Επερχόμενα Lego Set
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 14 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 14 από 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Απ: Επερχόμενα Lego Set
Γιατί έχουν όλα και ένα jumper plate; Παρεμπιπτόντως, σαν σήμερα πέρυσι αποκαλύφθηκε το modular του '19, οπότε λογικά σύντομα θα δούμε το καινούριο!
Jimmy- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 4
By the way, είδατε το καινούργιο modular? To ποστάραν στην σελίδα στο FB της LEGO στην Γαλλία.
Modular Book Store!!!!!
Modular Book Store!!!!!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Τώρα έχει αναρτηθεί και στο Brickset η φωτογραφία! Είχαν διαρρεύσει πληροφορίες από ένα γερμανικό κατάστημα εδώ και λίγες μέρες (link), σύμφωνα με τις οποίες το σετ θα ήταν ή βιβλιοπωλείο (Buchhandlung) ή βιβλιοθήκη, και θα είχε 2504 κομμάτια. Τώρα μάλλον επιβεβαιώνονται. Επιφυλάσσομαι να πω τη γνώμη μου για το σετ μέχρι να δούμε περισσότερα, αλλά πρώτη εντύπωση πάρα πολύ θετική!
Πολύ όμορφο εκ πρώτης όψης, αν και λίγο 'μικρό' το σπιτάκι δίπλα στο βιβλιοπωλείο. Επιφυλασσόμαστε για να δούμε επίσημες φωτογραφίες! (btw, η φωτογραφία από το Γαλλικό Lego site στο FB εξαφανίστηκε )
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
@TeD Ναι, το φαντάστηκα ότι την ανέβασαν κατά λάθος, γι' αυτό δεν την ανήρτησα και εγώ!
Πράγματι, ίσως δεν είναι τέλεια η αναλογία των κτηρίων, όπως στο Detective's Office. Και αυτή η σημύδα είναι τεράστια! Πάντως, μετρώντας πρόχειρα το ύψος τους σε τουβλάκια, το βιβλιοπωλείο είναι περίπου 30 (~29cm) και το σπίτι περίπου 25 (~24cm). Ενδεικτικά το Pet Shop είναι ~26cm.
Αν όντως είναι αυτό, πολύ θετική πρώτη εντύπωση
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 0
Ωραίο το σετ, με πολύ χαρακτηριστική αρχιτεκτονική που τείνει να γίνει θεσμός στα modular που παρουσιάζονται τα τελευταία χρόνια!
Η πρώτη εντύπωση, είναι πολύ θετική! Η Σημύδα, μου άρεσε πάντως, μιας και δίνει μια διαφορετική νότα στο σετ, που δεν έχουμε συνηθίσει!
Η πρώτη εντύπωση, είναι πολύ θετική! Η Σημύδα, μου άρεσε πάντως, μιας και δίνει μια διαφορετική νότα στο σετ, που δεν έχουμε συνηθίσει!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Η πινελιά με το αεροπλανάκι είναι top πολύ απλό πίσω... σε βαθμό που νομίζεις ότι κάτι ξεχάστηκε
Ωραίο σετακι.
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Πολύ ωραίο σετ! Το σπιτάκι είναι τρομερό και με ωραίο χρώμα. Η σχεδίαση του ταιριάζει με το Pet shop.
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Το brickset έχει αναλυτικό review εδώ και μόλις πρόσεξα ότι είναι δύο χωριστά
όπως στο Pet shop.
όπως στο Pet shop.
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Οφείλω να πω ότι μου άρεσε ιδιαίτερα το τελευταίο modular, τα χρώματα, οι λεπτομέρειες και φυσικά αυτό το δέντρο με το αεροπλανάκι είναι πολύ όμορφες πινελιές. Ευκολη προσθήκη στην wishlist, σε αντιθεση με τα τελευταία 2, είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι επιστρέφουμε σε ευρωπαικές τεχνοτροπίες. Το μόνο αρνητικό, κατα την γνώμη μου, είναι το συνεχιζόμενο trend στα τελευταία modular με τα παρα πολλά μικρα διακοσμητικά parts.
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
DRAKE έγραψε:Το brickset έχει αναλυτικό review εδώ και μόλις πρόσεξα ότι είναι δύο χωριστά όπως στο Pet shop.
Και εγώ χάρηκα όταν το είδα αυτό. Το Detective's Office, αν και καταλαβαίνω γιατί ήταν ενιαίο, δυσαρεστήθηκα που δεν χωριζόταν.
Gunman έγραψε:Η πινελιά με το αεροπλανάκι είναι top πολύ απλό πίσω... σε βαθμό που νομίζεις ότι κάτι ξεχάστηκε
Πράγματι, κάπως απλοϊκό το σχέδιο, και στην πρόσοψη. Με εξαίρεση τις υπέροχες στέγες και των δύο, κατά τα άλλα δεν καινοτομεί. Μου αρέσει και το έρκερ του σπιτιού, είναι διαφορετικό από αυτό του Pet Shop. Γενικά τα τελευταία χρόνια εστιάζουν περισσότερο στο εσωτερικό και όχι στην εξωτερική διακόσμηση, ωστόσο είναι μεγάλη βελτίωση σε σχέση με πέρυσι για εμένα.
Πολύ ωραίο set, είναι must buy για μένα!!
Πολύ ωραία χρώματα, ωραία προσθήκη το δέντρο με το αεροπλανακι. Μου αρέσουν περισσοτερο αυτά με ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική, όπως το Parisian restaurant. Εσωτερικα δεν το είδα ακομα αλλα εξωτερικά ειναι πολύ όμορφο!
Πολύ ωραία χρώματα, ωραία προσθήκη το δέντρο με το αεροπλανακι. Μου αρέσουν περισσοτερο αυτά με ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική, όπως το Parisian restaurant. Εσωτερικα δεν το είδα ακομα αλλα εξωτερικά ειναι πολύ όμορφο!
LegoJohn- Καλλιτέχνης των LEGO
Τουβλάκια : 0
Το αγάπησα ήδη! Creator Expert modular buildings είναι τα αγαπημένα μου! Εννοείται wishlist με τη μια!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Επίσης πολύ σημαντικό, το διάβασα τώρα στο Brickset και με ανακούφισε, το σετ ΔΕΝ έχει αυτοκόλλητα!! Η επιγραφή στο βιβλιοπωλείο είναι εκτυπωμένη.
Απ΄όσο ξέρω δε βάζουν αυτοκόλλητα στα modular buildings. Όλα είναι printed tiles!
Manos_R- Administrator
10 είχε το Palace Cinema φίλε Μάνο. Με είχε κουράσει αρκετά.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jimmy στις 6/12/2019, 23:35, 1 φορά
Δημοσιεύθηκε και το Designer Video. Δείχνει και πώς φαίνονται με έναν όροφο παραπάνω!
Πέρασαν χρόνια από τότε που το έχτισα αλλά ναι έχεις δίκιο! Οι αφίσες στα τζάμια (και όχι) μόνο ήταν αυτοκόλλητα! Ίσως εξαιτίας της ιδιαιτερότητας του θέματος!
Manos_R- Administrator
Manos_R- Administrator
Ακριβώς! Σε ένα city set των 20€ εντάξει, αλλά 150 και 200€ και να έχουν αυτοκόλλητα; (π.χ. Carousel) Δεν είναι σωστό. Και δεν έχω την απαίτηση όλες οι επιγραφές στα modulars να είναι brick built, και τα εκτυπωμένα αποδεκτά.
Σελίδα 14 από 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 14 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης