Τι πακέτο παραλάβατε σήμερα? (3)
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 3 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 3 από 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Απ: Τι πακέτο παραλάβατε σήμερα? (3)
Πολύ ωραίες παραλαβές παιδιά! Καλορίζικα!
Μάνο, η μητέρα σου, είναι πολύ μπροστά πάντως!
Βαγγέλη, την καλύβα του Yoda, δεν την είχα πάρει είδηση! Ωραίο σετ!
Μάνο, η μητέρα σου, είναι πολύ μπροστά πάντως!
Βαγγέλη, την καλύβα του Yoda, δεν την είχα πάρει είδηση! Ωραίο σετ!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Ευχαριστώ! Πριν μερικές μέρες βγήκε, μαζι με τα σετ για την ταινία Solo. Ωραία κατασκευή για τόσα λίγα κομμάτια, και Άντα χρειάζεται ένας Yoda!
vgang- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 7
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Καλορίζικα φίλε Βαγγέλη!!! Όντως πολύ μικρο το καστρακι!!!!
Manos_R- Administrator
Εγώ πήρα πριν 2 ημέρες (ως καθυστερημένο δωράκι) τα παρακάτω BrickHeadz:
Ο λόγος που γράφω είναι όχι γιατί είναι κανένα μεγάλο/σπάνιο/ακριβό σετ (τουναντίον), αλλά γιατί ενώ μέχρι τώρα την σνόμπαρα αυτή τη σειρά (μια και νομίζω ότι το στυλ αφορά μικρότερες ηλικίες), σήμερα που τα έφτιαξα, τελικά τα χάρηκα.
Δεν ξέρω αν θα πάρω και άλλα, αλλά πιστεύω ότι όλοι όσοι ασχολούνται πρέπει να φτιάξουν κανά δυο. Έχει καλές τεχνικές και πολύ λεπομέρεια πχ στα μαλλιά, ενώ έχει και κάποια τυπωμένα κομμάτια με περίεργα σχέδια που ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να φανούν χρήσιμα.
Ο λόγος που γράφω είναι όχι γιατί είναι κανένα μεγάλο/σπάνιο/ακριβό σετ (τουναντίον), αλλά γιατί ενώ μέχρι τώρα την σνόμπαρα αυτή τη σειρά (μια και νομίζω ότι το στυλ αφορά μικρότερες ηλικίες), σήμερα που τα έφτιαξα, τελικά τα χάρηκα.
Δεν ξέρω αν θα πάρω και άλλα, αλλά πιστεύω ότι όλοι όσοι ασχολούνται πρέπει να φτιάξουν κανά δυο. Έχει καλές τεχνικές και πολύ λεπομέρεια πχ στα μαλλιά, ενώ έχει και κάποια τυπωμένα κομμάτια με περίεργα σχέδια που ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να φανούν χρήσιμα.
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Τα brickheadz είναι μια ωραία σειρά με ωραίες τεχνικές και καλά κομμάτια σε συνάρτηση με την τιμή πώλησής τους. Το είχαμε συζητήσει και με τα υπόλοιπα παιδιά στην έκθεση! Οι fans του είδους σίγουρα τα έχουν λατρέψει και το καλό είναι ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία από πολλούς ήρωες η οποία συνεχώς εμπλουτίζεται! Προσωπικά έχω στη συλλογή μου τα δυο εποχιακά που έχουν βγει μέχρι τώρα: τη μέλισσα και το λαγό! Χαριτωμένα σετάκια τα ήθελα στη συλλογή μου λόγω limited edition sets! Ααα επίσης φάση πρέπει να έχει αυτό που βγήκε και φτιάχνεις τον εαυτό σου το Go Brick Me!
Manos_R- Administrator
Καλορίζικα Θοδωρή! Και εγώ το ψήνω να πάρω καναδυό.
Τα συγκεκριμένα σετάκια, αν και δεν γεμίζουν πολύ το μάτι, έχουν ενδιαφέροντα κομμάτια και τεχνικές όπως ανέφερες και σίγουρα θα είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη.
Τα συγκεκριμένα σετάκια, αν και δεν γεμίζουν πολύ το μάτι, έχουν ενδιαφέροντα κομμάτια και τεχνικές όπως ανέφερες και σίγουρα θα είναι μια ενδιαφέρουσα προσθήκη.
Patgeo- Administrator
Με γεια Θοδωρή! Έχω καταφέρει να κρατηθώ μακριά από τα Brickheads προς το παρόν γιατί το μόνο που μου έλειπε είναι να ξεκινήσω να μαζεύω και άλλη σειρά!
Παρόλα αυτά θα πάρω σίγουρα το Go Brick Me και θα δούμε...
Θα βγει φέτος από ότι διάβασα και ένα διπλό από το Nightmare Before Christmas που θέλω σίγουρα.
Επειδή έχω δυστυχώς το κακό ζιζάνιο της συλλογής αυτό που λειτουργεί σαν αποτρεπτικό για μένα είναι ότι υπάρχουν σειρές και είναι αριθμημένα. Τα φοβάμαι για το χαρακτήρα μου αυτά τα πράγματα!
Παρόλα αυτά θα πάρω σίγουρα το Go Brick Me και θα δούμε...
Θα βγει φέτος από ότι διάβασα και ένα διπλό από το Nightmare Before Christmas που θέλω σίγουρα.
Επειδή έχω δυστυχώς το κακό ζιζάνιο της συλλογής αυτό που λειτουργεί σαν αποτρεπτικό για μένα είναι ότι υπάρχουν σειρές και είναι αριθμημένα. Τα φοβάμαι για το χαρακτήρα μου αυτά τα πράγματα!
Καλορίζικα! Εγώ το σετ με τα δυο brick heads από το back to the future θέλω να πάρω! Φαίνονται πολύ καλές!
Είναι κολληματάκι πάντως τα brickheadz... Αν πάρεις έστω και ένα σε τρώει το χέρι σου μετά!
Manos_R- Administrator
Άσε Μάνο, έκανα το λάθος να πάρω κι εγώ χτες τον Han Solo και τον Chewbacca και έχω ενθουσιαστεί! Καταρχήν πέρα από το ότι έχουν πολύ ενδιαφέρον, είναι εξαιρετική δεξαμενή για SNOT...
Καλορίζικα φίλε Μιχάλη!!!Το καλό επίσης με τα brickheadz είναι ότι με μικρό κόστος αγοράζεις κάτι πολύ όμορφο με ικανοποιητικό αριθμό κομματιών!Αλλά στέκομαι στο χαμηλό κόστος που είναι σημαντικό γιατί δε θα σε βγάλουν πολύ εκτός προϋπολογισμού!
Manos_R- Administrator
Καλορίζικα Μιχάλη!
Σχετικά με τις τεχνικές που εμπεριέχουν, είναι κάτι που το συζητούσαμε και στην έκθεση, και πιστεύω ότι σε αρκετά από αυτά, έχει προκύψει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα!
Σχετικά με τις τεχνικές που εμπεριέχουν, είναι κάτι που το συζητούσαμε και στην έκθεση, και πιστεύω ότι σε αρκετά από αυτά, έχει προκύψει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα!
Patgeo- Administrator
Τα καρντάσια... έτσι τα έχω βαφτίσει αυτά τα σετάκια, είναι ότι έφερα από Θεσσαλονίκη από το ταξίδι μου για την Comic Con, από δημοπρασία, support, toymania, serres brick workshop & τέλος από τον πολύ καλό φίλο Gunman ο οποίος μου έδωσε το limited toy r us μια, φιγούρα από τη σειρά 5 που μου έλειπε και διάφορα ωραία αξεσουάρ με την ελπίδα να ξεκινήσω το mocάρισμα!
Manos_R- Administrator
Καλορίζικα Μάνο και καλά χτισίματα!
Patgeo- Administrator
Καλορίζικα και καλοχτιστα!
Manos_R- Administrator
Αυτό θα πει καλή μπάζα...Να μας έρχεσαι συχνότερα!!!
Mandis- Επιδέξιος τσεκουράς
Και εκεί που πίστευα ότι το τερμάτισα ξαφνικά προέκυψε θέμα!!![url=https://servimg.com/view/19839497/3]
chronis888- Μεγάλος LEGOσυλλέκτης
Τουβλάκια : 10
Αυτά τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα! Καλοχτιστο!
Σελίδα 3 από 40 • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 3 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης