Αγορές από το επίσημο site της Lego: shop.lego.com/en-GR
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 3 από 37 • Μοιραστείτε
Σελίδα 3 από 37 • 1, 2, 3, 4 ... 20 ... 37
Απ: Αγορές από το επίσημο site της Lego: shop.lego.com/en-GR
Ωραίος κι εσυ Κώστα! Καλή αρχή για όλους μας! Θα προσπαθήσω να αντισταθώ για λίγο ακόμα!
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Παρελαβα απο dhl κατευθειαν , οχι απο ελτα! Τα δεματα τελικα εκαναν 10 μερες χωρις τα 2 σαββατοκυριακα αρα κομπλε!
Τα δεματα σε πολυ καλη κατασταση και τα κουτια μεσα αψογα, μυριζουν Δανια billund . Φωτος θα ανεβουν συντομα. Το σετακι vip τρομερο εχω ενθουσιαστει και φυσικα 2 δεματα 2 δωρακια
Τα δεματα σε πολυ καλη κατασταση και τα κουτια μεσα αψογα, μυριζουν Δανια billund . Φωτος θα ανεβουν συντομα. Το σετακι vip τρομερο εχω ενθουσιαστει και φυσικα 2 δεματα 2 δωρακια
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
ironman- Ο Άρχων
Καλορίζικα Νίκο! Πιστεύω σου έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος και άγχος!
Με το καλό να παραλάβουν και οι υπόλοιποι!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Patgeo έγραψε:Καλορίζικα Νίκο! Πιστεύω σου έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος και άγχος!
Ευχαριστω Γιωργο.
Δεν ειχα τοσο αγχος απλα ολοι λεγανε για ελτα και εγω δεν εβλεπα τιποτα εκει! Τωρα θα ξερω που να ψαξω.
ironman- Ο Άρχων
https://shop.lego.com/en-GR/lego-shop-greece-competition?icmp=HP-SHM-P-MT-flagsw-953
Αυτό λέω απλά να το αφήσω εδώ....
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Kurtz έγραψε:https://shop.lego.com/en-GR/lego-shop-greece-competition?icmp=HP-SHM-P-MT-flagsw-953
Α, ωραία! Αν μας έλειπαν οι λόγοι να ψωνίσουμε τώρα έχουμε έναν ακόμα! Ωραία πάντως η ιδέα...
Καλορίζικες οι παραλαβές Νικόλα! Αγαπάμε Harry Potter!
Δες εδώ τι σκέφτηκαν για να μας καλωσορίσουν εκεί στη Lego χαχα, δε θα μας αφήσουν σε ησυχία, με βλέπω να βάζω μια παραγγελία ανά μήνα!
Δες εδώ τι σκέφτηκαν για να μας καλωσορίσουν εκεί στη Lego χαχα, δε θα μας αφήσουν σε ησυχία, με βλέπω να βάζω μια παραγγελία ανά μήνα!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Σκέφτεται να κάνει κανείς παραγγελία τώρα στα κοντά από το LEGO store?? Αν ναι msg me
Γιώργο ναι εγώ αλλά προς μέσα Σεπτέμβρη όχι άμεσα!
Manos_R- Administrator
Kαι εγω τελη σεπτεμβρη. Απο οτι ειδα το τρενακι του harry εχει παθει εξαφανιαζολ
ironman- Ο Άρχων
Υπάρχουν μερικά προϊόντα διαθέσιμα στην κατηγορία ''Sales''! Όχι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά γίνονται πράγματα! Αυτό κρατάμε!
Manos_R- Administrator
Κάτι είναι κι'αυτό! Για να δούμε τι θα έρθει στην συνέχεια!
Patgeo- Administrator
Σε συνέχεια αυτού που συζητούσαμε για το site της Lego στο νήμα Ευκαιρίες Αγοράς:
Εκτός από το frame το οποίο από ότι καταλαβαίνω θα είναι μέχρι τέλος Οκτωβρίου, υπάρχει και άλλο ένα promotion για to 30407 Harry´s Journey to Hogwarts που το δίνει δωρεάν μόνο για σήμερα:
Πηγαίνουμε στην παρακάτω διεύθυνση
https://www.shopclever.de/lego-shop-gutschein
Πατάμε στο GUTSCHEIN ANZAIGEN το οποίο θα μας βγάλει έναν κωδικό (αγνοήστε το ότι μπορεί να σας ανοίξει το γερμανικό site της Lego)
Βάζουμε στο καλάθι μας κάτι που να έχει τουλάχιστον 15€ και πηγαίνουμε στο καλάθι και κάνουμε Add Promo Code οπότε το 30407 προστίθεται αυτόματα στο καλάθι FREE!
Εκτός από το frame το οποίο από ότι καταλαβαίνω θα είναι μέχρι τέλος Οκτωβρίου, υπάρχει και άλλο ένα promotion για to 30407 Harry´s Journey to Hogwarts που το δίνει δωρεάν μόνο για σήμερα:
Πατάμε στο GUTSCHEIN ANZAIGEN το οποίο θα μας βγάλει έναν κωδικό (αγνοήστε το ότι μπορεί να σας ανοίξει το γερμανικό site της Lego)
Βάζουμε στο καλάθι μας κάτι που να έχει τουλάχιστον 15€ και πηγαίνουμε στο καλάθι και κάνουμε Add Promo Code οπότε το 30407 προστίθεται αυτόματα στο καλάθι FREE!
mballas έγραψε:Σε συνέχεια αυτού που συζητούσαμε για το site της Lego στο νήμα Ευκαιρίες Αγοράς:
AAAAA!!! Να πάρει! Και έψαχνα διάφορα sites για promo codes πριν κάνω την αγορά, αλλά αυτό δεν το πέτυχα!!! GRRRR
Μπράβο που το βρήκες όμως. Θα τους στείλω email μήπως και μου το προσθέσουν!
UPDATE: Εντάξει, οι τύποι στην Lego ΤΑ ΣΠΑΝΕ! Μου το προσθέσαν και εκ των υστέρων (ως ξεχωριστή παραγγελία/ξεχωριστή αποστολή). ΔΩΡΕΑΝ. Με τόσα δωράκια, σχεδόν νιώθω ότι τους κλέβω
Α! και πολλές ευχαριστίες στον @mballas!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sbujam στις 15/10/2018, 15:51, 4 φορές συνολικά
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Σύμφωνα με προτροπή των admins μεταφέρω εδώ κομμάτι άλλου post που έγραψα στις "Ευκαιρίες Αγοράς", για να υπάρχει μαζί με τις άλλες προσφορές από το Official Lego Shop.
Αν και αν μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο σχετικό διαφημιστικό στο ελληνικό κατάστημα της Lego, Πλέον και 'επίσημα' το Minifigure Collector Frame μπαίνει αυτόματα στο καλάθι με αγορές άνω των 55€. Λογικά η προσφορά θα ισχύει μέχρι τέλος Οκτωβρίου.
Η παραγγελία έπεσε, και όπως βλέπετε για κάποιο λόγο μου ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ??!
Θα σας πω εντυπώσεις για την παραγγελία και τους VIP πόντους
Αν αγοράσετε σήμερα, δείτε και την φοβερή προσφορά που ξετρύπωσε ο @mballas και συνδυάζεται με τα παραπάνω!
Η παραγγελία έπεσε, και όπως βλέπετε για κάποιο λόγο μου ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ??!
Θα σας πω εντυπώσεις για την παραγγελία και τους VIP πόντους
Αν αγοράσετε σήμερα, δείτε και την φοβερή προσφορά που ξετρύπωσε ο @mballas και συνδυάζεται με τα παραπάνω!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sbujam στις 15/10/2018, 14:27, 1 φορά
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
sbujam έγραψε:
AAAAA!!! Να πάρει! Και έψαχνα διάφορα sites για promo codes πριν κάνω την αγορά, αλλά αυτό δεν το πέτυχα!!! GRRRR
Μπράβο που το βρήκες όμως. Θα τους στείλω email μήπως και μου το προσθέσουν!
Χα, χα κι εγώ την ίδια αντίδραση θα είχα πάντως. Το είδα σήμερα το πρωί σε ένα γαλλικό site. Υποτίθεται ότι ισχύει μόνο για το γερμανικό site αλλά φαίνεται ότι ισχύει και αλλού. Ομολογώ ότι δεν το πίστεψα σήμερα το πρωί όταν το διάβασα.
Επιβεβαιώνω επίσης αυτό που έγραψες Θοδωρή για τους διπλούς VIP πόντους! Δεν το είχα προσέξει ότι μου έδωσε κι εμένα...
Τον Οκτώβρη είπα θα κάνω μια μικρή παύση από τις αγορές. Είμαι ένα βήμα πρίν το ''κλικ''... Με καταστρέψατε!
Manos_R- Administrator
Manos_R έγραψε:Τον Οκτώβρη είπα θα κάνω μια μικρή παύση από τις αγορές. Είμαι ένα βήμα πρίν το ''κλικ''... Με καταστρέψατε!
Έτσι, έτσι. Πάντα μπορεί να βασιστεί κανείς στους φίλους για την καταστροφή!
Η κορνίζα προστίθεται για αγορές άνω των 55 ευρώ!
Manos_R- Administrator
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
mballas έγραψε:Manos_R έγραψε:Τον Οκτώβρη είπα θα κάνω μια μικρή παύση από τις αγορές. Είμαι ένα βήμα πρίν το ''κλικ''... Με καταστρέψατε!
Έτσι, έτσι. Πάντα μπορεί να βασιστεί κανείς στους φίλους για την καταστροφή!
Μεγάλη αλήθεια!!
Ας καταστραφούμε (οικονομικά) ελεύθερα!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Αυτά είναι! Μπράβο Μιχάλη! Σχετικά με το δωράκι, μου άρεσε πολύ το καζάνι/μαρμίτα που βγάλαν! Είναι πολύ αληθοφανές!
Patgeo- Administrator
Παίδες έβαλα παραγγελία στις 05/11 γιατί ήθελα οπωσδήποτε το 40289 Diagon Alley και προστέθηκε αυτόματα στο καλάθι μου και το 30407 Harry's Journey to Hogwarts!!!
Manos_R- Administrator
Σελίδα 3 από 37 • 1, 2, 3, 4 ... 20 ... 37
Παρόμοια θέματα
» Αγορές από το επίσημο online κατάστημα της Lego! Διπλοί VIP πόντοι 10/10 - 16/10, εκπτώσεις σε επιλεγμένα sets και έως και 4 gwp για συνδυαστικές αγορές!
» Retiring Soon products στο επίσημο site της Lego!
» Διπλοί VIP πόντοι για online αγορές στο official site της Lego από 12/04 έως και 20/04!
» Κυκλοφόρησαν στο επίσημο site της Lego από 01/01/2022 τα καινούρια sets!
» Κυκλοφορούν τέλη Απριλίου καινούρια sets από τη σειρά Star Wars, με δυνατότητα προπαραγγγελίας από το επίσημο site της Lego!
» Retiring Soon products στο επίσημο site της Lego!
» Διπλοί VIP πόντοι για online αγορές στο official site της Lego από 12/04 έως και 20/04!
» Κυκλοφόρησαν στο επίσημο site της Lego από 01/01/2022 τα καινούρια sets!
» Κυκλοφορούν τέλη Απριλίου καινούρια sets από τη σειρά Star Wars, με δυνατότητα προπαραγγγελίας από το επίσημο site της Lego!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 3 από 37
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης