Ευκαιρίες αγοράς
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 34 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 34 από 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Απ: Ευκαιρίες αγοράς
Σωστός!DRAKE έγραψε:Στο perfectoys έχει δώρο το ΦΠΑ -24% σε όλα τα παιχνίδια και στα LEGO. Προσοχή σε κάποια σετ οι τιμές είναι ανεβασμένες
οπότε το κέρδος μπορεί να μην αξίζει. Υπενθυμίζω πάντα κοιτάμε την τελική τιμή και όχι το ποσοστό της έκπτωσης.
Ευκαιρία το LEGO TOWER BRIDGE V110 10214 στα 188,99€ και κάποια star wars που έχουν -30%, επίσης κάποια minifigures -30%.
Και εγώ το είχα δει (από το newsletter τους). Το -24% είναι συνήθως μούφα. Έχει κάποιες καλές περιπτώσεις με -30% (όπως πχ στο Tower Bridge), ωστόσο τα προϊόντα αυτά έχουν ΠΟΛΥ περιορισμένη διαθεσιμότητα.
Μόλις έφαγα άκυρο παίδες, ΔΥΟ διαφορετικά προϊόντα αγόρασα: Treehouse Adventures (#31053) στα 28€ και Robo Explorer (#31062) στα 17.5€, μου χρέωσε την κάρτα και κανένα ΔΕΝ υπήρχε (το site λέει δεν ενημέρωσε σωστά τις διαθεσιμότητες)...
Εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου σου λέει... Θα αναγκαστώ πάλι να γκρινιάξω και να δώσω για το PerfectToys
Επίσης, ψαξτε και public (για καμιά πιθανή 'διπλή' έκπτωση), έβγαλε -20% σε όλα τα lego (για την ώρα δεν βρήκα κάτι εντυπωσιακό)
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Στο επισημο σαιτ της λεγκο δινει με αγορες ανω το 65 ευρω το 75884 ford mustang 1968
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Αυτό που ακυρώνουν παραγγελίες, πόσο εκνευριστικό; Ωραίο το σετάκι που δίνει δώρο το Legoshop!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Μου το χουν κάνει πολλές φορές στα Public ακόμα και σε προϊόντα με άμεση διαθεσιμότητα!
Manos_R- Administrator
Παιδιά, δεν θέλω να σας στεναχωρήσω, αλλά όποιος είναι Γερμανία, από σήμερα υπάρχει αυτή η προσφορά στο galeria-kaufhof (γερμανικό πολυκατάστημα/mall).
https://www.galeria-kaufhof.de/sonntagsangebote/spielwaren/?sort=currentPrice+desc&brandName_filter=LEGO
Δυστυχώς ΔΕΝ στέλνει εκτός Γερμανίας...Επίσης, όπως βλέπω τα συγκεκριμένα λέει ότι διατίθενται μόνο από καταστήματα (δεν υπάρχουν online)...
Update (Δευτέρα πρωί): Πλέον είναι διαθέσιμα και online, αλλά έχουν ανέβει λίγο οι τιμές! Δεν είναι εκείνες οι τιμές που σου πέφτει το σαγόνι...
Οπότε, όποιος είναι Γερμανία θα ήθελα να μου φέρει ένα 10255
https://www.galeria-kaufhof.de/sonntagsangebote/spielwaren/?sort=currentPrice+desc&brandName_filter=LEGO
Δυστυχώς ΔΕΝ στέλνει εκτός Γερμανίας...
Οπότε, όποιος είναι Γερμανία θα ήθελα να μου φέρει ένα 10255
Έχει επεξεργασθεί από τον/την TeD στις 25/3/2019, 08:45, 5 φορές συνολικά
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Παιδιάααααααααααααααα τι τιμάρες είναι αυτές;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Manos_R- Administrator
Kάτι τέτοια βλέπουμε βραδυάτικα και χαλιόμαστε. Θα πάει κανένας Γερμανία τώρα στα κοντά να του πληρώσουμε έξτρα αποσκευή?
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
αφου στην γερμανια αποδεδειγμενα οι ανθρωποι ειναι φτωχοι λογικες κ οι τιμες
ironman- Ο Άρχων
Παιδιά, για όσους ενδιαφέρονται, ο Voltron (21311) στα 115€+μτφ από το Ισπανικό Amazon. Τα μεταφορικά είναι 15,20€!
Προσωπικά έχω άλλες προτεραιότητες, αλλά το σετ είναι όντως εντυπωσιακό, και γι'αυτή την τιμή, όσοι πιστοί (και ισπανομαθείς), ορμάτε
Ενημερωτικά, στο Ελληνικό Lego Shop και στο skroutz είναι στα 199€. (Στο Γερμανικό Lego Shop, στα 179, αλλά ας μην το πιάσουμε ξανά αυτό...)
Α, επίσης στο Ισπανικό Amazon, το Ninjago City (70620) στα 256€+μτφ (~25€) όχι φοβερή προσφορά, αλλά μια 'τίμια' τιμή. Εδώ στα 349€.
Προσωπικά έχω άλλες προτεραιότητες, αλλά το σετ είναι όντως εντυπωσιακό, και γι'αυτή την τιμή, όσοι πιστοί (και ισπανομαθείς), ορμάτε
Ενημερωτικά, στο Ελληνικό Lego Shop και στο skroutz είναι στα 199€. (Στο Γερμανικό Lego Shop, στα 179, αλλά ας μην το πιάσουμε ξανά αυτό...)
Α, επίσης στο Ισπανικό Amazon, το Ninjago City (70620) στα 256€+μτφ (~25€) όχι φοβερή προσφορά, αλλά μια 'τίμια' τιμή. Εδώ στα 349€.
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Καλή τιμή ο Voltron αν υποθέσουμε ότι το τελευταίο Ideas Set κοστίζει 110,00 ευρώ στο ελληνικό legoshop! Ενώ είχε ενθουσιάσει αρχικά όταν παρουσιάστηκε και κυκλοφόρησε μετά ξεφούσκωσε λίγο όλο αυτό (μιλάω πάντα για Ελλάδα). Πόσοι Έλληνες να το έχουν αγοράσει άραγε; Το Ninjago City πιστεύω κάποια στιγμή θα πέσει από τα 349,00 ευρώ σε περιόδους προσφορών, αλλά προσωπικά το αφαίρεσα από τη wishlist όπως και το Docks δυστυχώς!
Manos_R- Administrator
Το docks, θα ήθελα και εγώ κάποια στιγμή να το πάρω, μιας και συνδυάζεται πιστεύω και με το καράβι αλλά και με την πόλη, αλλά δεν ξέρω πότε θα τα καταφέρω... Σίγουρα μιλάμε για μεγάλο κόστος γενικότερα στα σετ που αναφέρεσαι Μάνο, οπότε ίσως και να έπραξες σωστά.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Δε ξέρω, επειδή έχω το ναό και το καράβι θα ήθελα και τα άλλα δύο σετς στη συλλογή μου. Από την άλλη έχω βάλει στη wishlist το Apocalypseburg & δεν έχω αγοράσει ακόμα το Assembly Square που είναι ακριβό modular οπότε οι επιλογές μου με περιορίζουν...!
Manos_R- Administrator
Εγώ πήρα το Docs (σχεδόν από λάθος - πατούσα κουμπιά στο Γερμανικό Amazon για να δω τα μεταφορικά και κατέληξα να το έχω αγοράσει!) αλλά παρά το υπερβολικό κόστος νομίζω ότι και το Ninjago city είναι φοβερό Modular με τεράστια 'πυκνότητα' πραγμάτων που γίνονται σε κάθε σκηνικό. Το City μαζί με το Assembly Square είναι στην κορυφή της λίστας μου -και μου φαίνεται θα μείνουν για πολύ, εκτός αν κερδίσω το λαχείο-. Τα τελευταία 2 modulars που κυκλοφόρησαν, οκ καλά, αλλά δεν θα σκάσω αν δεν τα πάρω... Με την νέα τιμολογιακή πολιτική της Lego, θα πρέπει να είμαστε πιο 'επιλεκτικοί' στο τι αγοράζουμε...
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Κλειστε αυτο το θεμα παρακαλω γιατι θα μπουμε φυλακη
ironman- Ο Άρχων
Συμφωνώ με ironman! Είναι πολλοί οι πειρασμοί!
Manos_R- Administrator
Ναι, τώρα είναι στα 185. Χτες όμως... ήταν στο -20%.Mpyromaxos έγραψε:TeD έγραψε:Παιδιά, για όσους ενδιαφέρονται, ο Voltron (21311) στα 115€+μτφ από το Ισπανικό Amazon. Τα μεταφορικά είναι 15,20€!
Εϊσαι σίγουρος για τον Voltron? 185 τον βγάζει σε εμένα
Και το Ninjago City ανέβηκε στα 349!
Συνήθως τέτοιες προσφορές στο Amazon κρατάνε λίγο... Άλλη φορά θα βάζω και screenshot
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
ironman- Ο Άρχων
Manos_R- Administrator
Αυτή τη στιγμή ο Voltron στα €105 περίπου με μεταφορικά από το Γαλλικό Amazon (βάλτε κωδικό Cadeau1 για έκπτωση €10 για να φτάσετε σε αυτή την τιμή). Δεν ξέρω αν έχει ξαναυπαρξει τόσο φτηνό!
vgang- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Σωστός! Το είχα δει και εγώ (ήταν 99+μτφ). Δεν κράτησε πολύ... Τώρα στα 186,08+μτφ
Ελπίζω να πήρες 2-3 !
Ελπίζω να πήρες 2-3 !
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Σελίδα 34 από 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Ευκαιρίες αγοράς
» "Συλλεκτική" ευκαιρία αγοράς στην Αθήνα
» Προσφορές αγοράς Lego στα Ελληνικά καταστήματα παιχνιδιών.
» "Συλλεκτική" ευκαιρία αγοράς στην Αθήνα
» Προσφορές αγοράς Lego στα Ελληνικά καταστήματα παιχνιδιών.
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 34 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης