Ευκαιρίες αγοράς
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 28 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 28 από 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Απ: Ευκαιρίες αγοράς
Εγώ το ξέσκισα λίγο το Σεπτέμβρη οπότε μια μικρή παύση από τις αγορές τον Οκτώβρη γιατί έρχονται και γιορτές και η wishlist μεγάλωσε πάλι... Αγοράζεις ένα σετ & βγαίνει και την ίδια στιγμή μπαίνουν τρια καινούρια!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Δυστυχώς, έτσι είναι τα πράγματα φίλε μου...
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
το βασικο πλεονεκτημα μας ειναι να κραταμε ιερη την λιστα μας, εχω δει 10 σετ εκτος λιστας..τρωγομαι καθε μερα να παραγγειλω. Ειναι ασθενεια
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Και εγώ έτσι τρωγόμουνα με το Ninjago City Docks στο γερμανικό ebay και τελικά το πήρα χωρίς να το καταλάβω... Νόμιζα ότι είχε και επόμενο στάδιο επιβεβαίωσης όπως στο amazon, αλλά δεν είχε... (στην βλακεία βοήθησε και ότι δεν έχω ιδέα από Γερμανικά), οπότε σε 2 εβδομάδες μάλλον θα το έχω στα χέρια μου, χωρίς όμως να ήταν καμιά φοβερή προσφορά και χωρίς να μπορούσα να διαθέσω τα χρήματα σε αυτή τη φάση...
Θέλει προσοχή γιατί χωρίς έλεγχο θα καταλήξουμε να χρωστάμε αριστερά και δεξιά...
Θέλει προσοχή γιατί χωρίς έλεγχο θα καταλήξουμε να χρωστάμε αριστερά και δεξιά...
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Με το καλό να το παραλάβεις! Περίεργο πάντως που δεν είχε 2ο στάδιο επιβεβαίωσης.
Πάντως, εγώ όταν μπαίνω στο Amazon.de, κάνω μια google μετάφραση όλη την σελίδα, για να έχω μια γενική ιδέα του τι παίζει.
Πάντως, εγώ όταν μπαίνω στο Amazon.de, κάνω μια google μετάφραση όλη την σελίδα, για να έχω μια γενική ιδέα του τι παίζει.
Patgeo- Administrator
Ο ευκολότερος τρόπος αν δεν μιλάς τη γλώσσα είναι να δώσεις στο Google translate τη διεύθυνση URL της σελίδας (http:// κλπ). Από εκεί και πέρα το site λειτουργεί κανονικά και μπορείς να πηγαίνεις και σε άλλες σελίδες τις οποίες θα συνεχίσει να μεταφράζει.
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
mballas έγραψε:Ο ευκολότερος τρόπος αν δεν μιλάς τη γλώσσα είναι να δώσεις στο Google translate τη διεύθυνση URL της σελίδας (http:// κλπ). Από εκεί και πέρα το site λειτουργεί κανονικά και μπορείς να πηγαίνεις και σε άλλες σελίδες τις οποίες θα συνεχίσει να μεταφράζει.
Ναι, όταν σκέφτομαι σοβαρά για κάποια αγορά το κάνω αυτό που λες, στην συγκεκριμένη όμως δεν το έκανα γιατί δεν σκόπευα να το φτάσω ως το τέλος... Επίσης η αλήθεια είναι ότι ίσως και μετά να μπορούσα να ζητήσω από τον πωλητή να μου το ακυρώσει (μερικοί δεν έχουν αντίρρηση, άλλωστε αυτός είχε και άλλα τεμάχια του συγκεκριμένου) αλλά το συγκεκριμένο σετ το ψήνω καιρό, οπότε δαγκώθηκα και είπα 'ας είναι' (κι ας έχω στο πρόγραμμα αγορά του Old Fishing Store για αυτόν τον μήνα...)
Thanks! Θα ανεβάσω φωτό με την πρώτη ευκαιρία. Για το 2ο στάδιο τι να σου πω, ίσως να είχε και να το πέρασα καταλάθος... Άσε την πάτησα σαν πρωτάρης...patgeo έγραψε:Με το καλό να το παραλάβεις! Περίεργο πάντως που δεν είχε 2ο στάδιο επιβεβαίωσης.
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Περιμένουμε φωτογραφικό υλικό/εντυπώσεις από Ninjago Docks γιατί είναι ένα σετ που αγαπάμε όλοι λίγο-πολύ & μιας και πήρε το μάτι μου κάτι για Old Fishing Store έχω να πω παίδες ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ! Αυτό το σετ είναι φανταστικό, πολύ καλύτερο απ' όσο φαίνεται! Πραγματικά είχα πολύ καιρό να ενθουσιαστώ έτσι με σετ!
Manos_R- Administrator
Αν και αν μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο σχετικό διαφημιστικό στο ελληνικό κατάστημα της Lego, όπως είχε ανακοινωθεί, το Minifigure Collector Frame μπαίνει αυτόματα στο καλάθι με αγορές άνω των 55€ (το επιβεβαίωσα με αγορά του Old Fishing Store). Λεπτομέρειες στο σχετικό thread για αγορές από το επίσημο Shop της Lego.
Επιπλέον, χρησιμοποίησα και το www.topcashback.co.uk, το οποίο έχει αναφερθεί 1-2 φορές στο forum, αλλά απ'ότι κατάλαβα δεν το έχει χρησιμοποιήσει κανείς για να πει εντυπώσεις (και αν προσφέρει αυτά που υπόσχεται). Αυτό που είδα είναι ότι πχ έδινε νομίζω 7% επιστροφή. (Προσοχή, δεν το λέει πουθενά, αλλά με την εγγραφή by default σε γράφει στο πρόγραμμα 'plus' το οποίο τελικά έχει ετήσια συνδρομή £5! Αν γυρίσεις στο δωρεάν πρόγραμμα classic (έχεις ένα μήνα περιθώριο), η επιστροφή είναι μόνο 1%)
Θα σας πω εντυπώσεις για την παραγγελία (και αν ποτέ πάρω πίσω κάποια χρήματα από το topcashback ...)
(Ευχαριστώ φίλε @Manos_R για την παρατήρηση. Για να είναι πιο 'τακτοποιημένα' τα πράγματα, αφήνω εδώ το κομμάτι κυρίως του topcashback που είχες αναφέρει και εσύ στο παρελθόν, και μεταφέρω τα υπόλοιπα στο thread για τις αγορές από το Lego Shop)
Επιπλέον, χρησιμοποίησα και το www.topcashback.co.uk, το οποίο έχει αναφερθεί 1-2 φορές στο forum, αλλά απ'ότι κατάλαβα δεν το έχει χρησιμοποιήσει κανείς για να πει εντυπώσεις (και αν προσφέρει αυτά που υπόσχεται). Αυτό που είδα είναι ότι πχ έδινε νομίζω 7% επιστροφή. (Προσοχή, δεν το λέει πουθενά, αλλά με την εγγραφή by default σε γράφει στο πρόγραμμα 'plus' το οποίο τελικά έχει ετήσια συνδρομή £5! Αν γυρίσεις στο δωρεάν πρόγραμμα classic (έχεις ένα μήνα περιθώριο), η επιστροφή είναι μόνο 1%)
Θα σας πω εντυπώσεις για την παραγγελία (και αν ποτέ πάρω πίσω κάποια χρήματα από το topcashback ...)
(Ευχαριστώ φίλε @Manos_R για την παρατήρηση. Για να είναι πιο 'τακτοποιημένα' τα πράγματα, αφήνω εδώ το κομμάτι κυρίως του topcashback που είχες αναφέρει και εσύ στο παρελθόν, και μεταφέρω τα υπόλοιπα στο thread για τις αγορές από το Lego Shop)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sbujam στις 15/10/2018, 12:10, 5 φορές συνολικά
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Καλημέρα φίλε πολύ ωραία η αγορά σου περιμένουμε εντυπώσεις όταν παραλάβεις! Το Old Fishing Store είναι πολύ δυνατό σετ θα το καταχαρείς!!! Για αγορές από το site της Lego έχουμε ανοίξει συγκεκριμένη ενότητα και τα γράφουμε όλα εδώ για να είναι όλα συγκεντρωμένα σε ένα θέμα & επειδή κατά καιρούς υπάρχουν διάφορα exclusive sets ή άλλα δώρα με αγορές από ένα ποσό και πάνω!
Manos_R- Administrator
Το topcashback το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά συχνά στο παρελθόν και προσφέρει αυτό ακριβώς που λέει, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Είναι αξιόπιστη ιστοσελίδα!
vgang- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Όσοι ενδιαφέρεστε για το καταπληκτικό Old Fishing Store ή το Taj Majal (μιλάμε για κοντά 6000κομμάτια!), υπάρχουν σε φοβερές τιμές στο JohnLewis (Αγγλια), στα 109,5€ και 237€ αντίστοιχα.
Τα μεταφορικά, την τελευταία φορά που έψαξα ήταν 9€ ανεξαρτήτως βάρους και τεμαχίων.
Το ένα το έχω παραγγείλει από Lego Shop, το άλλο μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση, αλλά είμαι ρέστος αυτήν την περίοδο... Όποιος όμως ψήνεται έστω και λίγο και οι δύο είναι πολύ καλές τιμές...
Τα μεταφορικά, την τελευταία φορά που έψαξα ήταν 9€ ανεξαρτήτως βάρους και τεμαχίων.
Το ένα το έχω παραγγείλει από Lego Shop, το άλλο μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση, αλλά είμαι ρέστος αυτήν την περίοδο... Όποιος όμως ψήνεται έστω και λίγο και οι δύο είναι πολύ καλές τιμές...
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
sbujam έγραψε:Όσοι ενδιαφέρεστε για το καταπληκτικό Old Fishing Store ή το Taj Majal (μιλάμε για κοντά 6000κομμάτια!), υπάρχουν σε φοβερές τιμές στο JohnLewis (Αγγλια), στα 109,5€ και 237€ αντίστοιχα.
Μπορεί κάποιος να τον κάνει ban από το φόρουμ! ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ! Θα καταστραφούμε εδώ μέσα!
Μόλις πήρα ένα Taj Mahal... Ουφ
Ένα χρόνο που το έχω στη wishlist δεν το είχα δει σε τέτοια τιμή.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mballas στις 21/10/2018, 02:06, 1 φορά
Προτείνω να σβηστεί αυτή η ενότητα από το φόρουμ έχουμε καταστραφεί! Καλορίζικο φίλε Μιχάλη φοβερό σετ!!!
Manos_R- Administrator
Αυτό είναι αληθινό ή σας φαίνεται πολύ ύποπτο;
https://www.ebay.com/itm/Lego-42056-Technic-Porsche-911-GT3-RS-Car-Building-Toy-Set-Figure-For-Ages-16/113321809356?hash=item1a628195cc:g:5rUAAOSw9y1by-ar:rk:70
https://www.ebay.com/itm/Lego-42056-Technic-Porsche-911-GT3-RS-Car-Building-Toy-Set-Figure-For-Ages-16/113321809356?hash=item1a628195cc:g:5rUAAOSw9y1by-ar:rk:70
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
ΜΟΛΙΣ κυκλοφόρησαν οι προσφορές του Lego Shop για τον Νοέμβριο!
Λεπτομέρειες εδώ: https://brickset.com/article/39440/uk-brand-store-calendar-reveals-black-friday-offers
Τα δώρα είναι εντυπωσιακά αλλά αφορούν 'μεγάλες' αγορές...
Αρχικά είναι το μικρό και όμορφο Harry Potter Diagon Alley. Εδώ mini review: https://www.thebrickfan.com/lego-harry-potter-diagon-alley-40289-promotion-confirmed-for-november/
Συνεχίζουμε με το Christmas gift box που άλλη μια φορά είναι πολύ ωραίο και κρύβει μέσα και εκπλήξεις! Μια πρώτη εικόνα που διέρευσε εδώ: https://brickset.com/sets/40292-1
Φυσικά οι προσφορές της Black Friday δεν θα διαρρεύσουν μέχρι την τελευταία στιγμή...
Επίσης αναρωτιέμαι γιατί το PopUp Book εμφανίζεται στο ημερολόγιο κοντά στην Black Friday, ενώ για VIP members θα είναι διαθέσιμο από 1η Νοεμβρίου...
Λεπτομέρειες εδώ: https://brickset.com/article/39440/uk-brand-store-calendar-reveals-black-friday-offers
Τα δώρα είναι εντυπωσιακά αλλά αφορούν 'μεγάλες' αγορές...
Αρχικά είναι το μικρό και όμορφο Harry Potter Diagon Alley. Εδώ mini review: https://www.thebrickfan.com/lego-harry-potter-diagon-alley-40289-promotion-confirmed-for-november/
Συνεχίζουμε με το Christmas gift box που άλλη μια φορά είναι πολύ ωραίο και κρύβει μέσα και εκπλήξεις! Μια πρώτη εικόνα που διέρευσε εδώ: https://brickset.com/sets/40292-1
- Δεν είναι όμως το μοναδικό Limited Edition Christmas set που θα διατεθεί φέτος:
- Υπάρχει και 2ο, το 40293 που προφανώς θα δοθεί με αγορές του Δεκεμβρίου: Εδώ το review: https://www.thebrickfan.com/lego-seasonal-2018-christmas-carousel-40293-revealed/
Φυσικά οι προσφορές της Black Friday δεν θα διαρρεύσουν μέχρι την τελευταία στιγμή...
Επίσης αναρωτιέμαι γιατί το PopUp Book εμφανίζεται στο ημερολόγιο κοντά στην Black Friday, ενώ για VIP members θα είναι διαθέσιμο από 1η Νοεμβρίου...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την TeD στις 8/11/2018, 15:46, 1 φορά
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Δες τι κάνανε!!! Μέσα στον ίδιο μήνα δύο σούπερ exclusive limited edition sets!!! Καταστράφηκα...τα θέλω και τα δύο!
Manos_R- Administrator
Eγω παντως πηγα και καλα να βαλω παραγγελια σημερα (4-11-2018)που λεει διπλους ποντους για τα μελη αλλα δεν μου εβγαλε κατι. Δεν ξερω αν τα εχω καταλαβει σωστα.
ironman- Ο Άρχων
Όχι Νίκο δεν ισχύει αυτό πια. Οι διπλοί πόντοι ίσχυαν για όλα τα σετ μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Τώρα έχει διπλούς πόντους για όλο το μήνα σε δυο σετ μόνο: Το κάστρο του Hogwarts και το winter village fire station. Αν έιναι να αγοράσεις πάντως κάτι από το lego shop περίμενε το 1 μέρα γιατί θα αρχίσουν να δίνουν δώρο το Diagon Alley...
απο ποτε ξεκιναει το δωρο diagon alley?
ironman- Ο Άρχων
Από αύριο... αν το θέλεις μην αργήσεις να βάλεις παραγγελία γιατί νομίζω θα εξαντληθεί πολύ γρήγορα.
vgang- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
44 items σε προσφορά στο ελληνικό Lego shop. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ
Manos_R- Administrator
Ευχαριστούμε Μάνο! Ενημερωτικά: Black Friday 23/11!
Patgeo- Administrator
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Σελίδα 28 από 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Ευκαιρίες αγοράς
» "Συλλεκτική" ευκαιρία αγοράς στην Αθήνα
» Προσφορές αγοράς Lego στα Ελληνικά καταστήματα παιχνιδιών.
» "Συλλεκτική" ευκαιρία αγοράς στην Αθήνα
» Προσφορές αγοράς Lego στα Ελληνικά καταστήματα παιχνιδιών.
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 28 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης