Ελάτε να σας γνωρίσουμε!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 21 από 23 • Μοιραστείτε
Σελίδα 21 από 23 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23
Απ: Ελάτε να σας γνωρίσουμε!
Καλημερα Σωκρατη και καλωσηλθες στην παρεα μας! Ολα θα γινουν με χρονο και υπομονη!
chronis888- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 10
Μπήκες στο κατάλληλο γκρουπ φίλε Σωκράτη! Καλώς ήρθες στη Legoπαρέα μας. Τα θέματα που ανέφερες είναι αγαπητά σε όλους μας!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Καλως ηρθες Σωκρατη!
Θελει χρονο πολυ για να γινει κατι τετοιο ουτως η αλλως θα λεγα χρονια οποτε υπομονη και θα τα λεμε εδω
Θελει χρονο πολυ για να γινει κατι τετοιο ουτως η αλλως θα λεγα χρονια οποτε υπομονη και θα τα λεμε εδω
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
Πέρσι και φέτος είδαμε τέσσερα σετάκια με θέμα medieval & pirates από τις σειρές Creator & Ideas (31109, 21322, 31120, 21325)! Δεν αποκλείεται να είναι προπομποί για σειρές με αυτά τα θέματα που θα έρθουν σύντομα! Fingers crossed!
Manos_R- Administrator
Καλως ήρθες Σωκράτη!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
porto85 έγραψε:Γεια σας φίλοι. Είμαι ο Σωκράτης, 36 χρονών, μένω Θεσσαλονίκη και μου αρέσουν τα lego. Κάστρα, πειρατές και διάστημα. Μου αρέσουν τα παλιά σετ από τα 80s και τα 90s. Πλέον αγοράζω τουβλάκια κυρίως γιατί θέλω να φτιάξω μεγάλα project και κατάλαβα ότι χωρίς τουβλάκια δουλειά δεν γίνεται. Βέβαια αυτό απαιτεί αρκετό χρόνο και ακόμη περισσότερο χρήμα οπότε κυρίως περιμένω και σκέφτομαι παρά χτίζω...
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Σωκράτη! Μένουμε στην ίδια πόλη και μας αρέσει και η ίδια θεματολογία! Θα μπορούσαμε να κάνουμε συνεργατικό διόραμα σε κάποια έκθεση κάποια στιγμή αν θέλεις!! Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε!
Καλώς ήρθες και "επίσημα" Σωκράτη στην παρέα μας!
Όπως σου είχα πει και ανέφεραν και οι υπόλοιποι, είμαστε εδώ για οτιδήποτε χρειαστείς και μπορούμε να βοηθήσουμε.
Κάστρα και διάστημα είναι και εμένα τα αγαπημένα μου, και θα ήταν ωραίο αν καταφέρουμε κάποια στιγμή να κάνουμε κάποιο συνεργατικό built, όπως ανέφερε και ο Γιώργος!
Καλώς ήρθες και πάλι, και εύχομαι να περνάς ευχάριστα τον χρόνο σου με την παρέα μας!
Όπως σου είχα πει και ανέφεραν και οι υπόλοιποι, είμαστε εδώ για οτιδήποτε χρειαστείς και μπορούμε να βοηθήσουμε.
Κάστρα και διάστημα είναι και εμένα τα αγαπημένα μου, και θα ήταν ωραίο αν καταφέρουμε κάποια στιγμή να κάνουμε κάποιο συνεργατικό built, όπως ανέφερε και ο Γιώργος!
Καλώς ήρθες και πάλι, και εύχομαι να περνάς ευχάριστα τον χρόνο σου με την παρέα μας!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
ΖηλιάρηPatgeo έγραψε:
Manos_R- Administrator
Γειά σας, ονομάζομαι Κώστας και είμαι κυρίως λάτρης των φιγούρων και των super heroes set. Από μικρή ηλικία ασχολιόμουν με lego και γούσταρα να χτίζω οχύματα και σπιτάκια. Τώρα που είμαι πιο μεγάλος λόγω έλλειψης κομματιών έχω επικεντρωθεί στις φιγούρες. Χαίρομαι πολύ που με την βοήθεια του @porto85 έμαθα ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι με την τρέλα μου.
Papen2005- Legoμάστορας
Τουβλάκια : 0
Καλώς όρισες στη Legoπαρέα μας φίλε Κώστα! Μη νιώθετε μοναξιά, είμαστε πολλοί εκεί έξω!!!
Manos_R- Administrator
Papen2005- Legoμάστορας
Gunman έγραψε:ΖηλιάρηPatgeo έγραψε:
Χαχαχα! Πάει καιρός που προσπαθούμε να σκεφτούμε τρόπο να κάνουμε κάτι τέτοιο, οπότε ίσως να φτάνει ο καιρός σιγά σιγά!
Papen2005 έγραψε:Γειά σας, ονομάζομαι Κώστας και είμαι κυρίως λάτρης των φιγούρων και των super heroes set. Από μικρή ηλικία ασχολιόμουν με lego και γούσταρα να χτίζω οχήματα και σπιτάκια. Τώρα που είμαι πιο μεγάλος λόγω έλλειψης κομματιών έχω επικεντρωθεί στις φιγούρες. Χαίρομαι πολύ που με την βοήθεια του @porto85 έμαθα ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι με την τρέλα μου.
Καλώς όρισες Κώστα στην παρέα μας!
Όπως πιστεύω θα είδες, αν έριξες μια ματιά τριγύρω, είμαστε πολλοί...!
Για οτιδήποτε χρειαστείς, ενημέρωσέ μας!
Patgeo- Administrator
Papen2005- Legoμάστορας
Καλως ηρθες Κωστα στην τρελοπαρεα μας!!!
Papen2005- Legoμάστορας
Πιστεύω με την ιστορία μου να γνωριστούμε καλύτερα. Πριν κάποιους μήνες είχα βγει βόλτα στην Αριστοτέλους και κάποια στιγμή με την άκρη του ματιού μου διέκρινα μια από τις μεγάλες playmobil φιγούρες τις οποίες προμηθεύει η εταιρία στα βιβλιοπωλεία έξω από ένα βιβλιοπωλείο το οποίο είχε κλείσει(είχε μεταφερθεί σε άλλο μέρος) και την είχε παρατημένη από έξω και εγώ απλά πήγα κοντά της και της έριξα μια μπουνιά. Μετά από αυτό συνέχισα κανονικά την βόλτα μου με ένα έξτρα αίσθημα χαράς και περηφάνειας
Papen2005- Legoμάστορας
Μα γιατιιιιιιιιιιιιιιιιι? εγω θα το επαιρνα σπιτι και θα το πουλαγα στους playmobilades και με τα λεφτα θα επαιρνα lego!!!
Επειδή από μικρός ο πατέρας μου ασχολούταν με τα Playmobil τα τρώω πολύ καιρό στην μάπα και να πω την αλήθεια δεν θέλω ούτε να τα βλέπω
Papen2005- Legoμάστορας
Μπράβο ρε φίλε άξιος! Χαχα ειδικά οι φιγούρες τους απαίσιες!
Manos_R- Administrator
Χαχαχα! Εγώ μικρός, πέρασα από τα playmobile, και κάποια στιγμή συνυπήρχαν με τα lego, αλλά προφανώς με κέρδισαν τα lego!
Patgeo- Administrator
Papen2005- Legoμάστορας
Σελίδα 21 από 23 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 21 από 23
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης