Επερχόμενα Lego Set
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 27 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 27 από 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 0
Απ: Επερχόμενα Lego Set
Όσο αφορά την κατάργηση του Creator Expert όνομα που μου αρεζε και εμένα πολύ, πιστεύω το κάνουν για να έχουν όλα τα themes ένα Top tier line, οσο αφορά την πολυπλοκοτητα οπότε πιστεύω ότι ήταν κάτι που ήθελαν όλοι οι σχεδιαστές.
Τώρα όσο αφορά τα επερχόμενα σετ, μου αρέσουν πάρα πολύ τα monkey kid sets αλλα Αν και hardcore Lambo fan, έφαγα ξενερα με τις leaked photos, μπορεί να μην το αγοράσω καν... Με βλέπω να αγοράζω δύο από τα καινούργια crocodile τρενακια παρα την Lambo... Για να δούμε
Τώρα όσο αφορά τα επερχόμενα σετ, μου αρέσουν πάρα πολύ τα monkey kid sets αλλα Αν και hardcore Lambo fan, έφαγα ξενερα με τις leaked photos, μπορεί να μην το αγοράσω καν... Με βλέπω να αγοράζω δύο από τα καινούργια crocodile τρενακια παρα την Lambo... Για να δούμε
Στο βίντεο στο youtube φαίνεται πολύ ωραία με περίπου 3700 κομμάτια και σε ορισμένα site του εξωτερικού
μπορείς να κάνεις προπαραγγελία στα €379,99...
μπορείς να κάνεις προπαραγγελία στα €379,99...
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Ναι , βασικά είναι βίντεο που δείχνει μόνο μία φωτογραφία από το κουτί αλλά φαίνεται καλά όλο το μοντέλο.
ναι τις φωτογραφίες τις έχω δει αλλά προσωπικά είναι λίγο απογοητευτικές... για να δούμε λογικά σε 1-2 εβδομάδες θα το δούμε
Έντονες φήμες και κάποιες φωτό κυκλοφορούν στα γνωστά Γερμανικά Legosite για νέο σετ, πρώην Creator Expert , νυν 18+ το
οποίο λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο και πιθανόν θα είναι κάτι σαν την παρακάτω μηχανή τρένου με κωδικό σετ 10277 ,
περίπου 1300 κομμάτια και φημολογούμενη τιμή γύρω στα €100.
οποίο λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο και πιθανόν θα είναι κάτι σαν την παρακάτω μηχανή τρένου με κωδικό σετ 10277 ,
περίπου 1300 κομμάτια και φημολογούμενη τιμή γύρω στα €100.
Να δοκιμάσουν και τα καινούρια κομμάτια! Ενδιαφέρον!
crocodile locomotive!
crocodile locomotive!
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
Διαθέσιμο από 1η Ιουνίου, στην σειρά Architecture, το 21054 - The White House.
1483 κομμάτια, 18+ ένδειξη, 119,99€ από το επίσημο site.
1483 κομμάτια, 18+ ένδειξη, 119,99€ από το επίσημο site.
Promitheas- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Για το Crocodile, περιμένω να δω την τελική του μορφή πριν αποφασίσω αν θα το αγοράσω ή όχι. Το προηγούμενο ανάλογο σετ που είχε κυκλοφορήσει, πλέον είναι δυσεύρετο και πολύ συλλεκτικό.
Όσον αφορά τον Λευκό Οίκο, η συγκεκριμένη απεικόνιση, έχει πολύ ωραία χαρακτηριστικά σε σχέση με την προηγούμενη, και ποιό ομαλές επιφάνειες και επιπλέον είναι μαζί με τα δύο υποστηρικτικά κτήρια. Πιστεύω βγήκε πολύ ωραίο το αποτέλεσμα!
Όσον αφορά τον Λευκό Οίκο, η συγκεκριμένη απεικόνιση, έχει πολύ ωραία χαρακτηριστικά σε σχέση με την προηγούμενη, και ποιό ομαλές επιφάνειες και επιπλέον είναι μαζί με τα δύο υποστηρικτικά κτήρια. Πιστεύω βγήκε πολύ ωραίο το αποτέλεσμα!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Για όσους ενδιαφέρονται, μόλις τώρα βρήκα την Lamborghini Sián μπροστά μου σε ράφι σε γνωστό μαγαζί παιχνιδιών!
Σχεδόν δεν το πίστευα, και μάλιστα κανένας δεν ήξερε τιμή. Έπρεπε να ρωτήσω 3-4 για να μάθω. Τελικά μου είπαν 380€.
Επίσης βρήκα και το 21054 - The White House! Πολύ περίεργο μου φάνηκε που κυκλοφόρησαν ήδη.
υ.γ. #1
Δεν βάζω όνομα μαγαζιού γιατί δεν θέλω να θεωρηθεί γκρίζα διαφήμιση. Αν επιτρέπεται όμως πείτε μου.
υ.γ. #2
Για Lamborghini δεν ψήνομαι αλλά πήρα κι εγώ κάτι μικρούλι που βρήκα τυχαία. Το 21314 που έχει τυπικά αποσυρθεί απ' ότι βλέπω.
Σχεδόν δεν το πίστευα, και μάλιστα κανένας δεν ήξερε τιμή. Έπρεπε να ρωτήσω 3-4 για να μάθω. Τελικά μου είπαν 380€.
Επίσης βρήκα και το 21054 - The White House! Πολύ περίεργο μου φάνηκε που κυκλοφόρησαν ήδη.
υ.γ. #1
Δεν βάζω όνομα μαγαζιού γιατί δεν θέλω να θεωρηθεί γκρίζα διαφήμιση. Αν επιτρέπεται όμως πείτε μου.
υ.γ. #2
Για Lamborghini δεν ψήνομαι αλλά πήρα κι εγώ κάτι μικρούλι που βρήκα τυχαία. Το 21314 που έχει τυπικά αποσυρθεί απ' ότι βλέπω.
200 barracuda, 230 haunting house , 380 lambo= 810 ευρω. Οσα εδωσε για κορονοιο, παιδια κατι υποπτο υπραχει πισω απο ολα αυτα
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Promitheas έγραψε:υ.γ. #1 Δεν βάζω όνομα μαγαζιού γιατί δεν θέλω να θεωρηθεί γκρίζα διαφήμιση. Αν επιτρέπεται όμως πείτε μου.
Δεν εχουμε θεμα με μαγαζια ισα ισα υπαρχουν σχετικα θεματα για προσφορες σε μαγαζια που βρισκουμε, bricklink ktlp.
mariakala έγραψε:Promitheas έγραψε:υ.γ. #1 Δεν βάζω όνομα μαγαζιού γιατί δεν θέλω να θεωρηθεί γκρίζα διαφήμιση. Αν επιτρέπεται όμως πείτε μου.
Δεν εχουμε θεμα με μαγαζια ισα ισα υπαρχουν σχετικα θεματα για προσφορες σε μαγαζια που βρισκουμε, bricklink ktlp.
Α, πολύ ωραία! Ευχαριστώ που απάντησες.
Λοιπόν, για όποιον τα θέλει τώρα, την Lamborghini και τον Λευκό Οίκο τα βρήκα στο κατάστημα Μουστάκας Περιστέρι.
Πολύ πρωτότυπο το κουτί του. Γενικά η Lego από φέτος μου φαίνεται έχει αρχίσει να γίνεται πιο δημιουργική με τις συσκευασίες.
Jimmy- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 4
Μου κάνει μεγάλη εντύπωση... Και τα δύο σετς που προανέφερες μπαίνουν στα ράφια από 01 Ιουνίου!
Manos_R- Administrator
Προμηθεα no money no honey...
κι εμενα μου φαινεται περιεργο...
Επισης χωρις εκπτωση δωρο η δωροεπιταγη... δεν...
Ειμαστε της υπομονης
Θα πεσει η τιμη!!!
Ειμαστε της υπομονης
Θα πεσει η τιμη!!!
Manos_R έγραψε:Μου κάνει μεγάλη εντύπωση... Και τα δύο σετς που προανέφερες μπαίνουν στα ράφια από 01 Ιουνίου!
mariakala έγραψε:Προμηθεα no money no honey...
Ειμαστε της υπομονης
Θα πεσει η τιμη!!!
Μα κι εγώ έμεινα έκπληκτος όταν το συνειδητοποίησα! Γι' αυτό τράβηξα και την φωτογραφία.
Μάλιστα μου είπαν ότι έβαλαν στα ράφια χθες, στις 27.
Οι τιμές αυτές είναι απλησίαστες για εμένα. Μια χαρά είμαι με τα μικρά σετάκια μου
Manos_R- Administrator
wow nice find Προμηθέα Εγώ μάλλον θα την αγοράσω αργότερα μέσα στον χρόνο. Λίγο το πίσω μέρος δεν μου κάθεται καλά, και ότι δεν φαίνονται καλά οι εξατμήσεις, τις μπερδεύεις άνετα με technic pins...
Γενικά βλέποντας το video από beyond the brick, το συμπάθησα κάπως περισσότερο αλλά σίγουρα όχι για retail price...
Γενικά βλέποντας το video από beyond the brick, το συμπάθησα κάπως περισσότερο αλλά σίγουρα όχι για retail price...
Ο Μουστάκας τα φέρνει Ελλάδα οπότε για να είναι στα ράφια τη Δευτέρα τα φέρνουν από μερικές μέρες πριν. Το Ελληνικό δαιμόνιο
μάλλον χτύπησε ξανά για τους πολύ βιαστικούς ή για κάποιες ''έξυπνες'' επιχειρηματικές κινήσεις.
Όσο για το σετ οι πρώτες παρατηρήσεις μου είναι: Στην Porsche (42056) υπήρχε μεγάλο πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων το
οποίο δεν δούλευε σωστά. Στην Bugatti (42083) το διορθώσανε , αλλά υπήρχε πρόβλημα με τις αναρτήσεις. Από τις φωτογραφίες
βλέπω ότι χρησιμοποιούν την ίδια διάταξη 8τάχυτου κιβωτίου με την Βugatti άρα είμαστε ΟΚ. Επίσης χρησιμοποιούν και τα κόκκινα
αμορτισέρ που είναι πιο σκληρά από τα κίτρινα που είχε η Bugatti και υπήρχε πρόβλημα λόγω βάρους, οπότε πιθανόν είμαστε και εδώ ΟΚ.
Η σχεδίαση είναι πάρα πολύ καλή καθότι δεν έχει πολλές καμπύλες, είναι σε κλίμακα 1:8 όπως και τα δυο προηγούμενα σετ,
(διαστάσεις 60εκ x 25εκ), έχει μοναδικό σειριακό αριθμό στο εμπρός καπώ, ο κινητήρας τέλειος, οι ζάντες υπέροχες, το πίσω
μέρος όχι και τόσο πετυχημένο και η αεροτομή λίγο χοντροκομμένη. Το χρώμα επίσης για μένα ενώ οπτικά είναι ωραίο, δεν
ξέρω αν είναι καινούριο, δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό και το θεωρώ μέγα φάουλ.
Το κουτί επίσης ακολουθεί την νέα σχεδίαση 18+.
Η τιμή τώρα με 3696 κομμάτια για licenced σετ στα €379,99 φαίνεται καλή σε σχέση με την Bugatti η οποία ακόμα τιμάται στα €459,99 για 3599 κομμάτια.
Δεν μπορώ να δικαιολογήσω την μεγάλη διαφορά τιμής παρά μόνο ότι θεωρούν ότι η Bugatti έχει περισσότερη αίγλη από την Lambo και ζήτησαν περισσότερα
δικαιώματα; Αφού και τα δύο αυτοκίνητα είναι στο VW Group. Ή μήπως φάγανε κράξιμο στην LEGO και άλλαζουν σιγά σιγά την τιμολογιακή πολιτική όπως
φαίνεται και από κάποια άλλα σετάκια;
Προσωπικά θα το αγοράσω σίγουρα αλλά θα περιμένω να πέσει κάτω από τα €300 για να το πάρω. Να θυμίσω ότι η Βugatti είχε πέσει στα €269 για κάποια
περίοδο αλλά δε νομίζω ότι η Lambo θα πέσει τόσο.
μάλλον χτύπησε ξανά για τους πολύ βιαστικούς ή για κάποιες ''έξυπνες'' επιχειρηματικές κινήσεις.
Όσο για το σετ οι πρώτες παρατηρήσεις μου είναι: Στην Porsche (42056) υπήρχε μεγάλο πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων το
οποίο δεν δούλευε σωστά. Στην Bugatti (42083) το διορθώσανε , αλλά υπήρχε πρόβλημα με τις αναρτήσεις. Από τις φωτογραφίες
βλέπω ότι χρησιμοποιούν την ίδια διάταξη 8τάχυτου κιβωτίου με την Βugatti άρα είμαστε ΟΚ. Επίσης χρησιμοποιούν και τα κόκκινα
αμορτισέρ που είναι πιο σκληρά από τα κίτρινα που είχε η Bugatti και υπήρχε πρόβλημα λόγω βάρους, οπότε πιθανόν είμαστε και εδώ ΟΚ.
Η σχεδίαση είναι πάρα πολύ καλή καθότι δεν έχει πολλές καμπύλες, είναι σε κλίμακα 1:8 όπως και τα δυο προηγούμενα σετ,
(διαστάσεις 60εκ x 25εκ), έχει μοναδικό σειριακό αριθμό στο εμπρός καπώ, ο κινητήρας τέλειος, οι ζάντες υπέροχες, το πίσω
μέρος όχι και τόσο πετυχημένο και η αεροτομή λίγο χοντροκομμένη. Το χρώμα επίσης για μένα ενώ οπτικά είναι ωραίο, δεν
ξέρω αν είναι καινούριο, δεν έχει καμία σχέση με το πραγματικό και το θεωρώ μέγα φάουλ.
Το κουτί επίσης ακολουθεί την νέα σχεδίαση 18+.
Η τιμή τώρα με 3696 κομμάτια για licenced σετ στα €379,99 φαίνεται καλή σε σχέση με την Bugatti η οποία ακόμα τιμάται στα €459,99 για 3599 κομμάτια.
Δεν μπορώ να δικαιολογήσω την μεγάλη διαφορά τιμής παρά μόνο ότι θεωρούν ότι η Bugatti έχει περισσότερη αίγλη από την Lambo και ζήτησαν περισσότερα
δικαιώματα; Αφού και τα δύο αυτοκίνητα είναι στο VW Group. Ή μήπως φάγανε κράξιμο στην LEGO και άλλαζουν σιγά σιγά την τιμολογιακή πολιτική όπως
φαίνεται και από κάποια άλλα σετάκια;
Προσωπικά θα το αγοράσω σίγουρα αλλά θα περιμένω να πέσει κάτω από τα €300 για να το πάρω. Να θυμίσω ότι η Βugatti είχε πέσει στα €269 για κάποια
περίοδο αλλά δε νομίζω ότι η Lambo θα πέσει τόσο.
που είχε πέσει στα 270 ευρώ η Buggati Κυριάκο>?? ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!
Στο Iwoot Αγγλίας Noέμβριο Black Friday '18 από εκεί την πήρα. Ελλάδα είχε πέσει στα €277 χαμηλότερη τιμή και έπαιζε μέχρι
και τη φετινή Black Friday (2019) στα επίπεδα εκείνα. Σήμερα χαμηλότερη τιμή Ελλάδα €330.
και τη φετινή Black Friday (2019) στα επίπεδα εκείνα. Σήμερα χαμηλότερη τιμή Ελλάδα €330.
Επειδή η Lambo έχει χαμηλότερη τιμή δε νομίζω να έχει αφήσει τόσα περιθώρια κέρδους η LEGO οπότε γιαυτό
θεωρώ ότι δεν θα πέσει τόσο πολύ (μακάρι να πέσει αλλά λέμε τώρα...) και έχω βάλει προσωπικά στόχο τιμής
€300 max.
θεωρώ ότι δεν θα πέσει τόσο πολύ (μακάρι να πέσει αλλά λέμε τώρα...) και έχω βάλει προσωπικά στόχο τιμής
€300 max.
Σελίδα 27 από 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Παρόμοια θέματα
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
» Επερχόμενα Lego Set
» Επερχόμενα Lego Set
» Φήμες για επερχόμενα LEGO Set
» Κυκλοφορεί στις 27/11 το μεγαλύτερο official Lego set! 10276 Lego Colosseum με 9.036 κομμάτια!
thebrick.gr :: LEGO :: The LEGO Group :: LEGO sets
Σελίδα 27 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης