναι στα 48.5 ευρώ.
Σε περίπτωση που είμαστε 5 έχουμε:
αν πάρουμε 5 set 48.5euro συμμετοχή το άτομο(όσο και η τιμή του set με τα μεταφορικά από έξω) +1.5 μεταφορικά από εμένα προς τα εσάς. = 50ευρώ συμμετοχή το άτομο
αν πάρουμε 6 set 47euro το set οπότε 47*6=282/5=56,5ευρώ συμμετοχή το άτομο+1.5 μεταφορικά από εμένα προς τα εσάς=58ευρώ συμμετοχή το άτομο
Ξεκίνησα όλους τους υπολογισμούς με 6 set γιατί πίστευα θα είμαστε 6 άτομα. (η τελική συμμετοχή θα ήταν 48.5 ευρώ σε αυτή την περίπτωση)
Διαλέγουμε και παίρνουμε, δεν έχω πρόβλημα να πάμε στα 5 set γι ανα είμαστε 1set/άτομο.
Α, μάλιστα! Τώρα, το κατάλαβα! Το κεφάλι μου όλη μέρα στη δουλεία, δεν είναι σε καλή κατάσταση, οπότε δεν πήγε καν το μυαλό μου.
Σ'ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση. Σίγουρα, η διαφορά των 8 € στην τιμή, δεν είναι κάτι τρελό, αλλά όπως είπα αυτό το διάστημα, είμαι κάπως, και γι'αυτό έθεσα για εμένα ανώτατο τα €50.
Σ'ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση. Σίγουρα, η διαφορά των 8 € στην τιμή, δεν είναι κάτι τρελό, αλλά όπως είπα αυτό το διάστημα, είμαι κάπως, και γι'αυτό έθεσα για εμένα ανώτατο τα €50.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Και 5 μια χαρά είναι αν συμφωνούν και οι άλλοι, εκτός αν βρεθεί 6ο άτομο και πάμε για 6 set -> ακόμα μεγαλύτερα lots.
Ας περιμένουμε 1-2 μέρες μιας και περιμένω και για τυχόν μεμονωμένες παραγγελίες που μπορεί να θέλει κάποιος.
Ας περιμένουμε 1-2 μέρες μιας και περιμένω και για τυχόν μεμονωμένες παραγγελίες που μπορεί να θέλει κάποιος.
Ναι, φυσικά! Οι περισσότεροι, συνήθως δραστηριοποιούνται μέσα στο Σαββατοκύριακο, οπότε μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον και από κανέναν ακόμα!
Patgeo- Administrator
Mandis- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Γιώργο υπολόγισε και εμένα για το draft.Αν και είναι πολύ ακριβό(και δε βρίσκω το λόγο) το συγκεκριμένο σετ,νομίζω ότι 6 σετ θα κάνουν αξιοπρεπή lot,οπότε ίσως αξίζει.
Άλλο σετ δεν μας ενδιαφέρει;
Άλλο σετ δεν μας ενδιαφέρει;
Η ψηφοφορία αυτό έβγαλε Δημήτρη...Αν ρωτάς εμένα και τον mpyromaxo θα είχαμε κανά 76057 τώρα... xDD
Ενδιαφέρεται κανείς άλλος για μεμονωμένη παραγγελία από το μαγαζί ή να προχωρήσω την παραγγελία?
Ενδιαφέρεται κανείς άλλος για μεμονωμένη παραγγελία από το μαγαζί ή να προχωρήσω την παραγγελία?
Κι εγώ θα το προτιμούσα!!!Αλλά είναι λιγάκι αργά τώρα.Τρέχω σαν ...στ... και δεν προλαβαίνω τις εξελίξεις(είναι πολλά τα μέτωπα).Next time!Gunman έγραψε:Η ψηφοφορία αυτό έβγαλε Δημήτρη...Αν ρωτάς εμένα και τον mpyromaxo θα είχαμε κανά 76057 τώρα... xDD
brickcar- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 25
Ok...εγώ 50 έλεγα για το draft...εννοείται και το τρακτέρ.Gunman έγραψε:48.5 θα είναι Αντώνη. + το trakter
Σήμερα το απόγευμα-βράδυ θα γίνει και η παραγγελία. Οπότε πάμε για 6 κομμάτια.
Οκ πείραμε και το invoce. Μία γκάφα δικιά μου στους υπολογισμούς αλλά ισχύει αυτό που είπαμε.
Οι υπολογισμοί ήταν κάπως έξω, αλλά επειδή υπάρχει κέρδος για την λέσχη από τις μεμονωμένες παραγγελίες απλά θα μειωθεί εκείνο και η συμμετοχή του draft θα παραμείνει η ίδια.
Patgeo- Administrator
Γιααα.... στείλε μου κι εμένα τη λυπητερή.
(Αν θέλετε να δείτε πως φαίνονται τα συγκεντρωμένα lots, απλά περιμένετε να ανεβάσω την φωτογραφία, αλλιώς αν είστε σίγουροι, το προχωράμε)
1) @lolart
2) Gunman
3) @Mpyromaxos
4)@brickcar
5)@mandis
6)@Patgeo
(Αν θέλετε να δείτε πως φαίνονται τα συγκεντρωμένα lots, απλά περιμένετε να ανεβάσω την φωτογραφία, αλλιώς αν είστε σίγουροι, το προχωράμε)
1) @lolart
2) Gunman
3) @Mpyromaxos
4)@brickcar
5)@mandis
6)@Patgeo
Σελίδα 3 από 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
» 4o Online Parts draft
» 1ο Online Parts Draft
» 1o Online Parts Draft
» 2ο Online parts draft