Αγορές από το επίσημο site της Lego: shop.lego.com/en-GR
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 8 από 37 • Μοιραστείτε
Σελίδα 8 από 37 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37
Απ: Αγορές από το επίσημο site της Lego: shop.lego.com/en-GR
Ωραιο exclusive! Eυχαριστουμε Mano
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Χριστός Ανέστη παιδιά!!!
Έχω μια απορία... βλέπω τισ τιμές στο lego shop και βλέπω τιμές στην Ελλάδα και μπερδεύομαι..
εννοώ δεν βλέπω το συμφέρον να κάνεις αγορές απο εκεί εκτός αν βάλλει προσφορά 50% πράγμα που έχασα πρόσφατα και τραβάω τα μαλλιά μου γι αυτό!!!!
Έχω μια απορία... βλέπω τισ τιμές στο lego shop και βλέπω τιμές στην Ελλάδα και μπερδεύομαι..
εννοώ δεν βλέπω το συμφέρον να κάνεις αγορές απο εκεί εκτός αν βάλλει προσφορά 50% πράγμα που έχασα πρόσφατα και τραβάω τα μαλλιά μου γι αυτό!!!!
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
Αληθώς Ανέστη Μαρία!
Αρχικά να πούμε ότι υπάρχει μια πολιτική διαφορετικής τιμολόγησης προιόντων ανά χώρα από τη Lego. Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις μέσα στο φόρουμ μας γι' αυτό το θέμα. Οι τιμές που βλέπεις στο shop.lego.com/en-GR για μικρά/μεσαία/μεγάλα sets όλων των κατηγοριών είναι οι ίδιες με αυτές που έχουν: το Certified Store στο Mall Athens, οι αλυσίδες καταστημάτων τύπου Public, Μουστάκας κτλ & τα περισσότερα φυσικά καταστήματα παιχνιδιών. Ο λόγος για να επιλέξεις αγορές από το επίσημο site μπορεί να είναι:
- Εξασφάλιση free limited edition exclusive sets που δίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από συγκεκριμένο όριο αγορών και πάνω.
- Συγκέντρωση VIP πόντων αν έχεις εγγραφεί στο αντίστοιχο πρόγραμμα.
- Άμεση αγορά των καινούριων σετς που πάντα καθυστερούν να έρθουν στη χώρα μας.
- Αγορά σπάνιων sets που χαρακτηρίζονται από τη σελίδα τους ως ''Hard to find'' items όπως τα πολύ μεγάλα σετς, Creator Expert sets κτλ ή αντικειμένων που δεν υπάρχουν αλλού όπως κούπες, ποτήρια κτλ.
Σαφώς υπάρχουν και οι πλατφόρμες τύπου amazon, ebay κτλ που μπορείς να βρεις φθηνότερα κάποιο Lego που ψάχνεις, το Bricklink.com που πολλοί το χαρακτηρίζουν τον παράδεισο των Lego ή και ακόμα καταστήματα του εξωτερικού που στέλνουν Ελλάδα με χαμηλό κόστος μεταφορικών και καλές προσφορές.
Γενικότερα οι μήνες που μπορείς να πετύχεις καλές προσφορές είναι το Σεπτέμβριο & το Γενάρη που βλέπουμε συνήθως -30% με -50% γιατί πολλά μαγαζιά θέλουν να ξεστοκάρουν και να ξεφορτωθούν ότι παλιό έχουν απούλητο.
Αρχικά να πούμε ότι υπάρχει μια πολιτική διαφορετικής τιμολόγησης προιόντων ανά χώρα από τη Lego. Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις μέσα στο φόρουμ μας γι' αυτό το θέμα. Οι τιμές που βλέπεις στο shop.lego.com/en-GR για μικρά/μεσαία/μεγάλα sets όλων των κατηγοριών είναι οι ίδιες με αυτές που έχουν: το Certified Store στο Mall Athens, οι αλυσίδες καταστημάτων τύπου Public, Μουστάκας κτλ & τα περισσότερα φυσικά καταστήματα παιχνιδιών. Ο λόγος για να επιλέξεις αγορές από το επίσημο site μπορεί να είναι:
- Εξασφάλιση free limited edition exclusive sets που δίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από συγκεκριμένο όριο αγορών και πάνω.
- Συγκέντρωση VIP πόντων αν έχεις εγγραφεί στο αντίστοιχο πρόγραμμα.
- Άμεση αγορά των καινούριων σετς που πάντα καθυστερούν να έρθουν στη χώρα μας.
- Αγορά σπάνιων sets που χαρακτηρίζονται από τη σελίδα τους ως ''Hard to find'' items όπως τα πολύ μεγάλα σετς, Creator Expert sets κτλ ή αντικειμένων που δεν υπάρχουν αλλού όπως κούπες, ποτήρια κτλ.
Σαφώς υπάρχουν και οι πλατφόρμες τύπου amazon, ebay κτλ που μπορείς να βρεις φθηνότερα κάποιο Lego που ψάχνεις, το Bricklink.com που πολλοί το χαρακτηρίζουν τον παράδεισο των Lego ή και ακόμα καταστήματα του εξωτερικού που στέλνουν Ελλάδα με χαμηλό κόστος μεταφορικών και καλές προσφορές.
Γενικότερα οι μήνες που μπορείς να πετύχεις καλές προσφορές είναι το Σεπτέμβριο & το Γενάρη που βλέπουμε συνήθως -30% με -50% γιατί πολλά μαγαζιά θέλουν να ξεστοκάρουν και να ξεφορτωθούν ότι παλιό έχουν απούλητο.
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Γεια σου Μάνο ναι τα έχω καταλάβει όλα αυτά άλλα ίσως έμενα δεν μου έχει τύχει ακόμα να θέλω ένα σετ και αν μην το βρω κάπου αλλού φθηνότερα να σου πω την αλήθεια... Αλλα αυτό με τις εκπτώσεις ειλικρινά τράβαγα τα μαλλιά μου γιατί είχε βάλει το bucket wheel 50% και ηθελα ενα 2ο για τα parts και μονο!!!
Amazon/ebay δεν έχω επίσης πάρει τπτ ακόμα σε ολα τα άλλα είμαι πελατακι
Επισης σας ερχονται email με τις προσφορες? Γραφτηκα προσφατα στο newsletter αλλα δεν μου εχει ερθει κατι ακομα
Amazon/ebay δεν έχω επίσης πάρει τπτ ακόμα σε ολα τα άλλα είμαι πελατακι
Επισης σας ερχονται email με τις προσφορες? Γραφτηκα προσφατα στο newsletter αλλα δεν μου εχει ερθει κατι ακομα
Αν γραφτείς στο newsletter θα σου έρχονται emails, αλλά ο καλύτερος τρόπος να βλέπεις τις προσφορές είναι εδώ η ομάδα μας με το σχετικό νήμα ''Ευκαιρίες αγοράς"!
Manos_R- Administrator
Παιδια απο 1 μαϊου το επίσημο σάιτ θα έχει ολα τα κινέζικα σετ που δεν κυκλοφορούν ευρωπη Αμερική και θα έχει και την προτομή του αγαπημένου Darth Vader μέχρι εξαντλήσεως για 3 μήνες αν θυμάμαι σωστά,στις προνομιακές τιμές πού μόνο η λεγκο βαζει χαχαχα
ironman- Ο Άρχων
Νικόλα έχει μπει η σχετική επίσημη ανακοίνωση της Lego στο νήμα ''Το γνωρίζατε ότι...? Θέματα που αφορούν τα αγαπημένα μας Lego!". Αναφέρεται στα sets που θα κυκλοφορήσουν από την 1η Μαΐου & μετά. Δεν αναφέρει κάτι ξεκάθαρα για sets που έχουν ήδη βγει! Απ' όσο ξέρω το πρώτο σετ που θα κυκλοφορήσει είναι το 80103 Dragon Boat Race.
Manos_R- Administrator
Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά σε μένα ακόμη και από ebay σε οτιδήποτε από Γερμανία βγάζει το
ίδιο λάθος από το paypal An unexpected error occured. please contact service. Από άλλες χώρες
χωρίς πρόβλημα.
ίδιο λάθος από το paypal An unexpected error occured. please contact service. Από άλλες χώρες
χωρίς πρόβλημα.
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Ξεκίνησαν και οι προσφορές και όλες οι προωθητικές ενέργειες και στο επίσημο on line κατάστημα της Lego. Για περισσότερα κλικάρετε εδώ...
Manos_R- Administrator
Manos_R- Administrator
Πολυ γλυκουλι σετακι, το θελω!
ironman- Ο Άρχων
Και να πως η LEGO με έπεισε να πάρω το Apollo 11 από το δικό τους κατάστημα και να μην το ψάξω από αλλού...
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Αυτό το τρενάκι του Χαρυ Ποτερ είναι στην καρτα μου στο λεγκο σοπ για κανα 6μηνο, αλλά ήρθε η ώρα του!!!!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Ήρθε η ώρα του!!!!!!!!!!!!!
Manos_R- Administrator
99,99 ευρώ το έχει για προπαραγγελια στο επίσημο. Λέτε να ανεβει κανα 30 ευρώ μετά ?
ironman- Ο Άρχων
Η τιμούλα είναι αρκετά κάλη πάντως! Δεν το περίμενα!
Manos_R- Administrator
Μανο θεωρω οτι θα ανεβει , ηθελα να περιμενω για να το χτυπησω μαζι με το ροκετ idea που θα δινει δωρακι απο τις 5 ιουνιου αλλα φοβαμαι μην το ανεβασουν και αλλο συν οτι θα χασω κ το συλλεκτικο πατσακι! Το idea μπορω να το βρω το πατσακι λιγο δυσκολο, γιαυτο εκανα την παραγγελια μου κ περιμενω! Αλλη μια φορα θα πω καταπληκτικο το σετακι της nasa!
ironman- Ο Άρχων
Παιδιά για ακόμα μια φορά μπερδεύτηκα! Θέλω κι εγώ το καινούριο σετακι μαζί με το δωράκι που θα δίνει σε λίγες μέρες... Πιστεύετε δηλ ότι από την μέρα που θα δίνει το free gift θα ανέβει η τιμή στο Lego shop?
Οχι Μαρια δεν ειναι σιγουρο οτι θα ανεβει, εγω το ειπα αυτο. Ο λογος ειναι οτι εχω παρατηρησει μολις βγαινει ενα σετ τις λεγκο στο επισημο και κανεις προπαραγγελια(μιλαμε για σετ που εχουν μεγαλη απήχηση στο κοινο οπως λογου χαρη το συγκεκριμενο) με το που τελειωσει η προπαραγγελια και ταυτοχρονα παιξει διπλα του ενα δυνατο δωρακι κατευθειαν αλλαζουν την τιμη. Ολα αυτα για το ελληνικο επισημο σαιτ,δηλαδη αυτο που στελνει Ελλάδα ! Γιατι για αποστολες στις αλλες χωρες αλλαζει κατα πολυ ,προσ τα κατω!
ironman- Ο Άρχων
Αυτό όμως δεν είναι προπαραγγελια... Available το βλέπω εγώ... Ελπίζω να μην πέσεις μέσα! Αχχαχαχχαχαχα
Μαρια το παραγγειλα εχτες κ ετσι μου εγραφε!
ironman- Ο Άρχων
Σελίδα 8 από 37 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 37
Παρόμοια θέματα
» Αγορές από το επίσημο online κατάστημα της Lego! Διπλοί VIP πόντοι 10/10 - 16/10, εκπτώσεις σε επιλεγμένα sets και έως και 4 gwp για συνδυαστικές αγορές!
» Retiring Soon products στο επίσημο site της Lego!
» Διπλοί VIP πόντοι για online αγορές στο official site της Lego από 12/04 έως και 20/04!
» Κυκλοφόρησαν στο επίσημο site της Lego από 01/01/2022 τα καινούρια sets!
» Κυκλοφορούν τέλη Απριλίου καινούρια sets από τη σειρά Star Wars, με δυνατότητα προπαραγγγελίας από το επίσημο site της Lego!
» Retiring Soon products στο επίσημο site της Lego!
» Διπλοί VIP πόντοι για online αγορές στο official site της Lego από 12/04 έως και 20/04!
» Κυκλοφόρησαν στο επίσημο site της Lego από 01/01/2022 τα καινούρια sets!
» Κυκλοφορούν τέλη Απριλίου καινούρια sets από τη σειρά Star Wars, με δυνατότητα προπαραγγγελίας από το επίσημο site της Lego!
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 8 από 37
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης