Πως να ταξινομήσετε τα LEGO σας!
Σελίδα 3 από 4 • Μοιραστείτε
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Απ: Πως να ταξινομήσετε τα LEGO σας!
Ευχάριστα νέα! Καλορίζικος! Πιστεύω να τα καταφέρεις και να έχεις έναν άψογο συνδυασμό τους.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Τέλεια! Καλορίζικα. Ποιο μοντέλο της Brother πήρες τελικά;vgang έγραψε:Παρέλαβα τον εκτυπωτή της Brother και μόλις καταφέρω να τον δοκιμάσω (μωρού επιτρέποντως) θα στείλω εντυπώσεις σε συνδυασμο με τις Stanley!
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Τον P700 πήρα.
vgang- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
vgang έγραψε:Παρέλαβα τον εκτυπωτή της Brother και μόλις καταφέρω να τον δοκιμάσω (μωρού επιτρέποντως) θα στείλω εντυπώσεις σε συνδυασμο με τις Stanley!
Τέλεια! Εδώ πραγματικά ζηλεύω γιατί τον θέλω εδώ και καιρό και πάντα το αναβάλω. Περιμένουμε σίγουρα εντυπώσεις!
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
vgang έγραψε:Παρέλαβα τον εκτυπωτή της Brother και μόλις καταφέρω να τον δοκιμάσω (μωρού επιτρέποντως) θα στείλω εντυπώσεις σε συνδυασμο με τις Stanley!
Καλορίζικος! Μπορείς να μας πεις ποια αναλώσιμα παίρνει και πόσο κοστίζουν;
Καλορίζικος! Μπορείς να μας πεις ποια αναλώσιμα παίρνει και πόσο κοστίζουν;
Αυτός ο εκτυπωτής δέχεται ταινίες διαφόρων μεγεθών, χρωμάτων και υφών, οι ετικέτες του Brick Architect όμως που έχουν αναφερθεί προηγουμένως θέλουν άσπρη ταινία με μάυρα γράμματα των 12mm. Υπάρχουν της ίδιας της Brother με €16 τα 8μ (12-13 στο Αμαζον), αλλά και απο τρίτες εταιρείες με γύρω στα €5 τα 8μ.
Εγώ τον παρέλαβα με ετικέτες τρίτου κατασκευαστή (η ταινία της Brother που υπάρχει στο κουτί είναι άλλου μεγέθους) τις οποίες και δοκιμάζω για αντοχή κτλ.
Μέχρι στγμής έκανα μερικές δοκιμαστικές εκτυπώσεις και είμαι σε πρώτη φάση αρκετά ικανοποιημένος. Θα βγάλω και μερικές φωτογραφίες για να δείτε πώς είναι και πώς φαίνοται πάνω στα Stanley.
Παιδια τι ταινίες εννοείται? Δεν έχω καταλάβει σε τι μορφή εκτυπώνει
Αυτοκόλλητες laminated ταινιες, όχι τα κλασσικά αυτοκόλλητα labels.
Εξαιρετικό το αποτέλεσμα. Και φαίνεται πολύ καλό πάνω στα συρταράκια της Stanley.
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Να φανταστώ ότι είναι ασπρόμαυρος ο εκτυπωτής?
Πάντως, όντως δείχνει ωραία πάνω στα συρταράκια το αυτοκόλλητο!
Πάντως, όντως δείχνει ωραία πάνω στα συρταράκια το αυτοκόλλητο!
Patgeo- Administrator
Γνωρίζει κάποιος αν μπορούμε να βρούμε αυτά https://www.papimax.co.uk/collections/lego-brick-storage/products/lego-storage-boxes ή κάτι παρόμοιο εδώ Ελλάδα σε νορμάλ τιμή;
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Το συγκεκριμένο μου φαίνεται πανάκριβο και δεν ξέρω και πόσο βολικό είναι με τόσο βαθιά συρταρακια...
Κυριάκο, φαίνεται να έχει πολλές θήκες, λόγω και των χωρισμάτων που έχει τα οποία μπορούν να μεταβληθούν ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη.
Σίγουρα, το μεγάλο βάθος δεν ξέρω αν εξυπηρετεί πολύ, μιας και θα πρέπει με κάποιον τρόπο να θυμάσαι τι κομμάτια έχει η κάθε θήκη ώστε να γλιτώνεις χρόνο και να μην τα ανοίγεις όλα ένα ένα.
Όσον αφορά την τιμή, και εγώ την βρίσκω αρκετά τσιμπημένη, μιας και είναι σχεδόν €100. Για μια καλύτερη σύγκριση βέβαια, πιστεύω ότι θα πρέπει να ελέγξεις τι αξία έχει ο όγκος που παρέχει για αποθήκευση σε σχέση με παρεμφερείς συρταριέρες.
Σίγουρα, το μεγάλο βάθος δεν ξέρω αν εξυπηρετεί πολύ, μιας και θα πρέπει με κάποιον τρόπο να θυμάσαι τι κομμάτια έχει η κάθε θήκη ώστε να γλιτώνεις χρόνο και να μην τα ανοίγεις όλα ένα ένα.
Όσον αφορά την τιμή, και εγώ την βρίσκω αρκετά τσιμπημένη, μιας και είναι σχεδόν €100. Για μια καλύτερη σύγκριση βέβαια, πιστεύω ότι θα πρέπει να ελέγξεις τι αξία έχει ο όγκος που παρέχει για αποθήκευση σε σχέση με παρεμφερείς συρταριέρες.
Patgeo- Administrator
Χαχαχα ωραίοι οι εναλλακτικοί τρόποι αποθήκευσης!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Χαχαχα! Απόλυτα σωστός και άκρως γλαφυρός!
Επίσης, για τους λιγούρηδες της παρέας, υπάρχουν και αντίστοιχα κεσεδάκια παγωτού...
Επίσης, για τους λιγούρηδες της παρέας, υπάρχουν και αντίστοιχα κεσεδάκια παγωτού...
Patgeo- Administrator
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
χααχαχαχ μακαρι να χα κι εγω πελτε σαν τον δικο σου!!!
Να σαι καλα Σωκρατη, οικονομικη / ανακυκλωσιμη και χαμηλων ρίπων λυση!!!
Πες της να σου κραταει ολα τα βαζα!!!
Να σαι καλα Σωκρατη, οικονομικη / ανακυκλωσιμη και χαμηλων ρίπων λυση!!!
Πες της να σου κραταει ολα τα βαζα!!!
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
Εγώ χρησιμοποιώ χαρτόκουτα.
Αυτά είναι τα χρώματα από τα οποία έχω περισσότερα τουβλάκια. Έχω κι άλλο ένα κουτί όπου βάζω ξεχωριστά τα ανταλλακτικά (απ' όλα τα χρώματα). Τα μικρά κουτιά που έχω από πάνω είναι από λαμπτήρες, το μεγάλο δεν θυμάμαι από τι είναι. Κάποια στιγμή ξεκίνησα να μαζεύω βαζάκια από μαρμελάδες, για να φαίνεται πιο όμορφα η συλλογή μου, όμως δεν τρώω σχεδόν καθόλου μαρμελάδα οπότε δεν κατάφερα να μαζέψω αρκετά.
Αυτά είναι τα χρώματα από τα οποία έχω περισσότερα τουβλάκια. Έχω κι άλλο ένα κουτί όπου βάζω ξεχωριστά τα ανταλλακτικά (απ' όλα τα χρώματα). Τα μικρά κουτιά που έχω από πάνω είναι από λαμπτήρες, το μεγάλο δεν θυμάμαι από τι είναι. Κάποια στιγμή ξεκίνησα να μαζεύω βαζάκια από μαρμελάδες, για να φαίνεται πιο όμορφα η συλλογή μου, όμως δεν τρώω σχεδόν καθόλου μαρμελάδα οπότε δεν κατάφερα να μαζέψω αρκετά.
Bilis- Καλλιτέχνης των LEGO
Πολύ ωραίες λύσεις παιδιά!
Το πρόβλημα του χώρου και της ταξινόμησης, νομίζω θα υπάρχει πάντα, ότι και να κάνουμε! Το καλό είναι ότι έχουμε ευφάνταστες και πρακτικές λύσεις για να μην ζοριζόμαστε!
Το πρόβλημα του χώρου και της ταξινόμησης, νομίζω θα υπάρχει πάντα, ότι και να κάνουμε! Το καλό είναι ότι έχουμε ευφάνταστες και πρακτικές λύσεις για να μην ζοριζόμαστε!
Patgeo- Administrator
Mπράβο παίδες ο καθένας όπως βολεύεται αρκεί να είναι αποθηκευμένα. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν μαζεύονται πολλές ποσότητες από πολλά διαφορετικά κομμάτια και χρωματισμούς!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Σελίδα 3 από 4 • 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» Διαθέσιμος ο κωδικός 40450 LEGO® Amelia Earhart Tribute από 06/03 έως 14/03 στο διαδικτυακό κατάστημα της Lego!
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
» Ψάχνοντας ταλαντούχους κατασκευαστές LEGO! (Master of the Brick & LEGO Masters)
» Διαθέσιμος ο κωδικός 40450 LEGO® Amelia Earhart Tribute από 06/03 έως 14/03 στο διαδικτυακό κατάστημα της Lego!
» H Lego ακυρώνει την κυκλοφορία του κωδικού 60278 LEGO City Crooks Hideout Raid!
» Οι αποκλειστικοί κωδικοί του Lego House διαθέσιμοι στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Lego αρχές Μαΐου!
Σελίδα 3 από 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης