Τι πακέτο παραλάβατε σήμερα? (3)
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 26 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 26 από 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Απ: Τι πακέτο παραλάβατε σήμερα? (3)
Το Lego Certified Store Θεσσαλονίκης θα ανοίξει μέσα στο 2019, θέλουν να προλάβουν τις γιορτές των Χριστουγέννων, κάτι άκουσα για τέλη Νοέμβρη (συγκεκριμένα Black Friday) αλλά δε ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό με τα χρονοδιαγράμματά τους. Προσωπικά όλο αυτό που γίνεται με τη Lego στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια μόνο θετικό το βλέπω. Δε διαφωνώ ότι υπάρχουν διαφορές στις τιμές και σε κάποια σετς μάλιστα υπάρχει μεγάλη απόκλιση σε σχέση με τις τιμές Γερμανίας, αλλά υπάρχουν και σετς που έχουν ίδια τιμή ή η διαφορά είναι στα 10 ευρώ. Επίσης σε περιόδους προσφορών ή όταν δίνουν δωρεάν τα exclusive limited editios sets αξίζει. Από κει και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να ψωνίζει από όπου επιθυμεί. Εγώ αν άνοιγε LCS στην πόλη μου θα χαιρόμουν ιδιαίτερα και θα το στήριζα όσο μπορούσα (χωρίς να σημαίνει ότι θα αγόραζα μόνο από κει).
Επιπλέον θέλω να σας ενημερώσω ότι μέσα στο 2020 ανοίγει και τέταρτο Lego Certified Store!
Επιπλέον θέλω να σας ενημερώσω ότι μέσα στο 2020 ανοίγει και τέταρτο Lego Certified Store!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Συμφωνώ, εδώ στηρίξαμε των άλλων πόλεων στην Ευρώπη... η μηνιαία τουλάχιστον επίσκεψη θα είναι συνήθεια! Σχετικά με τις τιμές αν πχ έχει διαφορά 20€ σε σετ των 250-300€ είναι κατανοητό, αλλά σε σετ τον 80 και 90€ να έχει διαφορά πάλι 20€ δηλαδή 25% είναι ένα θέμα που πρέπει να το δουν τα καταστήματα με την εταιρεία
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 0
Manos_R έγραψε:Επιπλέον θέλω να σας ενημερώσω ότι μέσα στο 2020 ανοίγει και τέταρτο Lego Certified Store!
Μάνο, για Ελλάδα μιλάμε? Επίσης, μήπως εννοούσες 3ο?
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Ναι φίλε μιλάω για Ελλάδα και πάνε για τέταρτο Lego Certified Store στην Αθήνα (ξανά) και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γλυφάδας!
* Το Lego Store που υπάρχει στο Golden Hall γίνεται και αυτό Certified Store όπως αυτό που υπάρχει στο Mall. Ανοίγει σε λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη και μέσα στο 2020 και τέταρτο πλέον Lego Certified Store ξανά στην Αθήνα (αν ισχύουν οι πληροφορίες μου).
* Το Lego Store που υπάρχει στο Golden Hall γίνεται και αυτό Certified Store όπως αυτό που υπάρχει στο Mall. Ανοίγει σε λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη και μέσα στο 2020 και τέταρτο πλέον Lego Certified Store ξανά στην Αθήνα (αν ισχύουν οι πληροφορίες μου).
Manos_R- Administrator
Η Γλυφάδα έχει ένα κατάστημα εξειδικευμένο στα Lego, εδώ και αρκετά χρόνια, το Brick by Brick. Το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για το ίδιο, απλώς παίρνει τώρα πιστοποίηση.
Jimmy- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 4
Είναι διαφορετικό το εξειδικευμένο κατάστημα Lego & διαφορετικό το Lego Certified Store. Πέρα από αυτό τα Lego Certified Stores στην Ελλάδα ανοίγουν από το Μουστάκα!
Manos_R- Administrator
Δεν το ήξερα Μάνο, σε ευχαριστώ για τη διευκρίνιση. Και μου φάνηκε παράξενο, γιατί το εν λόγω κατάστημα δεν είναι ιδιαίτερα αξιόλογο. Όταν ανοίξει το καινούριο με το καλό, θα πάω να το δω, και ίσως ανεβάσω και φωτογραφίες!
Manos_R έγραψε:Ναι φίλε μιλάω για Ελλάδα και πάνε για τέταρτο Lego Certified Store στην Αθήνα (ξανά) και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γλυφάδας!
Μάλιστα! Σ'ευχαριστώ φίλε μου! Δεν ήξερα ότι στην Αθήνα υπήρχε και άλλο LEGO Store πλην του Mall...
Patgeo- Administrator
deus έγραψε:Συμφωνώ, εδώ στηρίξαμε των άλλων πόλεων στην Ευρώπη... η μηνιαία τουλάχιστον επίσκεψη θα είναι συνήθεια! Σχετικά με τις τιμές αν πχ έχει διαφορά 20€ σε σετ των 250-300€ είναι κατανοητό, αλλά σε σετ τον 80 και 90€ να έχει διαφορά πάλι 20€ δηλαδή 25% είναι ένα θέμα που πρέπει να το δουν τα καταστήματα με την εταιρεία
έτσι... όπως βγαίνουμε για καφέ, πλέον θα λέμε πάμε να πάρουμε κανά pick-a-brick cup να ξεσκάσουμε
Χαχαχα! Το ραντεβού πλέον, θα δίνεται εκεί!
Patgeo- Administrator
Δεν θα χρειάζεται ραντεβού... στέκι το κόβω... έχει και μαγαζί με ωραίo τσάι δίπλα νομίζω... οπότε τώρα που χειμωνιάζει....
Καλορίζικο και καλόχτιστο φίλος! Τι εννοείς ότι από τα ιταλικά Lego Stores δεν παίρνεις VIP πόντους; Και οι Ιταλοί πως μαζεύουν τους πόντους τους;
Manos_R- Administrator
Σε ευχαριστώ! Ειλικρινά δεν ξέρω, το PAB στο Μιλανο ήταν μετριότατο, δεν πήρα τίποτα άλλο εκτός από το σετ. Και στο ταμείο που έδωσα τον αριθμό Vip μου είπε ότι στο Μιλανο αλλά και σε όλη την Ιταλία δεν ισχύει το point system της LEGO...
Τι να πω φίλε πρώτη φορά το ακούω. Εγώ από την Κοπεγχάγη μια χαρά ψώνισα και περάστηκαν οι πόντοι πάντως! Σου έδωσαν παραπάνω πληροφορίες γι' αυτό;
Manos_R- Administrator
Μπορεί να ήταν Certified Store Φώτη, αν δεν κάνω λάθος μία βασική διαφορά είναι οι vip Πόντοι που δεν ισχύουν
Στα Certified Stores σίγουρα δεν περνάνε οι VIP πόντοι!
Manos_R- Administrator
Μπήκα μόλις στο lego.com να τσεκάρω! Το Μιλάνο δεν έχει Lego Store αλλά Certified Store ακριβώς όπως και η Αθήνα οπότε δεν μπορεί να περάσει VIP πόντους!
Manos_R- Administrator
Έτσι εξηγείται! Το ίδιο και της Bologna
Να υποθέσω ότι και της Θεσσαλονίκης θα είναι Certified shop, μιας και θα είναι πάλι του Μουστάκα στην ουσία?
Patgeo- Administrator
Μαφιοζοι ιταλιανοι, τι περιμενεις! Η αληθεια ειναι οτι μεσα απο τα σχολια σας παιδια καταλαβα τις διαφορες των καταστηματων και το συστημα ποντων τους. Εγω συμφωνω με τον Μανο οτι αν ανοιγε στην Πατρα τετοιο καταστημα θα το στηριζα , φυσικα θα το στηριζαν και οι πατρινοι , δεν ειμαστε ολοι μουχλες στην επαρχια ,πρεπει καποιος να κανει ενα βημα και σε αλλες πόλεις. Ολο αθηνα και αθηνα...
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Πολύ ωραίο σετ @deus! Καλορίζικο!
Manos_R έγραψε:Το Lego Certified Store Θεσσαλονίκης θα ανοίξει μέσα στο 2019, θέλουν να προλάβουν τις γιορτές των Χριστουγέννων, κάτι άκουσα για τέλη Νοέμβρη (συγκεκριμένα Black Friday) αλλά δε ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό με τα χρονοδιαγράμματά τους. Προσωπικά όλο αυτό που γίνεται με τη Lego στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια μόνο θετικό το βλέπω. Δε διαφωνώ ότι υπάρχουν διαφορές στις τιμές και σε κάποια σετς μάλιστα υπάρχει μεγάλη απόκλιση σε σχέση με τις τιμές Γερμανίας, αλλά υπάρχουν και σετς που έχουν ίδια τιμή ή η διαφορά είναι στα 10 ευρώ. Επίσης σε περιόδους προσφορών ή όταν δίνουν δωρεάν τα exclusive limited editios sets αξίζει. Από κει και πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να ψωνίζει από όπου επιθυμεί. Εγώ αν άνοιγε LCS στην πόλη μου θα χαιρόμουν ιδιαίτερα και θα το στήριζα όσο μπορούσα (χωρίς να σημαίνει ότι θα αγόραζα μόνο από κει).
Τι ειναι αυτό παλι?
Δε άρεσε ιδιαίτερα αυτή η εξέλιξη στο πορτοφόλι μου!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Χαχαχα! Σε πολλών ακόμα το πορτοφόλι δεν άρεσε Κώστα!
Patgeo- Administrator
Σελίδα 26 από 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 26 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης