Patgeo's WiP
Σελίδα 3 από 7 • Μοιραστείτε
Σελίδα 3 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Απ: Patgeo's WiP
Κάποια στιγμή, θα αποκαλυφθούν όλα!
Προς το παρόν, είναι ώρα για MOCing!!! Για να δούμε τι θα βγει...
Προς το παρόν, είναι ώρα για MOCing!!! Για να δούμε τι θα βγει...
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
brickcar- Επίλεκτος τοξότης
Τουβλάκια : 25
Καλησπέρα σε όλους! Ξεκίνησα να δουλεύω πάνω σε ένα MOC, στο οποίο θέλω να κάνω κάποια δέντρα που και καλά θα βρίσκονται σε κάποιον άλλο πλανήτη. Μετά από σκέψη, κατέληξα σε ένα σχέδιο, αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας, μιας και είναι η 1η φορά που ασχολούμαι με κάτι τέτοιο.
Προσπάθησα να βγάλω από διάφορες γωνίες, για να φανεί καλύτερα, ο τρόπος που το έχω κάνει. Σίγουρα, δεν είναι και οι καλύτερες φωτογραφίες, αλλά πιστεύω ότι φαίνεται αρκετά καλά.
Προσπάθησα να βγάλω από διάφορες γωνίες, για να φανεί καλύτερα, ο τρόπος που το έχω κάνει. Σίγουρα, δεν είναι και οι καλύτερες φωτογραφίες, αλλά πιστεύω ότι φαίνεται αρκετά καλά.
Patgeo- Administrator
Το PBB έπιασε τόπο βλέπω xD
Θέλεις να το κάνεις tricolore ή καλύτερα δύο χρώματα?
Θέλεις να το κάνεις tricolore ή καλύτερα δύο χρώματα?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gunman στις 11/11/2017, 05:32, 1 φορά
Και 2 χρώματα, να είναι, δεν έχω θέμα. Το μοβάκι, μπορώ να το βγάλω μιας και δεν έχω άλλα, όμως αναρωτιέμαι αν κάθεται καλά αυτό που έκανα σαν σχέδιο, και αν θα μπορούσα να διορθώσω κάτι. Βέβαια, από την άλλη, είναι ένα δέντρο σε έναν άλλο πλανήτη, οπότε θα μπορούσε να είναι τελείως διαφορετικό σε σχέση με τα συγκεκριμένα πρότυπα!
Patgeo- Administrator
Καλο ειναι ,εμενα μου αρεσει, το pbb θαρω πως εχει χρωματα για μυαλα με εξτρα φαντασια
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Σ'ευχαριστώ Νίκο! Ομολογώ ότι με εκείνα τα χρώματα, μόνο εκεί πήγε το μυαλό μου, σε κάτι εξωγήινο δηλαδή, οπότε σε συνδυασμό με τα θέματα που θέλω να κάνω, μου έκατσε κουτί!
Patgeo- Administrator
Γιώργο ωραία προσπάθεια, θα έλεγα κι εγώ το μωβάκι να βγει και να μείνουν τα υπόλοιπα χρώματα, επίσης δεν έχω καταλάβει ακριβώς πως ''πλέκεται'' ο κορμός του δέντρου και τα κλαδιά!Μήπως υπάρχει μια φωτογραφία από άλλη οπτική γωνία;
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Το δέντρο, τελικά, το άλλαξα ελαφρώς. Πλέον, έχει φύγει το μοβ, και έχουν μείνει τα υπόλοιπα χρώματα.
Μάνο, σχετικά με το πως έκανα τον κορμό, είχα και εγώ πρόβλημα όταν θέλησα να το αναπαράγω, οπότε ένας από τους λόγους που άλλαξε ο σχεδιασμός, ήταν και αυτός. Τώρα, πιστεύω ότι είναι ποιό δεμένη η κατασκευή του, και κυρίως ποιό στιβαρή!
Παρακάτω, έχω κάποιες νέες φωτογραφίες:
Πλέον, η κατασκευή έχει περάσει στον σχεδιασμό του εδάφους, και είναι κάπως έτσι:
Μάνο, σχετικά με το πως έκανα τον κορμό, είχα και εγώ πρόβλημα όταν θέλησα να το αναπαράγω, οπότε ένας από τους λόγους που άλλαξε ο σχεδιασμός, ήταν και αυτός. Τώρα, πιστεύω ότι είναι ποιό δεμένη η κατασκευή του, και κυρίως ποιό στιβαρή!
Παρακάτω, έχω κάποιες νέες φωτογραφίες:
Πλέον, η κατασκευή έχει περάσει στον σχεδιασμό του εδάφους, και είναι κάπως έτσι:
Patgeo- Administrator
Φίλε μου πολύ καλύτερα τώρα και πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, πράγματι θα μπορούσε να παραπέμπει σε δέντρο άλλου πλανήτη. Νομίζω θέλει μερικές προσθήκες στην αρχή του κορμού, ο οποίος μου φαίνεται πολύ κοντός κι απλός σε συνάρτηση με την υπόλοιπη κατασκευή!
Manos_R- Administrator
Ναι, ισχύει. Θέλω να βρω κάποιον τρόπο για να δουλέψω τι ρίζες του και καλά, ώστε να του δώσουν λίγο όγκο στην βάση. Ακόμα βέβαια, δεν είμαι σίγουρος για τα χρώματα που θα βάλω.
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Patgeo- Administrator
Μετά από αρκετό καιρό, αποφάσισα να ασχοληθώ σοβαρά με το επόμενό μου project, το οποίο είναι παγωμένο εδώ και περίπου ένα χρόνο!
Λίγο ο κορονοϊός που μας κρατάει μέσα, λίγο ο επιπλέον χρόνος που διαθέτω αυτό το διάστημα τα Σαββατοκύριακα, λίγο και το Stud.io που άρχισα να το μαθαίνω, με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση.
Το project με το οποίο καταπιάστηκα αυτή την φορά, δεν έχει να κάνει με κανένα από αυτά που έχω ασχοληθεί μέχρι τώρα, όσον αφορά την θεματολογία, αλλά πηγάζει από την αγάπη μου για τα τραίνα που είχα από μικρός, και σε συνδυασμό με το ταξίδι που είχα κάνει πέρυσι στην Ιαπωνία.
O καλύτερος συνδυασμός και των δύο, είναι τα Shinkansen ή αλλιώς τα Bullet Trains που είναι πρωτοποριακά, έχουν μεγάλη ιστορία και εξέλιξη όλα αυτά τα χρόνια και χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, συνεχίζουν να εξελίσσονται!
Προς το παρόν είμαι στην φάση διαμόρφωσης της μηχανής του τραίνου την οποία ξεκίνησα σε φυσικό μοντέλο με ότι υλικά είχα, κάτι που το κάνει να μοιάζει λίγο με κλόουν, και στην συνέχεια το πέρασα και στο Stud.io όπου μπορώ να το ανασχεδιάσω ποιό εύκολα αλλά το κυριότερο είναι ότι μπορώ να φτιάξω και οδηγίες κατασκευής βήμα βήμα!
Η "μούρη" των συγκεκριμένων τραίνων είναι και το ποιό μπελαλίδικο σημείο τους, μιας και είναι αρκετά μεγάλη και φουλ καμπυλωτή ώστε να είναι αεροδυναμική, μιας και τα συγκεκριμένα πιάνουν ταχύτητες κοντά στα 250km/h, οπότε τα κομμάτια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, είναι ιδιαίτερα. Προς το παρόν έχω κάνει αρκετή δουλειά σε αυτό το κομμάτι, αλλά όπως θα δείτε και παρακάτω στην φωτογραφία του Stud.io, έχω ένα "θεματάκι" με την καμπυλότητα/αεροδυναμική μπροστά και προσπαθώ να το διορθώσω. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι, το σχόλιό του είναι ευπρόσδεκτο!
Στο άμεσο μέλλον, ελπίζω, θα ακολουθήσουν και άλλες ενημερώσεις σχετικά.
Λίγο ο κορονοϊός που μας κρατάει μέσα, λίγο ο επιπλέον χρόνος που διαθέτω αυτό το διάστημα τα Σαββατοκύριακα, λίγο και το Stud.io που άρχισα να το μαθαίνω, με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση.
Το project με το οποίο καταπιάστηκα αυτή την φορά, δεν έχει να κάνει με κανένα από αυτά που έχω ασχοληθεί μέχρι τώρα, όσον αφορά την θεματολογία, αλλά πηγάζει από την αγάπη μου για τα τραίνα που είχα από μικρός, και σε συνδυασμό με το ταξίδι που είχα κάνει πέρυσι στην Ιαπωνία.
O καλύτερος συνδυασμός και των δύο, είναι τα Shinkansen ή αλλιώς τα Bullet Trains που είναι πρωτοποριακά, έχουν μεγάλη ιστορία και εξέλιξη όλα αυτά τα χρόνια και χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, συνεχίζουν να εξελίσσονται!
Προς το παρόν είμαι στην φάση διαμόρφωσης της μηχανής του τραίνου την οποία ξεκίνησα σε φυσικό μοντέλο με ότι υλικά είχα, κάτι που το κάνει να μοιάζει λίγο με κλόουν, και στην συνέχεια το πέρασα και στο Stud.io όπου μπορώ να το ανασχεδιάσω ποιό εύκολα αλλά το κυριότερο είναι ότι μπορώ να φτιάξω και οδηγίες κατασκευής βήμα βήμα!
Η "μούρη" των συγκεκριμένων τραίνων είναι και το ποιό μπελαλίδικο σημείο τους, μιας και είναι αρκετά μεγάλη και φουλ καμπυλωτή ώστε να είναι αεροδυναμική, μιας και τα συγκεκριμένα πιάνουν ταχύτητες κοντά στα 250km/h, οπότε τα κομμάτια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, είναι ιδιαίτερα. Προς το παρόν έχω κάνει αρκετή δουλειά σε αυτό το κομμάτι, αλλά όπως θα δείτε και παρακάτω στην φωτογραφία του Stud.io, έχω ένα "θεματάκι" με την καμπυλότητα/αεροδυναμική μπροστά και προσπαθώ να το διορθώσω. Αν έχει κάποιος να προτείνει κάτι, το σχόλιό του είναι ευπρόσδεκτο!
Στο άμεσο μέλλον, ελπίζω, θα ακολουθήσουν και άλλες ενημερώσεις σχετικά.
Patgeo- Administrator
Καλή αρχή και καλή συνέχεια φίλε μου! Αναμένουμε την εξέλιξη του ωραίου αυτού project!
Manos_R- Administrator
Πολυ χαίρομαι που καταπιεστικές με το studio! Θα το κοιτάξω και θα σου πω! Θα βόλευε βέβαια ένα είχαμε το αρχείο... Αλλά οι καμπυλοτητες είναι μεγάλο θέμα... γι αυτό κι έχω παρατήσει προς το παρών το reys speeder που είχα ξεκινήσει! Θα σου στείλω άμεσα!
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
Ισχύει Μαρία! Οι καμπύλες πάντα είναι ζόρικες. Αν χρειαστείς κάτι, στείλε μου pm.
Σήμερα έκανα και κάποιες αλλαγές και κατέληξα σε ένα ελαφρώς διαφορετικό μοντέλο της μύτης, και πιστεύω ότι έγινε κάπως καλύτερη μετάβαση από το snot στο κυρίως μοτίβο.
Αν θέλετε, πείτε μου ποιό από τα δύο σας φαίνεται καλύτερο.
Σήμερα έκανα και κάποιες αλλαγές και κατέληξα σε ένα ελαφρώς διαφορετικό μοντέλο της μύτης, και πιστεύω ότι έγινε κάπως καλύτερη μετάβαση από το snot στο κυρίως μοτίβο.
Αν θέλετε, πείτε μου ποιό από τα δύο σας φαίνεται καλύτερο.
Patgeo- Administrator
Καλή αρχή Γιώργο! Προτιμώ το κάτω μοντέλο! Αν θέλεις βάζε και φωτογραφίες υπο γωνία για να είναι ευκολότερο το feedback
Γιωργο αυτο που παρατηρω ειναι οτι μοιαζει η μουρη με αεροπλανου!!!
Αυτο το αρχειακι κατεβαινει free
https://www.bricklink.com/v3/studio/design.page?idModel=125616
Δες αν σου κανει το part υπαρχει σε λευκο σε αφθονια
η αυτο https://www.bricklink.com/v2/catalog/catalogitem.page?P=54092c02#T=S&C=1&O={%22color%22:%221%22,%22st%22:%224%22,%22iconly%22:0}
Αυτο το αρχειακι κατεβαινει free
https://www.bricklink.com/v3/studio/design.page?idModel=125616
Δες αν σου κανει το part υπαρχει σε λευκο σε αφθονια
η αυτο https://www.bricklink.com/v2/catalog/catalogitem.page?P=54092c02#T=S&C=1&O={%22color%22:%221%22,%22st%22:%224%22,%22iconly%22:0}
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
Σ'ευχαριστώ Γιώργο, και εγώ εκεί κατέληξα!
Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι με την συγκεκριμένη γωνία λόγω του ότι θέλω να δείτε την ομαλότητα από μπροστά. Στα πλάγια μέχρι τώρα είναι εντάξει! Πιστεύω σύντομα θα ανεβάσω και μια πλαϊνή, μόλις ολοκληρώσω την μηχανή! Το πρόβλημα είναι να βρεθεί ο μπούσουλας και οι αναλογίες. Από εκεί και πέρα πιστεύω είναι εύκολο, μιας και θα επαναλαμβάνεται κάπως το ίδιο μοτίβο!
Μαρία, ισχύει αυτό που λες! Σ'ευχαριστώ! Το είχα βρει και εγώ το συγκεκριμένο κομμάτι αλλά θέλω να το κάνω brickbuilt και να μην πάρω κάτι έτοιμο. Παρά το ζόρι, έχει και αυτό την δική του γοητεία!
Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι με την συγκεκριμένη γωνία λόγω του ότι θέλω να δείτε την ομαλότητα από μπροστά. Στα πλάγια μέχρι τώρα είναι εντάξει! Πιστεύω σύντομα θα ανεβάσω και μια πλαϊνή, μόλις ολοκληρώσω την μηχανή! Το πρόβλημα είναι να βρεθεί ο μπούσουλας και οι αναλογίες. Από εκεί και πέρα πιστεύω είναι εύκολο, μιας και θα επαναλαμβάνεται κάπως το ίδιο μοτίβο!
Μαρία, ισχύει αυτό που λες! Σ'ευχαριστώ! Το είχα βρει και εγώ το συγκεκριμένο κομμάτι αλλά θέλω να το κάνω brickbuilt και να μην πάρω κάτι έτοιμο. Παρά το ζόρι, έχει και αυτό την δική του γοητεία!
Patgeo- Administrator
Γιώργο κι εγώ γι΄αυτό δε σχολίασα κάτι για την καμπυλότητα...επειδή ακόμα όλο το project είναι υπό επεξεργασία... Όταν μπεις στην κανονική ροή και συνεχίσεις την κατασκευή θα είχε ενδιαφέρον να δίναμε κάποιες συμβουλές που ίσως βοηθούσαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα φίλε μου!
Manos_R- Administrator
Έχεις σκεφτεί να χρησιμοποιήσεις κανένα ολόκληρο κομμάτι από εμπρός μέρος αεροπλάνου και να το διαμορφώσεις για να έχει όλες τις καμπύλες;
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
DRAKE έγραψε:Έχεις σκεφτεί να χρησιμοποιήσεις κανένα ολόκληρο κομμάτι από εμπρός μέρος αεροπλάνου και να το διαμορφώσεις για να έχει όλες τις καμπύλες;
Κυριάκο νομίζω ο Γιώργος θέλει να το κάνει brickbuilt οπως είπε γιατί έχει και την χάρη του όταν δεν είναι ''έτοιμο'' το κομμάτι, ειδικά όταν μιλάμε για μικρής κλίμακας μοντέλα
DRAKE έγραψε:Έχεις σκεφτεί να χρησιμοποιήσεις κανένα ολόκληρο κομμάτι από εμπρός μέρος αεροπλάνου και να το διαμορφώσεις για να έχει όλες τις καμπύλες;
Κυριάκο, όπως απάντησα παραπάνω και στην Μαρία και σωστά ανέφερε και ο Γιώργος, δεν ήθελα να το κάνω με έτοιμο κομμάτι. Έχω δει κάποια τραίνα με έτοιμη μύτη από αεροπλάνο και με ξενίζουν πολύ.
Από την άλλη χτίζοντάς το εγώ ο ίδιο,ς ανακαλύπτω και τεχνικές που δεν είχα ιδέα ότι συμβαίνουν.
Εντωμεταξύ, το μέγεθός του τρομάζει βάσει κλίμακας. Σκεφτείτε ότι η κάθε μηχανή είναι από 48studs και τα βαγόνια 44...
Δυστυχώς όμως, από άποψη αληθοφάνειας, θα πρέπει να περικόψω κάποια παράθυρα, αλλά τι να κάνουμε. Αν τα έβαζα όλα θα έπρεπε να βγει 63studs μήκος η μηχανή που από μια δοκιμή που έκανα, δεν παίρνει τις στροφές με τίποτε. Τώρα είμαι στην φάση ελέγχου για τα 48studs μήκος, και προσπαθώ να λύσω κάποιο θέμα με το καλώδιο των τροχών. Σκέφτηκα μέχρι να κάνω και brickbuilt και τον μηχανισμό κίνησης αλλά είναι πολύ δύσκολο προς το παρόν να τον ταιριάξω μέσα στο μοντέλο οπότε το άφησα προς το παρόν και ελέγχω τον έτοιμο. Μπορεί στην συνέχεια να προκύψει κάτι.
Patgeo- Administrator
Σελίδα 3 από 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Σελίδα 3 από 7
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης