Πως να ταξινομήσετε τα LEGO σας!
Σελίδα 4 από 4 • Μοιραστείτε
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Πως να ταξινομήσετε τα LEGO σας!
Τα Lidl πάντως κατά καιρούς βγάζουν ωραίες συρταρίερες αποθήκευσης στα 9,99! Αν δεν κάνω λάθος τις είχε και την περασμένη εβδομάδα!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Να σας πω την αλήθεια μου, εγώ μικρός δεν ταξινομούσα τα lego μου. Τα άπλωνα σε ένα σεντόνι και μόλις τελείωνα το χτίσιμο το σεντόνι το έκανα σάκο ''του Άγιου Βασίλη'' και το έβαζα στην πλάτη μου και προσπαθούσα να μιμηθώ το χαρακτηριστικό ''ΧΩΧΩΧΩΧΩ''. Όταν ήθελα να ξαναχτίσω το μόνο που έκανα ήταν να ανοίγω τον λεγκοσάκο μου και να χτίζω με την φαντασία μου!!!
Papen2005- Legoμάστορας
Τουβλάκια : 0
Λίγο πολύ μικροί όλοι το ίδιο κάναμε ή μπορεί να είχαμε ένα mega κουτί για παιχνίδια οπότε τα χύμα Legoτουβλάκια έμπαιναν εκεί. Τώρα όμως που οι ποσότητες μεγαλώνουν και τα κομμάτια αυξάνονται βοηθάει η τακτοποίησή τους!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Πλέον τα lego τα έχω ταξινομήσει ανά χρώμα και τα βάζω μέσα σε κουτιά παπουτσιών και έτσι εξοικονομώ και χώρο!
Papen2005- Legoμάστορας
Papen2005 έγραψε:Πλέον τα lego τα έχω ταξινομήσει ανά χρώμα και τα βάζω μέσα σε κουτιά παπουτσιών και έτσι εξοικονομώ και χώρο!
Σε αυτή τη διάταξη (που την χρησιμοποιώ και γω αλλα με μεγάλα πλαστικά κουτιά 50-60 λίτρων) έχω μέσα μιρκρότερα κουτιά και σακουλάκια ώστε λίγο λίγο να τακτοποιώ και ανα είδος στο χρώμα
paintballman- Καλλιτέχνης των LEGO
Papen2005 έγραψε:Να σας πω την αλήθεια μου, εγώ μικρός δεν ταξινομούσα τα lego μου. Τα άπλωνα σε ένα σεντόνι και μόλις τελείωνα το χτίσιμο το σεντόνι το έκανα σάκο ''του Άγιου Βασίλη'' και το έβαζα στην πλάτη μου και προσπαθούσα να μιμηθώ το χαρακτηριστικό ''ΧΩΧΩΧΩΧΩ''. Όταν ήθελα να ξαναχτίσω το μόνο που έκανα ήταν να ανοίγω τον λεγκοσάκο μου και να χτίζω με την φαντασία μου!!!
Μια από τα ίδια Κώστα, χωρίς όμως τον χαρακτηριστικό ήχο...
Γενικότερα, όπως είπε και ο Μάνος, μέχρι κάποια στιγμή (ηλικία)/ποσότητα κομματιών, αυτό το πράγμα ήταν θεμιτό! Όμως από την στιγμή που ο όγκος αρχίζει και αυξάνεται κατά πολύ, πρέπει να είμαστε όσο το δυνατός ποιό ευέλικτοι ώστε να μην χάνουμε χρόνο ψάχνοντας κάθε φορά το συγκεκριμένο μικρό κομματάκι που θέλουμε για μια κατασκευή (όχι πως κάτι τέτοιο δεν παύει να συμβαίνει όσο καλά και να τα έχουμε χωρίσει ).
Πάντα θα υπάρχει καλύτερος τρόπος ταξινόμησης, και πάντα θα βαριόμαστε να συμμαζέψουμε/διαχωρίσουμε τα κομμάτια μετά την διάλυση της κατασκευής μας, οπότε πάλι καταλήγουμε με χύμα κομμάτια σε μεγάλα κουτιά κ.ο.κ.! True Story!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Καθε φορα που κανω αυτη την δουλεια ολο και τα ξεχωριζω... και τελικα ανα χρωμα δνε βολευει και τοσο...
Φυσικα ειναι αδυνατο να εχεις κουτια για καθε κωδικο αλλα θελω να δω πως θα καταληξω!!!
Φυσικα ειναι αδυνατο να εχεις κουτια για καθε κωδικο αλλα θελω να δω πως θα καταληξω!!!
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
Mind the Βrick έγραψε:Καθε φορα που κανω αυτη την δουλεια ολο και τα ξεχωριζω... και τελικα ανα χρωμα δνε βολευει και τοσο...
Ισχύει αυτό που λες Μαρία! Κάθε φορά που αγοράζουμε νέα κομμάτια σε μέγεθος, πρέπει να αναθεωρούμε εκ νέου τον όλο σχεδιασμό...
Εμένα, σε πολλά κομμάτια, βολεύουν οι λεγόμενες "ταμπακιέρες", και σε άλλα, τα μεγαλύτερα κουτιά.
Είναι το πως θα σου κάτσει!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Σελίδα 4 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» Διαθέσιμος ο κωδικός 40450 LEGO® Amelia Earhart Tribute από 06/03 έως 14/03 στο διαδικτυακό κατάστημα της Lego!
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» Διαθέσιμος ο κωδικός 40450 LEGO® Amelia Earhart Tribute από 06/03 έως 14/03 στο διαδικτυακό κατάστημα της Lego!
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
Σελίδα 4 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης