Αγορές από το επίσημο site της Lego: shop.lego.com/en-GR
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 26 από 37 • Μοιραστείτε
Σελίδα 26 από 37 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37
Απ: Αγορές από το επίσημο site της Lego: shop.lego.com/en-GR
Περίεργο... Δεν το περιμέναμε καθόλου!
Για να δούμε που θα οδηγήσει η συγκεκριμένη κατάσταση! Ή που θα βγάλουν νέα κομμάτια, ή που θα βγάλουν επιπλέον σχετικά σετ!
Για να δούμε που θα οδηγήσει η συγκεκριμένη κατάσταση! Ή που θα βγάλουν νέα κομμάτια, ή που θα βγάλουν επιπλέον σχετικά σετ!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Εμένα το εμφανίζει κανονικά για back order. Πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας, ακόμα και να είναι εκτός στοκ για λίγο καιρό, θα επανέλθει αργά η γρήγορα.
vgang- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Eπανηλθε σημερα, ισως βγηκε εκτος για καποιο μικρο διαστημα.
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Είναι τρικ λέτε για να ανέβουν κι'άλλο οι πωλήσεις με τον φόβο μήπως εξαντληθεί?
Patgeo- Administrator
Έχει μεγάλη ζήτηση παίδες και είναι λογικό. Σχεδόν όλοι το παίρνουν διπλό. Εγώ το βλέπω συνεχώς ως back order!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Μπορείς να φτιάξεις ένα τεράστιο πειρατικό πλοίο αν το πάρεις διπλό, τη στιγμή που δεν ξέρουμε αν θα βγεί ξανά η σειρά.
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Manos_R- Administrator
Latest update για την παραπάνω ανάρτηση, διαβάζοντας κι άλλα άρθρα από το εξωτερικό: Το συγκεκριμένο σετ με κωδικό 21037 ήταν διαθέσιμο σήμερα το απόγευμα από τις 15:00 μέχρι περίπου τις 18:00. Προφανώς εξαντλήθηκε και μέχρι αυτή τη στιγμή δε φαίνεται καθόλου στη μηχανή αναζήτησης της σελίδας! Δεν υπάρχει ανακοίνωση αν θα είναι ξανά διαθέσιμο μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθεί το παρόν θέμα!
Manos_R- Administrator
Τρία sets που βρίσκονταν αποκλειστικά στο Lego House θα είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα αρχές Μάη για περιορισμένο χρονικό διάστημα! Πιο συγκεκριμένα:
- το 21037 LEGO House θα είναι διαθέσιμο σε παγκόσμιο επίπεδο.
- τα 40366 LEGO House Dinosaurs & 4000026 LEGO House Tree of Creativity θα είναι διαθέσιμα μόνο για Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία & Δανία.
- το 21037 LEGO House θα είναι διαθέσιμο σε παγκόσμιο επίπεδο.
- τα 40366 LEGO House Dinosaurs & 4000026 LEGO House Tree of Creativity θα είναι διαθέσιμα μόνο για Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία & Δανία.
Manos_R- Administrator
Παιδιά αξίζει το LEGO House set λέτε? Θα το αγοράσετε?
Είδα οτι κάνει 499 δανέζικες κορόνες ,όπερ μεθερμηνευόμενον εστί 65 ευρωπουλα. Εγω σκεφτομαι 2 για μεταπωληση διοτι η τιμη του θα ανεβει αποτομα μετα.
ironman- Ο Άρχων
Σαν σετ δεν λέει κάτι.. αν το θες για συλλεκτικούς λόγους ναι το παίρνεις... και το κρατάς κλειστό
Εμένα το συγκεκριμένο δεν μου αρέσει καθόλου
Εμένα το συγκεκριμένο δεν μου αρέσει καθόλου
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
Βασικα εγω ηθελα εκεινο με τους δεινοσαυρους αλλα οπως παντα οι δανοι λειτουργουν σαν %$@ , ολο στο κρυφτο κ να δωθουν σε επιλεγμενους . Στο τελος οταν δεν ξεπουλανε οπως με τα κινεζικα τα διαθετουν σε ολη την γη.
ironman- Ο Άρχων
Πέμπτη βράδυ by the way σας θέλω online έτσι να θυμηθούμε τα καλά του Black Friday
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
εμένα το δεντράκι μου αρέσει αρκετά επειδή παραπέμπει στην μοκάρα του lego house αλλά δυστυχώς δεν θα το πουλάνε...
Ακομα θυμάμαι Μαρία που ήμουν καθε βράδυ με το κινητό αγκαλιά κ περιμενα τι θα βάλει. Κ ευτυχώς χτύπησα το καρουζέλ
ironman- Ο Άρχων
Δεν με ενθουσιάζουν. Αν ήταν δώρα με αγορές μεγάλης αξίας, ίσως.
Jimmy- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 4
Θα έχει και εκπτώσεις σε κάποια Star Wars σετ. Τα δώρα αν το δεις από μια άποψη αξίζουν γιατί είναι
με αγορές άνω των 75€ + δωρεάν μεταφορικά + διπλοί VIP πόντοι, απλά εμείς στοχεύουμε σε ακριβότερα σετ και μας φαίνονται λίγα.
με αγορές άνω των 75€ + δωρεάν μεταφορικά + διπλοί VIP πόντοι, απλά εμείς στοχεύουμε σε ακριβότερα σετ και μας φαίνονται λίγα.
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Gunman έγραψε:Παιδιά αξίζει το LEGO House set λέτε? Θα το αγοράσετε?
Επειδή το έχω, θα σου πω ότι αξίζει αν σου αρέσουν το Architecture. Είναι από τα καλύτερα της σειράς...
vgang- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Μια χαρά είναι και τα τρία τα σετακι, αυτόματα όμως αφού πωλούνται από το lego store χάνουμε έως βαθμό το exclusivity που είχαν μέχρι τώρα. Σίγουρα θα προτιμούσα να τα αγόραζα από την Δανία, σαν αγορά από το lego store δεν μου λένε και πολλά...
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Συγνώμη απο 1-4 Μαίου έχει προσφορές στα star wars και θα βάλει διπλους πόντους σε ολα τα σετ εκτός από τα star wars; Επίσης τα δώρα θα τα δίνει για οποιαδήποτε αγορά άνω των 75 η μονο για star;
ironman- Ο Άρχων
Μακάρι να είχαν και τα τρία διαθέσιμα για όλους αφού θα γίνει που θα γίνει τουλάχιστον ας το κάνουν σωστά. Πρώτα απ' όλα μου αρέσει το Tree of Creativity στη συνέχεια το Lego House & τέλος οι δεινόσαυροι. Προσωπικά πάντως θα το χτυπήσω το σετάκι πιστεύω ότι είναι must σε μια συλλογή όπως το Billund Airport παραδείγματος χάρη.
Νικόλα όσο γι' αυτά που ρωτάς από 1η Μάη θα έχουν διπλούς VIP πόντους μόνο σε όλα τα Star Wars σετάκια & ο κωδικός 40407 Death Star II Battle θα δίνεται για αγορές άνω των 75 ευρώ που αφορούν μόνο Star Wars προϊόντα!
Νικόλα όσο γι' αυτά που ρωτάς από 1η Μάη θα έχουν διπλούς VIP πόντους μόνο σε όλα τα Star Wars σετάκια & ο κωδικός 40407 Death Star II Battle θα δίνεται για αγορές άνω των 75 ευρώ που αφορούν μόνο Star Wars προϊόντα!
Manos_R- Administrator
οκ Μανο απλα το βλεπω σαν διαφήμιση στα αλλα themes που με ενδιαφερουν οπως harry potter και λεω μαλλον ισχυει για αγορες ανω των 75 για ολα τα σετ!
ironman- Ο Άρχων
Ναι έχεις δίκιο, το έχουν σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες το δωράκι σαν πρόμο, αλλά το γράφουν ξεκάθαρα στην ενότητα των προσφορών!
Manos_R- Administrator
vgang έγραψε:Gunman έγραψε:Παιδιά αξίζει το LEGO House set λέτε? Θα το αγοράσετε?
Επειδή το έχω, θα σου πω ότι αξίζει αν σου αρέσουν το Architecture. Είναι από τα καλύτερα της σειράς...
To ψήνω και εγώ το LEGO House, αλλά θα φανεί ανάλογα με την τιμή του. Για Architecture πάντως, έχει πολλά χρώματα, κάτι που παραπέμπει στο πρωτότυπο αλλά δεν συνηθίζεται επί το πλείστον.
Patgeo- Administrator
Σελίδα 26 από 37 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 31 ... 37
Παρόμοια θέματα
» Αγορές από το επίσημο online κατάστημα της Lego! Διπλοί VIP πόντοι 10/10 - 16/10, εκπτώσεις σε επιλεγμένα sets και έως και 4 gwp για συνδυαστικές αγορές!
» Retiring Soon products στο επίσημο site της Lego!
» Διπλοί VIP πόντοι για online αγορές στο official site της Lego από 12/04 έως και 20/04!
» Κυκλοφόρησαν στο επίσημο site της Lego από 01/01/2022 τα καινούρια sets!
» Κυκλοφορούν τέλη Απριλίου καινούρια sets από τη σειρά Star Wars, με δυνατότητα προπαραγγγελίας από το επίσημο site της Lego!
» Retiring Soon products στο επίσημο site της Lego!
» Διπλοί VIP πόντοι για online αγορές στο official site της Lego από 12/04 έως και 20/04!
» Κυκλοφόρησαν στο επίσημο site της Lego από 01/01/2022 τα καινούρια sets!
» Κυκλοφορούν τέλη Απριλίου καινούρια sets από τη σειρά Star Wars, με δυνατότητα προπαραγγγελίας από το επίσημο site της Lego!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 26 από 37
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης