3ο Online Parts Draft
Σελίδα 1 από 9 • Μοιραστείτε
Σελίδα 1 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
3ο Online Parts Draft
Το 2ο online parts draft ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Στο παρόν θέμα μπορεί κάθε μέλος να ρίχνει ιδέες για σετς και ποσότητες για το επόμενο online parts draft. Καλό θα ήταν όποιος επιλέγει κάποιο σετ, να γράφει και τους λόγους που επιλέγει το συγκεκριμένο (χρώματα, τουβλάκια, φιγούρες ή οτιδήποτε άλλο).
edit by Gunman:
Ορίστε το 3ο parts draft

edit by Gunman:
Ορίστε το 3ο parts draft

Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 447
Απ: 3ο Online Parts Draft
Ωραίος
Γενικά περίπου πότε θα θέλατε να γίνει???? Πριν ή μετά τα Χριστούγεννα?

Γιώργο δε ξέρω κατά πόσο βολεύει το ''πριν'' επειδή έχουμε παράλληλα και τον διαγωνισμό που θα τρέχει μέχρι τις 15 Δεκέμβρη!
Manos_R- Administrator
Yep σωστός...
Ας ρίχνουμε ιδέες αν είναι και μετά τα Χριστούγεννα το διοργανώνουμε τότε... Εγώ έχω κάτι στα υπ'όψιν.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι προτείνει κάθε μέλος! Φαντάζομαι πάντως ότι δε θα δούμε πάλι σετάκι με δράκο, χαχαχα, το εξαντλήσαμε επιτυχώς το συγκεκριμένο θέμα!
Manos_R- Administrator
όντως και το πρώτο draft ήταν δράκος Μάνο... την αποδεκατίσαμε την σπηλιά τους...

Χαχαχα δεν αφήσαμε δράκο για δράκο...! 

Manos_R- Administrator

Εγώ, πιστεύω πως θα έπρεπε να το κάνουμε μετά τις γιορτές, μιας και πέρα του ότι έκανα αρκετές αγορές μαζεμένες, θα λείπω και τα Χριστούγεννα, οπότε η διαδικασία θα κυλήσει αργά. Γενικά πιστεύω πάντως πως μέσα στις γιορτές θα είναι λίγο δύσκολο για όλους!
Όσον αφορά τα σετ, θα ψάξω και θα προτείνω κάποιο!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 696
Και παρακαλώ αυτή την φορά να το κάνουμε live με skype για να έχει πιο πολύ φάση αν μπορείτε

Εγώ, είμαι μέσα πάντως!

Patgeo- Administrator
Κάποιος φώναζε να κάνουμε το Χριστουγεννιάτικο draft αλλά δεν τον άκουγε κανείς....
(@Mpyromaxos
)
/ψάχνοντας 1χ1 red tiles και 1χ1 red cheese slopes... και διαπιστώνοντας οτι έχω 1-2 απ'το καθένα

/ψάχνοντας 1χ1 red tiles και 1χ1 red cheese slopes... και διαπιστώνοντας οτι έχω 1-2 απ'το καθένα

Είμαστε δρακοφάγοι γι'αυτό, χαχαχα!
Manos_R- Administrator
Χαχαχα! Στο επόμενο τότε, να είναι με Καρναβαλίστικη Θεματολογία ή Πασχαλινή, για να έχουμε χρόνο να ετοιμαστούμε!

Patgeo- Administrator
Χαχαχα, ωραία ιδέα, χριστουγεννιάτικο δέντρο από λέπια δράκου χαχαχα!! Τυχερέ Mpyromaxe εμένα με βλέπω να παραλαμβάνω από Δευτέρα πια... Το δέμα μου είναι ακόμα Πειραιά!
Manos_R- Administrator
Για τυχόν λάθοι ενημερώστε με παιδιά... Όχι οτι θα αλλάξει κάτι απλά να'χαμε να λέγαμε

Άμα θέλετε skype, θα πρότεινα να το κάνουμε κάποια μέρα μέσα στις γιορτές, όπου θα είμαστε (ίσως) πιο χαλαροί και θα μπορούμε να διαθέσουμε συνεχόμενο χρόνο για τη ζωντανή σύνδεση (να σπαρταράει, λέμε!).
Gunman έγραψε:Σπύρο κάπου διάβασα/ακουσα ότι σαν free έχεις μόνο ήχο όχι εικόνα, ξέρεις αν ισχύει? Πάω να το googlaρω.
Αυτό Γιώργο, ίσχυε για προηγούμενες εκδόσεις. Από πέρυσι που το χρησιμοποίησα επιτυχώς, αυτό έχει αλλάξει! Είναι πλέον δωρεάν όλες αυτές οι λειτουργίες. Ήμασταν 5 άτομα, και τα λέγαμε κανονικά (συντονισμός για εργασία στο μεταπτυχιακό)!

Patgeo- Administrator
Εγώ είμαι μέσα για draft.Όποτε αποφασιστεί,πρίν ή μετά τα Χριστούγεννα.Είναι ένα θέμα το πως θα μπορώ να είμαι συνέχεια online,λόγω υποχρεώσεων,αλλά θα τη βρούμε τη λύση!
Mandis- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Camera έχεις σε περίπτωση που βρούμε καμιά κοινή μέρα για εορταστικό meeting/draft?
Αλλιώς μπορείς να μου στείλεις και λίστα όπως έκανε την τελευταία φορά ο Σπύρος.
Αλλιώς μπορείς να μου στείλεις και λίστα όπως έκανε την τελευταία φορά ο Σπύρος.
Έχω στο iPad.Αλλιώς τιμημένη και παραδοσιακή λίστα!
Mandis- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Σελίδα 1 από 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

» 4o Online Parts draft
» 5o Online Parts Draft
» 6ο Online Parts Draft
» 6ο Online Parts Draft
» 1ο Online Parts Draft
» 5o Online Parts Draft
» 6ο Online Parts Draft
» 6ο Online Parts Draft
» 1ο Online Parts Draft