Αγορές από το επίσημο site της Lego: shop.lego.com/en-GR
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 12 από 37 • Μοιραστείτε
Σελίδα 12 από 37 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Manos_R- Administrator
Manos_R- Administrator
Απ: Αγορές από το επίσημο site της Lego: shop.lego.com/en-GR
Γειά σας παίδες! Θέλω να ρωτήσω κάτι που μου έτυχε πρώτη φορά. Έβαλα παραγγελία χθες στα 57 ευρώ (δωρεάν μεταφ.) από το legoshop.com και ήταν όλα διαθέσιμα εκτός από ένα μικρό σετ lego movie 2 που ήταν σε κατάσταση ''back order'' και είχε ημερομηνία αποστολής έως 13/08. Μου ήρθε και σχετικό ενημερωτικό email που μου ζητούσαν συγγνώμη κι αν ήθελα να ακυρώσω την παραγγελία λόγω καθυστέρησης κτλ. Εγώ φυσικά δεν ακύρωσα κάποια παραγγελία. Σήμερα μου ήρθε άλλο ένα email ότι μέρος της παραγγελίας μου έχει αποσταλεί (δηλαδή όλα τα προϊόντα που ήταν διαθέσιμα), ενώ το άλλο το μικρό θα φύγει ξεχωριστά μόνο του όταν είναι διαθέσιμο (χωρίς να με χρεώσουν μεταφορικά εννοείται).
Σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο να βάλετε διάφορα προϊόντα σε παραγγελία και όσα είναι σε διαδικασία back order να φεύγουν ξεχωριστά, και να στέλνουν την παραγγελία ξεχωριστά; Τους συμφέρει αυτό; Γιατί εφόσον τα άλλα είναι διαθέσιμα δεν τα ετοιμάζουν - να είναι σε αναμονή η παραγγελία και να αποστέλλεται συνολικά; Έχετε εμπειρία από κάτι τέτοιο; Απλά μου φάνηκε περίεργο να σπάνε την παραγγελία σε δύο μέρη.
Σας έχει τύχει κάτι αντίστοιχο να βάλετε διάφορα προϊόντα σε παραγγελία και όσα είναι σε διαδικασία back order να φεύγουν ξεχωριστά, και να στέλνουν την παραγγελία ξεχωριστά; Τους συμφέρει αυτό; Γιατί εφόσον τα άλλα είναι διαθέσιμα δεν τα ετοιμάζουν - να είναι σε αναμονή η παραγγελία και να αποστέλλεται συνολικά; Έχετε εμπειρία από κάτι τέτοιο; Απλά μου φάνηκε περίεργο να σπάνε την παραγγελία σε δύο μέρη.
Manos_R- Administrator
Είναι πολύ συχνό αυτό, είναι πάγια τακτική...
vgang- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Παιδιά άσχετο, οι παλιοί VIP πόντοι με το καινούργιο σύστημα χάνονται?? Γιατί μπήκα online και φαίνεται να έχω 0 πόντους
Gunman έγραψε:Παιδιά άσχετο, οι παλιοί VIP πόντοι με το καινούργιο σύστημα χάνονται?? Γιατί μπήκα online και φαίνεται να έχω 0 πόντους
Μια εμφανίζονται, μια εξαφανίζονται! Ακόμη δεν έχει στρώσει τελείως...
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Μάνο είναι πολύ συνηθισμένη τακτική αυτή στις online πωλήσεις. Μην ψάχνεσαι για το τι τους συμφέρει, η επιστήμη πίσω από τη διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας είναι αρκετά πολύπλοκη πλέον σε τόσο μεγάλες εταιρείες.
Π.χ. σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να τους συμφέρει λιγότερο να κρατάνε χώρο στην αποθήκη για το υπόλοιπο δέμα σου που είναι έτοιμο ή ακόμα τα δέματα να ταξιδεύουν από διαφορετικές αποθήκες. (Κάτι πολύ συνηθισμένο στο Amazon ας πούμε)
Νομίζω το πιο εξωφρενικό που μου έχει συμβεί ήταν μια φορά από το Amazon που είχα κάνει μια παραγγελία με 10-12 είδη και μου ήρθαν σε 6 αποστολές!
Π.χ. σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να τους συμφέρει λιγότερο να κρατάνε χώρο στην αποθήκη για το υπόλοιπο δέμα σου που είναι έτοιμο ή ακόμα τα δέματα να ταξιδεύουν από διαφορετικές αποθήκες. (Κάτι πολύ συνηθισμένο στο Amazon ας πούμε)
Νομίζω το πιο εξωφρενικό που μου έχει συμβεί ήταν μια φορά από το Amazon που είχα κάνει μια παραγγελία με 10-12 είδη και μου ήρθαν σε 6 αποστολές!
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση Μιχάλη
Μάνο, όπως τα λέει ο Μιχάλης είναι! Τόσο μεγάλες εταιρείες, θέλουν το stock που έχουν να φεύγει γρήγορα μιας και έτσι εμφανίζουν βελτιωμένη οικονομική εικόνα (ανάλογα με την εταιρεία βέβαια), οπότε μιας και θεωρητικά το να κυκλοφορεί πολύ γρήγορα τα προϊόντα της η Εταιρεία, μάλλον της αποφέρει μεγαλύτερο κέρδος σε σχέση με τα επιπλέον έξοδα για την μεταφορά.
Όσον αφορά το κόστος μεταφοράς, σίγουρα λόγω αυτών των μεγεθών που υπάρχουν, οι τιμές που έχουν πετύχει ανά κιλό (φαντάζομαι) δεν έχουν καμιά σχέση με αυτά που πληρώνει ο μέσος καταναλωτής, ειδικά αν για παράδειγμα υπάρχει και κάποια σύμβαση αποκλειστικότητας για την επιλογή της μεταφορικής.
Όσον αφορά το κόστος μεταφοράς, σίγουρα λόγω αυτών των μεγεθών που υπάρχουν, οι τιμές που έχουν πετύχει ανά κιλό (φαντάζομαι) δεν έχουν καμιά σχέση με αυτά που πληρώνει ο μέσος καταναλωτής, ειδικά αν για παράδειγμα υπάρχει και κάποια σύμβαση αποκλειστικότητας για την επιλογή της μεταφορικής.
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Μανο αφου δεν πληρωνεις εξτρα αστο
Γιωργο εγω εμπαινα καθε μερα και μια δειχνει οτι εχω μια οτι δεν εχω κ φτου απο την αρχη!
Γιωργο εγω εμπαινα καθε μερα και μια δειχνει οτι εχω μια οτι δεν εχω κ φτου απο την αρχη!
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Manos_R- Administrator
Manos_R- Administrator
Συμπαθητικό σετ Γιώργο με 127 κομμάτια, 2 minifigures καθαρό promotion της νέας σειράς γι΄αυτό το όριο αγοράς είναι αρκετά χαμηλό! Κι αυτό φαίνεται επιπλέον κι επειδή το δίνουν με οποιεσδήποτε αγορές κι όχι συγκεκριμένα προϊόντα ή συγκεκριμένους κωδικούς. Για να είμαι ειλικρινής εγώ περίμενα να το δίνουν μόνο σαν δώρο αν αγόραζες σετάκια της σειράς Hidden Side!
Manos_R- Administrator
Ωραίο σετάκι φαίνεται πάντως και σίγουρα είναι σε καλή προσφορά!
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Manos_R- Administrator
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Διαθέσιμοι από σήμερα 18/09 για τα VIP μέλη οι κωδικοί:
- 10267 Gingerbread House από τη σειρά Creator Expert.
- 75252 Imperial Star Destroyer από τη σειρά Star Wars. Επίσης ο συγκεκριμένος κωδικός δίνει διπλούς VIP πόντους από 18 έως 22/09!
- 10267 Gingerbread House από τη σειρά Creator Expert.
- 75252 Imperial Star Destroyer από τη σειρά Star Wars. Επίσης ο συγκεκριμένος κωδικός δίνει διπλούς VIP πόντους από 18 έως 22/09!
Manos_R- Administrator
Ξεκίνησε η Triple Force Friday - Star Wars! Άμεσα διαθέσιμα νέα προϊόντα, εκπτώσεις σε επιλεγμένους κωδικούς Star Wars, exclusive limited edition set δώρο για αγορές άνω των 75 ευρώ και διπλοί VIP πόντοι για τα μέλη! Η ενέργεια θα ισχύει μέχρι και 06/10!
staerwars by Manos bRicks, on Flickr
staerwars by Manos bRicks, on Flickr
Manos_R- Administrator
Manos_R- Administrator
Ενδιαφέρον σετάκι ομολογώ! Ο Όλαφ βγήκε ωραίος και μου άρεσε επίσης το φαναράκι μπροστά στο έλκηθρο!
Ευχαριστούμε Μάνο!
Ευχαριστούμε Μάνο!
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Double VIP πόντοι για αγορές από 14/10 έως 27/10 για online αγορές ή στα φυσικά καταστήματα ''Lego Stores''!
Αν κάποιος σκοπεύει να κάνει αγορές για exclusive σετάκια ή σετάκια που έχουμε την ίδια τιμή με τη Γερμανία οι διπλοί πόντοι συμφέρουν παίδες! Εγώ το έχω κάνει στο παρελθόν και σκέφτομαι να το ξανακάνω μέσα σε αυτό το διάστημα!
Αν κάποιος σκοπεύει να κάνει αγορές για exclusive σετάκια ή σετάκια που έχουμε την ίδια τιμή με τη Γερμανία οι διπλοί πόντοι συμφέρουν παίδες! Εγώ το έχω κάνει στο παρελθόν και σκέφτομαι να το ξανακάνω μέσα σε αυτό το διάστημα!
Manos_R- Administrator
Σελίδα 12 από 37 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 24 ... 37
Παρόμοια θέματα
» Αγορές από το επίσημο online κατάστημα της Lego! Διπλοί VIP πόντοι 10/10 - 16/10, εκπτώσεις σε επιλεγμένα sets και έως και 4 gwp για συνδυαστικές αγορές!
» Retiring Soon products στο επίσημο site της Lego!
» Διπλοί VIP πόντοι για online αγορές στο official site της Lego από 12/04 έως και 20/04!
» Κυκλοφόρησαν στο επίσημο site της Lego από 01/01/2022 τα καινούρια sets!
» Κυκλοφορούν τέλη Απριλίου καινούρια sets από τη σειρά Star Wars, με δυνατότητα προπαραγγγελίας από το επίσημο site της Lego!
» Retiring Soon products στο επίσημο site της Lego!
» Διπλοί VIP πόντοι για online αγορές στο official site της Lego από 12/04 έως και 20/04!
» Κυκλοφόρησαν στο επίσημο site της Lego από 01/01/2022 τα καινούρια sets!
» Κυκλοφορούν τέλη Απριλίου καινούρια sets από τη σειρά Star Wars, με δυνατότητα προπαραγγγελίας από το επίσημο site της Lego!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 12 από 37
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης