Τι πακέτο παραλάβατε σήμερα? (3)
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 4 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 4 από 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Απ: Τι πακέτο παραλάβατε σήμερα? (3)
Μπράβο πολύ ωραίο! Από Ελλάδα το πήρες;
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Ενδιαφέρον σετάκι Χρόνη! Καλορίζικο και καλόχτιστο!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Καλορίζικο φίλε!!!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Ωραιο σετ Χρονη..
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Αν φτερνίζεσαι συνεχώς Χρόνη, είναι γιατί πολλοί ζηλέψαμε!
Καλορίζικο!
Καλορίζικο!
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Από Γερμανία το πήρα παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι με τα UCS με ξύνει η τσέπη μου και πάλι εκτός μπατζετ βγαίνουμε...
chronis888- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 10
Εξαιρετικό Χρόνη! Αυτό με τα UCS το καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ το ίδιο κουσούρι έχω...
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Ευχαριστώ παιδιά. Έρχονται και καινούργιες εκπλήξεις.. αναβαθμιζομαι σιγά σιγά και όσο μπορώ.!!!
Παρέλαβα σήμερα το Mack Anthem από iwoot. 110€ τελική, ήρθε σε 13ημέρες (9εργάσιμες) με FedEx, με tracking.
Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά όπως θα δείτε και στην φωτογραφία η μία γωνία του πακέτου είναι αρκετά χτυπημένη! Το εξωτερικό packaging ήταν μέτριο, ωστόσο όσο και αν κουνήθηκε μέσα, δεν δικαιολογεί τέτοιο χάλι! Υποψιάζομαι μήπως ήταν έτσι η αρχική συσκευασία.
Ευτυχώς δεν ήταν για δώρο ή μεταπώληση, οπότε λίγο μικρότερο το κακό. Σε κάθε περίπτωση θα κάνω παράπονα και μάλλον δεν θα ξαναψωνίσω από iwoot. Από εμένα, κόκκινη κάρτα!
Update: Το iwoot.co.uk μου πρότεινε refund 15€ ως ένδειξη συγγνώμης. Καλή κίνηση, αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναπάρω από αυτούς για να χρησιμοποιήσω το credit που μου έδωσαν...
Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά όπως θα δείτε και στην φωτογραφία η μία γωνία του πακέτου είναι αρκετά χτυπημένη! Το εξωτερικό packaging ήταν μέτριο, ωστόσο όσο και αν κουνήθηκε μέσα, δεν δικαιολογεί τέτοιο χάλι! Υποψιάζομαι μήπως ήταν έτσι η αρχική συσκευασία.
Ευτυχώς δεν ήταν για δώρο ή μεταπώληση, οπότε λίγο μικρότερο το κακό. Σε κάθε περίπτωση θα κάνω παράπονα και μάλλον δεν θα ξαναψωνίσω από iwoot. Από εμένα, κόκκινη κάρτα!
Update: Το iwoot.co.uk μου πρότεινε refund 15€ ως ένδειξη συγγνώμης. Καλή κίνηση, αλλά δεν ξέρω αν θα ξαναπάρω από αυτούς για να χρησιμοποιήσω το credit που μου έδωσαν...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sbujam στις 20/6/2018, 14:15, 2 φορές συνολικά
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Καταρχην καλοριζικο, πολυ ωραιο σετ απο εμενα παιρνει 10 με τονο!
Το shop δεν το εχω στα υποψην μου, εμενα αρκετες φορες απο ελλαδα μου εχουν φερει τετοια πακετα χτυπημενα ποσο μαλλον απο εξω!
Πιθανον να ηταν ηδη. Αρκετς φορες παντως δινουν προσφορες με τιμες σοκ και τα κουτια ειναι
Το shop δεν το εχω στα υποψην μου, εμενα αρκετες φορες απο ελλαδα μου εχουν φερει τετοια πακετα χτυπημενα ποσο μαλλον απο εξω!
Πιθανον να ηταν ηδη. Αρκετς φορες παντως δινουν προσφορες με τιμες σοκ και τα κουτια ειναι
ironman- Ο Άρχων
Καλορίζικο φίλε πολύ ωραίο σετ... Από τα πιο όμορφα technic που κυκλοφορούν κατά την άποψή μου... Για το κουτί τώρα είναι λίγο ξενέρωμα, αλλά εφόσον δε λείπουν κομμάτια από μέσα οκ... αφού το πήρες και σε τέτοια τιμή το ψιλοπροσπερνάς τι να κάνεις. Μου είχε τύχει και μένα από το Μουστάκα πριν 3 καλοκαίρια κάτι παρόμοιο που αγόρασα σε προσφορά το Grand Emporium!
Πάντως εγώ επειδή έχει πάλι θέμα χώρου τώρα που θα έχω άδεια θα κάνω μια δεύτερη εκκαθάριση στα κουτιά που κρατάω... Πραγματικά έρχονται στιγμές που θέλω να τα πετάξω όλα...
Πάντως εγώ επειδή έχει πάλι θέμα χώρου τώρα που θα έχω άδεια θα κάνω μια δεύτερη εκκαθάριση στα κουτιά που κρατάω... Πραγματικά έρχονται στιγμές που θέλω να τα πετάξω όλα...
Manos_R- Administrator
Ευχαριστώ παιδιά. Ε, ας μικρύνει για λίγο η wishlist γιατί τελευταία όλο μεγαλώνει
Πάντως δίκιο έχετε, δεν πρέπει να σκάζω και πολύ. Απλά, να... πληρώνεις ένα σεβαστό ποσό για ένα σετ που περίμενες κανένα χρόνο να το βρεις σε καλή τιμή, τσεκάρεις καθημερινά τον μεταφορέα πότε θα φτάσει, και μόλις ανοίγεις την συσκευασία, τσουπ! χτύπημα ....και ξενερώνεις...
Εντάξει, σε 2 εβδομάδες που θα πιάσω να το φτιάξω, το θέμα κουτί θα το ξεχάσω σε dt χεχε
Ωωω το Grand Emporium! Αυτό και το Grocery store ήταν καημός. Κρίμα που εξαφανίστηκαν πριν ξαναπάρω σοβαρά το θέμα με τα Lego.Manos_R έγραψε:Μου είχε τύχει και μένα από το Μουστάκα πριν 3 καλοκαίρια κάτι παρόμοιο που αγόρασα σε προσφορά το Grand Emporium!
Αν τα ανοίξεις και τα κάνεις 'πλάκα' δεν πιάνουν σχεδόν καθόλου χώρο, εκτός πια αν έχεις ΠΑΑΑΑΡΑ πολλάManos_R έγραψε:Πάντως εγώ επειδή έχει πάλι θέμα χώρου τώρα που θα έχω άδεια θα κάνω μια δεύτερη εκκαθάριση στα κουτιά που κρατάω... Πραγματικά έρχονται στιγμές που θέλω να τα πετάξω όλα...
Πάντως δίκιο έχετε, δεν πρέπει να σκάζω και πολύ. Απλά, να... πληρώνεις ένα σεβαστό ποσό για ένα σετ που περίμενες κανένα χρόνο να το βρεις σε καλή τιμή, τσεκάρεις καθημερινά τον μεταφορέα πότε θα φτάσει, και μόλις ανοίγεις την συσκευασία, τσουπ! χτύπημα ....και ξενερώνεις...
Εντάξει, σε 2 εβδομάδες που θα πιάσω να το φτιάξω, το θέμα κουτί θα το ξεχάσω σε dt χεχε
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Δεν χρειαζεται να τα κανεις πλακα και να τα τσακισεις, βαζε το ενα μεσα στο αλλο κλειστα σε μια σακουλα να μην τα φανε τα ζωυφια και γραψε σε ενα χαρτι απεξω τι σετ κουτια ειναι! Εγω εχω εξοικονομισει αρκετο χωρο χωρις να χαλαω τα κουτια!
ironman- Ο Άρχων
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Manos_R στις 27/6/2018, 23:20, 1 φορά
Manos_R- Administrator
Καλοριζικα!
vgang- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
Καλορίζικα Μάνο! Ειδικά τα μεγάλα θεματικά από City, είναι δεν είναι στη wishlist έχουν πάντα ενδιαφέρον. Μην αλλάξεις τιποτα
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Καλοριζικα Μανο!
ironman- Ο Άρχων
Καλορίζικα Μάνο!
Εμένα, κάτι πρέπει να παίζει και δεν μου την δείχνει την φωτογραφία...
Εμένα, κάτι πρέπει να παίζει και δεν μου την δείχνει την φωτογραφία...
Patgeo- Administrator
Σας ευχαριστώ παίδες! Φίλε Γιώργο (Patgeo) το διόρθωσα το αρχείο της εικόνας...το βλέπεις τώρα;
Και κάτι ακόμα... χτύπησα το Destiny's Bounty σημερα... Το συναρμολόγησα αμέσως μετά τη δουλειά, πριν λίγο το τελείωσα... Είναι σετάρα!!! Αύριο θα ανεβάσω φωτογραφικό υλικό & εντυπώσεις!
Και κάτι ακόμα... χτύπησα το Destiny's Bounty σημερα... Το συναρμολόγησα αμέσως μετά τη δουλειά, πριν λίγο το τελείωσα... Είναι σετάρα!!! Αύριο θα ανεβάσω φωτογραφικό υλικό & εντυπώσεις!
Manos_R- Administrator
Ωραία πράγματα! Καλορίζικα όλα!
Την φωτογραφία, δεν ξέρω τι παίζει, αλλά δεν μπόρεσα να την δω. Ίσως έχει θέμα κάτι στο pc μου. Έκανα quote και την είδα σε νέο παράθυρο! Πολύ ωραίες παραλαβές, όλες!
Περιμένω βέβαια φωτογραφίες από το Bounty!
Edit: Όλα ΟΚ τώρα. Μια επέκταση που είχα, τις μπλόκαρε σαν δυνητικά επικίνδυνο υλικό...
Την φωτογραφία, δεν ξέρω τι παίζει, αλλά δεν μπόρεσα να την δω. Ίσως έχει θέμα κάτι στο pc μου. Έκανα quote και την είδα σε νέο παράθυρο! Πολύ ωραίες παραλαβές, όλες!
Περιμένω βέβαια φωτογραφίες από το Bounty!
Edit: Όλα ΟΚ τώρα. Μια επέκταση που είχα, τις μπλόκαρε σαν δυνητικά επικίνδυνο υλικό...
Patgeo- Administrator
Manos_R- Administrator
Συμφωνώ απόλυτα.! Καλορίζικο!!! Το έχω και γω μισοτελειωμενο... και από θέμα κατασκευής το φτιάχνει από πιτσιρικάς μέχρι παππούς... τόσο απλό και τόσο ωραίο παράλληλα.!!!
Σελίδα 4 από 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 4 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης