Αγορές από το επίσημο site της Lego: shop.lego.com/en-GR

Σελίδα 29 από 37 Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 37  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω

Αγορές από το επίσημο site της Lego: shop.lego.com/en-GR - Σελίδα 29 Empty Απ: Αγορές από το επίσημο site της Lego: shop.lego.com/en-GR

Δημοσίευση από Patgeo 5/6/2020, 10:01

Καλορίζικα Προμηθέα! Το καράβι, είναι πολύ δυνατό!

Όσον αφορά την αποστολή, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας από την στιγμή που μπήκε κανονικά η παραγγελία σου. Κάποια στιγμή θα έρθουν!
Patgeo
Patgeo
Administrator
Administrator

Τουβλάκια : 785

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Αγορές από το επίσημο site της Lego: shop.lego.com/en-GR - Σελίδα 29 Empty Απ: Αγορές από το επίσημο site της Lego: shop.lego.com/en-GR

Δημοσίευση από ironman 11/6/2020, 17:22

Oπως καταλαβαινεται οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε κανει αγορα το lego house το οποιο ειναι κ backorder για κανα αιωνα. Εχοντας κανει 2 παραγγελιες με το lego house η μαμα lego ειχε κανει κρατηση στα λεφτα μου απο την τραπεζα, μην τυχον κ χασει το παραδακι. Επειδη η αληθεια ειναι οτι εκνευριστηκα καπως με ολο το θεμα,διοτι ρε φιλε δεν μιλαμε για ποσα 300 ευρω κ ουτε ειμαι νεος, ψωνιζω εδω κ 2 χρονια vip καρτα και ποντους ,εστειλα email με παραπονα .
Τους ειπα δεν ειναι δυνατον να κρατατε 2 παραγγελιες λεφτα εδω κ 1 μηνα κ να μην εχετε φερει το προιον. Στην τελικη οταν αποφασισετε να το φερετε καντε τοτε την κρατηση και αν ειναι αδειανος ο λογαριασμος μου τοτε ακυρωστε την.

Μετα απο 15 μερες μου απαντησαν με τα σχετικα εμετικα γλυψιματα κ στο τελος απελευθερωσαν τα λεφτα, την παραγγελια την εχουν ακομα σε αναμονη(backorder).
ironman
ironman
Ο Άρχων
Ο Άρχων

Τουβλάκια : 150

Δημοσίευση από vgang 11/6/2020, 21:57

Νομίζω αυτό έχει περισσότερο να κάνει με την τράπεζα σου. Εμένα οι δεσμεύσεις που κάνουν στα backorder (δεν παίρνουν λεφτά πριν το στείλουν) αποδεσμεύονται μόνες τους μετά από συνήθως τρεις μέρες... δεν κάνουν κάτι αυτοί, η τράπεζα το κάνει. Σε όλες αυτού του τύπου τις συναλλαγές το ίδιο γίνεται. Εσένα μάλλον η τράπεζα σου δίνει μεγαλύτερο περιθώριο στις δεσμεύσεις και όταν επικοινωνήσεις μαζί τους ακύρωσαν την δέσμευση οι ίδιοι.

Εν τω μεταξύ τι τους είπες, θέλω να μου τα αποδεσμεύεστε για να μου χρεώσει ο Μουστακας το Jurassic Park Gate? Very Happy

vgang
Επιδέξιος τσεκουράς
Επιδέξιος τσεκουράς

Τουβλάκια : 7

Δημοσίευση από ironman 11/6/2020, 22:54

Αααα οχι δεν ειπα αυτο, στον μουστακα εκανα εξηγηση μεσο μνμτος.
Τους ειπα με αντικαταβολη κ απο 199 ευρω εφτασε 201 , (χεστηκε η φοραδα στα αλωνι για 2 ευρω) και εγραψα ξεκαθαρα, παρακαλω το κουτι να ειναι αθικτο γιατι τις περισσοτερες αγορες που εχω κανει απο εσας μου ερχονται πατσαβουριασμενα, αν ειναι χτυπημενο εστω λιγο δεν θα παραλαβω. Ευχαριστω κ συγνωμη για το υφος απλα το θελω για δωρο (προφανως για εμενα) Razz

VGANG πιστευεις οτι η τραπεζα τα δεσμευει? Γιατι αυτο ομως? Τι περιμενει η τραπεζα κ την την ενδιαφερει στο κατω κατω.
ironman
ironman
Ο Άρχων
Ο Άρχων

Δημοσίευση από Promitheas 11/6/2020, 23:59

ironman έγραψε:
...και εγραψα ξεκαθαρα, παρακαλω το κουτι να ειναι αθικτο γιατι τις περισσοτερες αγορες που εχω κανει απο εσας μου ερχονται πατσαβουριασμενα,
αν ειναι χτυπημενο εστω λιγο δεν θα παραλαβω. Ευχαριστω κ συγνωμη για το υφος απλα το θελω για δωρο (προφανως για εμενα) Razz

Χαχαχαχ!! Τέλειο!!
Promitheas
Promitheas
Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Μεγάλος LEGOσυλλέκτης

Τουβλάκια : 0

Δημοσίευση από ironman 12/6/2020, 09:34

Promithea οταν εχεις αγορασει 2000 ευρω απο μουστακα τα τελευταια 4-5 χρονια κ τα 1700 ευρω τα εχεις κανει πασα πισω -περα-δωθε γιατι ειναι σκησμενα ανοιγμενα ,λογικο ειναι μετα να εισαι επιθετικοτατος
ironman
ironman
Ο Άρχων
Ο Άρχων

Δημοσίευση από vgang 12/6/2020, 09:59

ironman έγραψε:Αααα οχι δεν ειπα αυτο, στον μουστακα εκανα εξηγηση  μεσο μνμτος.
Τους ειπα με αντικαταβολη κ απο 199 ευρω εφτασε 201 , (χεστηκε η φοραδα στα αλωνι για 2 ευρω) και εγραψα ξεκαθαρα, παρακαλω το κουτι να ειναι αθικτο γιατι τις περισσοτερες αγορες που εχω κανει απο εσας μου ερχονται πατσαβουριασμενα, αν ειναι χτυπημενο εστω λιγο δεν θα παραλαβω. Ευχαριστω κ συγνωμη για το υφος απλα το θελω για δωρο (προφανως για εμενα) Razz

VGANG πιστευεις οτι η τραπεζα τα δεσμευει? Γιατι αυτο ομως? Τι περιμενει η τραπεζα κ την την ενδιαφερει στο κατω κατω.

Όταν κανείς την παραγγελία, η LEGO θέλει να δει ότι όντως έχεις λεφτά να το αγοράσεις και κάνει προέγκριση το ποσό,όπου εσένα αφαιρούνται από το διαθέσιμο υπόλοιπο. Εάν προκειται για πιστωτική, η αφαίρεση γίνεται μόνο από το ελεύθερο ποσό που έχεις να χρησιμοποιήσεις χωρίς να φαίνεται χρέωση, αν όμως προκειται για χρεωστική κάρτα, φαίνεται σαν να σου έχουν πάρει τα λεφτά, που στην πραγματικότητα δεν ισχύει. Για πολλούς και διάφορους λόγους, η χρήση χρεωστικής κάρτας για διαδικτυακές αγορές είναι κακή επιλογή. Άσχετα με αυτό, η προέγκριση αυτή, διατηρείται για μερικές μέρες, και μετά εξαφανίζεται, με την εταιρεία να προβαίνει σε χρέωση τη στιγμή που σου στέλνει το πακέτο.

Στην δίκη σου περίπτωση είτε πληρώνεις με χρεωστική κάρτα, που η προέγκριση είναι λίγο διαφορετική, είτε η τράπεζα σου κρατάει περισσότερες μέρες σε ισχύ τις προεγκρίσεις.

vgang
Επιδέξιος τσεκουράς
Επιδέξιος τσεκουράς

Δημοσίευση από Patgeo 12/6/2020, 10:01

ironman έγραψε:Oπως καταλαβαινεται οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε κανει αγορα το lego house το οποιο ειναι κ backorder για κανα αιωνα. Εχοντας κανει 2 παραγγελιες με το lego house η μαμα lego ειχε κανει κρατηση στα λεφτα μου απο την τραπεζα, μην τυχον κ χασει το παραδακι. Επειδη η αληθεια ειναι οτι εκνευριστηκα καπως με ολο το θεμα,διοτι ρε φιλε δεν μιλαμε για ποσα 300 ευρω κ ουτε ειμαι νεος, ψωνιζω εδω κ 2 χρονια vip καρτα και ποντους ,εστειλα email με παραπονα .
Τους ειπα δεν ειναι δυνατον να κρατατε 2 παραγγελιες λεφτα εδω κ 1 μηνα κ να μην εχετε φερει το προιον. Στην τελικη οταν αποφασισετε να το φερετε καντε τοτε την κρατηση και αν ειναι αδειανος ο λογαριασμος μου τοτε ακυρωστε την.

Μετα απο 15 μερες μου απαντησαν με τα σχετικα εμετικα γλυψιματα κ στο τελος απελευθερωσαν τα λεφτα, την παραγγελια την εχουν ακομα σε αναμονη(backorder).

Νίκο, ούτε σε εμένα τα κράτησε η LEGO και στο email της κράτησης που μου στείλανε τότε, αναφέρανε ρητά ότι η κάρτα θα χρεωθεί όταν θα είναι διαθέσιμο το σετ προς αποστολή. Το θέμα είναι ότι ξέχασα να την γεμίσω και σήμερα μου στείλαν email ότι δεν μπόρεσαν να τραβήξουν το ποσό και ότι θα πρέπει να επικοινωνήσω με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών....

edit: μίλησα μαζί τους (πολύ εξυπηρετικοί) και μου είπαν ότι θα προχωρήσει η διαδικασία.
Patgeo
Patgeo
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από Manos_R 12/6/2020, 10:14

Promitheas τα εξήγησες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι είναι! Νικόλα όσο για τα κουτιά που έρχονται σε κακή κατάσταση, από οποιοδήποτε κατάστημα, αν είναι μεγάλο σετ εγώ γράφω στα σχόλια της παραγγελίας να είναι το κουτί προσεγμένο σε καλή κατάσταση και πάντα έτσι έρχεται!
Όσο για το Μουστάκα επειδή πλέον γνωρίζω από πρώτο χέρι, κουτιά που είναι σε κακή κατάσταση δεν μπαίνουν καν στο ράφι και δε φτάνουν σε χέρια πελατών (τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο). Μπορεί να είναι και θέμα courier που τα πετάνε όπως να' ναι! Αλλά όλα να τυχαίνουν σε σένα; Γιατί απ'ότι διάβασα τα περισσότερα σου έρχονται έτσι! Είμαι σίγουρος πως αυτή τη φορά θα σου ρθει ατσαλάκωτο αφού τους το τόνισες! Smile
Manos_R
Manos_R
Administrator
Administrator

Τουβλάκια : 456

Δημοσίευση από Mind the Βrick 12/6/2020, 16:31

ασχετο εχω δει στα MAX το Ninjago Docks με τεραστια τρυπα στο κουτι να πωλειται με την αρχικη τιμη!!!
Mind the Βrick
Mind the Βrick
Σιωπηλός ninja
Σιωπηλός ninja

Τουβλάκια : 15

Δημοσίευση από Promitheas 12/6/2020, 17:30

ironman έγραψε:
Promithea οταν εχεις αγορασει 2000 ευρω απο μουστακα τα τελευταια 4-5 χρονια κ τα 1700 ευρω τα εχεις κανει πασα πισω -περα-δωθε
γιατι ειναι σκησμενα ανοιγμενα, λογικο ειναι μετα να εισαι επιθετικοτατος

@ironman έχεις απόλυτο δίκιο! Καλά τους κάνεις!

Προσωπικά έχω μεγάλο κόλλημα με την συσκευασία και γι' αυτό προτιμώ να ψωνίζω αυτό που βλέπω μπροστά μου και όχι να το παραγγέλνω.

Το κουτί είναι μέρος του προϊόντος και θα πρέπει και αυτό να είναι σε άριστη κατάσταση, όπως και το εσωτερικό.

Κάνω ένα πείραμα τώρα με το επίσημο Lego shop. Αν δεν έρθουν ok αυτά που παρήγγειλα δεν ξέρω να θα το προτιμήσω ξανά.
Promitheas
Promitheas
Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Μεγάλος LEGOσυλλέκτης

Δημοσίευση από ironman 12/6/2020, 22:37

Παιδια εγω εχω πεσει θυμα πιστωτικων καρτων που καποιοι αγορασαν κατι αλλα η τραπεζα δεν το ενεκρινε ,αυτο εγινε το μακρινο 2010 , αυτες οι καρτες ηταν πιστωτικες. Δεν εχω εμπιστοσυνη ουτε στις πιστωτικες ουτε στις χρεωστικες αλλα για να βγαλεις πιστωτικη πλεον με ορια 1000 ευρω πρεπει να εχεις υψηλα εισοδηματα κ θελει πολλα χαρτια. Για να παρω prepaid δεν συμφερει γιατι ολο τραβαει λεφτα , τα ιδια και το paypal κ δεν θελω νταβαδες. Μανο δεν θιγω τον μουστακα κ πιθανον να μην φταιει αλλα να φταει η acs . Εφοσον ομως το ξερει κ ψωνιζει απο την acs θα πρεπει καπου να κανω τα παραπονα. Ισα ισα που ψωνιζω απο μουστακα.
ironman
ironman
Ο Άρχων
Ο Άρχων

Δημοσίευση από Manos_R 12/6/2020, 22:48

Εννοείται πως πρέπει να λες ότι σε ενοχλεί, όπως και όλοι οι πελάτες! Και μένα δε μου αρέσει να παραλαμβάνω κάτι με χάλια συσκευασία! Μια φορά μόνο μου έτυχε από το e-shop.gr & άλλη μια φορά στα Public με το Temple of Airjitzu το οποίο όχι μόνο ήταν σκισμένο και με τρύπες, αλλά ήταν και ανοιγμένο το κουτί κ κολλημένο με ταινία - μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε στο ταμείο. Εννοείται μου έφεραν άλλο σετ!
Manos_R
Manos_R
Administrator
Administrator

Τουβλάκια : 456

Δημοσίευση από Promitheas 25/6/2020, 20:24

Καλησπέρα σε όλους!

Να θυμίσω ότι από αύριο (26/06) θα είναι διαθέσιμα τα παρακάτω ViP Rewards:

• Reward: VIP Set 40178 EMEA/NA 06/26

• Reward:5005910 VIP Tote Bag 06/26

• Reward:5006085 Red Brick GWP 06/26

• Reward:40221 Fountain TBC 06/26

• Reward:40269 Duplo Photo Frame TBC 06/26

Όσοι ενδιαφέρεστε καλό είναι να είστε γρήγοροι γιατί έχω την εντύπωση ότι αυτά εξαντλούνται αμέσως!
Promitheas
Promitheas
Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Μεγάλος LEGOσυλλέκτης

Δημοσίευση από ironman 25/6/2020, 21:04

Δηλαδη θα μπουμε εκει που λεει vip και θα το ψωνισουμε με τους ποντους μας? Οταν το ψωνιζεις το βαζεις στο καλαθι μετα η σου δινει κωδικο κ οποτε ξανα παραγγειλεις απο legoshop στο φερνει μαζι?
ironman
ironman
Ο Άρχων
Ο Άρχων

Δημοσίευση από Promitheas 25/6/2020, 21:17

ironman έγραψε:
Δηλαδη θα μπουμε εκει που λεει vip και θα το ψωνισουμε με τους ποντους μας?
Οταν το ψωνιζεις το βαζεις στο καλαθι μετα η σου δινει κωδικο κ οποτε ξανα παραγγειλεις απο legoshop στο φερνει μαζι?

Δεν ξέρω! Πρώτη φορά θα δοκιμάσω. Very Happy

Σίγουρα ξοδεύεις VIP πόντους πάντως για να το πάρεις.
Promitheas
Promitheas
Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Μεγάλος LEGOσυλλέκτης

Δημοσίευση από ironman 25/6/2020, 21:18

Εχω 5 χιλιαδες Razz
ironman
ironman
Ο Άρχων
Ο Άρχων

Δημοσίευση από vgang 25/6/2020, 21:18

Το αγοράζεις με τους πόντους σου και σου δίνει ένα κωδικό, τον οποίο χρησιμοποιείς την επόμενη φορά που θα κανείς παραγγελία και εμφανίζεται στο καλάθι. Προσοχή όμως, μόνο έναν κωδικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε κάθε παραγγελία, πρεπει οπωσδήποτε να παραγγείλεις κάτι άλλο μαζί και συνήθως έχεις 30 μέρες για να τον χρησιμοποιήσεις.

vgang
Επιδέξιος τσεκουράς
Επιδέξιος τσεκουράς

Δημοσίευση από Promitheas 25/6/2020, 21:28

30 μέρες μόνο? Χμμμ, βλακεία. Δεν βολεύει ιδιαίτερα γιατί δεν σκόπευα να παραγγείλω κάτι άμεσα.  Crying or Very sad
Promitheas
Promitheas
Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Μεγάλος LEGOσυλλέκτης

Δημοσίευση από ironman 25/6/2020, 22:46

vgang έγραψε:Το αγοράζεις με τους πόντους σου και σου δίνει ένα κωδικό, τον οποίο χρησιμοποιείς την επόμενη φορά που θα κανείς παραγγελία και εμφανίζεται στο καλάθι. Προσοχή όμως, μόνο έναν κωδικό μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε κάθε παραγγελία, πρεπει οπωσδήποτε να παραγγείλεις κάτι άλλο μαζί και συνήθως  έχεις 30 μέρες για να τον χρησιμοποιήσεις.

Αγορές από το επίσημο site της Lego: shop.lego.com/en-GR - Σελίδα 29 2386200127
ironman
ironman
Ο Άρχων
Ο Άρχων

Δημοσίευση από vgang 25/6/2020, 23:08

Promitheas έγραψε:30 μέρες μόνο? Χμμμ, βλακεία. Δεν βολεύει ιδιαίτερα γιατί δεν σκόπευα να παραγγείλω κάτι άμεσα.  Crying or Very sad

Όταν πατήσεις να το αγοράσεις με τους πόντους, σου λέει πόσες μέρες έχεις. Εγώ έχω πάρει δυο πράγματα με ποντους' και για τα δυο 30 μέρες είχα....

vgang
Επιδέξιος τσεκουράς
Επιδέξιος τσεκουράς

Δημοσίευση από vgang 26/6/2020, 09:32

Το VIP set υπάρχει διαθέσιμο με 500 points μόνο

vgang
Επιδέξιος τσεκουράς
Επιδέξιος τσεκουράς

Δημοσίευση από Patgeo 26/6/2020, 11:42

Το έψηνα και εγώ, αλλά αν πρέπει να γίνει αγορά μέσα στον επόμενο μήνα, ίσως το χάσω, οπότε λέω να μην το διακινδυνέψω.
Patgeo
Patgeo
Administrator
Administrator

Δημοσίευση από vgang 26/6/2020, 11:48

Δεν έχουν όλα περιορισμό...

vgang
Επιδέξιος τσεκουράς
Επιδέξιος τσεκουράς

Δημοσίευση από ironman 26/6/2020, 12:53

Εγώ έχω 2 οπότε ακυρο. Νόμιζα ότι θα βγάλει κ τα άλλα που ανέφερε ο Προμηθέας
ironman
ironman
Ο Άρχων
Ο Άρχων

Σελίδα 29 από 37 Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 33 ... 37  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης