Ελάτε να σας γνωρίσουμε!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 20 από 23 • Μοιραστείτε
Σελίδα 20 από 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Promitheas- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 0
Jimmy- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 4
Απ: Ελάτε να σας γνωρίσουμε!
Καλησπέρα και από εμένα,
Ονομάζομαι Κουτσοβίτης Αναστάσιος, είμαι 20 χρονών και είμαι προπτυχιακός φοιτητής της σχολής πολιτικών μηχανικών του Ε.Μ.Π. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρήκα αυτό το forum και ελπίζω να γνωριστούμε καλύτερα. Με τα Lego ασχολούμαι εδώ και μία δεκαετία περίπου. Τα περισσότερα κομμάτια που έχω είναι technic αλλά τον τελευταίο διάστημα με ενθουσιάζουν πολύ τα κτήρια και γενικά οι υποδομές σε minifigures κλίμακα (μάλλον έχει επηρεάσει αρκετά η σχολή στο κομμάτι αυτό ).
Ονομάζομαι Κουτσοβίτης Αναστάσιος, είμαι 20 χρονών και είμαι προπτυχιακός φοιτητής της σχολής πολιτικών μηχανικών του Ε.Μ.Π. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρήκα αυτό το forum και ελπίζω να γνωριστούμε καλύτερα. Με τα Lego ασχολούμαι εδώ και μία δεκαετία περίπου. Τα περισσότερα κομμάτια που έχω είναι technic αλλά τον τελευταίο διάστημα με ενθουσιάζουν πολύ τα κτήρια και γενικά οι υποδομές σε minifigures κλίμακα (μάλλον έχει επηρεάσει αρκετά η σχολή στο κομμάτι αυτό ).
Brickboy- Legoμικρούλης
Τουβλάκια : 0
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Αναστάσιε! Πολύ ταιριαστό επάγγελμα με τα LEGO... φαντάζομαι αν δεν ξεκίνησες ακόμα η σειρά με τα modulars κτήρια είναι ότι πρέπει για σένα και το μελλοντικό σου γραφείο ότι χρειαστείς άνοιξε νήμα και ρωτα ότι θες
Γιώργος
Γιώργος
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
Καλωσήλθες Αναστάση στην παρέα μας! ωραια η σχολή σου, ωραία και τα νιάτα σου.! Όπως είπε και ο Gunman τα modular είναι λουκουμάκι για τις κλίσεις σου!
chronis888- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 10
Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Φυσικά και θα έχεις technic αφού μηχανικός είσαι! Ξεκίνα και Modulars θα τρελλαθείς!
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Αναστάσιε!
Όντως, όπως είπαν και οι υπόλοιποι, το αντικείμενό σου είναι ότι πρέπει για τα LEGO! Εκτός αν η αγάπη σου για τα LEGO είναι τόσο μεγάλη και έγινε το αντίθετο, δηλαδή επέλεξες το επάγγελμα λόγω των LEGO!
Σε κάθε περίπτωση, σου εύχομαι ότι καλύτερο!
Όντως, όπως είπαν και οι υπόλοιποι, το αντικείμενό σου είναι ότι πρέπει για τα LEGO! Εκτός αν η αγάπη σου για τα LEGO είναι τόσο μεγάλη και έγινε το αντίθετο, δηλαδή επέλεξες το επάγγελμα λόγω των LEGO!
Σε κάθε περίπτωση, σου εύχομαι ότι καλύτερο!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Καλώς ήρθες Αναστάσιε! Θα χαρούμε να τα λέμε από εδώ και κάποια στιγμή και από κοντά! Παρότι κατά τον τίτλο είμαστε "Βορείου Ελλάδος" έχουμε μέλη στην Αθήνα, τη Ρόδο, την Πάτρα, την Κύπρο και την Καβάλα! Καταφέρνουμε όμως και λειτουργούμε σαν μια πολύ καλή και δεμένη παρέα!
Μια που είσαι μηχανικός μην παραλείψεις κάποια στιγμή να ρίξεις και ένα λοξό μάτι προς τη σειρά Architecture!
Μια που είσαι μηχανικός μην παραλείψεις κάποια στιγμή να ρίξεις και ένα λοξό μάτι προς τη σειρά Architecture!
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Καλώς ήρθες στην ωραία Legoπαρέα μας φίλε Αναστάσιε! Συμφωνώ με όσα είπαν τα παιδιά! Πέρα από τα Technic ρίξε μια ματιά στη σειρά Architecture & στη σειρά Creator Expert που υπάρχουν τα modular buildings! Είμαι σίγουρος ότι θα σε ενθουσιάσουν!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Καλως ηρθες φιλε στην παρεα και οτι θες να ρωτας, και οπως θα λεγε και ο πατερας μου εγω στην ηλικια σου ημουν στα dark ages. Συνεχισε το και μην το αφησεις το χομπι σου
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Καλώς ήρθες Αναστάσιε, να μην αισθάνεται και τόση μοναξιά ο Κυριάκος (ως ο μόνος ειδικός στα Technic)!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Γεια σας! Με λένε Βασίλη και είμαι 17 χρονών. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα LEGO το 2008, όταν διάβασα για αυτά σε ένα περιοδικό. Αγαπημένο μου theme είναι το Agents του 08-09 και θέλω κάποια στιγμή να ολοκληρώσω την συλλογή μου από τα sets. Τώρα ασχολούμαι με Ninjago και κυρίως με την σειρά. Αν με αφήσει το πορτοφόλι μου θέλω να ασχοληθώ και με τα modular buildings & Ideas. Εκτός από τα LEGO, χόμπι μου είναι ο κινηματογράφος, τα βιβλία τα κόμικς και ο προγραμματισμός. Τώρα που είναι καλοκαίρι λέω να αφιερώσω λίγο χρόνο στο LEGO Ideas οπότε αφήνω εδώ τον σύνδεσμο του προφίλ μου για όποιον ενδιαφέρεται (αν και δεν έχω ανεβάσει τίποτα ακόμη): https://ideas.lego.com/profile/Bilis/entries?query=&sort=top
Bilis- Καλλιτέχνης των LEGO
Τουβλάκια : 7
Γεια σου Βασιλη και καλως ηρθες στο φορουμ μας! Ασχολησαι αρκετα χρονια απο οτι βλεπω και μπραβο σου! Ninjago fan κι εγω σε εκανα follow στο Lego Ideas ειμαι η Mind the Brick! Απο οτι ειδα ειχες κανει game στον διαγωνισμο!!! Κριμα που δνε ειχαμε γνωριστει νωριτερα εκανα ενα κι εγω τοτε!!! Ευχομαι να τα λεμε συχνα η αγαπη σου για τα lego να συνεχιστει!
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Βασίλη!
Τα Ninjago, έχουν πολύ πέραση τα τελευταία χρόνια, και μου αρέσουν και εμένα αρκετά. Μακάρι να μπορέσεις να πάρεις στα χέρια σου όσα περισσότερα σετάκια από αυτά που σου αρέσουν.
Εύχομαι να περάσεις ευχάριστα τις ώρες σου στο φόρουμ μας, διαβάζοντας και μοιράζοντας στοιχεία για τα αγαπημένα μας LEGO!
Τα Ninjago, έχουν πολύ πέραση τα τελευταία χρόνια, και μου αρέσουν και εμένα αρκετά. Μακάρι να μπορέσεις να πάρεις στα χέρια σου όσα περισσότερα σετάκια από αυτά που σου αρέσουν.
Εύχομαι να περάσεις ευχάριστα τις ώρες σου στο φόρουμ μας, διαβάζοντας και μοιράζοντας στοιχεία για τα αγαπημένα μας LEGO!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Βασίλη! Οτι χρειαστείς μην δυστάσεις να ανοίξεις καινούργιο νήμα... ωραία ενδιαφέροντα έχεις! Από που είσαι αν επιτρέπεται?
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Είμαι από Τρίκαλα αλλά έτσι κι αλλιώς τώρα θα μετακομίσω σε κάποια άλλη πόλη, ανάλογα με το που περάσω από τις πανελλήνιες.
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Καλώς ήρθες στη Lego παρέα μας φίλε Βασίλη!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Σελίδα 20 από 23 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Cafe Corner
Σελίδα 20 από 23
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης