Τι πακέτο παραλάβατε σήμερα? (3)
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 33 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 33 από 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Απ: Τι πακέτο παραλάβατε σήμερα? (3)
Και εγώ τις έχω σε κούτα... Φέτος σκέφτομαι να τις βάλω πάνω στο τραπέζι του σαλονιού.. Θα δείξει αυτές τις μέρες.. Ακόμα δεν το έστησα
@Jimmy Καλορίζικες οι παραλαβές!
@Jimmy Καλορίζικες οι παραλαβές!
Ευχαριστώ! Για να δούμε αν με τις καινούριες ρόδες θα έχουμε περισσότερα τραίνα στο μέλλον...
Jimmy- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 4
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Καλορίζικα παιδια και καλοχτιστα!!! Να τα χαρείτε! Τα κομμάτια ειναι ένα και ένα
Καλές Γιορτές να εχουμε
Καλές Γιορτές να εχουμε
LegoJohn- Καλλιτέχνης των LEGO
Τουβλάκια : 0
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Τέλειες παραλαβές Νίκο! Ωραία τσίμπησες και φιγούρα Brick Friday βλέπω
Ναι Γιώργο. Η οποία με μια πρόχειρη ματιά έχει φτάσει το 50ρικο ... Καλο λαυράκι
ironman- Ο Άρχων
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
Πολύ ωραίες παραλαβές παιδιά να τα χαρείτε όλοι όλα!!!
@mariakala Ωραία τα δεντράκια , θα κάνεις Χριστουγεννιάτικο δάσος , το Ninjago city τα σπάει! Μένει και το Ninjago Docks για να δέσουν μαζί!
@Jimmy @ironman @TeD Το καρουζέλ το αστέρι των παραλαβών!
@mariakala Ωραία τα δεντράκια , θα κάνεις Χριστουγεννιάτικο δάσος , το Ninjago city τα σπάει! Μένει και το Ninjago Docks για να δέσουν μαζί!
@Jimmy @ironman @TeD Το καρουζέλ το αστέρι των παραλαβών!
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Λοιπόν να το πάρουμε αλλιώς. Υπάρχει κανένας που ΔΕΝ πήρε το Carousel; Καλοχτιστο και σε σένα @TeD!
deus- Επιδέξιος τσεκουράς
Ρεκορ πωλησεων το Carousel!!!!
@Drake περιμένω εντυπώσεις τα είπαμε... το Docks του χρόνου στο Black Friday!!!
@Drake περιμένω εντυπώσεις τα είπαμε... το Docks του χρόνου στο Black Friday!!!
Mind the Βrick- Σιωπηλός ninja
Τουβλάκια : 15
Ωραία αγορά Κυριάκο! Καλόχτιστο!
Το Discovery το έχω και εγώ στα υπόψη, αλλά είναι αρκετά 'φρέσκο' και έχουν προτεραιότητα άλλα σετάκια...
Μαρία, προσωπικά εγώ θα προτιμούσα το Grand Carousel, αλλά αφού είναι άπιαστο όνειρο, θα βολεύτω και με το 'μικρούλι'
Το Discovery το έχω και εγώ στα υπόψη, αλλά είναι αρκετά 'φρέσκο' και έχουν προτεραιότητα άλλα σετάκια...
Μαρία, προσωπικά εγώ θα προτιμούσα το Grand Carousel, αλλά αφού είναι άπιαστο όνειρο, θα βολεύτω και με το 'μικρούλι'
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
@Ted όλοι έχουμε τέτοια σετ που έχουν πιάσει ρεκόρ τιμών στις λίστες μας... σε καταλαβαίνω!
Τα άγια δισκοπότηρα που λένε...
Τα άγια δισκοπότηρα που λένε...
Παιδιά καλοχτιστα. Το καρουζέλ στην τιμή αυτή με δωράκι το δέντρο ηταν μαστ
ironman- Ο Άρχων
Καλόχτιστα όλα παιδιά!
Για τα grails, μην σκάτε, νομίζω σιγά σιγά θα ξαναβγούν όλα
Για τα grails, μην σκάτε, νομίζω σιγά σιγά θα ξαναβγούν όλα
Τι Legoφθαλμόλουτρο είναι αυτό! Καλορίζικα και καλόχτιστα σε όλους παίδες! Όλα τέλεια!
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
@Drake Ευχαριστώ, καλορίζικο το Defender σου! Πολύ χρήσιμη και η πληροφόρηση για τον πωλητή BrickLink
Συμφωνώ για το Grand Carousel. Στο μέγεθος δεν είναι τεράστια η διαφορά, αλλά το grand έχει και πιο ωραία χρώματα, και είναι πιο κλασσικό, με άλογα και άρματα, όχι βατράχια.
TeD έγραψε:προσωπικά εγώ θα προτιμούσα το Grand Carousel, αλλά αφού είναι άπιαστο όνειρο, θα βολεύτω και με το 'μικρούλι'
Συμφωνώ για το Grand Carousel. Στο μέγεθος δεν είναι τεράστια η διαφορά, αλλά το grand έχει και πιο ωραία χρώματα, και είναι πιο κλασσικό, με άλογα και άρματα, όχι βατράχια.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jimmy στις 15/12/2019, 21:16, 1 φορά
@Gunman Τι εννοείς Γιώργο, πιστεύεις ότι απεσυρμένα σετ όπως το Grand Carousel και τα πρώτα modulars θα ξαναβγούν;
Καλορίζικες οι παραλαβές σε όλους σας! Με το καλό να τα χτίσετε και να τα χαρείτε!
Δημήτρη, ο Γιώργος, βλέποντας τι έχει γίνει μέχρι τώρα, όπως την επανακυκλοφορία του Taj Mahal, καθώς και του Vestas, είπε ότι σκέφτονται και οι περισσότεροι! Ότι κάποια στιγμή θα κυκλοφορίσουν πάλι και άλλα σετ που οι τιμές τους έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη στην δευτερεύουσα αγορά!
Έτσι, πλέον, όντας και κάτοχος του μεγαλύτερου σαιτ δευτερευούσης αγοράς, η Εταιρεία θα έχει μια πολύ καλύτερη εικόνα σχετικά με τις προτιμήσεις του κόσμου και το τι ζητάει "μανιασμένα" και έτσι ίσως θελήσει να καρπωθεί η ίδια κάποιο μέρος των εσόδων! Μην ξεχνάτε ότι οι τιμές στην δευτερεύουσα αγορά εξαρτώνται από την προσφορά και την ζήτηση! Έτσι, αν θέλει να περιορίσει κάπως τις τρελές τιμές εκεί έξω, θα ρίξει και πάλι κάποια σετ στην αγορά, με όφελος για τον τελικό καταναλωτή αλλά φυσικά και την ίδια!
Δημήτρη, ο Γιώργος, βλέποντας τι έχει γίνει μέχρι τώρα, όπως την επανακυκλοφορία του Taj Mahal, καθώς και του Vestas, είπε ότι σκέφτονται και οι περισσότεροι! Ότι κάποια στιγμή θα κυκλοφορίσουν πάλι και άλλα σετ που οι τιμές τους έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη στην δευτερεύουσα αγορά!
Έτσι, πλέον, όντας και κάτοχος του μεγαλύτερου σαιτ δευτερευούσης αγοράς, η Εταιρεία θα έχει μια πολύ καλύτερη εικόνα σχετικά με τις προτιμήσεις του κόσμου και το τι ζητάει "μανιασμένα" και έτσι ίσως θελήσει να καρπωθεί η ίδια κάποιο μέρος των εσόδων! Μην ξεχνάτε ότι οι τιμές στην δευτερεύουσα αγορά εξαρτώνται από την προσφορά και την ζήτηση! Έτσι, αν θέλει να περιορίσει κάπως τις τρελές τιμές εκεί έξω, θα ρίξει και πάλι κάποια σετ στην αγορά, με όφελος για τον τελικό καταναλωτή αλλά φυσικά και την ίδια!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Μακάρι γιατί αυτό το tydirium star wars πολύ θα το ήθελα!
@Patgeo Και εγώ έχω κάνει τέτοιες σκέψεις, ειδικά μετά την επανακυκλοφόρηση του Winter Village Toy Shop. Αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν τα σετ που εγώ προσωπικά έχασα θα ξανακυκλοφορήσουν ποτέ... Γιατί νομίζω ότι η κοινότητα δεν είχε εισπράξει θετικά αυτές τις κινήσεις (όχι ως προς τον τομέα της δευτερεύουσας αγοράς, αλλά ως προς τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία της εταιρείας).
Καθε σετ πρεπει να εχει δικη του ταυτοτητα. Η επανακυκλοφοριες απο την λεγκο δεν νομίζω οτι θα κανουν τους λάτρεις του είδους να μην αγορασουν καποιο κλειστο παλιο σετ σε σχετικα υψηλη τιμη ,εφοσον το γουσταρουν. Δεν αναπληρωνονται τα κενα και γενικα δεν μπορεις ποτε να τα παρεις ολα. Οι αναμνησεις οτι εχασες καποια ευκαιρια ή οτι δεν ειχες λεφτα να το παρεις ειναι καλυτερες απο οτι να βγαζουν τα ιδια και τα ιδια για να τα παρεις μετα απο 50 χρονια! Π.χ. εγω ζαχαρωνω ακομα και εχω μια γλυκοπικρη ανάμνηση απο την δεκαετια του 90 που δεν ημουν σε θεση σαν παιδι να παρω πολλα σετ απο castle & pirates. Αν τωρα κανει ενα ντου η λεγκο και βγαλει σετακια απο 90 θα ξενερωσω πολυ συν οτι δεν θα παρω τιποτα. Αποψη μου.
ironman- Ο Άρχων
Σελίδα 33 από 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 33 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης