1ο Online Parts Draft
Σελίδα 1 από 6 • Μοιραστείτε
Σελίδα 1 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
1ο Online Parts Draft

Ποιος θα ήθελε να συμμετέχει σε online parts draft??? Αναλαμβάνω να τα διαχωρίσω ανά lots και να τα στείλω στον καθένα συμμετέχοντα.
Σε περίπτωση που ξεχάσατε πως παίζεται το παιχνίδι ή τα οφέλη του μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Set 31032
Parts:221
Για το draft έχουμε 7 σετάκια.(το όγδοο σετάκι της εικόνας είναι για άλλη δουλειά

Άρα σύνολο 1547 parts (7*221) σε 55 lots που θα μοιραστούν στους συμμετέχοντες.

-Κόστος συμμετοχής ανά άτομο=89 ευρώ/συμμετέχοντες+μεταφορικά
Χοντρικά στους 7 συμμετέχοντες το σύνολο θα είναι περίπου 15 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.
-Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν +20 τουβλάκια στο profile τους.
-Θα ανέβουν φωτογραφίες με όλα τα lots όταν είναι να ξεκινήσουμε την διαδικασία της επιλογής ώστε να φαίνονται "με το μάτι" η συνολική ποσότητα των κομματιών στα lots.
Συμμετέχοντες:
1. Gunman
2. Patgeo
3. Manos_R
4. Mpyromaxos
5. lolart
19 Dark Red Wedge, Plate 4 x 2 Right [/strike]
27 Red Brick 1 x 1
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gunman στις 25/10/2015, 11:43, 37 φορές συνολικά
Απ: 1ο Online Parts Draft
Συνήθως βολεύουν μικρο-μεσαία σετάκια για να έχουμε λίγα lots και πολλά κομμάτια.
πχ 20-30ευρώ το σετ και το αγοράζουμε όσο αντέχει η τσέπη των συμματεχώντων.
πχ 20-30ευρώ το σετ και το αγοράζουμε όσο αντέχει η τσέπη των συμματεχώντων.
Οτι ενδιαφέρει τον καθένα, ο καθένας προτείνει οτι θέλει και μπορεί κάποιοι να θελήσουν να συμμετάσχουν και σε ένα σετάκι που δεν το είχαν υπ'όψιν.
Οπότε πρότεινε οτι σετάκι νομίζεις. Μπορεί να σου αρέσει ένα συγκεκριμένο κομμάτι από ένα σετ το οποίο το έχει μόνο δύο φορές, αλλά αν το παίξουμε parts draft και αγοράσουμε το σετάκι 5 φορές πχ. θα έχεις την δυνατότητα αυτό το κομμάτι να το πάρεις 10 φορές. (ή μπορεί μία φιγούρα να σου έχει χτυπήσει στο μάτι)
Οπότε πρότινε ελεύθερα..
Οπότε πρότεινε οτι σετάκι νομίζεις. Μπορεί να σου αρέσει ένα συγκεκριμένο κομμάτι από ένα σετ το οποίο το έχει μόνο δύο φορές, αλλά αν το παίξουμε parts draft και αγοράσουμε το σετάκι 5 φορές πχ. θα έχεις την δυνατότητα αυτό το κομμάτι να το πάρεις 10 φορές. (ή μπορεί μία φιγούρα να σου έχει χτυπήσει στο μάτι)
Οπότε πρότινε ελεύθερα..
Πρότασή μου είναι 5x31032 με 65 ευρώ ή 7x31032 με 89 ευρώ
Ωραίο και φτηνό σετάκι! Ακούω και τις προτάσεις σας.

Kαλή πρόταση,μα εγώ δεν έχω τώρα τα χρήματα διότι παρήγγειλα ένα 42009.Πιο αργά είμαι μέσα σ'αυτό το σετάκι(αν κι έχει πολλά νύχια).Gunman έγραψε:Πρότασή μου είναι 5x31032 με 65 ευρώ ή 7x31032 με 89 ευρώ
brickcar- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 25
Θα τα παραγγείλω τα σετάκια γιατί είναι σε καλή τιμή και όταν κάτσει και θελήσετε το κάνουμε το draft
Συγνώμη που είμαι λίγο inactive αυτή την περίοδο αλλά τρέχω λίγο με την κοράκλα μου...

Συγνώμη που είμαι λίγο inactive αυτή την περίοδο αλλά τρέχω λίγο με την κοράκλα μου...

Μικρή υπενθύμιση 20-30 του μηνός πιθανόν να τα έχουμε και τα 7 κομμάτια του σετ. Οπότε όποιος θέλει να συμμετάσχει στο online μοίρασμα-παιχνίδι ας το γράψει. 

Gunman,περίμενε λίγο,θα σου πω σίγουρα σε λίγες μέρες,μάλλον θα συμμετέχω.Εσύ θα έρθεις,αν επιτρέπεται για να γίνει live?

brickcar- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 25
Έχουμε μέρες ακόμα για την παραλαβή οπότε μπορείς να το σκεφτείς...
Σκεφτόμουν να γίνει online για να συμμετέχουμε όλοι με posts ή κάτι τέτοιο. Και θα ανεβάσω εικόνες με όλα τα lots που θα ομαδοποιήσω.
Σκεφτόμουν να γίνει online για να συμμετέχουμε όλοι με posts ή κάτι τέτοιο. Και θα ανεβάσω εικόνες με όλα τα lots που θα ομαδοποιήσω.
Γιωργο πολυ πιθανο να συμμετασχω και γω ετσι για την ολη φαση πιο πολυ!Δεν εχω συμμετασχει ξανα στο παρελθον σε αναλογη διαδικασια και λεω να κανω την αρχη. Θα σου απαντησω σιγουρα σε λιγες μερες!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 447
Καλησπέρα Γιώργο! Και εγώ θα ήθελα να συμμετάσχω, ποιό πολύ για την εμπειρία!
Πιστεύω να έχει κομμάτια που να μου αρέσουν!

Πιστεύω να έχει κομμάτια που να μου αρέσουν!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 696
/Bump!
Απ'οτι φαίνεται το draft θα πραγματοποιηθεί
Συμμετέχοντες:
1. Gunman
2. Maria
3. Patgeo
4. Manos_R (πιθανόν ναι)
5.
6.
7.
Απ'οτι φαίνεται το draft θα πραγματοποιηθεί

Συμμετέχοντες:
1. Gunman
2. Maria
3. Patgeo
4. Manos_R (πιθανόν ναι)
5.
6.
7.
Όλοι σε διαφορετική πόλη είμαστε, οπότε μην σε ανησυχεί αυτό! Θα τα βολέψουμε!

Patgeo- Administrator
/Bump!
Το draft θα πραγματοποιηθεί
extra συμμετοχές ευπρόσδεκτες. Θα περιμένουμε 1-2 μέρες ακόμα.
Συμμετέχοντες:
1. Gunman
2. Maria
3. Patgeo
4. Manos_R (πιθανόν ναι)
5. Mpyromaxos
6.
7.
Όλα θα γίνουν @Mpyromaxos don't worry
Το draft θα πραγματοποιηθεί

Συμμετέχοντες:
1. Gunman
2. Maria
3. Patgeo
4. Manos_R (πιθανόν ναι)
5. Mpyromaxos
6.
7.
Όλα θα γίνουν @Mpyromaxos don't worry

Mpyromaxos έγραψε:Ε αμα το φτιάξουμε αυτό ψήνομαι να μπω για την εμπειρία, μιας και δεν έχω πάρει μέρος σε draft ποτέ!
Και εγώ, γι'αυτό ψήθηκα περισσότερο! Έτσι, θα αποκτήσουμε και μια εμπειρία για τα μελλοντικά draft!

Patgeo- Administrator
Συμμετέχοντες:
Εάν δε μπορέσουμε να παρευρεθούμε online για την επιλογή των σωρών σε πραγματικό χρόνο, μπορούμε να στείλουμε λίστα με τη σειρά των προτιμήσεών μας, ώστε να τρέξει το p.d. αυτόματα (ή να την τρέξεις εσύ, Gunman);
- Gunman
- Maria
- Patgeo
- Manos_R (πιθανόν ναι)
- Mpyromaxos
- Lolart.
Εάν δε μπορέσουμε να παρευρεθούμε online για την επιλογή των σωρών σε πραγματικό χρόνο, μπορούμε να στείλουμε λίστα με τη σειρά των προτιμήσεών μας, ώστε να τρέξει το p.d. αυτόματα (ή να την τρέξεις εσύ, Gunman);
επειδή online δύσκολα θα βρεθούμε.. εκτός αν θέλετε να κανονίσουμε κάποια ώρα? Ότι πείτε.
Εγώ έλεγα να ανεβάσω photos με όλα τα lots, και με posts να επιλέγουμε ποια lots θέλει ο καθένας.
Και θα ανανεώνω το αρχικό post με ποια lots έχουν παρθεί.
Τί λέτε?

επειδή online δύσκολα θα βρεθούμε.. εκτός αν θέλετε να κανονίσουμε κάποια ώρα? Ότι πείτε.
Εγώ έλεγα να ανεβάσω photos με όλα τα lots, και με posts να επιλέγουμε ποια lots θέλει ο καθένας.
Και θα ανανεώνω το αρχικό post με ποια lots έχουν παρθεί.
Τί λέτε?
Πιο πολύ χαβαλέ θα έχει να γίνει ψιλο-online να είναι όλοι μέσα , να επιλέγει ο πρώτος, να ανανεωνεται το ποστ με τα lots να επιλέγει ο δεύτερος κλπ. . Έτσι θα υπάρχει αγωνία απλά θα κρατήσει αρκετή ώρα και θα πρέπει να γίνει στιγμή που βολεύει όλους.
Κάτι σαν το κανονικό δηλαδή
Κάτι σαν το κανονικό δηλαδή

BrickMan- Διαγαλαξιακός legoπιλότος
Τουβλάκια : 46
Και εγώ έτσι πιστεύω θα έχει τζερτζελέ
Να ανεβάσω και τις εικόνες και να τα βλέπουμε όλα HD
Και το πολύ πολύ αν τύχει σε κάποιον κάτι το συνεχίζουμε όταν μπορέσει... Απλά περιμένουμε το post του προηγούμενου πάντα. ε?

Και το πολύ πολύ αν τύχει σε κάποιον κάτι το συνεχίζουμε όταν μπορέσει... Απλά περιμένουμε το post του προηγούμενου πάντα. ε?
Σελίδα 1 από 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6

» 3ο Online Parts Draft
» 4o Online Parts draft
» 5o Online Parts Draft
» 6ο Online Parts Draft
» 6ο Online Parts Draft
» 4o Online Parts draft
» 5o Online Parts Draft
» 6ο Online Parts Draft
» 6ο Online Parts Draft
Σελίδα 1 από 6
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή