Τι πακέτο παραλάβατε σήμερα? (3)
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 17 από 40 • Μοιραστείτε
Σελίδα 17 από 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Απ: Τι πακέτο παραλάβατε σήμερα? (3)
Υπέροχα τα σετάκια μπράβο! Η σχεδίαση κάποιων κουτιών έχει κάποια νοσταλγία από το παρελθόν. Θα τα φτιάξεις
όλα ή θα αφήσεις και κανένα στο κουτί του;
όλα ή θα αφήσεις και κανένα στο κουτί του;
DRAKE- Μεγάλος εξορκιστής
Τουβλάκια : 32
Καλορίζικα! Όλα τέλεια φίλος ένα & ένα! Η δεύτερη φουρνιά τι περιλαμβάνει;
Manos_R- Administrator
Τουβλάκια : 456
Παιδια μόλις παρέλαβα και εγώ μια παραγγελία από john Lewis με 3 σετάκια.
Το Downtown dinner, το Saturn-V και το popup book. Ανάμεικτα συναισθήματα από την κατάσταση των δεμάτων, με πολλά χτυπήματα και σκισιματα. Το Downtown dinner μάλιστα ήταν και ανοιγμενες οι ταινίες ασφαλείας του σετ οποτε μόλις έβγαλα το κουτί του σετ χύθηκαν έξω τα σακουλάκια...
Φωτογραφίες το βράδυ (είμαι από κινητό)
Το Downtown dinner, το Saturn-V και το popup book. Ανάμεικτα συναισθήματα από την κατάσταση των δεμάτων, με πολλά χτυπήματα και σκισιματα. Το Downtown dinner μάλιστα ήταν και ανοιγμενες οι ταινίες ασφαλείας του σετ οποτε μόλις έβγαλα το κουτί του σετ χύθηκαν έξω τα σακουλάκια...
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Τουβλάκια : 2
TeD έγραψε:Παιδια μόλις παρέλαβα και εγώ μια παραγγελία από john Lewis με 3 σετάκια.
Πόνεσα μόνο που το διάβασα, όχι να το παραλάβω κιόλας.
Ελπίζω να μην είναι σε τελείως μαύρο χάλι τα κουτιά!
Kurtz- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 22
Αρχίζουμε από τα θετικά:
Τα σετάκια φαίνονται φοβερά! Το Diner το είχα δει από κοντά, τα άλλα όχι. Φαντάζομαι ότι όλοι τα έχετε, αν όχι, τα προτείνω με κλειστά μάτια!
Το Mr. and Mrs. Claus το πήρα από τον @legoJohn μέσα στις γιορτές και το έφτιαξα αμέσως στο μαγαζί που έκατσα για καφέ [κάποιοι με κοιτούσαν περίεργα, αλλά φαντάζομαι επειδή ήταν πάσχα και όχι χριστούγεννα ]
Τώρα στην γκρίνια:
Το Saturn-V είναι πατημένο, έχει κτύπημα στην γωνία, μια τρύπα NA στο πλάι και γρατζουνιά/τσάκιση στην πρόσοψη:
Το Dinner είναι πατημένο, έχει τσακίσεις μπρος-πίσω και ήρθε με ξεκολημένες τις ταινίες ασφαλείας: (μάλιστα μόλις το έβγαλα από το κουτί του JohnLewis, άδειασαν τα πάντα στο πάτωμα. Ελπίζω να μην λείπει κάτι...)
Το PopUp Book ήρθε μια χαρά (είναι και πιο μικρό σετ)...
Όπως καταλαβαίνω, ο λόγος που μου έφτασαν έτσι είναι ότι το κάθε σετ ήρθε σε ξεχωριστό (πολύ-μεγαλύτερο) πακέτο, με ΕΛΑΧΙΣΤΗ προστασία (ένα ξεφουσκωμένο πλαστικό με 'φούσκες' που δεν κάλυπτε ούτε την μια πλευρά του σετ!).
Δείτε πόσο πατημένο είναι το κουτί μεταφοράς και πόσο ΜΙΚΡΟ ήταν το πλαστικό με φούσκες:
Όπως καταλαβαίνετε, αν και η τιμή ήταν καλή, η κατάσταση των σετ που πήρα στα χέρια μου με στεναχώρεσε και αν κρίνω από την ποσότητα του προστατευτικού πλαστικού με φούσκες φαίνεται ότι οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται/δεν γνωρίζουν ή αυτά που βγάζουν σε προσφορά είναι τα χτυπημένα/ταλαιπωρημένα σετ [σημείωση: το PopUp Book δεν ήταν σε προσφορά και ήρθε ΟΚ].
Αποφάσισα λοιπόν να ΜΗΝ ξανα-αγοράσω μεγάλα σετ από JohnLewis εκτός αν η τιμή είναι πραγματικά σκότωμα και δεν ενδιαφέρομαι για την συσκευασία. Αντίστοιχη ιστορία είχε γίνει και με το IWOOT με το Mac Anthem. Από την άλλη, οτιδήποτε πήρα από Ελλάδα (είτε από φυσικό είτε από ιντερνετικό κατάστημα) ήταν σε αξιοπρεπέστατη κατάσταση.
@mballas είμαι περίεργος να μάθω πως σου ήρθαν τα δικά σου Diner...
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Μήπως έχουν τίποτα χτυπημένα σετ και γιαυτό οι χαμηλές τιμές; Ή δεν πουλάνε από τα ράφια τους και τα
στέλνουν στα δέματα; Οι τσακίσεις που δείχνεις μποιρεί να έχουν γίνει και κατά την μεταφορά αν πάνω από
το κουτί σου βάλαν καμιά δεκαριά ακόμη και πατήθηκαν. Ωραία σετάκια πάντως θα τα ευχαριστηθείς.
στέλνουν στα δέματα; Οι τσακίσεις που δείχνεις μποιρεί να έχουν γίνει και κατά την μεταφορά αν πάνω από
το κουτί σου βάλαν καμιά δεκαριά ακόμη και πατήθηκαν. Ωραία σετάκια πάντως θα τα ευχαριστηθείς.
Καλοριζικα TeD η αληθεια ειναι οτι εγω που παρελαβα στην ιδια τιμη το ντινερ απο το john lewis μου ηρθε λες και το παρελαβα απο το εργοστασιο! Εσενα παντως παρα ειναι χαλασμενα.
ironman- Ο Άρχων
Τουβλάκια : 150
Αγαπητέ φίλε TeD καλορίζικες οι παραλαβές! Είναι όλα ένα κι ένα! Προσωπικά στη συλλογή μου έχω το βιβλίο και τα X-mas Brickheadz. Το Diner είναι πάνω πάνω στη wishlist & μια από τις άμεσες επόμενες αγορές μου, όταν βρεθεί σε καλή τιμή. Το Saturn-V είναι στη wishlist αλλά πολύ χαμηλά δυστυχώς. Δε ξέρω αν καταφέρω να το πάρω αν και πιστεύω πρέπει να υπάρχει στη συλλογή μας.
Τώρα για την κατάσταση που παρέλαβες το πακέτο μου κάνει εντύπωση η τόσο άσχημη εικόνα και ειδικά αυτό που είπες για το Diner που ήταν ανοιχτές οι ταινίες ασφαλείας. Ελπίζω να μη λείπει τίποτα από μέσα. Δε μπορώ να καταλάβω αφού παρέλαβαν κι άλλα μέλη του γκρουπ πώς η δικιά σου συσκευασία ήταν τόσο χάλια... Οπότε ίσως να μην είναι θέμα του μαγαζιού αλλά της αποστολής.
Οπως και να χει καλορίζικα και να τα χαρείς, περιμένουμε εντυπώσεις. Δυστυχώς αυτό είναι το ρίσκο από εξωτερικό. Και ναι συμφωνώ τα περισσότερα ελληνικά μαγαζιά έχουν άψογη συσκευασία. Τα Public έχουν ένα θέμα και μου έχει τύχει να ρθει κατεστραμμένο κουτί - ανοιχτό από παντού χωρίς ταινίες ασφαλείας (συγκεκριμένα το LEGO 70751 Temple Of Airjitzu). Tους έκανα ένα καυγά στα ταμεία όταν πήγα να παραλάβω και περίμενα εκεί με τον αρμόδιο των παιχνιδιών που πήρε τηλ. πάνω στα κεντρικά για να δει σε ποιο Public υπάρχει άλλος ναός διαθέσιμος και να βεβαιωθώ ότι έχει κρατηθεί για μένα. Toymania & Serres Brick Workshop οι καλύτερες συσκευασίες!
Τώρα για την κατάσταση που παρέλαβες το πακέτο μου κάνει εντύπωση η τόσο άσχημη εικόνα και ειδικά αυτό που είπες για το Diner που ήταν ανοιχτές οι ταινίες ασφαλείας. Ελπίζω να μη λείπει τίποτα από μέσα. Δε μπορώ να καταλάβω αφού παρέλαβαν κι άλλα μέλη του γκρουπ πώς η δικιά σου συσκευασία ήταν τόσο χάλια... Οπότε ίσως να μην είναι θέμα του μαγαζιού αλλά της αποστολής.
Οπως και να χει καλορίζικα και να τα χαρείς, περιμένουμε εντυπώσεις. Δυστυχώς αυτό είναι το ρίσκο από εξωτερικό. Και ναι συμφωνώ τα περισσότερα ελληνικά μαγαζιά έχουν άψογη συσκευασία. Τα Public έχουν ένα θέμα και μου έχει τύχει να ρθει κατεστραμμένο κουτί - ανοιχτό από παντού χωρίς ταινίες ασφαλείας (συγκεκριμένα το LEGO 70751 Temple Of Airjitzu). Tους έκανα ένα καυγά στα ταμεία όταν πήγα να παραλάβω και περίμενα εκεί με τον αρμόδιο των παιχνιδιών που πήρε τηλ. πάνω στα κεντρικά για να δει σε ποιο Public υπάρχει άλλος ναός διαθέσιμος και να βεβαιωθώ ότι έχει κρατηθεί για μένα. Toymania & Serres Brick Workshop οι καλύτερες συσκευασίες!
Manos_R- Administrator
Ευχαριστώ παιδιά... Αυτές τις μέρες βγήκα εκτός οικονομικού προγραμματισμού, αλλά πήρα σετ (που παρά τις κάποιες ατέλειες στην συσκευασία) τα ζαχάρωνα εδώ και καιρό! Είμαι σίγουρος ότι -όταν με το καλό τα φτιάξω- θα τα χαρώ.
Και στο Serres Brick Workshop φαντάζομαι τα παιδιά θα είναι ιδιαίτερα μερακλήδες, αλλά ...πέφτει λίγο μακριά...
Επίσης μέχρι στιγμής καλή γνώμη έχω για Gamescom, PerfectToys, Μουστάκα, Public
Για Toymania το επιβεβαιώνω και εγώ. Παλιότερα είχα δει από κοντα το Assembly Square (που είναι τεράστιο σετ) και ήταν ΤΣΙΛΙΚΟ. Έχω ψωνίσει μικρότερα σετ στο παρελθόν τα οποία επίσης ήταν τζιτζιλόνια... Είναι και κοντά στο πατρικό μου στην Τούμπα, οπότε θα το επισκέπτομαι πλέον πιο συχνάManos_R έγραψε:Toymania & Serres Brick Workshop οι καλύτερες συσκευασίες!
Και στο Serres Brick Workshop φαντάζομαι τα παιδιά θα είναι ιδιαίτερα μερακλήδες, αλλά ...πέφτει λίγο μακριά...
Επίσης μέχρι στιγμής καλή γνώμη έχω για Gamescom, PerfectToys, Μουστάκα, Public
Α, ξέχασα να αναφέρω ότι για την παραγγελία από JohnLewis ήρθε με DPD/ACS αλλά δεν ήμουν σπίτι όταν ήρθε ο μεταφορέας και παρέλαβα από το υποκατάστημα της ACS στην Καλαμαριά (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο). Η προηγούμενη παραγγελία μου με τα Assembly Sq. από John Lewis ήρθε οδικώς με DPD/Speedex σε original συσκευασία της Lego (με πολύ πιο χοντρό χαρτόνι) και σε καλύτερη κατάσταση...Manos_R έγραψε:
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Καλορίζικα παιδιά!
Θοδωρή, κρίμα για τις συσκευασίες και εύχομαι να μην λείπουν κομμάτια! Εύχομαι παρά την όποια αρχική απογοήτευση λόγω αυτού του θέματος, να τα χαρείς!
Θοδωρή, κρίμα για τις συσκευασίες και εύχομαι να μην λείπουν κομμάτια! Εύχομαι παρά την όποια αρχική απογοήτευση λόγω αυτού του θέματος, να τα χαρείς!
Patgeo- Administrator
Τουβλάκια : 785
Κυριάκο, τα σετ σου είναι εξαιρετικά! Δεν έχω κανένα, είναι όλα στη wishlist μου και μάλιστα πολύ ψηλά...
Θοδωρή μου είναι όντως άσχημο να έρχονται σετ σε τέτοια κατάσταση! Τα 3 downtown diner που πήρα μου ήρθαν όλα σε παρά πολύ καλή κατάσταση. Βέβαια τα κουτιά μέσα στα οποία ήρθαν ήταν τα original χαρτονένια της λεγκο. Το ένα περιείχε 2 και το άλλο 1 με το υπόλοιπο να είναι άδειο. Ίσως η λύση είναι να τα αγοράζουμε 2-2 για να έρχονται έτσι όπως τους τα έχει στείλει η λεγκο!!!
Για να σου φτιάξω τη διάθεση πάντως, αυτές τις μέρες φτιάχνω το Saturn V για να το φέρω στην έκθεση. Το σετ είναι σαν σχολείο για τεχνικές κατασκευής! Σε διάφορες φάσεις αναρωτιόμουν που το πηγαίνει. Σε τέτοιο βαθμό που σκέφτομαι κάποια στιγμή να το χαλάσω και να το ξαναφτιάξω γιατί τώρα το πηγαίνω κάπως γρήγορα!
Μάνο, ανέβασε το πιο ψηλά!
Θοδωρή μου είναι όντως άσχημο να έρχονται σετ σε τέτοια κατάσταση! Τα 3 downtown diner που πήρα μου ήρθαν όλα σε παρά πολύ καλή κατάσταση. Βέβαια τα κουτιά μέσα στα οποία ήρθαν ήταν τα original χαρτονένια της λεγκο. Το ένα περιείχε 2 και το άλλο 1 με το υπόλοιπο να είναι άδειο. Ίσως η λύση είναι να τα αγοράζουμε 2-2 για να έρχονται έτσι όπως τους τα έχει στείλει η λεγκο!!!
Για να σου φτιάξω τη διάθεση πάντως, αυτές τις μέρες φτιάχνω το Saturn V για να το φέρω στην έκθεση. Το σετ είναι σαν σχολείο για τεχνικές κατασκευής! Σε διάφορες φάσεις αναρωτιόμουν που το πηγαίνει. Σε τέτοιο βαθμό που σκέφτομαι κάποια στιγμή να το χαλάσω και να το ξαναφτιάξω γιατί τώρα το πηγαίνω κάπως γρήγορα!
Μάνο, ανέβασε το πιο ψηλά!
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Καλησπέρα παιδια,
Θοδωρη καλοριζικα, να τα χαρείς γιατι ειναι πολύ ωραία σετακια. Κρίμα για την συσκευασία, αλλα όταν το χτίσεις το Dinner θα σε αποζημίωση!
Το εχω δει και εγω απο κοντά και ειναι τέλειο.
Τωρα περιμένω να παραλάβω και το δικό μου!
Θοδωρη καλοριζικα, να τα χαρείς γιατι ειναι πολύ ωραία σετακια. Κρίμα για την συσκευασία, αλλα όταν το χτίσεις το Dinner θα σε αποζημίωση!
Το εχω δει και εγω απο κοντά και ειναι τέλειο.
LegoJohn- Καλλιτέχνης των LEGO
Τουβλάκια : 0
LegoJohn έγραψε:Καλησπέρα παιδια,
Εγω πάντως το έχω στο πατάρι στο σπίτι και σε περιμένει!
mballas- Μαχητής των Δασών
Τουβλάκια : 18
Καλές παραλαβές Θοδωρή, αν ήταν να τα φτιάξεις, μην σκας, enjoy!
Patgeo- Administrator
Καλορίζικα φίλε Patgeo!!! Τα Star Wars κινήθηκαν πολύ αυτό το διάστημα!
Manos_R- Administrator
Να'σαι καλά φίλε μου! Ισχύει, κινήθηκαν πάρα πολύ και ιδιαίτερα φέτος!
Patgeo- Administrator
Γιωργο καλοριζικα τα σετακια star wars, τα ιδια πηρα και εγω απο το public συν κατι αλλα !Εχουν ωραιες φιγουρες τα συγκεκριμενα!
ironman- Ο Άρχων
Όντως Νίκο, έχουν αρκετά ωραία στοιχεία και γι'αυτό τα επέλεξα και εγώ! Δυστυχώς, όταν πήρα πρέφα την προσφορά, είχαν εξαντληθεί από το Public. Ευτυχώς υπήρχαν πολλοί ακόμα που τα βγάλαν στην σέντρα!
Patgeo- Administrator
Σημερινή παραλαβή του 40291, ειδικού σετ που δινόταν δωρεάν με αγορές από το legoshop τον Ιούνιο του 2018
Αφού το είδα στημένο στην TheComicCon από τον @patgeo (ο οποίος ταξίδεψε στην άλλη άκρη το κόσμου για να το πάρει ιδιοχείρως από το επίσημο LegoShop στην Ιαπωνία!!) το λιγουρεύτηκα και έπρεπε να το βρω και να το πάρω και εγώ ... εις διπλούν
Δεν το έστησα ακόμα, αλλά το σετ (ακόμα και από το κουτί) είναι κουκλίστικο. Ιδανικό για βιβλιοθήκη δίπλα σε άλλα βιβλία, για να μην πω για το ΤΥΠΩΜΕΝΟ τουβλάκι του Δανού παραμυθά Hans Christian Andersen, στον οποίο είναι αφιερωμένο...
Πρόσφατα πήρα πολλά μεγάλα σετ, αλλά με αυτό νομίζω χάρηκα πιο πολύ!
Review του (αγαπημένου μου) JangBricks εδώ
Αφού το είδα στημένο στην TheComicCon από τον @patgeo (ο οποίος ταξίδεψε στην άλλη άκρη το κόσμου για να το πάρει ιδιοχείρως από το επίσημο LegoShop στην Ιαπωνία!!) το λιγουρεύτηκα και έπρεπε να το βρω και να το πάρω και εγώ ... εις διπλούν
Δεν το έστησα ακόμα, αλλά το σετ (ακόμα και από το κουτί) είναι κουκλίστικο. Ιδανικό για βιβλιοθήκη δίπλα σε άλλα βιβλία, για να μην πω για το ΤΥΠΩΜΕΝΟ τουβλάκι του Δανού παραμυθά Hans Christian Andersen, στον οποίο είναι αφιερωμένο...
Πρόσφατα πήρα πολλά μεγάλα σετ, αλλά με αυτό νομίζω χάρηκα πιο πολύ!
Review του (αγαπημένου μου) JangBricks εδώ
TeD- Επιδέξιος τσεκουράς
Καλοριζικο ted πολυ ομορφο και αγαπησιαρικο σετακι!
ironman- Ο Άρχων
Σελίδα 17 από 40 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
thebrick.gr :: ΚΑΦΕΝΕΙΟ :: Market Street
Σελίδα 17 από 40
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης