Ευκαιρίες αγοράς
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 18 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 18 από 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Απ: Ευκαιρίες αγοράς
Πολύ ωραία Θοδωρή! Καλορίζικα!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Οι τιμές αυτές ήταν άπαιχτες και υπήρχαν τουλάχιστον μια ώρα στη σελίδα του Μουστάκα... Έχω δώσει πολύ περισσότερα όταν δεν ήξερα, και αγόραζα modular buildings από ιδιώτες... Ευτυχώς τώρα είμαι πιο προσεκτικός με τις αγορές μου!!! Αν μου περίσσευαν λίγα χρήματα, ένα cinema θα το χτυπούσα στα 95ευρώ, ίσως και το Parisian Restaurant στα 110 ευρώ περίπου! Καλορίζικες οι αγορές σε όσους πρόλαβαν!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Patgeo- Administrator
πολυ εκπτωση ο μουστακας, οταν ειχαμε λεφτα δεν τα εβαζε , τα ειχε ολα το 30% παραπανω και απο τα ακριβοτερα μαγαζια, τι εγινε του ξεμειναν?
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Έλα ντε... Ίσως κάνει ξεκαθάρισμα για τα καινούρια...
Patgeo- Administrator
ironman- Ο Άρχων
Πολύ μαρέσει που έχουν αρχίσει και πέφτουν οι τιμές και στη χώρα μας... Μερικά σετάκια τα χουμε χρυσοπληρώσει στο παρελθόν!
Manos_R- Administrator
Μανο εγω εμαθα οτι η αγορα στα λεγκο δεν κινειται ο κοσμος απολαμβανει τα αγαθα της playmobile και για εμενα προσωπικα καλα κανει. Εχτες στην παραλια 3 αγορακια διπλα μου εβγαλαν τα playmobile τους και επαιζαν. Οι τιμη τους ειναι εξωφρενικα φτηνη σε σχεση με την lego! Η καλυτερη περιοδος για να ενισχυσετε την συλλογη σας ειναι αυτη που αρχισαν τα -30 και -40%!
Παρολο την μειωση εχουν κερδος , ισως πιασανε το νοημα καλιο 5 και στο χερι παρα 10 και ΠΟΤΕ.
Παρολο την μειωση εχουν κερδος , ισως πιασανε το νοημα καλιο 5 και στο χερι παρα 10 και ΠΟΤΕ.
ironman- Ο Άρχων
Φίλε Νίκο διακρίνω μια γενική πικρία για τη/τα Lego από μέρους σου το τελευταίο διάστημα και δε μπορώ να καταλάβω που ακριβώς οφείλεται αυτό...! Όπως όλα τα χόμπυ έτσι κι αυτό έχει κάποιο κόστος και ο καθένας από εμάς ξοδεύει ένα συγκεκριμένο budget για να το απολαμβάνει, ξέροντας πολύ καλά ότι η ζωή δεν είναι μόνο Lego, υπάρχουν κι άλλες υποχρεώσεις/απολαύσεις!
Υπάρχουν fans των Lego & των Playmobil αντίστοιχα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του όπως άλλωστε και τα παιδιά! Για το θέμα των τιμών στην Ελλάδα δε νομίζω ότι ευθύνεται η εταιρεία, αλλά και πάλι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για την απόκτηση σετ και κομματιών σε χαμηλότερες τιμές. Η τεράστια αγορά του διαδικτύου συμβάλλει αρκετά γι΄αυτό & υπάρχει ποικιλία επιλογών! Το ότι στην Ελλάδα ξύπνησαν τώρα μερικές μεγάλες αλυσίδες μόνο θετικά μπορώ να το δω & αυτό κρατάω προς το παρόν! Είναι κι ένα κίνητρο για τον κόσμο να ανακαλύψει τα Lego αφού οι τιμές είναι πιο προσιτές!
Φιλικά τα λέω όλα αυτά και σέβομαι πάντα την άποψη του καθενός μας εδώ μέσα προς αποφυγή παρεξηγήσεων!
Υπάρχουν fans των Lego & των Playmobil αντίστοιχα, ο καθένας κάνει τις επιλογές του όπως άλλωστε και τα παιδιά! Για το θέμα των τιμών στην Ελλάδα δε νομίζω ότι ευθύνεται η εταιρεία, αλλά και πάλι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για την απόκτηση σετ και κομματιών σε χαμηλότερες τιμές. Η τεράστια αγορά του διαδικτύου συμβάλλει αρκετά γι΄αυτό & υπάρχει ποικιλία επιλογών! Το ότι στην Ελλάδα ξύπνησαν τώρα μερικές μεγάλες αλυσίδες μόνο θετικά μπορώ να το δω & αυτό κρατάω προς το παρόν! Είναι κι ένα κίνητρο για τον κόσμο να ανακαλύψει τα Lego αφού οι τιμές είναι πιο προσιτές!
Φιλικά τα λέω όλα αυτά και σέβομαι πάντα την άποψη του καθενός μας εδώ μέσα προς αποφυγή παρεξηγήσεων!
Manos_R- Administrator
Eιναι πικρια φιλε Μανο διοτι οταν εσυ δινεις 200 ευρω να παρεις 1μιση σετ ολοι οι αλλοι στην ευρωπη αμερικη ασια δινουν 200 και παιρνουν 3μιση σετ! Και το συγκεκριμενο γεγονος γινεται μονο σε αυτον τον καταραμενο τοπο . Επισης ολοι γνωριζουν οτι η λεγκο επιτηδες δεν εχει την ελλαδα σαν σημειο αποστολης απο το e-shop της διοτι κανει παρτιδες μονο με τους μαφιοζους (αλυσιδες καταστηματων) ωστε να πληρωνεις εσυ τα γ@$$%%^ τους να βγαλουν 50% παραπανω κερδος! Τωρα ομως λογο της κρισης που εχουν κατσει ολα στα ραφια γιατι τα δινουν τα περισσοτερα μισο τιμης? Αρα κερδος υπαρχει!
Σε παρακαλω φιλε ριξε μια ματια στο τι γινεται αυτην την στιγμη σε ολα τα ελληνικα σαιτ, ενας εριξε τις τιμες και τις κραταει ετσι για 1 μηνα και ακολουθησαν και οι αλλοι, εφοσον λοιπον εχουν οντως χασουρα γιατι να ακολουθησουν? Καποιος που ξοδεψε ενα Α ποσο να το φερει ελλαδα γιατι λοιπον να το σκοτωσει ?
Σεβομαι την αποψη σου και συμφωνω οτι σε ενα χομπυ θα υπαρξουν τα εξοδα αλλα εδω μιλαμε για την κλεψια της κλεψιας. Καποιοι οπως εγω δεν μπορουμε να αγοραζουμε απο το εξωτερικο οπως μερικα παιδια στο φορουμ .
Σε παρακαλω φιλε ριξε μια ματια στο τι γινεται αυτην την στιγμη σε ολα τα ελληνικα σαιτ, ενας εριξε τις τιμες και τις κραταει ετσι για 1 μηνα και ακολουθησαν και οι αλλοι, εφοσον λοιπον εχουν οντως χασουρα γιατι να ακολουθησουν? Καποιος που ξοδεψε ενα Α ποσο να το φερει ελλαδα γιατι λοιπον να το σκοτωσει ?
Σεβομαι την αποψη σου και συμφωνω οτι σε ενα χομπυ θα υπαρξουν τα εξοδα αλλα εδω μιλαμε για την κλεψια της κλεψιας. Καποιοι οπως εγω δεν μπορουμε να αγοραζουμε απο το εξωτερικο οπως μερικα παιδια στο φορουμ .
ironman- Ο Άρχων
Ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα και μου αρέσει γιατί είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους!! Θα τοποθετηθώ άμεσα, δώστε μου λίγο χρόνο! Θα 'θελα να ακούσω τις απόψεις κι άλλων φίλων του φόρουμ... Το θέμα των τιμών είναι κάτι που μας προβληματίζει όλους!
Manos_R- Administrator
Mανο δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε κατι για τις τιμες , αλλα ευτυχως δεν θα μας φιμοσουν και το στομα
Εμεις εδω ειμαστε μια ιντερνετικη παρεα και φυσικα θελουμε οχι καλες τιμες αλλα τις σωστες. Περιμενω τοποθετηση και απο τα αλλα μελη αν το επιθυμουν . Ειναι μεγαλη κουβεντα οντως!
Εμεις εδω ειμαστε μια ιντερνετικη παρεα και φυσικα θελουμε οχι καλες τιμες αλλα τις σωστες. Περιμενω τοποθετηση και απο τα αλλα μελη αν το επιθυμουν . Ειναι μεγαλη κουβεντα οντως!
ironman- Ο Άρχων
MAXH AYTHN THN ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ PUBLIC....MΠΕΙΤΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟς 50% ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ
ironman- Ο Άρχων
LEGO 75059 Sandcrawler 200e
LEGO 10218 Pet Shop 105e
LEGO 10244 Fairground Mixer 85e
Public από μια πολυ γρήγορη ματια.
LEGO 10218 Pet Shop 105e
LEGO 10244 Fairground Mixer 85e
Public από μια πολυ γρήγορη ματια.
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Εκτος απο αυτα και αλλα ποιο μικρα σετ Γιωργο, εγω εκανα πλιατσικο αμα φερουν τα μισα απο οσα παραγγειλα ευχαριστημενος θα ειμαι, διοτι μιλαμε για το ...... συγκεκριμενο μαγαζι , ο νοων νοειτω.
ironman- Ο Άρχων
παιδια τα καλουδια ανανεωνονται συνεχεια....
ironman- Ο Άρχων
Χαμούλης στα Public έτσι;;; Αγοράσατε κάτι παίδες;;
Manos_R- Administrator
εγώ πήρα ένα crawler και 2-3 του 5ευρου, thanks DRAKE για το heads up
Ακόμα και για κανιβαλισμό να το θέλει κάποιος είναι φοβερό..
Τώρα μένει να μην ακυρωθεί ή έρθει κανά ανοιγμένο κουτί λολ... φοβερές προσφορές
Τώρα μένει να μην ακυρωθεί ή έρθει κανά ανοιγμένο κουτί λολ... φοβερές προσφορές
Το ειδα ρε Γιωργη ,φοβερο σετ σε κομματια αλλα ειληκρινα δεν με πειθει εμφανισιακα, βεβαια εσυ εχεις και μια προιστορια με κατι τετοια τεραστια σετ των star .
Εγω εχω χτυπησει αρκετα σετ,δεν λεω κατι το θεωρω γρουσουζια, ειπαμε αν ερθουν τα μισα καλα θα ειναι!
Εγω εχω χτυπησει αρκετα σετ,δεν λεω κατι το θεωρω γρουσουζια, ειπαμε αν ερθουν τα μισα καλα θα ειναι!
ironman- Ο Άρχων
ειλικρινά αν και δεν σκαμπάζω από star wars το sandcrawler είναι από τα λίγα πράγματα που μου αρέσουν σχεδιαστικά.... μην πω το αγαπημένο μου... μάλλον είμαι περίεργος
Το είχα ήδη φτιαγμένο, οπότε αυτό αν έρθει θα κάτσει στην άκρη ή θα κανιβαλιστεί
Ποια γρουσουζια και βλακείες πες τί παρήγγειλες ρειιιι
Το είχα ήδη φτιαγμένο, οπότε αυτό αν έρθει θα κάτσει στην άκρη ή θα κανιβαλιστεί
Ποια γρουσουζια και βλακείες πες τί παρήγγειλες ρειιιι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gunman στις 9/9/2017, 23:39, 1 φορά
Ήμουν σίγουρος για το crawler για σένα...Και εγώ ψήνομαι,αλλά προς το παρόν κρατιέμαι...Gunman έγραψε:εγώ πήρα ένα crawler και 2-3 του 5ευρου, thanks DRAKE για το heads up
Mandis- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
pet shop
fairground
60095 Deep Sea Exploration Vessel
Arctic Truck
Resistance Troop Transporter
75135 Obi-Wan’s Jedi Interceptor
LEGO 31036 Toy & Grocery Shop
60085 4X4 With Powerboat
και κατι αλλα μικρα ,δεν εχω ιδεα
fairground
60095 Deep Sea Exploration Vessel
Arctic Truck
Resistance Troop Transporter
75135 Obi-Wan’s Jedi Interceptor
LEGO 31036 Toy & Grocery Shop
60085 4X4 With Powerboat
και κατι αλλα μικρα ,δεν εχω ιδεα
ironman- Ο Άρχων
Σελίδα 18 από 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Ευκαιρίες αγοράς
» "Συλλεκτική" ευκαιρία αγοράς στην Αθήνα
» Προσφορές αγοράς Lego στα Ελληνικά καταστήματα παιχνιδιών.
» "Συλλεκτική" ευκαιρία αγοράς στην Αθήνα
» Προσφορές αγοράς Lego στα Ελληνικά καταστήματα παιχνιδιών.
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 18 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης